22.5.2024 | Svátek má Emil


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jura Jurax 7.4.2008 12:14

Re: Re: Re: Nediplomatičnost Jana Bartoně.

No, ale taky vyděračům se nemá ustupovat ... :-D ... to k té nulové toleranci

emersonskej 7.4.2008 12:21

Re: Re: Re: Nediplomatičnost Jana Bartoně.

Takže jinými slovy - tato generace politiků - ať už nalevo, či napravo - prostě musí být nahrazena politiky novými, schopnějšími a ochotnějšími se mezi sebou domluvit.

Myšlenka sice chválihodná, ovšem v současné situaci spíš nereálná...:-/

Herakleitos 7.4.2008 12:29

Re: Re: Re: Re: Nediplomatičnost Jana Bartoně.

Ano, v tomto jsem také pesimista.

Jura Jurax 7.4.2008 12:30

Re: Re: Re: Re: Nediplomatičnost Jana Bartoně.

Takže jinými slovy - tato generace politiků - ať už nalevo, či napravo - prostě musí být nahrazena politiky novými, schopnějšími a ochotnějšími se mezi sebou domluvit.

No, ono to není tak zlé. Pokud jde o jejich prachy a prebendy, jsou schopni i ochotni se domluvit natotata. A u těch nových politiků by to stejně lepší nebylo ...

Peta 7.4.2008 13:38

Re: Re: Re: Nediplomatičnost Jana Bartoně.

A když se jednou dohodli (viz opoziční smlouva), tak to bylo taky špatně.

A teď mudruj!!!:-/

hulwat 7.4.2008 12:50

Re: Nediplomatičnost Jana Bartoně.

Běžný občan má už plné zuby věčného nenávistného hašteření napříč sněmovnou a obdivuje už pouze ty politiky, co dokáží jednat s protistranou na slušné úrovni. Tak toho jsem si nevšilm. Pokud se ve zdejších diskuzích a nejen zdejších, někdo otře o lídra protistrany, tak je okamžitě atakován a zatracován.

Kde Bartoň ve svém článku napadá "spektrum poloviny národa"? To že kritizuje vedení ČSSD jako celek není polovina národa, ale jen vedení ČSSD, které vystupuje jako celek.

lucina pes 7.4.2008 11:03

Nirvána?

Kdepak nirvána, hlavní nepřítel je přece USA!!! To my, bolševici KSČSSD,  přece víme odjakživa! A my chaoti zelení jsme se ve vládě ocitli omylem, protože jsme nalítli pragmatickému Bursíkovi. Někdo jako knížepán přece zelený není ani náhodou, dokonce není ani prospěchářský hýzl jako naši ostatní poslanci, pryč s ním!!! My přece nemáme rádi Ameriku, mučí teroristy! My máme raději sebevražedné atentátníky, vraždíci nic netušící civilisty. Radši šariju než konsum! (ti by s nima zametli, ani podivit by se nestačili).

Tomáš Fuk 7.4.2008 11:14

Re: nemáme rádi Ameriku, mučí teroristy!

Máte to špatně: Mučí MOŽNÁ teroristy!  Možná taky ne - ale on už si je Alláh přebere - když se kácí les, létají třísky! Je vidět, že i američtí soudruzi pilně studovali myšlenky velikého Klémy ;-D

miki 7.4.2008 11:32

Re: Re: nemáme rádi Ameriku, mučí teroristy!

je vidět, že hlásíš k té správné straně

Tomáš Fuk 7.4.2008 12:01

Re: Re: Re: nemáme rádi Ameriku, mučí teroristy!

Jinak než stranickou frází to neumíte? ;-P

Tomáš Fuk 7.4.2008 13:28

Re: Re: Re: Re: nemáme rádi Ameriku, mučí teroristy!

Ano, neumí ;-D

Jura Jurax 7.4.2008 12:13

Re: Nirvána?

