30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Diskuse k článku

ROZHOVOR: Babiš i Trump reprezentují vůli lidu

Je to v podstatě stejný výprask jako ostatním starým stranám. Lidé chtěli změnu politiky a ČSSD se konečně odkopala, ukázala, že nedělala to, co lidem slíbila: změnu politiky a zábranu rozkrádání. Lithium bylo poslední kapkou. ČSSD se chovala stejně jako ostatní korupčníci předtím, zařadila se mezi diskreditované.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Klepetko 1.11.2017 20:53

Re: Zdravím Vás od Rudého moře, pane Podracký!

M31 v Andromedě? :-)

L. Bystrý 1.11.2017 20:43

Největší zlodějinou v našich dějinách jsou tzv. restituce!

Vy mne nazýváte oslem, občane Nováku č. 475? Vy MNE?! Tak se podívejte na svoje svěží dílko: Takových oslovin jste v něm učunil, že ...

Jistě, ČSSD, jako typicky neomarxistická revizionistická grupa, spáchala SPOUSTU lumpáren (náš Paroubek v ČSSD brzy udělá přímo LENINSKÝ pořádek, o tom žádná), ale proti tzv. restitucím je každá rozkrádačka úplné nic. Ano, i takový Bakala raději zaleze do koutku a tiše pláče, závistivě, když vidí tu PYRAMIDÁLNÍ krádež.

Naštěstí, díky Leninu a Putinu, se kyvadlo dějin vrací zpět: Po příchodu opětovném nepřemožitelné Armády Ruské federace vydá náš Miloš sérii Dekretů prezidenta republiky, jimiž napraví křivdy posledního čtvrtstoletí. Ten majetek lidu, jenž byl po Prohraném listopadu uloupen potomky vyakčněných vykořisťovatelů a Církví, přejde do Fondu celonárodního majetku.

Fond bude řídit osobně předseda Vlády národní obnovy, náš lidový Vůdce Babiš. A jak víme, my všichni roduvěrní Češi a Rusové, my voliči našich Vůdců, náš Babiš maká a NEBLÁBOLÍ.

Prostě: Těšme se – jako malé děti - na návrat naší společnosti na cestu ke šťastným zítřkům.

V. Chrastina 1.11.2017 20:43

Re: Mimochodem, existence státu na vlastním teritoriu

Ano, postoj Bruselu je třeba rezolutně odmítnout v referendu, Tím se nastoluje otázka, co je horší zlo, zda podřízenost Bruselu a tím následná hrozba islamizace, nebo rozvod s EU i za cenu jakýchkoliv sankcí.

V. Chrastina 1.11.2017 20:37

Re: Mimochodem, existence státu na vlastním teritoriu

Ano, postoj Bruselu je třeba rázně v referendu odmítnout. Tím se nastoluje otázka, co je horší zlo, zda podřízenost Bruselu, nebo rozvod s EU i za cenu sankcí.

V. Chrastina 1.11.2017 20:27

Re: Lid prostě považuje Babiše a Zemana za MENŠÍ ZLO,

Souhlas, pane Vaňuro. Lapidárně a zároveň pregnantně řečeno. Jen dodám, že Piráti se svou vítací manýrou k migrantům a tím k nemravnému prosazování islámu představiteli EU, představují demagogickou pátou kolonu na naší politické scéně, a tím jsou spřaženi s tou kavárenskou sebrankou.

L. Novák 1.11.2017 19:55

Re: Zdravím Vás od Rudého moře, pane Podracký!

No, představa rotujícího Čapího hnízda je taky skvělá... :-D

L. Novák 1.11.2017 19:53

Re: Vranosupi už jen supí, u konce jsou s dechem!

Vy jste ale osel! :-)

L. Novák 1.11.2017 19:52

Největší zlodějnou v historii je Bilionový tunel OZE

který spáchala koalice ČSSD zákonem 180/2005 Sb. o obnovitelných zdrojích energie. A v té době seděl Bašta pevně v ČSSD a nejspíš pro něj i hlasoval v Parlamentu. Takže na jeho místě bych zalezl do koutka a mlčel. Darebák jeden!

M. Pivoda 1.11.2017 19:29

Sranda s českými důchodci, jako je Roman Langer

Totéž si myslím já o vás, v roce 2017.

Jan Neruda: Kdo jen chvíli stál, dnes je opodál.

