17.5.2024 | Svátek má Aneta


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Fialka 23.9.2009 13:57

Re: Škodící trpaslíci

Co si počnem, až nám Ti bohatí schudnou....

varan 23.9.2009 14:16

Re: Škodící trpaslíci

To, co před zhruba pětadvaceti lety. Budeme mít všichni stejné kulové.

Sunny 23.9.2009 14:56

Re: Škodící trpaslíci

To je fakt, ale socialisti a bolševici budou konečně šťastní:-)

REX 23.9.2009 11:24

LS není ideál pane senátore.

Ovšem to co vytvářejí a jak se chovají  naši zákonodárci je katastrofa a proto se raději nechám řídit byrokratem z Bruselu. A to že bude senátor ODS volit proti vlastní straně je opravdu zajímavé zjištění.

jasan 23.9.2009 11:30

Re: LS není ideál pane senátore.

vlastni zakonodarce muzete nezvolit.. bruselske se zahnutymi banany a zakazanymi zarovkami ne...

varan 23.9.2009 11:39

Re: LS není ideál pane senátore.

Propánajána, REXI - doufám, že nejste pes, pak by tenhle váš výrok byl omluvitelný. Takže raději než přemýšlet a jednou za volební období zkusit ovlivnit, kdo a jak mi bude vládnout, se necháte "řídit" bruselskou "vyšší mocí", kterou nemůžete zvolit, odvolat, ovlivnit - a upřímně řečeno, pro kterou jste obyčejný, anonymní kanonenfutr? Tedy - vy ale máte vkus.

A pokud jde o toho senátora - byl sice zvolen za stranu, ale je odpovědný svému svědomí. To především. Absolutní stranická disciplína patří do jiných partají.

portwyn 23.9.2009 12:24

Přesněji řečeno

senátor byl zvolen jako fyzická osoba, byť také jako kandidát za nějakou stranu. Většinový systém...

varan 23.9.2009 12:27

Re: Přesněji řečeno

Pardon, v tomhle nejsme my ještěři tak vzdělaní:-D

jirkammm 23.9.2009 14:44

Re: LS není ideál pane senátore.

probůh komodský ještěre, kde se ti bruselští úředníci se svými banány, okurkam a žárovkami vezmou? Prší z nebe jako na obrazu René Magritta nebo je tam někdo dosadí? Kdo je tam dosazuje? Bůh, Putin nebo Evropská rada? Kdo tvoří Evropskou radu? Nikým nevolení premiéři a prezidenti? Takže na zvolení evropských byrokratů mám asi stejný vliv jako na zvolení českého prezidenta, Francouzi jsou na tom líp, ti si prezidenta volí přímo (a taky se jim ten ušatej Maďar moc nepoved)... Takže teorii z nebe padajících nebo pučících bruselských úředníků si schovejte pro posluchače Evy a Vaška...

Kulak 23.9.2009 11:41

Re: LS není ideál pane senátore.

Jste velmi hloupý člověk, který si nezaslouží ani trošičku svobody. Až jednou dospějete a budete po ní volat, už nebude, kam se obrátit.

Ale vinu ODS pod vedením funebráka ČR Topolánka na současném ubohém stavu naší republiky nikdo nesejme.

ODS nevolit, nelze jí věřit vůbec nic. Máme dost malých stran, volbou kterých nic nepokazíme. Strana, která deklaruje souhlas s LS je ale nevolitelná, protože nerespektuje svobodu občanů EU.

Na tom, že obyvatelé západní EU, si neuvědomují nebezpečí bolševizmu ze strany Bruselu, není nic divného. politiku nesledují, nezajímá je, jejich politici dělají rozhodnutí bez jejich vůle a oni ten náš socialismus, který se nám sem zase nastěhoval, ještě neznají. již dnes Vás demokraticky nechají ve š120 nechají jezdit po vesnicích (máte totiž platný TP), ale do města Vás nepustí, zakáží Vám vyrábět cukr, pivo, pěstovat pšenici, nastavují kvóty na mléko, dotují polystyrém na zateplení a milióny jiných nesmyslných věcí.