Inu, spřízněni barvou ... zelená je i barva islámu :-D

Beldor 7.4.2008 10:45

Zaoralek

Kdyz si predstavim ze tendle ****** mozna jednou sedne na kreslo ministra zahranici tak se me chce brecet... Ale naopak to, ze zustane spolu s Rathem a Paroubkem v CSSD vidim jako velmi prinosnou vec.Normalnim lidem se s projevu ratha musi zakonite chtit zvracet a tadle velka trojka zajistuje to ze CSSD pristi volby nevyhraje ani kdyby ODS posrala co mohla... Zlatej Zeman/Spidla...>-Rv

PROKOP BUBEN 7.4.2008 11:30

Re: Zaoralek

Špidla a dokonce i zlatej, nyní, když na něm za jeho vlády nenechal snad nikdo nit suchou.....Ráth sice přeháni, což jej činí málo věrohodným, ovšem v jistém pravdu má, podobně, jako Zaorálek.....Sám s umístěním radaru problém nemám, ovšem bude-li sloužit v kompetenci celého paktu NATO se souhlasem EU - je to snad v pořádku.......Jak stále tvrdím, záleží ovšem především na konkrétních velmocech a budeme-li postupovat v intencích kLausmodra, pak bojkotujeme, aby se EU, jistým druhem velmoci stala.....

miki 7.4.2008 11:35

Re: Re: Zaoralek

EU nikdy velmocí nebude a být nemůže, pokud bude demokratická

Tomáš Fuk 7.4.2008 12:02

Re: Re: Re: Zaoralek

No a co? ;-P

NevericiTomas 7.4.2008 10:25

pro mistni Zaostalky

Muzete nam sdealit, jak se propojuje realne fungujici a existujici system se systemem "zamyslenym". Dela se to nejak telepaticky?

David 7.4.2008 10:03

Rád bych upozornil pana Bartoně,

že pokud někoho obviňuje z blouznění, neměl by sám uvádět  polopravdy a dokonce nepravdy.Prosil bych jej, aby si nejdříve prostudoval průběh jednání a závěry samitu NATO, a ocitoval zde stať, v níž se NATO zavazuje, že radar se stane jeho nedílnou součástí!Pokud to pan autor neudělá, měl by se panu  Zaorálkovi omluvit a celkově vzít na vědo mí , že  "Neviditelného psa" čtou i celkem dobře informovaní lidé!!!!!!

miloš 7.4.2008 11:57

Re: Rád bych upozornil pana Bartoně,

.....ale taky blbci.

pahejl 7.4.2008 13:08

Re: Re: Rád bych upozornil pana Bartoně,

hlavne ho ctou modri fanatici, kterym je uplne jedno co ktery autor placa, ale za ktery tym kope. kdyz za modry tak chvali (tleskaji dokonce i bolsevickym praktikam vlastni partaje - viz. vyvlastnovani, squeze out, orvelovsky navrh zakona o policii), kdyz za jiny tak zuri, plijou nadavky a ubohosti, az jim modra pena od tlam lita ;-D

Kačka 7.4.2008 14:25

Re: Re: Re: Rád bych upozornil pana Bartoně,

R^;-DR^

David 7.4.2008 14:24

Re: Re: Rád bych upozornil pana Bartoně,

Toť pravda!A žejich tady je!!!!

Lájoš 7.4.2008 9:33

Rezervace pro Zaorálky

Komunistický režim, nejen u nás, ale všude kde  se dostal k moci, posílá své odpůrce do různých zařízení, kde je isoluje. Zaorálek a jemu podobní bývalí ideologové zneužívají demokratické svobody země i když se jim zde velmi dobře daří a snaží se různými způsoby zvrátit demokratický vývoj země ke komunistickému způsobu vládnutí pod rouškou sociálnědemokratického a sociálního státu. Bohužel, mnoha lidem již otrnulo a příslovečné čecháčkovství mnoha dalších jim jde na ruku a věří, že i bez práce jsou koláče a sociální stát zasjistí blahobyt podle starého, socialistického ,,všem podle potřeby" a jaksi vynechají i to ,,a podle zásluh." Jak to jenom zařídit, aby tato část národa mahla žít v takovémto režimu po kterém se jim stýská a přitom  nechala napokoji ty ,kteří chtějí žít jinak než oni. Možná by to mohlo být i téma pro myslitele Zaorálka.

