2.6.2024 | Svátek má Jarmil


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Netřeba 9.6.2009 11:00

Re: Já chápu.

Nenašel nikoho, kdo by mu k té události napsal několik souvislých vět, které by pan Milostiplný  nesouvisle přežvejkal.

magi 9.6.2009 10:34

Kocáb

je opravdu,ale opravdu pomatenej ! Nezajímají ho lidi,kteří celej život poctivě pracovali a stojí před fabrikou,kterou koupil mladej hejsek. On je všechny vyhodil,protože tu továrnu  vykradl. Jeho zajímají ti,kteří do šrotu odnesli železo,který tam zůstalo. Kocáb a všichni jemu podobní žijí ve čtvrti,kde cikána nepotkají ani náhodou,ale ví,jak s nima máme žít ! To není ke smícu,ale k pláči !

Petr Benes 9.6.2009 11:33

Re: Kocáb

asi bude potreba mu tam do sousedstvi nejake cikany nastehovat. treba usporadat sbirku a za vytezek koupit nejakou vilu vedle Kocaba a venovat ji nejake pocetne potrebne rodine z Chanova.:-P

VL 9.6.2009 11:40

Re: Kocáb

Nebylo by snad potřeba ani kupovat. Nestačilo by najít nějakou momentálně neobsazenou a zaplatit nějaké rodině, jako třeba byli ti z Vítkova, za přestěhování do squattu?

magi 9.6.2009 12:50

Re: Kocáb

já myslím,že by stačilo,kdyby si ta jeho Natálka narazila indiána. On by jí naprcal aspoň tři děti a Kocáb by měl o zábavu postaráno !

Map 9.6.2009 22:48

Re: Kocáb

Ano, pane Beneši!

Tuhle myšlenku, o uspořádání sbírky pro Romy bez vlastního bydlení, už nosím v hlavě od dob, kdy byla aktuální Matiční ulice. Pro objektivitu z potěšení jiné kultury by obyvatelé takového domu(lépe činžáku) byli vylosováni všichni uchazeči romského původu.

Proč se mají, díky Kocábovi (Havlovi) a jeho antidiskriminačnímu chlebu, posilovat extrémisté (DS či NS). Tak jak ODS může děkovat Paroubkovi za vyhrané volby do EU, tak můžou extrémistické strany děkovat Kocábovi za přírůstky jejich, často nedobrovolných a zoufalých sympatizantů. Lidská práva a LIDSKÉ povinnosti jsou dvě strany téže mince, recyklovaný ministře Kocábe!

Jenda 9.6.2009 15:16

Re: Kocáb

Ehm ... mohl byste mi vysvetlit jak je mozne vykrast vlastni tovarnu? Tedy ano, je mozne predstirat vykradeni v ramci pojistovaciho podvodu, ale myslim, ze to neni to co jste mel na mysli. Ze? Mozna, opravdu mozna, byste mel zapremyslet nad vyznamem slova "koupit".

Petr Benes 9.6.2009 15:54

Re: Kocáb

to je jednoduche. tovarna ma pasiva a aktiva. aktiva se vyvedou nekam na Kajmanske ostrovy a zustanou jen pasiva a vyhlasi se bankrot. :-P

Jenda 9.6.2009 21:34

Re: Kocáb

Fajn tak se vyhlasi bankrot. A? Jo tak, on si na tu koupi dotycne tovarny nekde pujcil a ted prohlasuje, ze nemuze vracet? Tak to je ovsem spatne. A pokud to jen trochu vypada, ze nemel v umyslu to kdy splatit, tak je potreba ho zavrit ZA PODVOD. Nikoli za kradez! Nejde o to ze "vykradl tovarnu". Ta tovarna byla jeho. Opakuji jeho. Znovu opakuji pro priznivse majetku v socialistickem vlastnictvi JEHO! A s tim co je jeho si kazdy muze treba zatopit!

