19.5.2024 | Svátek má Ivo


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
huhu 9.6.2009 9:41

pujde Kocáb sedět ?

Kocáb má teď zase nějaké finanční nesrovnalosti...:-/

Glosator 9.6.2009 9:40

Geniální text

Bohužel pravdivý

Stav "Es schau'n aufs Hakenkreuz voll Hoffnung schon Millionen" ještě naštěstí nenastal... Ani v Litvínově ne.

Z 9.6.2009 9:36

Smutně se připojuji

I když bych s autorem asi v mnohém nesouhlasil, s tím Kocábem mu musím dát zapravdu. Taky už nesnáším muziku Pražského výběru. Už jenom pro ten šok, když si vybral mluvčí, která se v TV vyslovila pro toleranci vůči ženské obřízce. Jsem zhnusen. Jsem pro toleranci, ale všechno má své meze a obávám se, že už byly dávno překročeny. RvRvRv

Klokan03 9.6.2009 9:13

Re: Bravo

Ono by vůbec stálo za to zjistit nakolik se za poslední řekněme rok změnil k lepšímu život občanů, kteří mají to "štěstí", že mohou být denně obohacováni o kulturní odlišnosti romských sousedů. Výsledek by byl jasný - ani o milimetr. Jejich osudy nikoho nezajímají. Holt si musíme počkat, až se DS nebo NS dostanou do parlamentu, pak se snad o tom začne mluvit.

Zajímavé - když se jedná o jinou menšinovou komunitu, nastoupí zásahovka s ótéčkama a helikoptérama, nechá všechno nastoupit na appellplatz, zkontroluje doklady, povolení k pobytu a pracovní povolení a ani pes po tom neštěkne.

Dana B. 9.6.2009 9:06

Kdyz nic neumi, muze akorat skodit, kdyz chce upoutat pozornost

Michal Kocab udelal vse, aby byl stredem pozornosti, ve Vyberu se mu to darilo, dale to byla jen fraska, protoze prisvojovat si zasluhy za logicky odsun sovetskych vojsk nebo to, co provadel se svym fondem Trend, tristni obdobi, kdy prosazoval svou milenku Dadu Trapasovou, kterou se neuspesne pokousel zharemovat se svou manzelkou, to bylo k placi, stejne tak pamatuji jeho snahu na sebe opet strhnout pozornost pri nalezeni jakehosi hudebnika po ztrate pameti, ve kterem Kocab bezpecne poznal sveho kolegu (hlavne, ze se zas ukazal v TV), pritom slo o cizince, kt akorat, jak se pozdeji ukazalo, trochu hral na klavir nebo hudebne bezradne pisnicky, ktere naordinoval sve dceri, kde je jasne slyset, ze jakakoliv invence, pokud nejaka kdy vubec byla a nebylo to vse Pavlickovo dilo, se z Kocaba vytratila.

Hystericky Kocab proste udela vse, aby na sebe strhl pozornost, o nic vic, krome prachu a prebend mu nejde. Je mi z nej smutno, protoze ve drevnich dobach to byl opravdu fajn chlap, nez ho zkazila slava a prachy. Bohuzel, uz nema nic, cim by toho dosahl kladnym zpusobem, ani invenci hudebni, politickou, ani financni, takze muze jako vandalove opravdu akorat skodit.

honzak 9.6.2009 8:58

Re: ne demagogu Březino,

ty vole blbej, běž bydlet s Cikánama a pak něco krafej! Víš howno bruselský, pravdoláskovej magore!

havránek 9.6.2009 8:54

Re: Ten dacan a lhář Kocáb

nechápu, proč to má zapotřebí, ale myslím si, že si to ani ve své prostotě neuvědomuje.Rv

JardaB 9.6.2009 8:47

Re: Co je

Vy jste nepochopil o co mi jde.Tady nejde o to,kdo více škodí,ale že je dvojí metr.

Andy 9.6.2009 8:35

Re: Kde jste se dozvěděl, že útok ve Vítkově byl rasistický ?

nekecejte, nejde o žádný soud. Jde o výsledek pozorování uplynulých dvaceti let.

Najít vymahače, romské rváče o dědictví apod. není jistě pro policii nic těžkého. S jakou ochotou česká policie vyšetřuje případy, kdy obětí je cikán víme snad všichni.

Za ta padesátá léta si dejte sám dejte pár facek. Svůj názor mohu vyjádřit, aniž by mne nějaký hlupák urážel.  Vy o civilizaci vůbec nehovořte, zjevně jste dodnes nepochopil její systém. Ten funguje i s tou vaší presumpcí jen v případě, že existuje nějaká snaha ho dodržovat. 

Haui1 9.6.2009 8:32

Re: Kde jste se dozvěděl, že útok ve Vítkově byl rasistický ?

Ale kde má v dnešní době chlap jistotu, že ho žena po stvoření potomka neodkopne a nezmění na pouhého plátce alimentů? :o)))

těchňik 9.6.2009 8:28

Re: ne demagogu Březino,

Někteří by holt potřebovali osobní zkušenost - aby jim párkrát nějací Gáboři rozhodili sandál. To by hned by byla změna názoru, že.

těchňik 9.6.2009 8:24

Re: Ten dacan a lhář Kocáb

Taky už mi ten "Ropotámo" leze krkem ve všech podobách.

Sibi 9.6.2009 8:13

Re: Kde jste se dozvěděl, že útok ve Vítkově byl rasistický ?

