18.5.2024 | Svátek má Nataša


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
historik 4.5.2009 11:38

Re: Největším nebezpečím pro bolševizaci ČSSD jsou kromě těchto starých marxleninských harcovníků mladí marxisté

Klid, Paroubek, Rath, Zaorálek a další, už dohlédnou, kdyby mladí chtěli z ČSSD udělat starou demokratickou levicovou reformní stranu.

BJ von Wolfenstein 4.5.2009 11:49

Re: Největším nebezpečím pro bolševizaci ČSSD jsou kromě těchto starých marxleninských harcovníků mladí marxisté

KSČM sice má obrovskou členskou základnu, ale jsou to většinou polodementní geronti. Pokud dnes chce někdo dělat politickou kariéru, tak nejsnadnější cestou, jak se dostat do vrcholné politiky je vstup do KSČM. Struktury této strany mají relativně dobrou "vertikální propustnost", něco co v ČSSD, ODS prakticky neexistuje a u KDU neexistuje vůbec. Samozřejmě to předpokládá hodně otrlou osobnost, ale jsou i tací.

Ivan 4.5.2009 11:57

Re: Největším nebezpečím pro bolševizaci ČSSD jsou kromě těchto starých marxleninských harcovníků mladí marxisté

Zatím co bolševizací ČSSD tady zavilí propagandisté stále straší, bolševizace ODS už úspěšně proběhla.

Komunistická ideologie si bude získávat stále více příznivců i navzdory cenzuře, zákazům, pronásledování a masově šířeným lžím pravičáckých medií.  Tato ideologie překoná i to, že byla zneužita některými komunistickými stranami (tyto strany se přitom samy pojmenovaly komunistické, i když s komunismem neměly nic společného), jako byly například KSČ nebo KSSS.

Základní vlastností komunistické společnosti je totiž podle definice komunismu demokracie. Jakékoliv zřízení, které není demokratické, nemůže být přímo z definice ani komunistické. Pak přicházejí na řadu jiné atributy, jako je společné vlastnictví výrobních prostředků atd..

ps 4.5.2009 12:13

Re: Největším nebezpečím pro bolševizaci ČSSD jsou kromě těchto starých marxleninských harcovníků mladí marxisté

Komunistická společnost neexistuje. Je to utopie (nebo spíš dystopie). Existují pouze komunistické režimy a ty z principu nemohou být demokratické. Veškeré pokusy, které byly v tomto ohledu provedeny tuto teorii potvrzují.

Komunistická ideologie je především určitý druh nákazy, který postihuje ty jenž postrádají imunitu (vzdělání). Bacilonosiči jsou především všeho schopní hochštapleři a demagogové, kteří chtějí parazitovat na společnosti. Tuto parazitickou existenci jim ovšem umožní pouze nemocná společnost a proto šíří nákazu.

morskehovnoZ 4.5.2009 13:52

Re: Největším nebezpečím pro bolševizaci ČSSD jsou kromě těchto starých marxleninských harcovníků mladí marxisté

Bolševik Ivan nepochopí, jelikož je za A: méně chápavý,nebo za B: nechce pochopit.

Kolombo 4.5.2009 12:18

Re: Největším nebezpečím pro bolševizaci ČSSD jsou kromě těchto starých marxleninských harcovníků mladí marxisté

Pokud by bylo možné zůstat mimo takovéto "demokratické" společenství, pak si, soudruhu, té své demokracie užijte po libosti.

jxt 4.5.2009 12:21

Re: Největším nebezpečím pro bolševizaci ČSSD jsou kromě těchto starých marxleninských harcovníků mladí marxisté

Soudruhu, z vás jde opravdu strach!

honzak 4.5.2009 12:58

Re: Největším nebezpečím pro bolševizaci ČSSD jsou kromě těchto starých marxleninských harcovníků mladí marxisté

nejhorší je, že to ty trotle myslíš vážně! Jako brusel by to bylo dobrý.

mu1 4.5.2009 14:01

Re.největuším nebezpečím pro nás je návrat Ivanů

Ach jo, Ivane, pořád dokola. ......cituji a doplnuji tvé  duchaplnosti.....koministická ideologie si bude získávat stále více příznivců, navzdory těm milionům mrtvým, ktrými je tato cesta vydlážděna....... základní vlastností komun. společnosti je  t ř í d n í  rozdělení společnosti, kvůli blahobytu vyvolených. A ty tvoje atributy, bože, kdepak to fungovalo, či funguje ,?

egoist 4.5.2009 11:31

Nicméně

je slušností poděkovat někomu, kdo nám chce pomoci. A pan autor nám chtěl pomoci, jak správně interpretovat realitu. A za to mu patří dík. Jinak by jsme museli použít svůj vlastním mozek.

