19.5.2024 | Svátek má Ivo


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Petr Benes 9.6.2009 12:54

Re: Základ pro jednání

presne tak, s takovyma lidma se da jedine jejich reci. te rozumi a neni pak problem se s nima domluvit. musi mit jasno, co bude, kdyz prekroci urcite meze. :-P

Marat 9.6.2009 12:52

Re: Skvělý článek

To je málo.Zrušit to celé ministerstvo. Máte v ČR Ministerstvo pro lidská práva, Státní úřad pro lidská práva, Ombudsmana. To je úřednictva možná v  síle bojové pěchotní divize za války.

magi 9.6.2009 12:50

Re: Kocáb

já myslím,že by stačilo,kdyby si ta jeho Natálka narazila indiána. On by jí naprcal aspoň tři děti a Kocáb by měl o zábavu postaráno !

honzak 9.6.2009 12:49

Re: V Předlicích zbili do bezvědomí řidiče MHD

nebyl to jen festival Cikánských obyčejů?

Já Předlice pamatuju z doby před lety 15 a už tenkrát bylo zastřelení každého druhé dobrým skutkem. Ovšem v našem pravdoláskovém blbákově se naopak rozmnožovali...

RomanL 9.6.2009 12:49

Výborně!

R^;-D

Pepek 9.6.2009 12:49

Re: Skvělý článek

Spíš zrušení ministerstva jako takového. Jen je smutné, že z "Hraběte X" se stal "Cikánský baron".

Jakub S. 9.6.2009 12:48

Re: z

...přesně.

mahala 9.6.2009 12:44

Re: Bravo

stejné zážitky - spolužačku mojí dcery napadli romští výrostci a po oznámení na policii bylo rodičům sděleno,že takových případů mají denně šest až ...(jsem z Prahy) a nejlépe je cikány nedráždit, vyhýbat se jim obloukem, no zkrátka chodit kanálem..a nic se nevyšetřilo.

Dále jsem upozorňovala na situaci u restaurace Radyně na Žižkově - v domě žije podle soicálky "soicálně slabá rodina" je jich tam asi 40, další se srocují okolo domu a u hospody (to je zvláštní, že jsou sociálně slabí a na hospodu mají?) pouští hlasitě muziku, řvou, perou se a podobný jejich rejstřík - v tom vychováváte malé děcko (žloutenka a jiné podobné nemoci ze špíny na vás koukají z každého kouta domu i ulice)  a když na ně zavoláte policii tak cikáni vám vyhrožují že vás zabijou a policie na vás řve, že už tam jezdit nebudou ať si to řešíte sami, že už toho mají dost a soicálka na obvodě řekne, že jsou sociálně slabí - tak co s tím chcete udělat?  P.S. nepiště, že odstěhovat - to je skoro jako útěk a jak dlouho budeme utíkat?

Pepek 9.6.2009 12:44

Re: Tohle nebylo před dvěma lety

Pan ministr má bobky, aby se k tomu nemusel vyjadřovat. Asi to zase nechá na Lejle a vyjde to do ztracena.

VL 9.6.2009 12:40

Základ pro jednání

S některými komunitami je třeba jednat s přihlédnutím k jejich tradicím. Kupříkladu, jeden známý mého známého dosáhl velice dobrého výsledku při jednání s rómskou komunitou v baráku, která přepadla jeho syna. Měli navždy pokoj, stačilo, když k nim přišel na diskusi, v podpaždí nesl pietně uchovávaný a ošetřovaný kulomet MG 43 a v levé ruce měl nabitý nábojový pás.

Sám jsem udělal podobnou zkušenost na vojně. Byla zajímavá rychlá změna názoru. Opálený spoluobránce socialismu s bodákem na SA 58 (nemá ostří, ale milimetrovou plochu) mi říkal, že "ma podreže". Zajímavé bylo, že když měl na ohryzku hrot mého vystřelovacího nože, tak říkal že "je kamarat a že srandoval".