Milý mužský šovinisto. Pokud dnes ženská rezignuje na karieru a na vlastní život a začne rodit děti, kde má záruku, že ji chlap později nevymění za novější model, jak se dnes hezky říká?

Štváč 9.6.2009 8:06

Re: Co je

republice škodí a bude škodit Klaus. Cikáni jsou jiná liga a zanechávají po sobě spoušť, která je hned vidět. Intrikán škodí méně viditelně, za to daleko více.

bebe 9.6.2009 8:05

Ten dacan a lhář Kocáb

Přiznám se, že  už ani nemůžu kvůli Kocábovi poslouchat starý "Pražský výběr".  Když  mi  v autu  začala hrát jedna z jeho písniček, musel jsem to přeladit. Prostě nemůžu.>->->-

XY z Moravy 9.6.2009 8:04

Re: Bravo

Přesně tak, souhlasím. Manžel pomáhal gravidní ženě, kterou obtěžovali romští výrostci. Volala jsem Městskou policii. Jak to dopadlo? Manžel byl poučen, že ruší obecný klid a byla mu vyslovena pohrůžka pokutou. Romští přátelé byli titulováni křestními jmény a nám bylo vysvětleno, že to byl jen žert! Těhotná mladá žena utíkala, jak jen to šlo. Ještě doma máme utržený rukáv od bundy manžela-ten "nevinný žert přece"Rv

Štváč 9.6.2009 8:03

ne demagogu Březino,

nesrovnávejte co se stane jednou, oproti neustálé a několikaleté diskriminaci. Víte to dobře, jen popichujete zdejší méně chytré k reakci. Jste hajzlík.

Diana 9.6.2009 7:45

Bravo

Plně s autorem souhlasím - bílé oběti nikoho nezajímají, to, co provádí "utiskovaná" menšina je opravdu děsné - ovšem bílí musejí držet hubu a krok, na spravedlnost nemají nárok. Ministr Kocáb je naprosto zbytečný ministr. Vecpal se někam, kde ho nikdo nechce, kde je nejen zbytečný, ale i škodlivý.

Sumo 9.6.2009 7:45

Re: Kde jste se dozvěděl, že útok ve Vítkově byl rasistický ?

Právě naopak, dokud se jednoznačně neprokáže, že šlo o rasismus, tak do té doby o rasismus nešlo. Tato civilazace je založena na důkazech a na presumpci neviny a takoví samosoudci, jako jste Vy, patří do padesátých let.

A.S. Pergill 9.6.2009 7:29

Rasismus je "jen pro bílé"

Alespoň něco ... :-)

zk 9.6.2009 7:14

Re: To jsou ale otázky. Dogma přece nelze zpochybňovat !

R^

zk 9.6.2009 7:12

Re: Kde jste se dozvěděl, že útok ve Vítkově byl rasistický ?

Varianta možná platí, ale ne pro média a p. Kocába, ti všichni stále melou o rasistickém útoku. Když ono to tak "krásně" zní. Lépe než varianta o vyřizování účtů mezi Cikány. PS. žádní cikánští dědicové domku neexistují, domek zdědilo několik starých Němců:-D

zk 9.6.2009 7:10

Re: BLÁBOL

můžete vypsat nelogické bláboly z články IB a důvody, proč by se měl stydět?:-/

zk 9.6.2009 7:09

Proč se divíte,

Michal je ministrem pro Cikány, takže tento problém se ho přece netýká:-/;-€Rv

JardaB 9.6.2009 7:04

Co je

zajímavé,že když se objeví článek o Klausovi,tak se to v příspěvcích hemží vulgärismy.Ale  je to přeci jenom president.Nadávky nikomu nevadí.Ale když jde o článek ,kde se píše o Romech a objeví se nějaká ta nadávka, tak bývá většinou zablokována.Jaká je potom rovnováha?

Andy 9.6.2009 7:03

Re: Kde jste se dozvěděl, že útok ve Vítkově byl rasistický ?

a bude navěky, neboť nikdo nic nevyřeší. Když se to stalo, zde jsem napsala: pokud se to nevyřeší, byl to rasistický útok. Pokud to bylo vyřizování mezi cikány, pak to policie odhalí.

Jak na tom je případ s vyšetřením jistě víte.

Netřeba 9.6.2009 7:02

Kocáb to má sice jenom do švestek.

Ale víte kolik hovadin může podepsat jako ministr poslední den ve funkci?

:-: 9.6.2009 5:52

kocáb rozkradl trend, ředitel jeho nadace byl zavřenej..

Je jasný, že jen z toho důvodu potřebuje imunitu, proto je ministrem. Kocába měli zlynčovat místo toho chlapa z Karlovarska, třeba by změnil názor.

Kanuk 9.6.2009 5:35

Re: Kde jste se dozvěděl, že útok ve Vítkově byl rasistický ?

MILO, s tou sebevraždou je to sice pravda, ale ta nemá nic společného s Romy, ani s jinou menšinou. Ta je daná nízkou porodností, a ta - jak to vypadá - souvisí se ženskou "emancipací". (A můžete spustit, že jsem "mužskej šovinista").

Pavell 9.6.2009 5:30

BLÁBOL

1, Kocáb je mizerný ministr a jeho práce nestojí za nic

2, romové svým chováním vykazují plošně daleko víc znaků rasismu, než "gádžové"

a přesto ... Brezina mele blbosti, článeček je snůška nelogickcýh blábolů a měl by se za něj stydět.