17.5.2024 | Svátek má Aneta


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
honzak 4.5.2009 9:55

tak jsem se na Šlajse podíval

 Kontrolní výbor, člen od 12. 9. 2006

 Výbor pro bezpečnost, člen od 12. 9. 2006

Podvýbor pro kontrolní systémy, člen od 9. 11. 2006

Podvýbor pro kontrolu hospodaření ve veřejné správě, člen od 9. 11. 2006

Podvýbor pro kontrolní systémy, předseda od 9. 11. 2006

Peman 4.5.2009 9:46

Socanský hnus.

Viděl jsem kdysi v plzeňském muzeu i tu část expozice, která pojednávala o "zločinech americké soldatesky v západních Čechách". Popsat se to nedá jinak, než že to bylo k zblití. S přáteli jsme to hodnotili jednoznačně: "autoři takového svinstva by zasloužili jedině jednu do dršky" (byli jsme tenkrát mladí). Najde-li se kreatura, která ještě dnes se vyjadřuje stejně, platí pro ni totéž: jednu do držky! Bohužel je to vážnější: jesliže politická strana, jejímž je dotyčný ničema (bezpochyby i fašistický pohrobek, dodnes zuřící nad prohraniou válkou) členem, nedokáže takovému členovi zavřit hubu a jasně se od něčeho takového distancovat je jasné, o jakou politickou stranu se jedná. Pochopitelně, vždyť s bolševickými zločinci probíhají líbánky a nadějný fašounský dorost Rath už také ukázal, jakou ideologii má nejraději. Teď ještě sehnat dost hlasů od blbů ve volbách a převrat může se všemi důsledky pro demokracii proběhnout....

milkom 4.5.2009 10:48

Re: Socanský hnus.

;-D ;-D ;-D - to je nářez - nádherná ukázka jakých vepřovin je schopná propaganda. Budiž to varováním pro všechny kam až může vést ideologická zaslepenost.

Nikdy nevěřte agitátorům - pohrdejte jimi - v každé době i situaci - až navěky...

Harpyje 4.5.2009 11:05

Re: Socanský hnus.

Nevyloučila bych, že se RSDr. Šlajs při redigování svého článku, inspiroval právě touto písemninou.

milkom 4.5.2009 11:19

Re: Socanský hnus.

;-D ;-D ;-D - To má Šlajs ještě co dohánět, uvidíme po volbách - možná přitvrdí ...

Dodnes si vzpomínám jak pečlivě byla US Army zcela vytěsněna z čehokoliv co se týkalo osvobození Československa. Bolševik mluvil jen o osvobození země Rudou armádou - a v případě Plzně sem tam, (opravdu zcela vyjímečně) utrousil něco o spojencích...

BJ von Wolfenstein 4.5.2009 11:17

Re: Socanský hnus.

:-D:-D:-D Máte mě na svědomí. To snad není pravda.

Karel 4.5.2009 16:03

Re: Socanský hnus.

Přestože jste chytrá a vzdělaná,Harpyje,zapoměla jste na maličkost.Spoluautor Vámi uváděného díla je také spoluautorem další knihy.Ta se týká zločinů komunismu.Čemu potom věřit... .Obrat v názorech o 180 stupňů... .

karel-smichov 4.5.2009 11:53

Re: Socanský hnus.

Při návštěvě  v Stachách na Šumavě jsem žasl mají tam mohylu 

poděkování sovětské armádě za osvobození !!Napsal jsem starostovi

jako pamětník vím, žádný ruský voják nikdy nemohl osvobodit Stachy!

On mě odepsal ,že ruská armáda také nás osvobodila ,odepsal jsem

mu že je to HAMBA ,on že není pamětník!!!!

Petr Kiebel 4.5.2009 9:35

komunisti-náckové

Fascinuje mne, jak si socialisté (komunisti) notují s náckama (DS). Jedni prostestují proti náletům v Plzni, druzí v Ústí. Ale jinak je to ta samá hnusná pakáž...