lucina pes 7.4.2008 11:14

Re: Rezervace pro Zaorálky

Já si naopak myslím, že špičkám ČSSD vůbec nejde o nějakou ideologii, že jim jde jen o co největší osobní prospěch (viz Pupkovo Co z toho budu mít JˇA? To není řečnický lapsus, to je prostě pravda). Rath, politický turista, který mává lékaři přesně podle svého momentálního mocenského postavení bez ohledu na to, co prosazoval minule, pingl, který odírá každého, kdo mu přijde pod ruku už ze zvyku (byl nejúplatnějším a tudíž nejbohatším pražským zastupitelem a ve vládě jistě zvyky nezměnil) a s nepohodlnými zamete , když budou moc hodní ,tak, jako se Zuzanou - no, co chcete k obrazu toho, co se dere do vlády místo ODS, víc? O ostatních netřeba mít iluzí, to je to samé v oranžovém, jen místa ani chuti se nedostává.

Jura Jurax 7.4.2008 12:18

Re: Re: Rezervace pro Zaorálky

R^R^R^

747 7.4.2008 13:13

Re: Re: Rezervace pro Zaorálky

:-D:-D Dokonale vystiženo!!!:-D:-DR^

Aleš 7.4.2008 9:33

Pan BArtoŇ

NATO tento jej posvětilo jako systém, který bude součástí alianční protiraketové obrany proti raketám středního a dlouhého doletu.    Usnesení

...plánovaný radar v ČR a základna Polsku, kde by mělo být umístěno silo s desítkou antiraket, představuje příspěvek k ochraně spojenců.

Propojení plánovaného protiraketového systému Aliance s americkým GMD je nemyslitelné z toho prostého důvodu, že základem aliančního systému má být společný systém řízení a velení. Nikdo však nepochybuje o tom, že Američané by knoflík od raket v Polsku mačkali sami.

Reálně-  nepochybně posun v začlenění systému  do obrany NATO, ale prohlášení Topolánka jsou účelovou  dezinformací, jedná se o běh na velmi dlouho trať, ale je nepochybně příznivé, že názory se sbližují.

Ale méně demagogie by panu BArtoňovi , jako vždy neškodilo.

čtenář 7.4.2008 8:07

Zaorálek je bývalý

lektor marxismu-leninismu na ostravském pajdáku, nyní Ostravské univerzitě. Proto tak všemu rozumí. Též je příčinou roztržky mezi Paroubkem a Zemanem, protože měl být správně zlikvidován jako ostatní "zrádci" z předminulé prezidentské volby. Kvůli tomu dělá Zeman všechno Paroubkovi navztek a vlastně mu nepřímo vděčíme za znovuzvolení Klause. To vše nemění nic na tom, že je to nebezpečnej vůl.

Tomáš Fuk 7.4.2008 9:25

Re: Zaorálek je bývalý lektor marxismu-leninismu na ostravském pajdáku, nyní Ostravské univerzitě

Proč tak hloupě lžete?

Narozen 6.9.1956 v Ostravě, kde také navštěvoval základní a střední školu. Po roce studia stavebního inženýrství studoval na Univerzitě Jana Evangelisty Purkyně v Brně na fakultě filozofie, kterou ukončil v r. 1982. Po základní vojenské službě se vrátil do Ostravy. Tam pracoval v ostravském studiu ČT jako dramaturg. Zaměstnaní opustil z politických důvodů a měl problémy najít práci ve svém oboru. V letech 1986 – 1989 byl zaměstnán u Československé socialistické strany.

Tomáš Fuk 7.4.2008 9:29

Re: Re: Zaorálek je bývalý lektor marxismu-leninismu na ostravském pajdáku, nyní Ostravské univerzitě

Ostatně: "V r. 1990 se stal odborným asistentem na univerzitě v Ostravě, fakulta filozofie na katedře filozofie. Přednášel v oboru politická filozofie, současná filozofie, etika a české politické myšlení 19. a 20. století."  Se vám to nějak všechno popletlo v hlavě, že? ;-)