F. Čech 4.5.2009 11:43

Pro egoistu

Autor nám nijak nevnucuje svou interpretaci reality, ale pomáhá nám tím, že nás informuje o bolševických exponentem, kteří uvažují v intencích totalitního Rudého práva a přitom jsou členy ČSSD. A to je důležitá informace i pro vedení ČSSD!  A nepředstítrejte, že byste bez autorova upozornění o bolševickém článku soudruha Šlajse předtím něco věděl! Ovšem pokud se vám článek soudruha Šlajse líbí tak to řekněte rovnou, ať je jasné kam vás zařadit!

egoist 4.5.2009 11:52

Re: Pro egoistu

Jo kádrování to byla věc což ? zaškatulkovat, aby si nemohl ani vrznout..jo to byly časy..v tom je mnohem víc bolševismu , než v jakémkoli článku

BJ von Wolfenstein 4.5.2009 11:20

Bolševik zůstane bolševikem

Bolševik zůstane bolševikem, kdyby trakaře padaly. Heslo stále platné. Bohužel.

Eva D. 4.5.2009 18:04

Re: Bolševik zůstane bolševikem

R^

Jakub S. 4.5.2009 19:02

Re: Bolševik zůstane bolševikem

Komunisté jsou lidé zvláštního ražení. Bohužel je to tak... jednu profesionální, už 93 let, mám v rodině. Napřed Ravensbrueck, pak na vysokém výsluní, pak noční přepad a dvanáct (původně doživotně) let v něčem ještě horším... nedokáže si přiznat, že pomáhala hnutí největšího zločince XX. století.

Eva D. 4.5.2009 21:31

Re: Bolševik zůstane bolševikem

Je to jako chronická nemoc. Chvíli se zdá, že je to lepší a pak člověk jen zírá na ty příznaky, zpět v plné parádě. Máte pravdu, Jakube. Asi každý z nás někoho alespoň trochu podobného má v příbuzenstvu nebo v okolí.

KMK 4.5.2009 11:12

Financni krize v USA

Pro Borek@exil   Vazeny pane, byl byste tak laskav , a poslal mne na adresu:

Grafenau324@gmail.com vysvetleni o financni krizi v USA?Nejsem ten, komu info nabizi-

te, ale tema mne velmi zajima!Jako duvod Vaseho E-mailu udejte, prosim, heslo

"Meresjev".  Dekuji Vam predem  KMK  P.S.Adresa Borek@exil samozrejme neprijima.

Mileček 4.5.2009 11:09

šlajsna

A jéjé, rozhodnutí strany doktor promluvil. Jaká jiná debilita z takového mouly můžr vypadnout, že?;-D

tomfuk 4.5.2009 11:06

Přesně podle......

Přesně podle toho co RSDr. Šlajse a jemu podebné učili za reálného socialismu komunisté na politických školách v předmětu "materialistická dialektika."Není to nic složitého.Dnes ho používájí i představitelé dvou stran ČSSD a KSČM.Je to ,že při zkoumání dějinných událostí nutno přihlížet i k tzv. subjektivnímu činiteli.Uvážit tedy jednak možnosti objektivního vývoje skutečnosti a jednak možné alternativy jednání;na základě rozborů důsledků těchto dvou typů"možností"se podle určitého kriteria rozhodujeme k přijetí nejlepšího nebo nejvhodnějšího postupu.Přeloženo do normální mluvy vyber si co se hodí ke komunistické propagandě ,na pravdě nezaleží.Účel světí prostředky.Vedle těchto "politiků"Topolánek se svou otevřeností skutečně vypadá jako naivní truhlík.Morálka podle Marxe a Lenina je také dvojí ,ta co vyhovuje RSDr Šlajsovi a jemu podobným a ta druhá pro "naivní" hlupáčky.Nejsem si jist zda při volbách my hlupáčkové odhodíme naivitu.pokud ne ,taksi vše další  my plnoletí plně zaslužíme.jen dětí by mně bylo líto .Bylo by to opět na nich.

