8.6.2024 | Svátek má Medard


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
karel-smichov 4.5.2009 11:36

souhlas

S článkem rád souhlasím  >->-

historik 4.5.2009 11:35

Re: šlajsna

A takoví, rozhodnutím strany doktoři nám, voličům ODS, nadávají do modrobolševiků .

F. Čech 4.5.2009 11:32

Největším nebezpečím pro bolševizaci ČSSD jsou kromě těchto starých marxleninských harcovníků mladí marxisté

Ze svého okolí z hrůzou pozoruji, že mladí marxleninismem pomatení lidé (naštěstí jich není mnoho) nevstupují do KSČM kam patří, ale do ČSSD z níž mohou časem udělat B tým KSČM. K socanům jdou proto, že má podstatjně menší členskou základnu a podstatně větší vliv než KSČM. U socanů je prostě daleko větší naděje na politické funkce než v KSČM. KSČM navíc není a nebude asi dost dlouho vládní stranou a navíc má hodně členů, zděděných s komunistických časů, takže tam neplatí to co v ČSSD a konečně i v ODS, že co člen to nějaká funkce. Socani by si měli na tyto mladé mocichtivé magory dát pozor, protože mohou ČSSD, tuto starou demokratickou levicovou reformní stranu, opravdu změnit v rudou extrémistickou bandu!

egoist 4.5.2009 11:31

Nicméně

je slušností poděkovat někomu, kdo nám chce pomoci. A pan autor nám chtěl pomoci, jak správně interpretovat realitu. A za to mu patří dík. Jinak by jsme museli použít svůj vlastním mozek.

BJ von Wolfenstein 4.5.2009 11:20

Bolševik zůstane bolševikem

Bolševik zůstane bolševikem, kdyby trakaře padaly. Heslo stále platné. Bohužel.

milkom 4.5.2009 11:19

Re: Socanský hnus.

;-D ;-D ;-D - To má Šlajs ještě co dohánět, uvidíme po volbách - možná přitvrdí ...

Dodnes si vzpomínám jak pečlivě byla US Army zcela vytěsněna z čehokoliv co se týkalo osvobození Československa. Bolševik mluvil jen o osvobození země Rudou armádou - a v případě Plzně sem tam, (opravdu zcela vyjímečně) utrousil něco o spojencích...

BJ von Wolfenstein 4.5.2009 11:17

Re: Socanský hnus.

:-D:-D:-D Máte mě na svědomí. To snad není pravda.

ps 4.5.2009 11:13

Re: RSDr

Vy byste si nekopnul do  představitele totalitního  režimu, který nejenže nelituje toho, že se podílel na kuluturní, společenské a ekonomické devastaci státu a jeho obyvatel a nesplácí svůj dluh vůči této zemi dobrovolnou prací v hospicech a LDNkách, ale   dokonce  má tu drzost kandidovat do veřejné funkce a propagovat tu svou zhovadilou ideologii ve veřejných sdělovacích prostředcích? Já bych si kopnul, kdybych se nebál, že se nakazím prašivinnou.

Orman 4.5.2009 11:13

Re: Vrah Slajs

Věříte, že znám lidi kteří se pod takto závažné obvinění dokáží i podepsat.U nich pak nikdo nemůže pochybovat o jejich dobrém charakteru.

KMK 4.5.2009 11:12

Financni krize v USA

Pro Borek@exil   Vazeny pane, byl byste tak laskav , a poslal mne na adresu:

Grafenau324@gmail.com vysvetleni o financni krizi v USA?Nejsem ten, komu info nabizi-

te, ale tema mne velmi zajima!Jako duvod Vaseho E-mailu udejte, prosim, heslo

"Meresjev".  Dekuji Vam predem  KMK  P.S.Adresa Borek@exil samozrejme neprijima.