Petr Benes 10.6.2009 9:29

Re: Kocáb

no ma to svuj specificky nazev - tunel. tak si vyberte, jestli je to podvod nebo kradez. :-P

magi 9.6.2009 16:45

Re: Kocáb

Jendo ! Vy jste musel spadnout z Marsu !!! Ehm...těžko vám vysvětlím něco,čemu nechcete rozumět. Proč myslíte,že soudili Rázlovou a spol. Proč Smetku,kterej vytuneloval H systém. Proč hledají Pitra ! Opravdu tady žijete,nebo žijete v komatu a když vás vzbudí dají vám napít a vy spíte dál ?Pane,já žiji v Č.Krumlově. Byl tady pivovar,kterej koupil Mrázek. Nejenom,že ho vykradl,ale všechny zaměstnance vyhnal. Chtěl bych dodat,že železnej šrot cikáni odnesli do zběrnejch surovin. Měli by vámi pořádně zatřást,třeba procitnete,ale já myslím,že je lepší že spíte !

VL 9.6.2009 17:19

Re: Kocáb

Souhlasím, proč jsou tedy dosud v ČSSD politici, kteří byli papírově zaměstnání H-Systemem v době, kdy socdem neměla na výplaty?

magi 9.6.2009 17:37

Re: Kocáb

nevím ! Je ale jasný,že v každý politický straně jsou lidi,kteří jsou napojený na ty šmejdy o kterých mluvíte. Řeč ale byla o cikánech a o Kocábovi,kterýmu nezáleží na lidech,kteří právě kvůli těmto šmejdům ztratili zaměstnání. Jeho zajímají ti,co žijou ze soc.dávek !

Jenda 9.6.2009 21:42

Re: Kocáb

Razlova vlastnila Skloexport? Smetka a H System je taky trochu jiny pripad. On ten H System totiz jaksi spravoval CIZI penize.

Opakuji, pokud si Mrazek ten pivovar koupil, tak ho nemohl VYKRAST. To je asi tak jako kdybych si mel vykrast vlastni penezenku. Co se zamestnancu tyce, tak mohl nanejvys nevyplatit zakonem dane odstupne. Tecka. Chapu, ze vam to vadi, ale firmy neexistuji proto aby meli zamestnanci kam chodit, ale proto aby majitelum prinasely zisk. A pokud majitel dojde k nazoru, ze se mu vic vyplati firmu zavrit, zamestnance propustit a majetek rozprodat, tak je to ciste jeho vec. Ta firma je JEHO!

magi 9.6.2009 22:28

Re: Kocáb

Jendo ! To je furt dokola. Když koupím,jak vy říkáte firmu,pak jí kupuji i s těma lidma. Přeci musím mít k těm lidem zodpovědnost,nebo ne? Já nevím kolik je vám let. Mě je 64 a jsem z kulacký rodiny. Táta si nedovolil neplatit lidem,kteří u něho dělali. Vážený pane,to byl přitom třídní nepřítel. Jestli vy vlastíte firmu a zacházíte s lidma,kteří tam dělají,tak jako mluvíte,pak musíte bejt bejvalej komunista,kterej zahodil rudou knížku a vyměnil jí za modrou ! Bože,kam jsme to dopracovali,že takový lidi řídí tuhle zem !

Pepek 9.6.2009 10:22

Kocábe,

to ti těch pár ministerkých platů stojí za to se takhle ztrapňovat?

S.P.Q.B 9.6.2009 10:20

Autore bláhový,což nevíš....

...že rasíííízmus je jen,když jsou biti černí bílými? Opačně nikdy.( to je  multikulti obohacování)

Jura Jurax 9.6.2009 12:06

Re: Autore bláhový,což nevíš....

Máte pravdu, ale je to k pláči ...

I.M. 9.6.2009 10:17

Pokud bych pana Kocába potkal na chodníku

a on by se mě zeptal, kolik je hodin, řekl bych, že nevím.

vendula 9.6.2009 11:11

Re: Pokud bych pana Kocába potkal na chodníku

:-D:-D:-DR^

Charlie 9.6.2009 9:56

Milej autore, vy chcete na Kocába s logickými argumenty ?

