22.5.2024 | Svátek má Emil


Diskuse k článku

ROZHOVOR: Jsme v nové fázi destrukce Západu

V první polovině roku jsme byli plně vytíženi debatou o koronavirové pandemii, respektive o jejím zneužití na cestě k novým, doposud neznámým výšinám manipulace lidí. Manipulace v souvislosti s koronavirem je novinka, která nechává všechny dosavadní nástroje manipulace s lidmi v míře jejich plošnosti a účinnosti daleko za sebou.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
D. Polanský 10.9.2020 7:29

To je už problém konkrétního osobního hrdinství, co upřednostníte, zda vysoký příjem, pohodlí, funkci, nebo svoji pravdu. Nakonec Václav Klaus nezvládl ani spor s se zaměstnanci železnice. Okamžitě se stáhl z boje, který vlastně nezačal. Ovšem jinak slovně horlí pro boj. Ovšem souvislost s dnešním textem bych zde moc nehledal. Jednoduše když někdo řekne A, měl by říct i B. Tedy jak ten starý dobrý Západ vybojovat zpět, jak odsunout desetitisíce migrantů zpět, jak důsledně zabránit masové migraci atd.

J. Koubek 10.9.2020 7:22

Vystrčila na hrad

D. Polanský 10.9.2020 7:19

Nemyslím, že by lidé méně pracovali, vždyť např. dnes ženy pracují v zaměstnání více než za klasického kapitalismu. Je ale pravda, že hodně energie se mrhá v důsledku digitalizace a přitom chybí řemeslníci, kvalifikovaní dělníci, technici, farmáři. Digitální revoluce je na počátku, takže na hodnocení efektů je zatím brzy, zatím je to opravdu především o komfortu a především o informovanosti, nakonec proto se dávají migranti do pohybu, že mají víc informací než měli v minulosti.. Jenomže jak chcete mít izolovaný Západ se svými hodnotami, když svět je výrobně, komunikačně a dopravně těsně propojen?! Myslím, že Václav Klaus jaksi nechce vidět něco, co je zcela objektivně spojeno se současným stavem ekonomické základny a nadstavbu by chtěl mít jako před 100 lety. A to jaksi nejde. Takhle konzervatismus nevypadá.

V. Němec 10.9.2020 6:47

Václave, na psaní jsi udělaný, ale při podpisu do

EU podělaný!!!

J. Krásenský 10.9.2020 4:39

BIS je ve pobočky CIA, však taky náš vrchní čučkař dostal za věrné služby vyznamenání.

Ovšem nepochopil jste význam napsaného textu.

J. Urban 10.9.2020 3:09

Ja vam nevim. Ten ruso- a cinofilni kolovratek z IVK je uz taak vohranej...

P. Rychetsky 10.9.2020 2:42

Tak dodam par neokomunisticky internacionalistickych soudruzsky vymazlenych zadulinu, at se maji kam ty prsticky radne zaborit. Po jednom dodali Klaus, soudruh Xi a major KGB Putin.

) ( ) ( ) (

( )( ) ( )( ) ( )( )

S. Ševeček 10.9.2020 1:01

alobal máte ?

J. Brunner 10.9.2020 0:52

RvRvRv

J. Brunner 10.9.2020 0:50

R^R^R^

P. Rychetsky 10.9.2020 0:39

"Jen blázni říkají, že nás ovlivňuje Rusko a Čína."

Klaus uz je jak troll z ruske farmy, ktery pise prispevky do diskusi, tri ruble za kus. Zadani - napsat cokoli, a vzdy zduraznit, ze Cina a Rusko nejsou hrozby. Ma docela slusny kamose.

Blazni, co to rikaji, jsou napriklad v BIS. Jejich posledni zprava rika:

"V souladu s vládou stanovenými prioritami, mírou ohrožení zájmů České republiky a kapacitami a možnostmi BIS byly v roce 2018 prioritními cíli zpravodajského rozpracování aktivity ruské a čínské státní moci ohrožující bezpečnost a další klíčové zájmy ČR. Ruské a čínské zpravodajské aktivity zasahovaly do oblastí politiky, diplomacie, špionáže, ekonomiky i informačního boje."