Mileček 4.5.2009 11:09

šlajsna

A jéjé, rozhodnutí strany doktor promluvil. Jaká jiná debilita z takového mouly můžr vypadnout, že?;-D

Mileček 4.5.2009 11:08

Re: Zase ten spor o mlhu

Ty budeš určitě jeden z uštěkaných pouličních pinčlů z putiky, že?;-D

:-) 4.5.2009 11:07

Re: Neuv+ěřitekná zaslepenost.

Tak se ten problém nesnaž dělat, Kojzare.

P.S. Bez USA by bylo NATO jen debatní kroužek a to takovým exbolševickým blbům jako je Šlajs, ty a podobným nějak nedochází.

tomfuk 4.5.2009 11:06

Přesně podle......

Přesně podle toho co RSDr. Šlajse a jemu podebné učili za reálného socialismu komunisté na politických školách v předmětu "materialistická dialektika."Není to nic složitého.Dnes ho používájí i představitelé dvou stran ČSSD a KSČM.Je to ,že při zkoumání dějinných událostí nutno přihlížet i k tzv. subjektivnímu činiteli.Uvážit tedy jednak možnosti objektivního vývoje skutečnosti a jednak možné alternativy jednání;na základě rozborů důsledků těchto dvou typů"možností"se podle určitého kriteria rozhodujeme k přijetí nejlepšího nebo nejvhodnějšího postupu.Přeloženo do normální mluvy vyber si co se hodí ke komunistické propagandě ,na pravdě nezaleží.Účel světí prostředky.Vedle těchto "politiků"Topolánek se svou otevřeností skutečně vypadá jako naivní truhlík.Morálka podle Marxe a Lenina je také dvojí ,ta co vyhovuje RSDr Šlajsovi a jemu podobným a ta druhá pro "naivní" hlupáčky.Nejsem si jist zda při volbách my hlupáčkové odhodíme naivitu.pokud ne ,taksi vše další  my plnoletí plně zaslužíme.jen dětí by mně bylo líto .Bylo by to opět na nich.

Harpyje 4.5.2009 11:05

Re: Socanský hnus.

Nevyloučila bych, že se RSDr. Šlajs při redigování svého článku, inspiroval právě touto písemninou.

Mileček 4.5.2009 11:05

šlajsna

je ukecanej bolševik, který se, jak píši jinde, ukrývá v narudlé ČSSD. Takových je tam převázná většina, a tito rudí levičáci by nám chtěli vládnout. Bohužel za nimi stojí spodina, která jim baští jejich lživé sliby. Je to k pláči ale je to holá skutečnost. Šlajs a další bolševici svým chováním a rétorikou potvrzují naivitu Havla a spol, kteří propagovali heslo: ",Soudruhům s láskou!" S komunisty nelze jednat v rukavičkách. V jejich případě nesmí platit, ty po mě kamenem, já po tobě chlebem! V jejich případě mělo platit oko za oko zub za zub!(Y);-€

Soudce 4.5.2009 11:01

Re: RSDr

ANO, pRÁVĚ VY MÁTE TEN SPRÁVNÝ PŘÍSTUP K PROBLÉMU.  Když už nejde o věc, tak si aspoň kopnout  do protivníka. Správně česky.

Ryba 4.5.2009 10:58

Zase ten spor o mlhu

Pánové nechte toho. Alespoň na chvíli, než se kompetentní země dohodnou.  A kompetentní v této otázce jsou USA a Rusko.

A MY ČEŠI V TOM HRAJEME POUZE ROLIČKU JEZEVČÍKA NA PARFORSNÍM HONU. Prostě a polopatě, pouze štěkáme.

Petr 4.5.2009 10:56

RSDr

Co může vypadnout z člověka, který svoje "vzdělání" dosáhl rozhodnutím strany a

v zájmu svého koryta vstoupí do ČSSD.

milkom 4.5.2009 10:48

Re: Socanský hnus.

;-D ;-D ;-D - to je nářez - nádherná ukázka jakých vepřovin je schopná propaganda. Budiž to varováním pro všechny kam až může vést ideologická zaslepenost.

Nikdy nevěřte agitátorům - pohrdejte jimi - v každé době i situaci - až navěky...

crw 4.5.2009 10:45

Re: Je to jinak.