Jenom trouba, tupec a totální pitomec nehodný jakékoliv svobody může říct, že tohle je normální svobodný svět.

jirkammm 23.9.2009 14:48

Re: LS není ideál pane senátore.

milý soukromý zemědělče, kromě toho, že jste nám upřel právo na svobodu a vynadal do pitomců a označil ODS za nevolitelnou stranu, jste nepřinesl ani jeden věcný argument. tohle neberu

ano, LS není ideální a není zdrojem všeho dobra. Ale podstatně horším by bylo se stát bantustánem uprostřed EU.... sice bychom měli banány, žárovky, rum a okurky, ale brzy bychom se stali rezervací, kam by si bohatí turisté z okolních zemí jen zajeli za trošku morbidní zábavou.

Sunny 23.9.2009 15:05

Re: LS není ideál pane senátore.

Nejde přeci o to, nebýt v EU. Myslím, že pokud LS neprojde, nestane se žádná katastrofa. EU prostě jen bude fungovat na volnějších principech.

Kulak 23.9.2009 20:30

Re: LS není ideál pane senátore.

Nevím, jak jste přišel na hlouposti, které tvrdíte. Já jsem zažil socialismus pod vládou KSČ a velkého Sovětského svazu. Nevím, jak Vy. Já jsem si podobně jako mnozí, kteří LS nemohou, tuto blbost přečetl a vstávali mi vlasy hrůzou. Výroky typu: není to ideální, ale nic lepšího nemáme, může plodit jenom pitomec, hlupák a budoucí volič ODS (já jsem bohužel ODS v roce 2006 volil, milý pane a nikdy tu pitomost nezopakuji). Hra na menší zlo končí ve chvíli, kdy si menší zlo začne stávat stejným zlem jako větší zlo. Což se stalo.

Sunny 23.9.2009 15:01

Re: LS není ideál pane senátore.

Nejenže LS není ideál, on je to přímo megaprůser.  Četl jste to někdy? Já jsem si tu práci dala, ikdyž to byl záhul. Naše zákony ( a to je někdy taky síla)  jsou proti LS pohádkou na dobrou noc. Za celou dobu, co mluvím se známými o LS, jsem zjistila zajímavou věc: ti, kteří ji obhajují a jsou pro ratifikaci, ji nikdy sami nečetli. Ti, kdo si přečetli byť jen pár stránek, by ji za žádných okolností nepodepsali.

Dušan Streit 23.9.2009 11:05

Svatá pravda

Doufám, že je to stále aktuální:

http://streit.blog.idnes.cz/c/102816/Zavrsi-Topolanek-svou-zradu-Bruselem.html

magi 23.9.2009 10:57

profesor

pokud vím,nikdy v srpnu r.1968 proti okupantům neprotestoval! Když jde o h...o,tak dělá ramena. Opravdu,ale opravdu legrační!

Leoš 23.9.2009 10:42

Pro mě za mě,

klidně nám můžou vládnout z Bruselu. Horší , než to co předvádějí v Praze to být nemůže.

Fialka 23.9.2009 13:56

Re: Pro mě za mě,

Leoši,Jen lidé z omezením k právním úkonům nemohou zodpovídat za sebe. Kdy už konečně někteří hoši a děvčata dospějí a začnou se starat sami o sebe. Jsou jak puberťáci, nějak nám to dlouho trvá. Také nás tatíček Veškrna káral, jak jsme neschopní až tomu někteří podlehli a sypeme si na hlavu popel i za to co jsme neudělali i za tu druhou světovou a za sudety a bůh ví za co všecko. Nejsme horší, ani lepší, podívejte se jak to chodí v Evropě. Nijak se z průměru nelišíme. To jen placená media  a někteří politici, kteří sleduji  až na prvním místě vlastní, vlastní, vlastní zájmya koryta potřebuji EU. Mirek se vzdal poslaneckého mandátu, hodil nás za hlavu, že prý, aby si ZACHOVAL TVÁŘ.....Tomu nevěří ani moje babča, co má 85 let. O korytko, spíš koryto  po Špidlovi Mirkovi šlo. Nějak se krysy začínají tratit...  

