3.5.2024 | Svátek má Alexej


Diskuse k článku

ROZHOVOR: Drahoš pohrdá Čechy jako kníže (2)

V českých moderních továrnách se už nesetkáte se socialistickou špínou a bordelem, což předpokládá starší generace a myslí si to i velká většina emigrantů, jak jsem sám zjistil, ale dnes by se v nich dalo jíst z podlahy.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
S. Netzer 6.1.2018 9:31

Vlkův hnojomet

jede na plné obrátky. Vinnej, nevinnej, bere to po řadě, a nikoho nevynechá. Pravdoláskaře, obamisty, Českou televizi, emigranty, intoše, ...

Rozhovor s Vlkem st. převzatý z Parlamentních listů je publicistický klenot! 1***** (c) diskutérka Kanioková

S. Vaněček Šauerová 6.1.2018 10:16

Nechutnej člověk, fujtajbl.

...

S. Netzer 6.1.2018 11:57

Takových je víc, ale

ale málokdo je tak zlý a perfidní.

Jeho styl je nezaměnitelný a stále se opakující: „morální giganti národa“ (popř. západní marxisti, Sudeťáci, neziskovky, samozvané „elity“, pseudovzděnci ...) se podsune nějaký vymyšlený a zlý úmysl, výrok či lež (urážky a kecy o naší české nedostatečnosti, o naší národní i kulturní zaostalosti, buranství ...),

načež urážení onoho odpůrce už nestojí nic v cestě.

J. Schwarz 6.1.2018 16:54

Re: Takových je víc, ale

Vy jste opravdu neuvěřitelná. Koukněte se někdy na záznam nějaké manifestace "sluníčkářů" na podporu uprchlíků a to, co tu prezentujete jako "urážení odpůrce" tam najdete na plakátech a transparentech...

H. Gene 6.1.2018 17:48

Re: Takových je víc, ale

Nějaký odkaz?

P. Rudolf 6.1.2018 13:03

Re: Nechutnej člověk, fujtajbl.

No, nevím, jestli se nemýlíte:

Skvělé, jako vždy, pane Vlku. :_):-):-):

Autor: P. Vandas Datum: 5.1.2018 1:31

S. Netzer 6.1.2018 13:07

Re: Nechutnej člověk, fujtajbl.

Překvapilo by mě to, kdyby to bylo poprvé.

J. Jurax 6.1.2018 19:15

Re: Nechutnej člověk, fujtajbl.

Míníte zajisté sebe, madam Vaněček?

J. Schwarz 6.1.2018 13:42

Re: Vlkův hnojomet

Jakto že nikoho nevynechá. Vynechal živnostníky, zemědělce, Trumpa i Putina... a nakonec i Vás, drahá Sibylle.

M. Gavlák 6.1.2018 21:29

Re: Vlkův hnojomet

Jo, tady na Psu Vlka milujou. Hnus, velebnosti...

J. Jelínek 6.1.2018 9:03

Dva dědkové

Tady, na NP občas vystupují dva dědkové. Pan Vlk st. a pan Čech. Nemají spolu nic společného, jen to "dědkovství". Bůh mě ochraňuj, abych já, sám jsa počínající dědek, skončil v takové totální zaprděnosti jako pan Vlk. Ono asi opravdu platí že není dědek jako dědek, ale když se zadaří.....

J. Dusitko 6.1.2018 9:19

Pozor na to plesnivé pečivo, Jelínku...

Mnozí se tě jím snaží nakrmit...

J. Jelínek 6.1.2018 9:25

Re: Pozor na to plesnivé pečivo, Jelínku...

Eh? Pane Dusítko, vás hlavně aby někdo nestrčil do trumpety, když už jsme na úrovni humoru MŠ.....

P. Lenc 6.1.2018 10:44

Re: Pozor na to plesnivé pečivo, Jelínku...

Ještě že Jelínku všichni chápou váš zaprděný humor...

J. Jelínek 6.1.2018 10:48

Re: Pozor na to plesnivé pečivo, Jelínku...

Nevím zda chápou či nechápou a je mi to celkem pumpička, neživím se tím.

J. Jurax 6.1.2018 19:18

Re: Dva dědkové

Ehm, nechci se Vás dotknout, ale Vy jako pánové Vlk senior a Čech k stáru zaručeně neskončíte. Z Vašeho příspěvku patrno, že na to nemáte, byť zajisté budete totálně nezaprděn.

D. Stirský 6.1.2018 8:56

Nebo s Benešem:

Dle mého soudu byl dosti špatným prezidentem. Kdysi jsem četl knížku o odsunu čili vyhnání. Začala citátem z listiny jednoho přemyslovského knížete, který u nás vítá Němce a přeje jim vše dobré. Pak byl citát Heydrichův: "Tento prostor byl je a bude německý a Čech tu nemá co pohledávat." A nakonec Beneš - citát z jeho projevu o nutnosti vylikvidovat Němce. Za to by v dnešní době opravdu skončil před soudem. Nebyl tak trochu menším Heydrichem naruby? Pro Beneše byli větším zlem Habsburkové (třeba Karel I.) než němečtí nacisté a pak zase proň byli větším zlem Němci než komunisté s Stalin. S důsledky jeho politiky (samozřejmě, ne jen jeho) se potýkáme dodnes. Schwarzenberg je starý pán, má své chyby jako každý, leč plivat po něm může jen člověk s nejedlovským viděním světa: "kořistnická a rozmařilá šlechta žila z krve a potu poddaných úpějících pod karabáči panských drábů".

P. Vaňura 6.1.2018 10:13

Co říkáte tomu, že Britové uvažovali o nutnosti odsunu

Němců v případě, že by vypukla válka a Spojenci ji vyhráli už roku 1938!!!!

