6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Petr Benes 10.6.2009 9:29

Re: Kocáb

no ma to svuj specificky nazev - tunel. tak si vyberte, jestli je to podvod nebo kradez. :-P

ceskej Honza 10.6.2009 8:20

Re: je to tady samej nácek

Zvrhlá teorie kolektivní viny, byla nacistúm zálkadem pro likvidaci zidú. 

Pietní hrbitov zdevastovali nejací zlodeji s kriminální energií. Ze to byli  cikáni, neopravnuje k tvrzení, ze jsou vsichni cikáni zlodeji a kriminálníci. Zda nebyli potrestáni nevím, ale je to problém jenom a jenom Ceské justice a ne oneh cikánú. To je to o cem písu nahore. Cesi mají bordel v justici, jsou koruptní, ale muze za to vzdy nekdo cizí, nejlépe cikáni, nebo EU.

Pomník v Letech je správne, zrovna tak jako pietní hrbitov v Terezíne.

ceskej Honza 10.6.2009 7:56

Re: hmm

argumentujete jako soudruh Hitler k problému Slovanú. Nemám rád cikány a je jasné, ze jsou problémoví. Jeste víc ale nemám rád hony na carodejnice a teorii kolektivní viny.

Dolly 9.6.2009 22:50

Ukazuje se

že soužití s uvedenou skupinou jedinců není v rámci civilizačních norem možné a každé jiné tvrzení je pokrytecké. Nemusím moc americké vzory, ale jejich metoda rezervací a tím jakési izolace či karantény by možná stála za úvahu.

Map 9.6.2009 22:48

Re: Kocáb

Ano, pane Beneši!

Tuhle myšlenku, o uspořádání sbírky pro Romy bez vlastního bydlení, už nosím v hlavě od dob, kdy byla aktuální Matiční ulice. Pro objektivitu z potěšení jiné kultury by obyvatelé takového domu(lépe činžáku) byli vylosováni všichni uchazeči romského původu.

Proč se mají, díky Kocábovi (Havlovi) a jeho antidiskriminačnímu chlebu, posilovat extrémisté (DS či NS). Tak jak ODS může děkovat Paroubkovi za vyhrané volby do EU, tak můžou extrémistické strany děkovat Kocábovi za přírůstky jejich, často nedobrovolných a zoufalých sympatizantů. Lidská práva a LIDSKÉ povinnosti jsou dvě strany téže mince, recyklovaný ministře Kocábe!

štaflík 9.6.2009 22:31

Re: V Předlicích zbili do bezvědomí řidiče MHD

Smím se zeptat, proč jen rok?  A stýská se Vám?

štaflík 9.6.2009 22:29

Re: hmm

Odněkud sem nedávno přišli. Je na čase, aby se vrátili zpět, popř. pokračovali do destinace, jejiž původní obyvatelstvo disponuje výživným sociálním systémem a přesvědčením, že ohavní čeští rasisté nemají rádi skvělé, milé, altruistické, pracovité.... rosomáky.

magi 9.6.2009 22:28

Re: Kocáb

Jendo ! To je furt dokola. Když koupím,jak vy říkáte firmu,pak jí kupuji i s těma lidma. Přeci musím mít k těm lidem zodpovědnost,nebo ne? Já nevím kolik je vám let. Mě je 64 a jsem z kulacký rodiny. Táta si nedovolil neplatit lidem,kteří u něho dělali. Vážený pane,to byl přitom třídní nepřítel. Jestli vy vlastíte firmu a zacházíte s lidma,kteří tam dělají,tak jako mluvíte,pak musíte bejt bejvalej komunista,kterej zahodil rudou knížku a vyměnil jí za modrou ! Bože,kam jsme to dopracovali,že takový lidi řídí tuhle zem !

Jenda 9.6.2009 21:44

Re: Kde jste se dozvěděl, že útok ve Vítkově byl rasistický ?

A vy jste jaksi nepochopilo, ze vubec nejde o jeho financni situaci.

Jenda 9.6.2009 21:42

Re: Kocáb

Razlova vlastnila Skloexport? Smetka a H System je taky trochu jiny pripad. On ten H System totiz jaksi spravoval CIZI penize.

Opakuji, pokud si Mrazek ten pivovar koupil, tak ho nemohl VYKRAST. To je asi tak jako kdybych si mel vykrast vlastni penezenku. Co se zamestnancu tyce, tak mohl nanejvys nevyplatit zakonem dane odstupne. Tecka. Chapu, ze vam to vadi, ale firmy neexistuji proto aby meli zamestnanci kam chodit, ale proto aby majitelum prinasely zisk. A pokud majitel dojde k nazoru, ze se mu vic vyplati firmu zavrit, zamestnance propustit a majetek rozprodat, tak je to ciste jeho vec. Ta firma je JEHO!

Jenda 9.6.2009 21:34

Re: Kocáb

Fajn tak se vyhlasi bankrot. A? Jo tak, on si na tu koupi dotycne tovarny nekde pujcil a ted prohlasuje, ze nemuze vracet? Tak to je ovsem spatne. A pokud to jen trochu vypada, ze nemel v umyslu to kdy splatit, tak je potreba ho zavrit ZA PODVOD. Nikoli za kradez! Nejde o to ze "vykradl tovarnu". Ta tovarna byla jeho. Opakuji jeho. Znovu opakuji pro priznivse majetku v socialistickem vlastnictvi JEHO! A s tim co je jeho si kazdy muze treba zatopit!

Honza 9.6.2009 21:06

Re: Rasismus,

Jdi se oběsit Jakeši. Takovýho blbce jako ty aby pohledal.

