17.5.2024 | Svátek má Aneta


Diskuse k článku

RADAR: Tamáš a jeho parta

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Kamkam 4.6.2008 21:34

Re: Re: Re: Re: Pane Wagnere, díky vám

To je klasická pohádka.

Kdybyste si dal tu práci ..., tak poté, co si Honza z cesty po světě zapamatoval 4 „latinské výrazy”, myslel, že s nimi oblbne své okolí opakováním na jakoukoliv otázku.

Tak ho táta popadl, no ...a dále ... to není nic pro Džamilu a její sympatizanty. Holt rákoska ...

gadd 4.6.2008 21:09

Re: Re: Pane Wagnere, díky vám

Tak to jsme asi každý četli úplně jiný článek od úplně jiného Wágnera

Honza 4.6.2008 21:14

Re: Re: Re: Pane Wagnere, díky vám

A  nemáte nějakej filtr na monitoru, nebo někde mezi mozkem a obrazovkou?;-P

Kačka 4.6.2008 19:44

Wagner cenzuruje nepohodlné příspěvky!

Ajax 4.6.2008 20:01

A o čem se v nich psalo?

 

Abonent 4.6.2008 20:39

Re: A o čem se v nich psalo?

Pan Wagner maže pouze nejhnusnější a nejsprostší výkaly komunistů a nacistů.

Mimo jiné proto, aby se Neviditelný pes nedostal do rozporu se zákonem.

"Obyčejné" hnusárny komunistů a nacistů se na Psu vyskytují stále, každý se jich může načíst až do zvracení.   (Y)

J.G. Pašek 4.6.2008 22:14

Kačko, nezvedej si tady zase sukni a vystrkovat velkou pr**l . . .

!!

Mistr Jan Hus 4.6.2008 23:13

Re: Wagner cenzuruje nepohodlné příspěvky!

Wagner je "demokratické" pasátko! Co od něj čekat? ;-D

Vašek 4.6.2008 19:31

Lenin řekl

iniciativní blb je horší než třídní nepřítel

Ajax 4.6.2008 18:42

Co tenhle tvor je schopen vypustit z huby

Ubohosti a nesmysly, na to je specialista.

kuchl 4.6.2008 19:21

Re: Co tenhle tvor je schopen vypustit z huby

Podstata článku odpovídá realitě . Nevědomost hříchu nečiní , hloupost však ano !!! Tak se Tamáš zapíše nesmazatelně do dějin ...;-D

honzak 4.6.2008 18:07

rudá záře

nad Kladnem ozářila rudé gardy a ty se rozhodly informovat ostatní o výsledcích PŠM. I s takovými musím žít v jednom státě....

J.M. 4.6.2008 18:57

Re: rudá záře

Souhlas, taky se mi nelíbí, že Tamáš a spol jsou občany stejného státu, jako já. Ale co s tím nadělám, naděje, že Tamáš bude emigrovat do Íránu, Ruska, Severní Koreje či na Kubu je minimální. Ale snad, až tu bude radar nainstalován, se vzchopí a pověsí se na plotě okolo toho radaru.

Pepa 4.6.2008 20:26

Re: Re: rudá záře

to bylo trefné

Ježíš Nekřtěný 4.6.2008 18:04

A co izraelské jaderné zbraně ,měl by se zahájit preventivní útok

dle logiky tohoto plátku .Je to taky "stát" který pravidelně napadá své okolí (naposledy pokus o okupaci Libanonu). Není to tak ,že co izraelec to grázl ,mnoho izraelských občanů nechce tento zločinný režim ,a emigruje.

Ostatně na preventivní útočení byl specialista Hitler ,politický vzor všech Sionistů.

slon75 4.6.2008 18:37

Re: A co izraelské jaderné zbraně ,měl by se zahájit preventivní útok

Izrael pravidelně napadá své okolí? Pokus o okupaci Libanonu? Že tě lumpe huba nepálí od toho lhaní.

A můžeš se těšit, podle OSN "odzbrojený" Hizballáh totiž těžce dozbrojuje, takže bude další válka. Doufám, že tentokrát se Izraelci s tvými miláčky nebudou tak mazat a tu okupaci skutečně provedou.

jirka.s. 4.6.2008 18:52

Re: "Mnoho izraelských občanů nechce tento zločinný režim ,a emigruje."

Jojo, emigrovali přesně tak jako ti západoněmečtí soudruzi ve filmu "Good bye,Lenin" viď ? Ježíšikriste, ty jsi hov/ado ! ;-D;-D;-D

Harpyje 4.6.2008 19:38

Re: A co izraelské jaderné zbraně ,měl by se zahájit preventivní útok

Tolik lží a blbosti v tak málo větách. Rv Rv

BuBu 4.6.2008 21:24

Re: A co izraelské jaderné zbraně ,měl by se zahájit preventivní útok

Ty Magore vymaštěná - kdy a kde jsi slyšel, že by Izraelský president vyhrožoval nějakému jinému státu . . . že jej vymyže z mapy světa !

Ty jsi ale Kretén ! (Y)Rv

Brmboš 4.6.2008 17:58

Pane Wágner blouzníte.

Paranoidní představy o neustálé snaze, někoho nás přepadnout, nebo napálit jsou nebezpečné nejen pro čtenáře, ale i pro vás.

Petra 4.6.2008 17:55

Tamáš a jeho parta

Pane Wagnere, nebalamuťte nás.Proč strašíte Ruskem. Putin se musí bránit, když mu USA  chtějí stavět vojenské základny kolem hranic. Moc dobře ví proč to dělají. Připravují se tak na přepadení Ruska, protože se chtějí zmocnit energetických zásob. Prořekla se M. Albraitová, když řekla, že není spravedlivé, když ruské zdroje patří jen Rusům. Mrcha jedna, řekla by toto, kdyby šlo o USA?

