3.5.2024 | Svátek má Alexej


Diskuse k článku

ROZHOVOR: Drahoš pohrdá Čechy jako kníže (2)

V českých moderních továrnách se už nesetkáte se socialistickou špínou a bordelem, což předpokládá starší generace a myslí si to i velká většina emigrantů, jak jsem sám zjistil, ale dnes by se v nich dalo jíst z podlahy.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Vaňura 6.1.2018 11:52

No, někteří mí kolegové s panem Drahošem co do činění

měli a rozhodně nelze říci, že by se o něm vyjadřovali příznivě.

A to, že podepsal, ne li inicioval, "vítačskou" petici, za což samotné patří postavit ke zdi, je rovněž pravda! Tu petici jsem, samozřejmě, četl a četl jsem i jména signatářů. Většina z těch několika, co znám, jsou pěkní hayzlové!

I. Mertl 6.1.2018 15:21

Re: No, někteří mí kolegové s panem Drahošem co do činění

Někteří Vaši kolegové? V čem kolegové, pěkně prosím? A stavět ke zdi, věšet či jen zavírat?

S. Netzer 6.1.2018 15:31

Re: No, někteří mí kolegové s panem Drahošem co do činění

Myslím, že by diskutéru Vaňurovi nejlépe konvenovala garotte.

P. Vaňura 6.1.2018 22:16

Ve vědě!

V. Lunák 6.1.2018 19:46

Re: No, někteří mí kolegové s panem Drahošem co do činění

Ale vůl Vaňura by zase rád na stará kolena střílel.

P. Vaňura 6.1.2018 22:20

Všem nepřátelům Země České hlavy dolů!

(c) Staré pověsti české

P. Vaňura 6.1.2018 14:24

Nejsme povinni pomoci NIKOMU

Už proto, že HLAVNÍ PŘÍČINOU toho všecho je KATASTROFÁLNÍ PŘEMNOŽENÍ primitivů v zaostalých zemí.

JEDINÉ, co můžeme dělat je zajistit, aby tyto země nemohly své populační přebytky exportovat k nám, protože to je AGRESE, která povede jedině ke GENOCIDĚ EVROPSKÝCH NÁRODŮ!!!

J. Hlaváček 6.1.2018 7:52

Neshazujte oponenty, je to známka Vaší slabosti

Dobrý den, pane Vlku,

rád čtu Vaše příspěvky, protože píšete poutavě a dozvídám se často nové věci. A tak bych Vám chtěl přátelsky připomenout, že demokraticky vedená diskuse znamená polemizovat s názory oponenta. Nikoli plácnout oponentovi na čelo nálepku s negativním či posměšným označením. Již z antiky víme, že napadat osobně oponenta namísto věcné kritiky jeho názorů je podlé.

Já si například pana Drahoše vážím pro jeho erudovanost, prokázané schopnosti při vedení Akademie věd a pro argumentaci, z niž je patrný zájem o etiku a morálku. Myslím si, že by byl dobrý prezident.

Přeji Vám do nového roku polibek od Múzy. Nikoli od Medúzy.

A. Reček 6.1.2018 8:20

Re: Neshazujte oponenty, je to známka Vaší slabosti

Ano, autor potřebuje ten polibek k vzpamatování se.

P. Lenc 6.1.2018 10:42

Re: Neshazujte oponenty, je to známka Vaší slabosti

No vidíte pane Hlaváčku, já si pana Drahoše ani trochu nevážím, co s tím uděláte a co mně budete "přátelsky připomínat"?

J. Hlaváček 6.1.2018 13:22

Re: Neshazujte oponenty, je to známka Vaší slabosti

Vážený pane Lenci,

nemám, co bych Vám připomínal a ani s tím nepotřebuji nic dělat. Jasně jste prezentoval svůj názor a já ho respektuji. Přeji hezké odpoledne.

R. Morava 6.1.2018 19:38

Re: Neshazujte oponenty, je to známka Vaší slabosti

Pane Hlaváček, možná to pan Vlk s tou slizkosti Drahoše trochu přehnal. Ale protože se to týká třeba té výzvy vědců přečtěte si článek znova. Skutečně z nás udělal pitomce a rasisty, ale spíš ze sebe křiváky nebo ignoranty a namyšlence.

S Drahošem autor vést diskusi nemůže, protože pochybuji, že by se s ním bavil. Musí Vám stačit argumenty, která pan Vlk popsal. Nebylo to jen nálepkování.