Honza 9.6.2009 21:06

Re: V Předlicích zbili do bezvědomí řidiče MHD

Já ano ty hovádko. celý rok jsem tam žil. ty musíš pořád jen pitomě kecat. Nejsi ty zakuklenej Jakeš?

Moutný 9.6.2009 21:03

Ohřát si svoji polívku

Správně jste udeřil hřebíček na hlavičku,že se jenom rasismus ubírá jedním směrem .Kdo chce tak vidí a kdo ne tak raději mlčí p. Kocáb je tomu jasným důkazem platí jedno rčení ševče drž se svého kopyta ;-O

Bubik 9.6.2009 20:54

Tomu se autore říká pozitivní diskriminace

západní státy a USA ji praktikují už řadu let a pomalu jim přerůstá přes hlavu......

Mata Mata 9.6.2009 20:46

Re: Kocáb je v případě "nepřízpůsobivých" dost

R^R^VVR^

Minutus 9.6.2009 20:44

Ono je to těžký

Člověk si samozřejmě řekne. Přece všichni nejsou stejní. Ale poslyšte krátký příběh.

Má známá lékařka po návratu ze služby povídá. Dnes v noci jsem tam měla 4 leté dítě. Matka s ním přišla, že je mu špatně.  Z jehož řeči bylo hned jasné, co se stalo. Kluk musel olizovat sperma jiného 12 letého kluka, při nějaké "hře" ve sklepě. Nojo, ten starší byl Rom. Matka, když to pochopila, tak se tam nervově zhroutila. No a ten Rom? Nejspíše dělal jen to, co viděl doma. Bydlí jich prý 12 v dvoupokojovém bytě. Ano, dá se pochopit příčiny a následky. Ale hádejte - stala se z té matky rasistka? Já to nevím, ale dost pochybuji, že ne.

vnučka 9.6.2009 20:41

Re: je to tady samej nácek

Je mi 58 let. Můj dědeček zemřel v Malé pevnosti Terezín, pietní hřbitov zdevastovali cikáni a samozřelmě nebyli potrestáni. Myslíte si, že je správné, aby se z mých daní stavěly pomníky pro cikány např. v místě pracovního tábora v Letech?

Kecal. 9.6.2009 20:06

Re: Rasismus,

A ty vůl.

honzak 9.6.2009 19:50

Re: Rasismus,

ty jsi zase typický pravdoláskový, vypatlaný z/m/r/d, nemající potuchu o realitě.

martina 9.6.2009 19:42

Re: ne demagogu Březino,

R^

D.M. 9.6.2009 19:22

Re: Rasismus,

Jste typicky rasista, ktery je zraly na kriminal.!!

honzak 9.6.2009 18:25

Re: Rasismus,

nejste sám. Ta část Cikánů, které popisujete si nic než bič nezaslouží.V práci náme Vietnamce, černochhy, Indy a občany bývalých sovětských republik. Nemám s nimi vůbec problém. Ani se slušnými Cikány, např. v kladenském TESCO, kde občas působí Cikánky v pokladně. Ještě mě žádná neošidila a to k nim chodím cíleně.

Zato na ten zbytek bych neměl problém vystřelit ostrými. Je mi 58 let.

Jiří 9.6.2009 18:13

Rasismus,

nikdy jsem si nemyslel že budu rasista.Jsem,až se toho trochu děsím.Cítím totiž odpor i k nedospělým cikánům ještě školákům a není mi pomoci. Stalo se asi před 5-6 lety,naboural mi před domem na parkovišti auto ožralej cikán kterého jsem znal a nijak mi do té doby nevadil.Byl to mladý kluk kolem 18 let. Nebyla to žádná velká rána a tak jsem zavolal policii k vůli pojišťovně.To co následovalo,mě navždy přesunulo k rasismu ALE POUZE VŮČI CIKÁNŮM žádná jiná menšina ve mě žádné negativní pocity nevzbuzuje,např.velmi si vážím a uznávám pracovitost,slušnost,touhu po vzdělání a jiné vesměs kladné vlastnosti Vietnamců! Když ale potkám tlupu cikánských výrostků hlučných,sprostých, provokujících,nemohu se ubránit .... JSEM PROSTĚ RASISTA!!!  Letos mi bylo 65 let takže něco o životě vím.

mk 9.6.2009 18:11

Re: Kde jste se dozvěděl, že útok ve Vítkově byl rasistický ?

Haui1, jaksi jste nepochopil, že se zde mluví o vymírání bílé populace z důvodu rezignace bílých žen na rození dětí. O vaší finanční situaci a jakémsi placení alimentů zde nebyla řeč.

mk 9.6.2009 18:04

Re: Kde jste se dozvěděl, že útok ve Vítkově byl rasistický ?

HezkýýýýR^R^R^R^R^R^R^R^R^R^R^

mk 9.6.2009 18:01

Re: Co je

V.Klaus republice neškodí a zaplatpánbu za něj.  Republice ale škodí omezenci, jako ty štváči,  potom cikáni, lenoši, duchaprázdní žvanilové, populisté, zbabělci a havloidi typu Kocába.

magi 9.6.2009 17:37

Re: Kocáb

nevím ! Je ale jasný,že v každý politický straně jsou lidi,kteří jsou napojený na ty šmejdy o kterých mluvíte. Řeč ale byla o cikánech a o Kocábovi,kterýmu nezáleží na lidech,kteří právě kvůli těmto šmejdům ztratili zaměstnání. Jeho zajímají ti,co žijou ze soc.dávek !

VL 9.6.2009 17:19

Re: Kocáb

Souhlasím, proč jsou tedy dosud v ČSSD politici, kteří byli papírově zaměstnání H-Systemem v době, kdy socdem neměla na výplaty?

VL 9.6.2009 17:12

Re: příbytek

P.S. samozřejmě "zajímavé".