17.5.2024 | Svátek má Aneta


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Realista 23.9.2009 1:47

Re: Nekdy se Ustavni Soud hodi a jindy zase ne

jasně! svobodné volby jsou typická velezrada....

Šiklová hadr!

sociolog 23.9.2009 2:34

Re: Nekdy se Ustavni Soud hodi a jindy zase ne

Jasne. Podpis pod vlebim zakonem, o nemz jiz kazdy vedel, ze opet Ustavnim Soudem neprojde, to jiste nastartovlo velmi svobodne volby. Proti stave. A to predvarovan. K Lisabonse Smlouve a Ustavnimu Soudu se nehodlate vyjadrit?

Petys 23.9.2009 10:49

Re: Nekdy se Ustavni Soud hodi a jindy zase ne

Meleš hovadiny.

Vonásek 23.9.2009 1:30

To se mi jenom zdá

Velezrada? A co ty zbylé státy unie? Těm ta velezrada jejich politiků unikla? Jinými slovy - opět jsou všichni blbí a jenom čecháčci jsou geniální.

Jak v tom vtipu, kdy ten chlap jede po dálnici v proti směru a z rádia slyší, že nějaký idiot jede v protisměru - a říká si, >Co jeden? Tisíce jich tady jede v proti směru.<

M. 23.9.2009 1:39

Re: To se mi jenom zdá

Tam to možná nebyla "velezrada", ale rozhodně to byl nátlak a podraz.

Vy chcete být v jedné partě s tyrany a podrazáky?

Jean Le Cerf 23.9.2009 8:39

Re: To se mi jenom zdá

Chtělo by to pane Vonásku trochu číst zahraniční tisk a diskuzní fora v zahraničí. Tam byste se totiž dočetl jak to s tím souhlasem s LS opravdu je. Asi by to chtělo číst francouzsky nebo německy a nebo ještě anglicky. Váš názor tedy beru tak, že to neumíte nebo lžete.

SuperBloger 23.9.2009 0:35

Já osobně Lisabonskou smlouvu nechci !

Zajímalo by mě, kdo v Vás osobně vůbec ví, co v té smlouvě je ... Narazil jsem na web : http://www.tojesila.cz/cz/s12/c1599-SKANDALY-TOPOLA - kde je spousta různých informací. A garnituru, která tohle dovolí tady nechci !

jirkammm 23.9.2009 15:04

Re: Já osobně Lisabonskou smlouvu nechci !

pokud věříte všemu, co se píše v tojesila.cz, pak Bůh s Vámi

bebe 23.9.2009 0:11

Věřím, že president Klaus LS odmítne !

Bude to tedy situace:   jeden muž bude reprezentovat  názor většiny Evropanů, odmítajících LS, proti němu  hydra politické byrokracie a plutokracie  ovládající media a hospodářské páky globalizovaného světa.  Věřím, že V.Klaus  Lisabon odmítne uzavřít a tím vstoupí do dějin  Evropy.  >->->-

M. 23.9.2009 1:38

Re: Věřím, že president Klaus LS odmítne !

Držím mu palce. R^

No... 23.9.2009 7:17

Re: Věřím, že president Klaus LS odmítne !

Taky držím palce, i Irsku, aby sisvou hrdost a názor zachovalo a znovu řeklo tomuto paskvilu jasné NE .

Fleischer 23.9.2009 7:50

Re: Věřím, že president Klaus LS odmítne !

Většina Evropanů podporuje LS, proto také prakticky všechny členské státy již ratifikovaly. Uvědomte si prosím, že se jedná o demokratické státy, kde rozhodují politici, zvolení většinou obyvatel.