Józa 4.6.2008 17:52

Tamáš je buď blbej nebo navedenej...

ano, škoda že tu hladovku nedotáhli do konce...

a jinak - článek je pěkný - k bodu 4/ jsem kdesi četl vtipné a lapidární - "Tamáš je buď blbej, nebo navedenej"...

Alois 4.6.2008 18:37

Re: Tamáš je buď blbej nebo navedenej...

Nikoliv pane. Je vyčůranej a poučenej. Za pár roků bude pobírat posranecký plat (dá-li se tak těm několika stům tisícům měsíčně říkat), při inteligenci zdejší populace bude tak do pěti let ministrem obrany - a pak teprve uvidíme kdo je blbej.

Jada 4.6.2008 17:43

at chcipne

doufam ze chcipne

Pája45 4.6.2008 17:23

Vážený pane Wágnere 1:

Vážený pane Wágnere, jde o zajímavý článek, který nám osvětluje a charakterizuje skupinu občanů státu, kteří, možná i v dobré víře, proti nečemu protestují. Také s řadou jejich výroků nesouhlasím a vím, že nejsou na patřičné výši. Možná by bylo dobré, kdyby jste se pokusil napsat obdobný článek i o hlavních propagátorech základny (např.: Topolánek, Bursík, Vondra, Klvaňa atd.). Jsem přesvědčen, že by se v nich našli ještě větší bláboly, demagogie a navíc arogance, která p. Tamášovi chybí.

Vy jste se profiloval do pozice obhájce základny. Je to vaše právo, ale proč označujete odpůrce základny za demagogy a lháře, když jsem si nevšiml , že by jste publikoval, např.: něco o p. Klvaňovi, který na rozdíl od Nezákladnám, ale i jiným organizacím, totéž co napadáte (z časti i oprávněně), dělal za naše peníze (státní). Způsoby vyjadřování p. Klvaňi a politiků, při obhajobě základny, byli mnohdy ještě hloupější. Navíc měli tu výhodu, že mohli při své prezentaci neomezeně do médií.

PetrH 4.6.2008 17:24

Re: Vážený pane Wágnere 1:

Protože Klvaňa to dělal možná blbě, ale nelhal.

Nomen 4.6.2008 17:27

Naopak dělal to výborně, ale počet odpůrců základny stoupl.....

Ypsilon 4.6.2008 20:18

Re: Re: Vážený pane Wágnere 1:

Nehodlám řešit, zda pan Klvaňa lhal či ne, ale argumenty měnil jako fusekle. Zejména o tom co nás ohrožuje....

Pája45 4.6.2008 17:22

Vážený pane Wágnere 2:

Nyní několik konkrétností, které jste použil jako protiargument:

Radar, který dokáže identifikovat letící nepřátelské rakety, by nás mohl před hrozící invazí ochránit, nebo přinejmenším odvrátit první raketový úder. Netýká se to Ruska disponujícího stovkami raket s jadernou hlavicí, ale oněch „darebáckých států“, které horko těžko postaví pár nosičů a jednu, dvě atomové nálože. - Jste opravdu tak naivní, že např. Írán (ale třeba i někdo jiný) vyrobí 1, 2 nebo 5 raket s dostřelem 7 - 10 tisíc kilometrů, vyrobí do nich jaderné hlavice a odpálí je na USA, proč? USA mají v Perském zálivu

a v Arabském moři desítky bitevních lodí a letadel s jadernými raketami a pumami, které by po odpálení rakety (raket) a zachycené družicemi (ne radarem v Brdech) srovnali Írán se zemí. O Severní Korei raději pomlčím, abych vás neztrapnil.

Rusko a ruští generálové na Putinův pokyn vykřikují, že na nás namíří své rakety, ostošest stavějí jaderné ponorky, jejichž rakety bez problémů dolétnou do střední Evropy. - Proč jsme vstoupili do NATO, proč na nás bude Rusko střílet svoje rakety, to jste nám nezdělil ale vesele nás strašíte, neni to demagogie?

Ahmadínežádova slova o zničení Izraele? Které země by přišly na řadu po tom, co by se z Izraele stalo spáleniště? Írán nemá žádné jaderné zbraně? Proč potom urychleně buduje odstředivky a do svých jaderných provozů odmítá vpustit inspektory Mezinárodní agentury pro atomovou energii, ba v poslední době zvažuje ukončení jakékoliv spolupráce s MAAE? - Napadení Izraele by vláda USA brala jako napadení sebe sama a provedla potřebné kroky, tak jak to dělají již 60 let (čili - zase strašíte). A jen pro zajímavost, na Blízkém východě má JADERNÉ ZBRANĚ jen Izrael a jen Izrael (v mírovém stavu) napadl letecky a poškodil jaderné reaktory Iráku a Sýrie. A to vyhrožování je zde oboustranné.

slon75 4.6.2008 17:34

Re: Vážený pane Wágnere 2:

1.) Vy odborníku, víte, co to je bitevní loď? ;-D Poslední bitevní lodě třídy New Jersey (celkem 2 nebo 3), které sloužily ještě za 2.světové, šly ze služby v polovině 90. let.

Raketa může být spatřena družicí, ale ne naváděna na cíl - k tomu právě slouží zaměřovací radar. A víte, jak je Perský záliv široký? Tam by se "desítky bitevních lodí" ani nevešly ;-D

2.) Straší Rusko, ne Wágner.

3.) Izrael má zbraně v důsledku toho, že byl za 60 let své existence už asi arabskými zeměmi 8x napaden. Přesto nevyhrožuje, že někoho zažene do moře, ani nepořádá výstavy, kde by se vysmíval vraždění Íránců.

Suma sumárum, ztrapnil jste hlavně sebe.