no.j 9.6.2009 12:40

V Předlicích zbili do bezvědomí řidiče MHD

http://ustecky.denik.cz/zlociny-a-soudy/20090608_red_napaeny_ridic_trolejbus.html

no.j 9.6.2009 12:40

Re: Skvělý článek

Též se připojuji

VL 9.6.2009 12:32

Re: Tohle nebylo před dvěma lety

Protože po nich rasisté chtěli, aby zaplatili jízdné. ;-(

Jura Jurax 9.6.2009 12:31

Re: z

Samotný fakt byť jen mihnutí se u zelených cvoků zakládá oprávněnou domněnku spornosti dotyčného ... :-P

mahala 9.6.2009 12:28

Re: Kocáb je v případě "nepřízpůsobivých" dost

ruská armáda byla odsunuta ( o těch chudácích jsme věděli ve které lokalitě se nacházejí) ale koukněte se teď co se tady najde za ruský (ukrajinský a bůhvíjaký) kontingent. Nemáte dopravní prostředek kde by se nevyskytovali nemáte domy kde by se nevyskytovali......nemáte město kde by se nevyskytovali......... prostě jsou tu zpátky a možná je to ještě horší

Jura Jurax 9.6.2009 12:26

Kocáb

je typický zjev současnosti - tzv. celebrita úspěšná v nějakém oboru souvisejícím se zábavou a showbyznysem, případně sportem, se díky nějaké pidistraně posadí na papírově odpovědné místo týkající se oboru, o němž dotyčný zpravidla ví kulové - tedy to, co se dočetl v novinách. Jde o zviditelnění pidistrany vlastně parazitující na známém jméně.

No a celebrita se v tom ráchá v závislosti na osobním naturelu. Jako ministr je do počtu, ministerstvo jím řízené je na dvě věci - na nic a na howno, když si odmyslíme korýtka náměstků, podnáměstků a různých podržtašků se slušnými platy přidělovaná podle politického klíče, kde se předpokládá ne že by dotyčný pracoval (nerozumí tomu) ,ale že drží politickou linii a hlavně dbá, aby prachy přes ministerstvo tekoucí padaly do správných peněz (jak prokecl ten socan na severu Čech, nesmí se rozkrást víc než polovina) a vůbec vyhazování peněz daňových poplatníků na hovadiny.

Vzpomínám si, jak jistý stejně zbytečný ministr přes informatiku s planoucím zrakem hřímal v TV, že pozná rasovou vraždu, když ji uvidí, a žádal exemplární potrestání - aby se nakonec ukázalo, že utonulá byl ožralá kurwa, která neméně ožralým dvěma kriminálníkům dlužila prachy a nechtěla je vrátit. Byl to ovšem kurwa cikánská a ti dva další grázlové byli bílí - být to obráceně, ani pes by po tom neštěkl.

Nemůžete tedy chtít po Kocábovi, aby se v problematice orientoval. Zato musíte předpokládat, že popluje s jaksi ouředním a oficiálním proudem - a ten je podpora multikulti (jakkoliv je to sebevražedná hovadina) a ochrana ubohých diskriminovaných cikánů, po nichž se dokonce - považte - chce, aby ze socdávek určených na uhrazení nákladů na bydlení platili nájem pronajímatelům svých bytů!!! Hrdina, který by pojmenoval věci pravými jmény, by musel být jiný formát - něco jako Churchill a de Gaulle křížený s Johnem Rambem - a ještě by mu ze značnou pravděpodobností hrozil konec politické kariéry a spílání těch, kdož ze zbabělosti zůstavají raději politicky korektní. 

BJ von Wolfenstein 9.6.2009 12:14

Re: takovej malej českej uprděnej Bono

Výborný postřeh.

Charlie 9.6.2009 12:11

Re: takovej malej českej uprděnej Bono

:-D:-D:-DR^R^R^

Jura Jurax 9.6.2009 12:06

Re: Autore bláhový,což nevíš....

Máte pravdu, ale je to k pláči ...

LJG 9.6.2009 12:00

Chacha

To se Vám fakt povedlo...když člověk slyší 100 x v televizi jen jednu stranu, tak si přestane uvědomovat exitenci strany opačné.

z 9.6.2009 11:56

Re: Smutně se připojuji

Zajímavé čtení, dík za odkaz. Nechtěl jsem se už pouštět do žádných diskusí, ale v tomhle případě reagovat musím. První dojem, který jsem po přečtení měl, byl totiž docela dobrý. A v tom je to nebezpečí. V dobrém dojmu. Ženy mají schopnost mluvit tak, aby to, co říkají, vyznělo pěkně nebo v jejich prospěch. Muži tu schopnost nemají - když řeknou nějakou hloupost, je to vidět na první pohled. Proto také muž ženu nikdy nepřehádá.