Jiřík 4.5.2009 9:31

Kubíku,

postav si ten radar na své zahrádce:-P a piš si ty své kretenské příspěvky pro elitu národa-voliče ODS.Z jejich příspěvků inteligence jen čiší;-P,budou mít na co reagovat.Jejich ptačí mozečky budou pracovat na plné obrátky a hezky se nám tu odhalí.Jo jo,jakej předseda,takový voliči.Mějte se bu-rani

Karel 22 4.5.2009 9:35

Re: Kubíku,

Vadí ti, socane, radar ve Slavkově? Nebo jiné radary, o kterých  ani nevíš? Proč nekvičíš proti jakémukoliv radaru? Proti Gripenům, tankům, kulometům? Jste socani všichni tak vypatlaní?RvRvRv8-o

slv 4.5.2009 9:38

Re: Kubíku,

Moc si Jiříku nefandi, já vidím kretény jinde

honzak 4.5.2009 9:41

Re: Kubíku,

ty jsi jiříku jistě snědl hada a teď slyšíš zvířecí hlasy, že? To se dá léčit, zaskoč k psychoušovi. A jako správný sosan do krajské nemocnice, tam to budeš mít ZADARMO!

Harpyje 4.5.2009 9:43

"Jo jo,jakej předseda,takový voliči."

Toto je, předpokládám, reprezentativní hlas voliče české sociální demokracie. V tom případě se jeden ani nemůže divit, že v čele této strany stojí "osobnosti" typu Paroubka a Ratha.

MLOK 4.5.2009 9:59

Re: Kubíku,

Každý cikán soudí dle své planety Jiříku.

       To říkávala moje moudrá babička a tento staletý bonmot neztratil nic ze své platnosti.

F. Čech 4.5.2009 11:37

Jiříkovi

Jestli chceš Jiříku vidět člověka s ptačím mozečkem, který píše kreténské příspěvky tak se podívej do zrcadla. A pokud máš aspoň špetku soudrnosti, tak si ten svůj bezopsažný emotivní výplod ještě jednou po sobě přečti a nafackuj si!

Tichý 4.5.2009 9:27

Je to tak?

Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Redakce nemůže ovlivnit jejich obsah, ale vyhrazuje si právo odstranit komentáře, které jsou neslušné, útočí na autora článku nebo na jiné osoby, komentáře, jež se netýkají obsahu uveřejněného článku, a to včetně zákazu přístupu pisatelů takovýchto komentářů na diskusní stránku.

Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama ... .

Mají-li čtenáři potřebu vyměňovat si názory na jiná témata, nechť laskavě použijí našeho chatu Psí podrbání.

DS 4.5.2009 9:26

20let

stačilo komunistům aby znovu začli se svoji lživou propagandou.Vystačilo jim to na 40leté vládnutí tak proč to nezkusit znovu?Nepoučených nemyslících líných tupců se vždy najde dost aby jim to uvěřili.Hlavní viník jsou zdělovací prostředky v čele sČT.Všude se jen nadává na současný stav ,místo aby se ve slušném vysílacím čase upozorňovalo na nebezpečí vlády komunistů a i těch co ovládají ČSSD.Lidé moc rychle zapomněli na tyranii,nesvobodu a pokrytectví ve kterém jsme museli žít.Volby fraška s jednotnou kandidátkou a povinnou účastí bylo divadlo aby se neřeklo.Ti co tu vládli měli své nemocnice,obchody ,oplocená prostranství kde trávili volný čas  a běda každému,kdo se jen přiblížil.když jel Husák do nějaké továrny na návštěvu zavřela policie všechny ulice kudy projížděl i pro pěší a policajti stali každých padesát metrů aby nikdo nemohl projít.Potom se nám stýská?KSČSSD se bojí radaru,protože to je naše demokratická pojistka proti opětovnému spadnutí do sféry vlivu Ruska a komunistů!Doufám že radar bude

Kestrel 4.5.2009 9:10

Vrah Slajs

To ze tahle kreatura jeste neni v kriminale je selhani ;-€. Kaslu na politicke procesy, ale v dobe kdy byl politrukem ve VU9672 tam zemrelo pri vycviku zbytecne a diky zhovadilosti rady velitelu 5 vojaku.  O 3 sebevrazdach vojaku zahnanych do kouta ani nemluve.