:-D:-D:-D 

dhimmi 9.6.2009 9:52

Kocáb je v případě "nepřízpůsobivých" dost

naivní idealista a žije v bludných představách,že jsou diskriminováni "bílou" většinou.Tak to rozhodně není a a ten kdo žije ve "skvělých" ostravských čtvrtích jako jsou Vítkovice,Přívoz nebo Hrušov,tak ví své.´To ale neznamená že ho kvůli tomu úplně zavrhnu a přestanu poslouchat PRAŽSKÝ VÝBĚR jako někteří diskutéři.Navíc by se nemělo zapomínat,že má Kocáb velkou zásluhu na odsunu sovětské armády .

Z 9.6.2009 9:57

Re: Kocáb je v případě "nepřízpůsobivých" dost

Obávám se, že mnohem větší zásluhu na tom odsunu mají mnozí jiní, například Gorbačov. A vůbec nemám dojem, že by to bez Kocába dopadlo nějak jinak než s Kocábem.

Charlie 9.6.2009 10:00

Re: Kocáb je v případě "nepřízpůsobivých" dost

Přesně tak. R^

xxxxKubeš 9.6.2009 11:22

Re: Kocáb je v případě "nepřízpůsobivých" dost

R^

dhimmi 9.6.2009 10:22

Re: Kocáb je v případě "nepřízpůsobivých" dost

Komunismus by taky padnul i bez Havla ,ale to neznamená,že na jeho pádu nemá svůj podíl.

Mata Mata 9.6.2009 20:46

Re: Kocáb je v případě "nepřízpůsobivých" dost

R^R^VVR^

Netřeba 9.6.2009 11:08

Re: Kocáb je v případě "nepřízpůsobivých" dost

Kocábovo vyhnání mi připomíná vyprávění mého dědečka, který za války rok a půl ve včelíně ukrýval partyzány.

To když v posledních dnech války před Rusy utíkali Němci, tak zahazovali i zbraně, aby se jim líp utíkalo do americké zóny. Tyto samopaly a pod. potom našli  "hrdinové",  kteří se vraceli z různých úkrytů a hned se jich chopili za úžasného řevu  "To jsme je hnali co!"

Tito hrdinové potom dlouhá desetiletí brali partyzánský příspěvek, kdežto dědeček prdlačku. Neměl tak velkou hubu.

VL 9.6.2009 11:53

Re: Kocáb je v případě "nepřízpůsobivých" dost

Lidi jako je Kocáb, Dežomila a podobné snad musí sponzorovat  výrobci ručních zbraní a chovatelé hlídacích psů, jinak si to nedovedu vysvětlit.

V mém okolí, pražská vilová čtvrť, narostl během pěti let počet chovatelů velký psů minimálně třikrát a v prakticky každém baráku je držitel zbrojního průkazu.

Extrémem je jeden soused, který má na zahradě čtyři ostré kavkazské ovčáky (každý rund 80 kg živé váhy),  ten by pravděpodobně po návštěvě cikády na zahradě ani nemusel uklízet, naopak by tak půl týdne nemusel krmit.

Sám jsem musel s pistolí v ruce vysvětlovat bezdomovci, že pokus krádeže hliníkového žebříku nebyl to nejlepší, co ho mohlo napadnout, policii jsem se pochopitelně nepokoušel ani volat, byl by to v nejlepším případě přestupek.

mahala 9.6.2009 12:28

Re: Kocáb je v případě "nepřízpůsobivých" dost

ruská armáda byla odsunuta ( o těch chudácích jsme věděli ve které lokalitě se nacházejí) ale koukněte se teď co se tady najde za ruský (ukrajinský a bůhvíjaký) kontingent. Nemáte dopravní prostředek kde by se nevyskytovali nemáte domy kde by se nevyskytovali......nemáte město kde by se nevyskytovali......... prostě jsou tu zpátky a možná je to ještě horší