Američané u nás usmrtili nejvíc lidí hned po němcích... Další z těch alternativně inteligentních, kteří možná umí psát a do urny se lístkem trefí, ale číst, počítat a používat paměť nezvládají. A mají to přímo pod nosem v nascanovaném článku od té rudé kreatury... Ach jo, fakt škoda, že i takoví primitivové mají volební právo, pak to tady vypadá tak, jak vypadá...

lukavak 4.5.2009 10:22

Re: Sociálně demokratické

Jestli vás nepoučil výsledek 13:0 ,snad se to už povede  v příštích volbách. Jsme  ubohé  lokajské stádo , kde pro staré   je nejdůležitější  třicetikoruna a  tradičně problém, jak to roste na zahrádce, pro mladé "aktivisty" potom to, kde se smí jezdit na vodním skůtru.....  Příští prvomájový průvod už bude povinný!

egoist 4.5.2009 10:20

Neuv+ěřitekná zaslepenost.

Šlajs  si pohvaluje , že jsme v EU a strukturách NATO a tím máme zabezpečenou solidní ochranu. Že zahynulo při náletech tolik lidí je prostě fakt. Jako je fakt , že většina lidí radar nechce(průzkumy jakékoli agentury). O Bushovi takhle smýšlejí i domácí, američtí voliči takže nechápu kde je problém, ale asi právě proto, že žádný není, tak se musí vytvořit..jako tatíček Kojzar  

yt 4.5.2009 10:11

padouch

Dle myšlenek Šlajse jsem myslel, že je to komouš¨v kombinaci se starostou z Brd. A on je to socan !

MLOK 4.5.2009 9:59

Re: Kubíku,

Každý cikán soudí dle své planety Jiříku.

       To říkávala moje moudrá babička a tento staletý bonmot neztratil nic ze své platnosti.

honzak 4.5.2009 9:55

tak jsem se na Šlajse podíval

 Kontrolní výbor, člen od 12. 9. 2006

 Výbor pro bezpečnost, člen od 12. 9. 2006

Podvýbor pro kontrolní systémy, člen od 9. 11. 2006

Podvýbor pro kontrolu hospodaření ve veřejné správě, člen od 9. 11. 2006

Podvýbor pro kontrolní systémy, předseda od 9. 11. 2006

Peman 4.5.2009 9:46

Socanský hnus.

Viděl jsem kdysi v plzeňském muzeu i tu část expozice, která pojednávala o "zločinech americké soldatesky v západních Čechách". Popsat se to nedá jinak, než že to bylo k zblití. S přáteli jsme to hodnotili jednoznačně: "autoři takového svinstva by zasloužili jedině jednu do dršky" (byli jsme tenkrát mladí). Najde-li se kreatura, která ještě dnes se vyjadřuje stejně, platí pro ni totéž: jednu do držky! Bohužel je to vážnější: jesliže politická strana, jejímž je dotyčný ničema (bezpochyby i fašistický pohrobek, dodnes zuřící nad prohraniou válkou) členem, nedokáže takovému členovi zavřit hubu a jasně se od něčeho takového distancovat je jasné, o jakou politickou stranu se jedná. Pochopitelně, vždyť s bolševickými zločinci probíhají líbánky a nadějný fašounský dorost Rath už také ukázal, jakou ideologii má nejraději. Teď ještě sehnat dost hlasů od blbů ve volbách a převrat může se všemi důsledky pro demokracii proběhnout....

honzak 4.5.2009 9:44

Re: Vrah Slajs

to je dobrá informace. Ale papírově to bude jistě v pořádku, soudruzi to uměli a umí zafírovat.

Harpyje 4.5.2009 9:43

"Jo jo,jakej předseda,takový voliči."

Toto je, předpokládám, reprezentativní hlas voliče české sociální demokracie. V tom případě se jeden ani nemůže divit, že v čele této strany stojí "osobnosti" typu Paroubka a Ratha.