M. Mikulec 1.11.2017 19:21

Tak je to tedy:eurofondy

A já si pořád říkám, co za tím neslaným- nemastným lavírováním ODS s Evropskou unií jo a ne vězí. Euro také nebude ODS a priori odmítat, ale teprve až nastane vhodná doba, vezme euro na milost. :-)) Přesně tohle voliči nesnášejí: nevědí, na čem jsou! Ano a Ne umí jasně říci jenom Okamura. Tenhle střední názorový europroud odlákal ODS podle mého skromného názoru hodně voličů.

J. Jelínek 1.11.2017 17:53

Re: Vranosupi už jen supí, u konce jsou s dechem!

Ein Reich, ein Volk und ein Babiš!!!!!!

L. Bystrý 1.11.2017 17:52

Re: Vranosupi už jen supí, u konce jsou s dechem!

Omlouvám se za trapný omyl ve svém výše uvedeném příspěvku. Omyl byl zaviněn zákeřným působením cizího textového editoru.

Má být: „... Bohumil Doležal, známý primitivní antikomunista a antibabišista.“

Vážně mě to mrzí.

Míru zdar!

L. Bystrý 1.11.2017 17:47

Vranosupi už jen supí, u konce jsou s dechem!

A Havlova mohyla zarůstá už mechem. Na Východě i večer svítá, český Honza Ivana-bratra vítá.

Pravda, bývaly zlé doby, kdy na NP nestoudně (a navíc nesoudně) ventiloval své protislovanské a protisocialistické předsudky Bohumil Doležal, známý primitivní antikomunista a antifašista. Ty doby jsou ty tam; díky Leninu a Putinu; poslední relikt temné minulosti zde představuje jistý Jan Urban, placený agent Euroameriky (viz „University of New York in Prague“).

Až vypráskáme z našeho národního chrámu zbylé kšeftaře s naší svobodou, s naším národním bohatstvím, tak bude klid: Neomarxističtí vrazi z Wall Streetu a Bilderbergu zas jen na vlnách Svobodné Evropy z Mnichova budou výt.

Už se vážně NEMŮŽU dočkat obnovení osvědčených Nových pořádků našeho národního Vůdce Babiše!!

J. Jelínek 1.11.2017 16:13

Re: vůle lidu ..

Ještě horší je vůle všeholidu a úplně za všeho nejvíc nejhorší jsou vransupů kroužící hejna, co se pasou na naších mukách. Takovej vypasenej vransup kolikrát může dávat rozhovory i na NP.

M. Vondráček 1.11.2017 15:53

vůle lidu ..

Vůle lidu je ošidná, vůlí lidu byli zvoleni Hitler i Gottwald :-)

R. Langer 1.11.2017 15:44

Re: Ach,

Nemá náhodou každý poslanec hlasovat podle svého nejlepšího přesvědčení?

R. Langer 1.11.2017 15:41

Re: Snad Janu Schwarzovi pomůže toto dovysvětelní

S vámi je prostě sranda... :-D

R. Langer 1.11.2017 15:40

Re: EU a NATO – spojité nádoby plné marasmu a evropských hodnot!

NATO existovalo bez problémů dávno před EU, a může v klidu existovat ještě dlouho po ní... ;-)

L. Bystrý 1.11.2017 15:27

EU a NATO – spojité nádoby plné marasmu a evropských hodnot!

Prosím za prominutí: Nejste poněkud popletený, občane Vaňuro. Jste VELMI popletený.

Ano, osoba, neschopná pochopit, že EU a NATO jsou spojité nádoby, je VELICE popletená.

Naštěstí, občane Vaňuro, náš národ je orientovaný; žádní popletové Vašeho typu, žádní havlisti-bruselanti nás už nesvedou ze správné cesty zpět do nitra Západní Asie, cesty ven z otroctví EU a okupace NATO.

Volte našeho Miloše, pro štěstí našich dětí!

J. Pospíšil 1.11.2017 15:21

Re: Ach,

Zdržet se hlasování o zákonu, znamená totéž, jako být proti. Zákon na přijetí potřebuje hlasy pro. Zákon je přijat, když hlasů pro je více, jak hlasů proti a zdržení.

Neúčastnit se hlasování znamená snížení potřebného kvóra a tedy vlastně "půl hlasu pro".

P. Vaňura 1.11.2017 15:13

EXISTENCI našeho národa ohrožuje EU, NATO bych

z toho vynechal.

V. Klepetko 1.11.2017 15:07

Re: Zdravím Vás od Rudého moře, pane Podracký!