Kameník 23.9.2009 14:02

Re: Pro mě za mě,

Dodám  jakekoliv množství koryt i korytek.Nasytím světový trh. Bezkonkureční ceny. Rešení!!!!

franta 23.9.2009 10:14

Když mohl být v minulosti senátorem kůň

proč ne vůl ? Doporučuji všechny poslance a senátory, kteří hlasovali pro LS okamžitě vyloučit ze sněmovny a senátu a obvinit je z velezrady.  A pokud nevíte jak se to dělá, zeptejte se komunistů, ti to tak udělali s poslanci, kteří byli proti smlouvě o "dočasném pobytu sovětských vojsk".  Ach můj bože, a tito debilové nám vládnou.

Ivan Nový 23.9.2009 10:05

LS je zločin,

povede totiž k válce.

Fleischer 23.9.2009 7:40

Pane Petříku,

(pane Oberfalzer), pokud by prezident republiky spáchal velezradu v případě podpisu ratifikace Lisabonské smlouvy, musely by tedy stejnou velezradu spáchat obě komory českého parlamentu! Ale pozor, parlament je v českém státě svrchovaný, parlament nelze nařknout z velezrady! Zahraniční politiku určuje parlament, nikoliv prezident! Panu prezidentovi přísluší právě jen ten podpis.

JaS 23.9.2009 8:15

Re: Pane Petříku,

A co když nás pan prezident povede pod křídla našeho východního "bratra" - to pro pana Petříka asi není velezrada;-P

Pišta 23.9.2009 7:16

Velezrada

Rozpad Československa upečený ruku v ruce s Mečiárem , byl záslužný čin hodný státotvorného politika a podpis Lisabonu velezrada? Děd Vševěd zase perlí a jeho fan klub se snaží seč mu síly stačí.Kdyby raději deklamoval Puškína pa rusky, udělal by lépe. Třeba by mu dajli ještě nějakou medajli.

j 23.9.2009 7:39

Re: Velezrada

neměli jsme to Slovákům dovolit a vjed na Slovensko rovnou s tankama jak nám to předvedli naši slovanští bratři Srbové.

Jsem zvědav na koho budete nadávat až tady bude přearabováno, ale vy si určitě někoho najdete, nepředpokládám, že sebe;-)

Pišta 23.9.2009 23:12

Re: Velezrada

A aby tady nebylo "přearabováno" to nám zaručí Klaus deklamováním Puškina.Je to prosté milý Watsone! Na každou hovadinu chcete referendum a rozpad republiky si můžou uklohnit dva blbci?

Kolemjdoucí (J.Š.) 23.9.2009 5:56

Zato převedení zlatého pokladu ČR do Německa

za souhlasného mlčení novinářů, to je v pořádku? Proti tomu Klaus, ekonom a prezident republiky, chrabrý obhájce suverenity, nic nenamítá? Snad ho dokonce sám neinicioval?

sociolog 23.9.2009 2:41

Cekat na rozhodnuti Iru, kteri

v referendu nechali padnou Lisabon ze zcela jinych duvodu nez uvadi Klaus (predevsim. z obavy o konzervativni zakony v duchu katolictvi: napr. rozvody, potraty, tedy rozhode ne kvuli nejakym ekonomickym, nybrz predvsim ducovnim obavam), neni omezovani suverenity nasi zeme?

Marcela 23.9.2009 10:16

Re: Cekat na rozhodnuti Iru, kteri

Nechali LS padnout? Nechali, je jedno jaké k tomu měli důvody. Důležité je to nedodržení dříve přijatých podmínek. To znamená, že souhlasit musí všechny, opakuji všechny státy, aby LS platila. To jakým způsobem  teď nutí Iry, aby své Ne odvolali, jak ohýbají podmínky ke svému prospěchu je podraz,  sviňárna.  Pravidla za pochodu se prostě nemění. Stoupnout někomu na krk a říct buď budeš souhlasit a nebo je po tobě, to je to co příznivce LS tak láká?

sociolog 23.9.2009 1:37

Nekdy se Ustavni Soud hodi a jindy zase ne

Nec jineho jsou volby a neco zas jineho je Lisabon. Kdyz lze Ustavnim Soudem zablokovat Lisabon, tak je Klaus vlastenec. Kdyz podepise u vedomi, ze jedna proti ustave, novy volebni zakon, tak je Ustavni Soud nahe velzrady.