30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Diskuse k článku

ROZHOVOR: Babiš i Trump reprezentují vůli lidu

Je to v podstatě stejný výprask jako ostatním starým stranám. Lidé chtěli změnu politiky a ČSSD se konečně odkopala, ukázala, že nedělala to, co lidem slíbila: změnu politiky a zábranu rozkrádání. Lithium bylo poslední kapkou. ČSSD se chovala stejně jako ostatní korupčníci předtím, zařadila se mezi diskreditované.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Fridrich 1.11.2017 6:39

V den voleb jsem napsal : " Po dlouhé době mne

V den voleb jsem napsal : " Po dlouhé době mne občané naší země potěšili - a přiznám se, že i překvapili.. Ukázali zcela jasně svou touhu po změně a odklonu od zprofanovaných stran, hlavně od ČSSD, která má " hezkých cca " 7 %, a KSČM s jejich konečně téměř cca polovičními 8 % oproti svým výsledkům v celém 27letém období po roce 1989 naše občany neovlivnila. Občané naší země jasně ukázali v těchto volbách, že i neférová a útočná " dělostřelecká " předvolební kampaň za vydatné pomoci našich " nestranných " sdělovacích médií včetně bohužel veřejnoprávní ČT 1 ( např. Moravec, Tvarůžková a spol. ) s jejich směšným označováním nyní úspěšných stran za nesystémové, extrémistické, xenofobní a pod. naše občany neovlivnila - a to je dobře."

A dnes : " Demokracie je také o tom umět jednat a umět se v zájmu země dohodnout. Pan Babiš jednal se všemi ( také jim po volbách poblahopřál a oni jemu ne - a ani mu nepoděkovali za blahopřání..) - téměř všem nabídl spolupráci a až na Okamuru všichni odmítli, někteří i nenávistným způsobem. Jeho myšlenka na menšinovou vládu s odborníky - i nestraníky a dokonce s ministry z jiných stran může být pro naši zemi přínosem a budou mít možnost a prostor bez neustálého dohadování posunout naši zemi dopředu.."

J. Chaloupka 1.11.2017 9:29

Jediné špatné na těchto volbách je, že budeme Kalouska živit

v parlamentu další čtyři roky a média toho zatraceně využívají.

P. Maleček 1.11.2017 4:53

Doufám,

že tohle sem Neff zařadil jenom proto, aby upozornil jaké oligarchicko-STBácko-proruské hrůzy nás pod duem Babiš-Zeman potkají.

Čímž nevyvracím, že naše v názvu (přesněji jen v názvu) demokratické, dnes prý tradiční partaje za falešně prodemokratických keců na státním kradli, že ani poledne nedrželi.

No kradli, za úplatek - tedy zkorumpováni, pod cenou převáděli majetky státu, či všemožné státní dotace do rukou těch co je korumpovali.

A mezi těmi je korumpujícími a to hodně byl i Babiš. Takže i to Babišovo ANO je též tradiční, sice ne korumpovaná, ale korumpující partaj. A korumpující hlavně ČSSD, tedy nezbytně i Zemana. Kterého na Hrad zmanipulovnanou prezdentskou kampaní dostali Rusové.

To aby bylo jasno proč věštím ty oligarchicko-STBácko-proruské hrůzy.

P. Vaňura 1.11.2017 11:15

Ten Putin musí být mimořádně schopný a inteligentní

člověk. Nevím o žádném jiném politikovi, který by úspěšně dokázal zařídit, aby voliči v cizích zemích volili jeho lidi, které by je bez něj opravdu, ale opravdu ani nenapadlo volit...

J. Schwarz 1.11.2017 12:16

Re: Doufám,

Čo bolo, bolo... Babiš možná korumpoval, ale už ho to evidentně přestalo bavit a to znamená naději pro tuto zemi. Možná proto, že se cítí dost dobrý a nepotřebuje se opírat o politické kmotry. Určitě je to lepší než kdyby korumpoval dál a udržoval tak zlodějské a zároveň neschopné struktury...

M. Těhanová 1.11.2017 12:49

Re: Doufám,

A nemohlo by to být tak, že cítil ohrožení, že mu zdroje vyschnou, protože proti korupci vystupovali i jiní.

L. Bystrý 1.11.2017 1:14

Tak to je fakt trefa do černého!

Tedy, drahý soudruhu a soukmenovče Podracký, Váš článek je TAK DOBRÝ, že by mohl být klidně uveřejněn i na oficiálních stránkách našeho národního Vůdce Babiše; vážně!

Ano, staří politici, kteří se dostali k moci po násilném listopadovém převratu, po okupaci naší vlasti silami EU a NATO, chtěli dál udržovat neudržitelné: Staré pořádky. Ano, chtěli dál krást, dál odírat proletariát o nadhodnotu, dál rozprodávat naše národní bohatství Euroameričanům, našim dědičným nepřátelům.

Naštěstí je náš lid nakonec prokoukl, až do jejich černého ledví. Pak, díky nezištné pomoci Velikého Ruska, jsme si zvolili našeho národního Vůdce Miloše prezidentem. A právě tato naše SKVĚLÁ volba nyní umožnila pokojné předání moci našemu Babišovi, díky Leninu!

Ano, náš Vůdce Babiš nemusel dát rozkaz ke šturmu Strakovky, našeho Zimního paláce: Premiérské křeslo mu předal náš Miloš, z naší SVRCHOVANÉ vůle. Nyní se tedy konečně vrátily Nové pořádky; nyní budou politici znovu sloužit lidu a nikoli EU a NATO. Konečně – po předlouhých 28 letech - budou opět naši vrcholní politici makat a NEBLÁBOLIT.

Ano, za nějaký čas, za dvacet, třicet let, se naše dnes na uhel spálená vlast opět zazelená, zažlutí květy řepky. Z továrních komínů bude znovu stoupat dým, ze školních hřišť bude znít radostný smích našich dětí. A tančit, tančit se bude všude!

J. Zeman 1.11.2017 1:56

Re: Tak to je fakt trefa do černého!

Když se někdo sám sebe ptá, zda by si Zeman neuškodil, kdyby dal Babišovi abolici (ano již o tom, po Klausovi!, naši Podračtí uvažují...) Pak být sněmovnou: vydám - ať se monarcha sám,chytí do nevolitelnosti. :)

J. Karlík 1.11.2017 8:16

Re: Tak to je fakt trefa do černého!

Nomen - omen.