"Pak bychom museli POŽADOVAT!!!! (zdůraznil jsem já) po Československu, aby vyvrhlo své menšiny a tak vyloučilo možnost další války z téže příčiny..." Lze doložit tiskem z konce roku 1938!

L. Černín 6.1.2018 10:53

Re: Nebo s Benešem:

Beneš nikdy nemluvil o likvidaci Němců, nýbrž o "vylikvidování německého problému". V tomto kontextu si lze kromě odsunu představit např. i jeho návrhy na úpravu státních hranic apod.

T. Krystlík 6.1.2018 11:27

To není pravda, pane Černíne

16. 5. na Staroměstském náměstí v Praze Beneš prohlašuje: „Bude třeba... vylikvidovati zejména nekompromisně Němce v zemích českých a Maďary na Slovensku, jak se jen likvidace ta dá v zájmu jednotného národního státu Čechů a Slováků vůbec provésti. Heslem naším budiž: Definitivně odgermanisovati naši vlast, kulturně, hospodářsky, politicky.“

V. Klepetko 7.1.2018 1:49

Sluší se dodat, že

ve svém projevu v Mělníku 14.10.1945 ale řekl náš prezident Beneš i toto:

„...celý náš postup ve věci jejich odsunu do říše musí býti lidský, slušný, správný, morálně odůvodněný, přesně plánovaný a se všemi Spojenci pevně dohodnutý“.

T. Krystlík 7.1.2018 11:00

Pane Klepetko, nesluší se to dodat,

protože zastavení vyhánění a slušné zacházení prakticky spojenci ČSR a Benešovi nařídili 2. 8. 1945 v Postupimi. Zastavení vyhánění mělo trvat do rozhodnutí spojenecké Kontrolní rady, jaké standardy má vlastně splňovat. ČSR to zcela ignorovala a vyháněla Němce neoficiálně dál. Ve velkém - za tři měsíce od skončení WW II jich vyhnala již cca 750 000.

V. Klepetko 7.1.2018 15:43

Re: Pane Krystlíku,

pana prezidenta Beneše si do dnešního dne vážíme i za ten jeho apel k lidskosti, který v souvislosti s odsunem zazněl zcela zřetelně a jasně! Zaslouží si naší úctu.

Není slušné prosazovat svou vlastní historickou paměť Vašim agresivním způsobem - je to neúcta k památce Čechů i Němců, jejichž marně zmařených životů litujeme! Vašimi jednostrannými diskusními příspěvky jen rozmícháváte v lidech nenávist a blokujete naše snahy o sebereflexi.

T. Krystlík 7.1.2018 17:58

Pane Klepetko,

Beneš a lidskost? Kde jste na tento nesmysl přišel? Byl to zločinec, a kdyby existoval mezinárodní soud jako donedávna onen pro Jugoslávii v Den Haagu, octl by i s některými členy své vlády na lavici obžalovaných a byl by zcela jistě odsouzen.

J. Schwarz 6.1.2018 16:58

Re: Nebo s Benešem:

Jo jo, to většina Římských císařů by dneska taky skončila před soudem, a středověkých králů a velmožů taky... jenže podobné sudičství po desetiletích svědčí o slabomyslnosti navrhovatele...

R. Szewczyk 6.1.2018 8:38

hm tak napůl

famozní, blahopřeji ,

až na maličkost, míšenec Okamura je opravdu rasový míšenec, ale takto titulovat českého občana, zavání nejen rasismem, ale i skrytě eugenikou, zní to divně, podobně jako by jste vyslovil že Fišer je etnický míšenec Doudleba s Pšovanem, nebo Topolánek míšenec valašsko-moravský nebo tak něco.

D. Stirský 6.1.2018 8:29

Ve Vás, pane Vlku, je tolik

vzteku, zášti, nespokojenosti, že už je to opravdu patologické. Skoro mně vychází, že se Vám stýská po dobách minulých. Znáte p. Drahoše osobně? Mluvil jste s ním někdy? Četl jste někdy od ně něco? Já nikoli, tak se raději nevyjadřuji. A možná, byť nikoli nadšeně, mu hlas dám, protože s velkou pravděpodobností bude lepší prezident než současný bařtipán s alkoholem poničeným mozkem, který je také pln zášti. Nebo petice vědců! Asi jste ji nečetl. Ta ve zkratce říká toto: Situace s migranty není jednoduchá. Nepodléhejme ukvapeným soudům, pečlivě zvažujme informace z médií a těm, kteří skutečně utíkají před válkou, násilím a rabováním, jsme povinni pomoci. Nic víc. V tom není kolaborace ani za mák.

L. Černín 6.1.2018 10:55

Re: Ve Vás, pane Vlku, je tolik

Asi tak.

P. Dvořák 6.1.2018 11:38

Ve Vás, pane Stirský, je moudro.

Nic jste od Drahoše nečetl, neznáte ho, nevyjadřujete se, ale nadšeně mu dáte hlas, protože s velkou pravděpodobností . . . Aha!

Rozhodně bych doporučoval, abyste si ten havloidiní pamflet "Vědci proti strachu a lhostejnosti" znovu přečetl a zauvažoval, že kromě pindů z akvária umístěného ve věži ze slonoviny nenabízí žádné řešení.

A do omrzení budu opakovat: Osud imigrantů mě zajímá úplně stejně, jako je zajímá osud můj. Vůbec.

H. Gene 6.1.2018 12:07

Re: Ve Vás, pane Stirský, je moudro.

"A možná, byť nikoli nadšeně, mu hlas dám,..."

"..., ale nadšeně mu dáte hlas,..."

A tak je to se vším.