15.5.2024 | Svátek má Žofie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Stan. 7.4.2008 8:39

Re: Re: Re: Zaostalek

Přeji pevné zdraví a hodně síly panu Zaorálkovi. Současná vládní garnitura se chová jako ta před rokem 1989 "kdo není s námi je proti námi".Kritici radaru v drtivé většině neví co to je RADAR, jak funguje, jaká jsou zdravotní rizika v okolí radaru o výkonu 6-10MW.

Dalším rizikem je přítomnost vojáků USA, kteří nikde ve světě nejsou podřízeni mísním zákonům.

Srdečně zdraví

Stan.

3směsi 7.4.2008 8:59

Re: Re: Re: Re: Zaostalek

Stan : Vy píšete z Lihového domu. Stan-da? Sta-li-n?

Esmerald 7.4.2008 9:38

Re: Re: Re: Re: Zaostalek

" Kritici radaru v drtivé většině neví co to je RADAR, jak funguje,.......". Pravda pravdoucí, " Stane " !!

" ....mísním (!) zákonům...." ? I v jiných " mísách " jsou podřízeni takovým zákonům, které je za případné přestupky trestají. Jasné ???? 

RomanL 7.4.2008 9:40

Re: Re: Re: Re: Zaostalek

"Kritici radaru v drtivé většině neví co to je RADAR, jak funguje, jaká jsou zdravotní rizika v okolí radaru o výkonu 6-10MW." No to máte pravdu, jsou to většinou jsou to paka, kteří ani neumí přečíst fakturu za elektřinu, alespoň podle mých zkušeností. Ale o radaru ví fšechno, fčetně těch f.

Öman 7.4.2008 9:46

Re: Re: Re: Re: Zaostalek

No  - je dobře, že to všechno pan Zaorálek ví. Určitě zná (jakožto filozof) princip fungování radaru i jeho dopad na zdraví (předpokládám, že zná vyzařovací charakteristiky, intenzity záření v hlavním i vedlejších lalocích...). A jaké riziko představuje posádka radaru? 8-o 

Jura Jurax 7.4.2008 12:26

Re: Re: Re: Re: Re: Zaostalek

Račte pochopit - pfilozóf rozumí fšeckému - je přece pfilozóf - a marxististický tuplem! Nějaké vyzařovací charakteristiky a laloky jsou hluboko pod jeho rozlišovací úrovní; on vnímá problém pfilozóficky v úplné je celosti :-D

Kyselý Sven 7.4.2008 12:49

Re: Re: Re: Re: Zaostalek

Teď  jste mne fakt rozesmál. Nepletete si náhodou Watty (W - jednotka výkonu) s Herzy (Hz - jednotka kmitočtu)? Pokud by radar měl výkon 6 MegaWattů, skoro by nepotřeboval k sestřelování raket antirakety;-)