7.6.2024 | Svátek má Iveta, Slavoj


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
honzak 4.5.2009 12:58

Re: Největším nebezpečím pro bolševizaci ČSSD jsou kromě těchto starých marxleninských harcovníků mladí marxisté

nejhorší je, že to ty trotle myslíš vážně! Jako brusel by to bylo dobrý.

egoist 4.5.2009 12:57

Mu he he

Cílem je ,aby čtenář přijal tvrzení autorovo a ještě nabyl dojmu, že na to přišel sám.

emil 4.5.2009 12:51

Re: Já bejjt na

Martine, hraješ si na chytrého, ale moc chytrosti jsi nepobral. První, kdo se v této zemi dozvěděl o radaru a dal jakýsi příslib, bylo ČSSD, speciálně naprostý nýmand a zlodějíček Tvrdík (průsery na obraně, rozkrádání na letišti). A ještě, kdyby se šlo tak demokraticky na teroristy, jako to požadují chytráci tvého ražení (teroristi se nepářou, když mučení, tak pořádné, popřípadně uříznout hlavu - že tam chytráku neprotestuješ), tak by se neodvrátila chystaná dost velká teroristická akce v Londýně, některé v Pakistánu a přímo na starém kontinentu.

karel 4.5.2009 12:51

Re: Obama protiraketovou obranu nezruší

Ty nejsi defurák, ty jsi dečurák!

Defurák 4.5.2009 12:46

Obama protiraketovou obranu nezruší

ale dohodne se na  pro obě strany přijatelném systému s Ruskem. A už to nebude dlouho trvat.

Jinak pokud se týká osvobození Plzně, tak Američané tam přišli již k hotovému. Optejte se pamětníků ! Navíc nedovolili Čechům, aby se vydali na pomoc Praze. Prostě nekomolme historii a vykládejme události tak, jak skutečně probíhaly !

milkom 4.5.2009 12:42

Re: protiraketový deštník

Projekt hvězdných válek měl se současným pojetím protiraketové obrany opravdu pramálo společného. S přesunem taktických i strategických zbraní na oběžnou dráhu tehdy potajmu laškovala nejedna velmoc a protiraketová obrana byla jen jedním ze segmentů tohoto systému. Pravda je, že Reaganova doktrína, která se tím začala vážně zabývat vyděsila všechny stejnou mírou a díky ní došlo k mnoha mezinárodním smlouvám, které zbrojení ve vesmíru omezily. Nazývat tento projekt jakýmsi otcem dnešního systému protiraketové obrany je dementní blábol, jehož smysl mi naprosto uniká. Netuším které straně radarových aktivistů může tento fakt uškodit či prospět, ale je prostě zcela mimo mísu.

Kubiš 4.5.2009 12:23

Re: Já bejjt na

Pan Schwarzenberg je jeden z mála politiků, kterých si vážím. Názor na tebe ti raději ani nebudu psát!

jxt 4.5.2009 12:21

Re: Největším nebezpečím pro bolševizaci ČSSD jsou kromě těchto starých marxleninských harcovníků mladí marxisté

Soudruhu, z vás jde opravdu strach!

Majkkl 4.5.2009 12:20

Dobre jsem se zasmal,

jak pisete "kazdy demokraticky politik"... Tim myslite toho rodne strany doktora? Si delate legraci, ne?

Kolombo 4.5.2009 12:18

Re: Největším nebezpečím pro bolševizaci ČSSD jsou kromě těchto starých marxleninských harcovníků mladí marxisté

Pokud by bylo možné zůstat mimo takovéto "demokratické" společenství, pak si, soudruhu, té své demokracie užijte po libosti.

Štváč 4.5.2009 12:15

už víte proč je nevolit ?

Kolombo 4.5.2009 12:15

Expozé

pana poslance Šlajse jen ukazuje na nesmyslnost zdejšího vydání "demokracie" a "lidských práv". Panu poslanci by se jich melo dostat stejného množství, v jakém je on sám dopřával svým oponentům když byl u vesla - tedy, měl by dostat pořádně do držky. Práva by měla platit jen pro ty, kteří je jsou ochotni dopřát i druhým.

ps 4.5.2009 12:13

Re: Největším nebezpečím pro bolševizaci ČSSD jsou kromě těchto starých marxleninských harcovníků mladí marxisté

Komunistická společnost neexistuje. Je to utopie (nebo spíš dystopie). Existují pouze komunistické režimy a ty z principu nemohou být demokratické. Veškeré pokusy, které byly v tomto ohledu provedeny tuto teorii potvrzují.