To zní logicky. Jenže: preference Starostů byly dlouho velmi nízké. To co jsem napsal, to je jen jakési "svědectví" z tradiční bašty TOP09, kde dnes topačka uzurpovala moc starostky - za cenu spojenectví se zastupitelem - "mlátičkou", velitelem první roty pohotovostního pluku SNB, který osobně mlátil lidi obuškem během Palachova týdne v Praze. Je to nevzdělaná laborantka bez maturity. Po jejím predátorském převzetí moci v obci se velká spousta voličů od TOP09 odvrátila. Mluvil jsem s řadou zklamaných voličů Topky u nás a proto vím přesně, kam odešli. A hnutí ANO to nebylo. Ani "Starostové"...

I. Schlägel 1.11.2017 15:06

Re: Ach,

Jeden ze světlých okamžiků této strany. ;-)

L. Bystrý 1.11.2017 14:57

Re: Mimochodem, existence státu na vlastním teritoriu

Existence našeho státu, ba i našeho NÁRODA, je ohrožena brutální okupací naší vlasti silami EU a NATO.

Existence našeho státu, ba i našeho NÁRODA, může být trvale zajištěna JEDINĚ plným obnovením nerozborného spojení naší vlasti s Velikým Ruskem.

Mimochodem: Na NAŠE výběrové školy NEMOHOU být přijímáni třídní resp. národní nepřátelé. To snad dá rozum i Vám, poněkud popletený občane Vaňuro. Nebo byste chtěl, aby na NAŠICH školách, s NAŠIMI dětmi, studovali běženci, Němci, nebo dokonce SLUNÍČKÁŘI?!

Na shledanou v lepších časech, po opětovném osvobození naší vlasti nepřemožitelnou Armádou Ruské federace!

L. Bystrý 1.11.2017 14:46

Ano, socialismus resp. babišismus panuje z vůle lidu!

Občane (?) Pivodo, reaguji na Vaše agresivní osobní útoku vůči našemu prvnímu socialistickému presidentovi i celému našemu národu:

1) Dr. E. Beneš se VŽDY, po celý svůj život politický i osobní, rozhodoval optimálně. Příklad: Po r. 1918 nemohl zavádět socialismus, neboť v našem státě existovaly nepřizpůsobivé menšiny, neschopné přijmout (nebo i pouze pochopit) GENIÁLNÍ myšlenky socialismu. Teprve po humánním odsunu těchto menšin a současném rozdrcení ekonomické základny třídního nepřítele (viz Dekrety presidenta republiky) bylo možno přistoupit k onomu DĚJINNÉMU kroku. Viz nejdůležitější projev pres. Beneše vůbec, čili projev z 28. 10. 1945; je běžně dostupný na webu.

2) Náš moudrý západoasijský národ volil VŽDY úžasné myšlenky spravedlivého společenského zřízení; viz např. Husitské revoluční hnutí. Proto jsme S NESMÍRNÝM ULEHČENÍM uvítali obnovení leninské politiky naší Strany a vlády, po tragickém období kontrarevoluce. Tento axiom platí pro OBĚ kontrarevoluční období – jak z to r. 1968, tak to poslední, nyní definitivně končící, neboli havlisticko-bruselantské Temno z let 1989 až 2017.

Ať věčně žije Veliký Putin, BJJP, naše jediná opravdová záštita proti EU a NATO!

P. Lenc 1.11.2017 14:18

Re: Ach,

ODS až na tři, kteří se zdrželi hlasování hlasovala proti.

I. Schlägel 1.11.2017 13:50

Re: Ach,

Aha. A jak to souvisí s argumentem o lithiu použitým v článku, který se týká výsledků voleb? Proč jsem pro Vás soudruh, mistře?

J. Fridrich 1.11.2017 13:44

Re: Ach,

No je tam a zadarmo. Táta Stalin ho dostal od táty Gottwalda zadarmo.. Dobrý, ne, soudruhu.

A. Nový 1.11.2017 13:44

Re: Zdravím Vás od Rudého moře, pane Podracký!

Kdejaký chytrák vykládá kolik voličů TOP09 uteklo bůhví kam. Nějak všem uniká, že od topky odešli starostové, což způsobilo největší odliv volebních hlasů.

J. Fridrich 1.11.2017 13:31

Re: Snad Janu Schwarzovi pomůže toto dovysvětelní

Tady to zase vypadá................