Jinak mohl být Drahoš dobrý šéf akademie věd, ale tady jde o volbu prezidenta. A v politice je Drahoš buď velmi slabý nebo zkorumpovaný. Kromně výzvy mne napadá jeho názor na sorošovu universitu, referenda, EU atd... V každém případě, pokud i slušní lidé radši prezidenta alkoholika než Drahoše, přemýšlejte o tom proč.

Z. Švrček 6.1.2018 7:41

Bravo

Trefil jste hřebíček na hlavičku a podal to jazykem, kterému by měli rozumět všichni, co umí číst. Že někteří nerozumí? Nechtějí.

H. Gene 6.1.2018 7:38

To jsou teda slinty...

Škoda času.

L. Němec 6.1.2018 6:11

Svět sázek

Napsat o Horáčkovi zjednodušující nálepku, že jest gamblerem, může napsat jen ignorant, který o velmi pestrém světě sázek neví zhola nic. Asi podobně zní - Václav Vlk starší, tvor se čtyřmi údy, ocasem a srstí.

P. Vaňura 6.1.2018 12:04

O "pestrém světě sázek" nemusím vědět vůbec nic

Úplně stačí, když znám jeho oběti a jejich rozpadlé rodiny!

Z. Lapil 6.1.2018 17:25

Re: O "pestrém světě sázek" nemusím vědět vůbec nic

Jestli to berete takhle, tak je lumpem každý hostinský.

J. Huml 6.1.2018 4:55

Byvaly komunista Vlk St.

nam tady ted bude kazat o "bezpaternim Drahosovi"? Nechutne, odporne, kysele stvoreni omamene svou vlastni neomylnosti = Vlk St.

P. Dvořák 6.1.2018 3:30

Je nepochopitelné, jak v zemi, kde tajemství trvá dvě minuty

nikdo ihned po vydání nevynesl a nezveřejnil "dlouho utajovanou zprávu Centra mediálních studií na FSV UK". Je absurdní si myslet, že je to proto, že "RRTV odmítala analýzu zveřejnit". Ale je tu.

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Spickova-analyza-ne-objektivity-a-ne-vyvazenosti-CT-a-CRo-v-obdobi-krajskych-a-senatnich-voleb-2016-skoncila-v-kosi-velke-Rady-Zverejnujeme-ji-celou-516790

Na závěr článku (ne vlastní Analýzy) je "Poznámka autora: Autor komentáře není vázán ani smlouvou mezi RRTV a akademickým pracovištěm, ani etickým principem nezveřejňovat oficiálně nezveřejněnou analýzu. Naopak. RRTV pořídila analýzu za veřejné prostředky a ve veřejném zájmu. Výsledek tak dle autora komentáře má být veřejný a má být ve stejném veřejném zájmu veřejně diskutován. To, že se tomu snaží RRTV nezveřejněním analýzy CEMES zabránit, je dle autora komentáře důvodem pro odvolání jejích členů Parlamentem České republiky pro neplnění §5 písm. g), m) a z) zákona 231/2001 Sb. jako základních povinností v její působnosti."

P. Maleček 6.1.2018 2:10

Vlk se odkopal, totalita v které prožil mládí ho dostihla

No přesně jak jsem předpovídal, plivance a pomluvy na Zemanovy protikandidáty a vychvalování Babiše - byť z většiny schováno mezi řádky.

Vlk v mládí zle ruskou totalitou zkoušen, v zralém věku s ní bojující, v stáru místo obrany demokracie, se do jejího lůna vrátil. Smutný pohled na dřívějšího reka, co nyní sešlý, před proruskou totalitou a jejími nositeli nejen na kolena padl, ale ještě jim slouží.

P. Götze 6.1.2018 2:57

Re: Vlk se odkopal, totalita v které prožil mládí ho dostihla

No vidite a ja tam to, co pisete, vubec nevidim. Tak ono je asi prani otcem myslenky. Vzdyt jste to prece predpovidal, tak aby ne vidte.

B. Novacek 6.1.2018 7:29

Re: Vlk se odkopal, totalita v které prožil mládí ho dostihla

Souhlas, pane Götze...Němec/Huml/Maleček můžou zase a dokola kecat jak jim libo, faktem zůstává, že má pan Vlk jim nepříjemnou pravdu a není sám, tady je text pana Vylíčila, který se závěry pana Vlka naprosto souzní:

1url.cz/atOl9

S. Rehulka 6.1.2018 11:34

Re: Vlk se odkopal, totalita v které prožil mládí ho dostihla

....a opět pane Malečku Vlkovi křivdíte ! Já nenávidím bolševiky jakéhokoliv druhu,barvy, národnosti a team Bureš - Zeman pracují pro Moskvu, nikoliv Vlk !