Dále bychom si měli uvědomit, že my Unii potřebujeme více, než Unie nás! Silná Evropská unie (a NATO samozřejmě) je pro malé státy, které se nacházejí v zájmové oblasti Ruska velmi důležitá. Jestlli nechceme zůstat sami, musíme se snažit, abychom byli pevnou součástí EU a také o to, aby EU fungovala co nejlépe! V žádném případě ji nesmíme oslabovat. A právě o oslabení EU se pernamentně snaží náš milý pan prezident.

RobertR 23.9.2009 8:12

Re: Věřím, že president Klaus LS odmítne !

Většina Evropanů podporuje LS? Tak proč se europolitici tak bojí referend?

Ke druhému odstavci - osobně si myslím, že sami nezůstaneme pouze tehdy, pokud budeme suverénní. Jinak náš hlas bude jenom bzučením mouchy v uších toho šaška z Elysejí.

Klara 23.9.2009 10:55

Re: Věřím, že president Klaus LS odmítne !

Snad přece to nemůže odmítnout podepsat. Všichni ti blbci v čele s tím nešťastníkem Klausem se bojí, že jim někdo hodí pravidla, která budou muset dodržet, proto to pana prezidenta - ješitu největšího - tak hrouzně dráždí. Kdyby vedl Brusel ON, už by byla smlouva dávno podesaná a bylo by po ptákách a pak bychom koukali. Máme holt zase smůli, p. Topolánek mi ani tak nevadí, ale moc mu mám za zlé tu volbu prezidenta. Měl lépe vidět věci na stole. Udělal fatální chybu. Podle referenda jsme většinou chtěli do EU, tak safra jak si může dovolit teď to nepodepsat. A ODS u mne skončila, v životě je nebudu volit, šašky rozpolcené !!!!!!

varan 23.9.2009 11:31

Klaro, doporučuji napřed se ptát,

to jest - zjistit si informace, pak přemýšlet a nakonec teprve střílet. Vaše úvahy jsou spíš rozhořčené než rozumné. A proč?

1)Pravidla, která budeme muset dodržovat, bychom si především a jedině měli určovat MY SAMI, tedy lidé v České republice, chcete-li pak, prostřednictvím svých volených zástupců (parlament, senát). Tvrdit opak znamená být přesvědčen, že jsme tak nesvéprávní, že si sami vládnout nedokážeme. Já si to nemyslím. Takže v případě LS se nejedná o strach z pravidel, ale o strach z pravidel nadiktovaných zvenčí někým, komu jsou naše zájmy a potřeby v lepším případě lhostejné, v horším nás chce využít pro řešení vlastních problémů (např. nařízené přijímání imigrantů, ale nejen to).

2) Vstup do EU odsouhlasený v referendu (pro mě bohužel) je diametrálně odlišný od toho, co se po nás žádá nyní. Od našeho vstupu do EU se významně změnilo chování Unie k jednotlivým členům, výrazně pokročila snaha po centralizaci, po tvorbě "superstátu". Zkuste si to porovnat - naše povinnosti a práva daná vstupem, a případně daná LS.

3) Volte toho, kdo nejlépe splňuje vaše představy, do toho mi nuc není. Ale než někoho nazvete šaškem, zkuste se zaposlouchat, jestli náhodou taky vám někde necinkají rolničky. A hlavně - používejte, prosím, vlastní hlavu. Informace lze najít, názor si lze udělat. Nepovede se vám to ve svatém rozčilení:-D 

Čtenář 1 23.9.2009 14:38

Re: Klaro, doporučuji napřed se ptát,

Zvolili jsme parlament, senát - volení zástupci LS schválili, zařízl ji president. Jak tedy vládnerme prostřednictvím svých volených zástupců? Takže to vypadá, že nesvéprávní jsme, když prezident prakticky s nulovou odpovědností může poslat senát a parlament s jejich rozhodnutím do háje..........

Sunny 23.9.2009 15:10

Re: Věřím, že president Klaus LS odmítne !

Proto taky s výjimkou Irska všude LS schalovaly parlamenty. Referenda by nemusela skončit dobře - to jen na okraj k té většině....