A tenhle ksindl nam pak kazal na buzerplace a obhajoval ty zhovadile rozkazy. I tehdejsi rezim za to pak odvolal velitele pluku Jandu. Jen na Slajse zapomeli. Tim ze volici CSSD voli takoveto kreatury se jasne ukazuje oc jim jde.

Jiz vzhuru ...

honzak 4.5.2009 9:44

Re: Vrah Slajs

to je dobrá informace. Ale papírově to bude jistě v pořádku, soudruzi to uměli a umí zafírovat.

Orman 4.5.2009 11:13

Re: Vrah Slajs

Věříte, že znám lidi kteří se pod takto závažné obvinění dokáží i podepsat.U nich pak nikdo nemůže pochybovat o jejich dobrém charakteru.

Harpyje 4.5.2009 9:10

Sociálně demokratické

strany v západní Evropě jsou počestné demokratické strany s úctyhodnou tradicí. Toto je odpad a hnus v nejlepší fierlingerovské tradici. Fuj.

Peman 4.5.2009 9:32

Re: Sociálně demokratické

Svatá pravda. Už léta sleduji v rakouské a německé televizi zprávy a tak mám možnost sledovat, co jsou to sociální demokraté v těcho zemích v současnosti a co je to za póvl a odpad to, co se za sociální demokracii vydává v České republice. Je skutečně nepředstavitelné, že by v tamní sociální demokracii mohlo na čele figurovat něco jako Pingl nebo fašounský hulvát Rath. I když je to "jen" odporná spodina, která se u nás pod pláštíkem sociální demokracie dere k moci, stejně to ale bohužel dává špatné svědectví i národu, že něco takového strpí...

lukavak 4.5.2009 10:22

Re: Sociálně demokratické

Jestli vás nepoučil výsledek 13:0 ,snad se to už povede  v příštích volbách. Jsme  ubohé  lokajské stádo , kde pro staré   je nejdůležitější  třicetikoruna a  tradičně problém, jak to roste na zahrádce, pro mladé "aktivisty" potom to, kde se smí jezdit na vodním skůtru.....  Příští prvomájový průvod už bude povinný!

Peman 4.5.2009 11:55

Re: Sociálně demokratické

Volby ještě neproběhly, netřeba věšet hlavu či stahovat kalhoty. I v politice platí to, co povinně dodávají ve svých reklamách peněžní fondy: "dosavadní výsledky nijak nezaručují budoucí vývoj..."

Malý Aston 4.5.2009 9:10

Co se v mládí naučil ve stáří jako by našel!

Prosím Vás o čem může komunista dnes převlečený za socdemáka psát než o tom, v co celý život věřil. Když tady upozorňujeme že v ČSSD je minimálně 90% převlečených komoušů tak nám socani nadávají. Volit ČSSD to je jako volit KSČM.

JaS 4.5.2009 9:27

Re: Co se v mládí naučil ve stáří jako by našel!

Myslíte, že věřil? Ono tam bylo většina těch, kteří nevěřili, ale chtěli na tom vydělat. To pokračuje - kdo se nedočkal výhod členství v KŠC, protože ještě čůral do plínek, tak dneska mění strany, jak se mu hodí. To je to samé. Máte pravdu, vedení ČSSD není sociálně demokratické, ale asociálně kariéristické.

mu1 4.5.2009 14:22

Re: nebylo odpornějších lidí, než strtanických doktorů,

Dostávaly se na tu  školu neškolu povětšinou lidé kovaní, dělnického původu, bez středoškolského vzděláni. To se dodělávalo rychlokursy. A za malou chvíli byli tito truhláři, lakýrníci (nic proti těmto profesím) vysokoškolsky vzdělanými. Žádné 4 roky na gymplu na průmyslovce atd. Žádné přijimací zkoušky. Strana usoudila........

mu1 4.5.2009 14:30

Re: nebylo odpornějších lidí, než strtanických doktorů,

Oprava.: dostávali.... bylli opravdu tvrdí, ale to neomlouvá