Komunistická ideologie je především určitý druh nákazy, který postihuje ty jenž postrádají imunitu (vzdělání). Bacilonosiči jsou především všeho schopní hochštapleři a demagogové, kteří chtějí parazitovat na společnosti. Tuto parazitickou existenci jim ovšem umožní pouze nemocná společnost a proto šíří nákazu.

honzak 4.5.2009 12:12

koukám, že rudí

stratégové mají dneska hostinu.  Ale i to je (bohužel) demokracie. Navíc mají volební právo....

Magor 4.5.2009 12:06

Re: Tehdy už i malé děti věděly, že konec třetí říše bude za pár dnů.

Proč Češi tedy dále vyráběli?Proč se alespoň ke konci války nevzepřeli?Američtí vojáci bojovali a umírali cestou na Plzeň a Češi nehnuli prstem.Žádné povstání,žádné sabotáže.AŤ jiní za nás bojují a my pěkně v klidu válku přežijeme.

Wolmar 4.5.2009 11:58

Re: Proč už není v kriminále ?

Pokud tyto zločince necháme působit v politice a ve státních službách, tak nám tady zavedou ten svůj komunismus s kapitalistickými možnostmi.

Ivan 4.5.2009 11:57

Re: Největším nebezpečím pro bolševizaci ČSSD jsou kromě těchto starých marxleninských harcovníků mladí marxisté

Zatím co bolševizací ČSSD tady zavilí propagandisté stále straší, bolševizace ODS už úspěšně proběhla.

Komunistická ideologie si bude získávat stále více příznivců i navzdory cenzuře, zákazům, pronásledování a masově šířeným lžím pravičáckých medií.  Tato ideologie překoná i to, že byla zneužita některými komunistickými stranami (tyto strany se přitom samy pojmenovaly komunistické, i když s komunismem neměly nic společného), jako byly například KSČ nebo KSSS.

Základní vlastností komunistické společnosti je totiž podle definice komunismu demokracie. Jakékoliv zřízení, které není demokratické, nemůže být přímo z definice ani komunistické. Pak přicházejí na řadu jiné atributy, jako je společné vlastnictví výrobních prostředků atd..

Peman 4.5.2009 11:55

Re: Sociálně demokratické

Volby ještě neproběhly, netřeba věšet hlavu či stahovat kalhoty. I v politice platí to, co povinně dodávají ve svých reklamách peněžní fondy: "dosavadní výsledky nijak nezaručují budoucí vývoj..."

BJ von Wolfenstein 4.5.2009 11:55

Re: Já bejjt na

"Co se odehrávalo v Plzni roku 1945 víte také jen z doslechu - čili víte prd." Tak tohle je perla. Soudruhu, to jste vymyslel sám, nebo Vám to nalili do hlavy politruci jako Šlajs? Dle Vaší logiky tedy současní historici píšící o středověku plácají hovadiny: Nikdo z nich  přeci ve středověku nežil.:-D:-D:-D Nějaký podobný myšlenkový poklad tam nemáte?

Rasputin 4.5.2009 11:54

Re: Tehdy už i malé děti věděly, že konec třetí říše bude za pár dnů.

Pro Hitlera nevyráběla Škodovka ale Češi.

karel-smichov 4.5.2009 11:53

Re: Socanský hnus.

Při návštěvě  v Stachách na Šumavě jsem žasl mají tam mohylu 

poděkování sovětské armádě za osvobození !!Napsal jsem starostovi

jako pamětník vím, žádný ruský voják nikdy nemohl osvobodit Stachy!

On mě odepsal ,že ruská armáda také nás osvobodila ,odepsal jsem

mu že je to HAMBA ,on že není pamětník!!!!