Mileček 4.5.2009 11:05

šlajsna

je ukecanej bolševik, který se, jak píši jinde, ukrývá v narudlé ČSSD. Takových je tam převázná většina, a tito rudí levičáci by nám chtěli vládnout. Bohužel za nimi stojí spodina, která jim baští jejich lživé sliby. Je to k pláči ale je to holá skutečnost. Šlajs a další bolševici svým chováním a rétorikou potvrzují naivitu Havla a spol, kteří propagovali heslo: ",Soudruhům s láskou!" S komunisty nelze jednat v rukavičkách. V jejich případě nesmí platit, ty po mě kamenem, já po tobě chlebem! V jejich případě mělo platit oko za oko zub za zub!(Y);-€

historik 4.5.2009 11:35

Re: šlajsna

A takoví, rozhodnutím strany doktoři nám, voličům ODS, nadávají do modrobolševiků .

Ryba 4.5.2009 10:58

Zase ten spor o mlhu

Pánové nechte toho. Alespoň na chvíli, než se kompetentní země dohodnou.  A kompetentní v této otázce jsou USA a Rusko.

A MY ČEŠI V TOM HRAJEME POUZE ROLIČKU JEZEVČÍKA NA PARFORSNÍM HONU. Prostě a polopatě, pouze štěkáme.

Mileček 4.5.2009 11:08

Re: Zase ten spor o mlhu

Ty budeš určitě jeden z uštěkaných pouličních pinčlů z putiky, že?;-D

Petr 4.5.2009 10:56

RSDr

Co může vypadnout z člověka, který svoje "vzdělání" dosáhl rozhodnutím strany a

v zájmu svého koryta vstoupí do ČSSD.

Soudce 4.5.2009 11:01

Re: RSDr

ANO, pRÁVĚ VY MÁTE TEN SPRÁVNÝ PŘÍSTUP K PROBLÉMU.  Když už nejde o věc, tak si aspoň kopnout  do protivníka. Správně česky.

ps 4.5.2009 11:13

Re: RSDr

Vy byste si nekopnul do  představitele totalitního  režimu, který nejenže nelituje toho, že se podílel na kuluturní, společenské a ekonomické devastaci státu a jeho obyvatel a nesplácí svůj dluh vůči této zemi dobrovolnou prací v hospicech a LDNkách, ale   dokonce  má tu drzost kandidovat do veřejné funkce a propagovat tu svou zhovadilou ideologii ve veřejných sdělovacích prostředcích? Já bych si kopnul, kdybych se nebál, že se nakazím prašivinnou.

egoist 4.5.2009 10:20

Neuv+ěřitekná zaslepenost.

Šlajs  si pohvaluje , že jsme v EU a strukturách NATO a tím máme zabezpečenou solidní ochranu. Že zahynulo při náletech tolik lidí je prostě fakt. Jako je fakt , že většina lidí radar nechce(průzkumy jakékoli agentury). O Bushovi takhle smýšlejí i domácí, američtí voliči takže nechápu kde je problém, ale asi právě proto, že žádný není, tak se musí vytvořit..jako tatíček Kojzar  

:-) 4.5.2009 11:07

Re: Neuv+ěřitekná zaslepenost.

Tak se ten problém nesnaž dělat, Kojzare.

P.S. Bez USA by bylo NATO jen debatní kroužek a to takovým exbolševickým blbům jako je Šlajs, ty a podobným nějak nedochází.

mu1 4.5.2009 14:08

Re: Slajs kope za nás.

Nechte tu krreaturu mluvit. Před volbami.

yt 4.5.2009 10:11

padouch

Dle myšlenek Šlajse jsem myslel, že je to komouš¨v kombinaci se starostou z Brd. A on je to socan !