K tomu odkazu - napadá mě paralela. Když se Boromir (nebo jeho bratr, nepamatuji si jména) snažil přesvědčit Froda, aby mu půjčil prsten, Frodo mu odpověděl: "To, co řekneš, bude znít rozumně, ale moje srdce mě varuje." A stejný pocit mám u toho rozhovoru - ono to zní rozumně, ale člověk cítí, že tam něco není vpořádku. Že ta pravda, která se nám podává, je natolik nalakovaná na růžovo, že už nemá s pravdou mnoho společného. A je potřeba věnovat velké duševní úsilí (což ale většina lidí neudělá), aby člověk dokázal pod tím nátěrem rozeznat podstatu věci.

K té podstatě: Není možné omlouvat zlo tím, že jsou na něj všichni zvyklí. To bychom stejně mohli začít omlouvat zloděje a násilníky tím, že vyrůstali v komunitě, kde jsou krádeže a násilí zcela běžné, a že v životě nic jiného neviděli. Budeme jim to kvůli tomuto vysvětlení tolerovat ? A největší faleš vidím v takzvané snaze pomáhat těm ženám "které se samy rozhodly obřízku nepodstoupit". O čem to proboha mluvíme ? Která z těch žen o tom rozhoduje ? Dělá se to holčičkám, které nemají vůbec žádnou možnost jakkoliv projevit svůj názor, natož se nějak bránit. Když to domýšlím do důsledků, tak se vlastně obhajuje nečinné přihlížení zlu. A z toho je mi blivno.

VL 9.6.2009 11:53

Re: Kocáb je v případě "nepřízpůsobivých" dost

Lidi jako je Kocáb, Dežomila a podobné snad musí sponzorovat  výrobci ručních zbraní a chovatelé hlídacích psů, jinak si to nedovedu vysvětlit.

V mém okolí, pražská vilová čtvrť, narostl během pěti let počet chovatelů velký psů minimálně třikrát a v prakticky každém baráku je držitel zbrojního průkazu.

Extrémem je jeden soused, který má na zahradě čtyři ostré kavkazské ovčáky (každý rund 80 kg živé váhy),  ten by pravděpodobně po návštěvě cikády na zahradě ani nemusel uklízet, naopak by tak půl týdne nemusel krmit.

Sám jsem musel s pistolí v ruce vysvětlovat bezdomovci, že pokus krádeže hliníkového žebříku nebyl to nejlepší, co ho mohlo napadnout, policii jsem se pochopitelně nepokoušel ani volat, byl by to v nejlepším případě přestupek.

Lišák FOX 9.6.2009 11:53

Re: Ten dacan a lhář Kocáb

Mě se Pražský výběr hudebně velmi líbil ale další Kocábovy aktivity mi při jeho poslechu přidávají nechutné asociace, které mi dojem také zcela zoškliví.

Viktor 9.6.2009 11:48

Re: Tohle nebylo před dvěma lety

Tohle byl zcela jasný projev spravedlivého hněvu utlačovaných. v podstatě se jen zdravě uvolnili.

VL 9.6.2009 11:40

Re: Kocáb

Nebylo by snad potřeba ani kupovat. Nestačilo by najít nějakou momentálně neobsazenou a zaplatit nějaké rodině, jako třeba byli ti z Vítkova, za přestěhování do squattu?

VL 9.6.2009 11:38

Tohle nebylo před dvěma lety

http://ustecky.denik.cz/zlociny-a-soudy/20090608_red_napaeny_ridic_trolejbus.html

Zajímalo by mě co pan ministr na to. Byl to rasismus nebo ne?

Petr Benes 9.6.2009 11:33

Re: Kocáb

asi bude potreba mu tam do sousedstvi nejake cikany nastehovat. treba usporadat sbirku a za vytezek koupit nejakou vilu vedle Kocaba a venovat ji nejake pocetne potrebne rodine z Chanova.:-P

Petr Benes 9.6.2009 11:30

4 roky za pokus o vrazdu a tezke ublizeni?

to si snad delaji soudruzi srandu! zde by se melo zacinat od 10 let nahoru!;-€

xxxxKubeš 9.6.2009 11:22

Re: Kocáb je v případě "nepřízpůsobivých" dost

R^

xxxxKubeš 9.6.2009 11:19

Re: Skvělý článek

Připojuji se