Jan Daniel 4.5.2009 11:52

protiraketový deštník

Protiraketová obrana je projekt běžící v USA už velmi dlouho, i když poltické reprezentce se střídají. Já sám si na něj vzpomínám již od 80.let, kdy jej prosazoval Reagan. Dnes se nám parta pitomců snaží namluvit, že je to něco, co vymyslel Bush a co Obama zruší. Směšná myšlenka, ale jen pro informované. Řada lidí této propagandě věří. 

egoist 4.5.2009 11:52

Re: Pro egoistu

Jo kádrování to byla věc což ? zaškatulkovat, aby si nemohl ani vrznout..jo to byly časy..v tom je mnohem víc bolševismu , než v jakémkoli článku

Ivan 4.5.2009 11:51

Tehdy už i malé děti věděly, že konec třetí říše bude za pár dnů.

Německá vojska na západní frontě už nekladla odpor (až na pár zhlouplých fanatiků) a na východní frontě Němci bojovali jen kvůli tomu, že doufali, že se nějakým zázrakem dostanou do amerického zajetí. Ti, kteří viděli, jakých zvěrstev se německá armáda dopustila v SSSR, se oprávněně báli odplaty.  Takže konec války už určovali plánovači vítězících armád a wehrmacht s tím nemohl nic dělat.

Zbrojovka v Plzni sice vyráběla, ale nebylo už toho, kdo by s jejími zbraněmi bojoval. Takže akce US army byla ne z důvodů válečných, ale z důvodů poválečného uspořádání Evropy. Tedy byznys, jako vždy.

BJ von Wolfenstein 4.5.2009 11:49

Re: Největším nebezpečím pro bolševizaci ČSSD jsou kromě těchto starých marxleninských harcovníků mladí marxisté

KSČM sice má obrovskou členskou základnu, ale jsou to většinou polodementní geronti. Pokud dnes chce někdo dělat politickou kariéru, tak nejsnadnější cestou, jak se dostat do vrcholné politiky je vstup do KSČM. Struktury této strany mají relativně dobrou "vertikální propustnost", něco co v ČSSD, ODS prakticky neexistuje a u KDU neexistuje vůbec. Samozřejmě to předpokládá hodně otrlou osobnost, ale jsou i tací.

Martin 4.5.2009 11:47

Já bejjt na

vašem místě pane Kubíku,tak bych raději mlčel. Kdo bude kde stát vůbec není vaše věc,vy máte informovat veřejnost o věcech které se udály a ne tady předvádět své představy a zaujatosti. Co takhle napsat,že naši političtí představitelé v čele se Schwarzenbergem podepsali smlouvu s Kondolisou Riceovou,ženou která dala souhlas k mučení vězňů v různých lágrech na celém světě.  Co se odehrávalo v Plzni roku 1945 víte také jen z doslechu - čili víte prd. A s radarem už dejte lidem pokoj.

Ivan 4.5.2009 11:43

Re: Že mu na to můžete skočit

A to si jako myslíte, že zločin spáchaný v Sev. Koreji nějak mírní zločin spáchaný US army ve Vietnamu? To má být nějaká "nová" pravicová logika? Nějaký "newspeak"?

F. Čech 4.5.2009 11:43

Pro egoistu

Autor nám nijak nevnucuje svou interpretaci reality, ale pomáhá nám tím, že nás informuje o bolševických exponentem, kteří uvažují v intencích totalitního Rudého práva a přitom jsou členy ČSSD. A to je důležitá informace i pro vedení ČSSD!  A nepředstítrejte, že byste bez autorova upozornění o bolševickém článku soudruha Šlajse předtím něco věděl! Ovšem pokud se vám článek soudruha Šlajse líbí tak to řekněte rovnou, ať je jasné kam vás zařadit!

historik 4.5.2009 11:38

Re: Největším nebezpečím pro bolševizaci ČSSD jsou kromě těchto starých marxleninských harcovníků mladí marxisté

Klid, Paroubek, Rath, Zaorálek a další, už dohlédnou, kdyby mladí chtěli z ČSSD udělat starou demokratickou levicovou reformní stranu.

F. Čech 4.5.2009 11:37

Jiříkovi

Jestli chceš Jiříku vidět člověka s ptačím mozečkem, který píše kreténské příspěvky tak se podívej do zrcadla. A pokud máš aspoň špetku soudrnosti, tak si ten svůj bezopsažný emotivní výplod ještě jednou po sobě přečti a nafackuj si!