29.4.2024 | Svátek má Robert


Diskuse k článku

RADAR: Se sukovicí

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
tojuska 5.6.2008 8:07

Re: Koule si

Tohle je tedy ukázkový blábol. Co jste vlastně chtěl říci ??

bahnour 5.6.2008 8:05

jaký je rozdíl

mezi zdravotními vlivy amerického radaru a meterologických radarů, které už máme na našem území umístěné?

Mejla 5.6.2008 8:04

Patřilo vždy k bontónu kavárenských povalečů protestovat proti vládě, která je živí.

.

RZ 5.6.2008 8:01

Re: Pro Vermera mam modlitbicku......

Kdyby to bylo aspoň trošičku vtipné...

JJ 5.6.2008 7:52

Hladovku (plnou) drzim pravidelne

je to zdravi prospesne. Takze me nejaky magor, co se objima s islamskymi radikaly nedojme.

Tvrdak 5.6.2008 7:50

Pro Vermera mam modlitbicku......

Ó svatý Radare, Ó svatý Radare, Ó svatý Radare,:

Tebe vroucně očekáváme, Tebe který ozáříš naše hlavy a mysl svým blahodárným paprskem tak, že se nám všem v hlavách rozsvítí, Tebe Radare uvítáme v našich Prdech, Tobě se budeme klanět a k Tobě budeme upínat své žádostivé zraky a před Tebou budeme vroucně lomit rukama, abys nás ochránil před vším, o čem jsme dosud neměli ani tušení, než naši Bratří ze Západu z USA nám protřeli oči a ukázali čeho se máme bát, co bychom si bez nich počali kdyby nám nic neřekli a kdybychom to nevěděli, a taky ó Svatý Radare udělej něco s tím Tamášem a Bednářem kteří to celé Tvoje svaté dílo kazí a odmítají se klanět Tvému Božstvu, dej nám ó Svatý Radare víc takových moudrých guru jako jsou Vondra, Havel, Svěrák, Vlastička, Vyčítal, svatý Václav Klaus, Mirek s dlouhým nožem, Töpfer, Klvaňa (ale toho radši né), Bursík s Kateřinou, Cyril, Schwarzenberg, kteří všichni jsou obdařeni Tvou září a Tvůj blahodárný paprsek jim už v hlavách rozsvítil a Tobě už dávno požehnali ó Svatý Radare, jenom ten zatracený Tamáš a Bednář né, tak s tím něco udělej ó Svatý Radare, Ty náš Svatý Radare Brdský, kterého všichni tak milujeme, že kdyby to nebylo blbý, tak se před Tebou ó Svatý Radare klidně pos..er..e..me.

Defurak 5.6.2008 7:41

Přiznejme si skutečný stav věcí.

Naši Topolánkové, Vondrové a řada jejich místních přitakávačů -  ve skutečnosti arogantní hlupáci - se pokládají za experty obklopené masou idiotů.  Jsou příkladem  nevypočitatelné a arogantní lidské hlouposti, která je na neštěstí vybavena  mocí. Těchto je ve skutečnosti nutno se obávat. Do poslední chvíle se budou raději hrbit před Bushem než aby si přiznali objektivní pravdu.  Nad jejich  infantilními výklady a neumělým zakrýváním nekompetentnosti (viz. např. akce Klvaňa) by jeden i zaplakal.

Pozorovatel 5.6.2008 7:37

Re: Každopádně se mi zdá,

Připojuji se k Vašemu vyjádření.

cipísek 5.6.2008 7:28

Re: hladovka

Některým dokonce natolik,že by hladovku měli držet i za několik svých "přátel".Ze solidarity.

york 5.6.2008 7:09

Každopádně se mi zdá,

že hazardujete -   se svou dobrou pověstí pane Vernere. Tu sukovici používá úplně někdo jiný.

balů 5.6.2008 7:07

hladovka

Některým ztučnělým politikům chvilka hladovění jen prospěje

Hrad 5.6.2008 6:59

Re: Re: Na vosu se sukovicí?

Každý národ má,  jak říkají Slováci "svoje špecifiká" My máme již od středověku defenestraci. Doporučuji zapojit zemědělce. Mohli by navést pod okna Strakovky chlévskou mrvu(normální hnůj).

Hrad 5.6.2008 6:55

Koule si

Nemá smyslu rozebírat tu třeba i jen jednu ze zatím životem psaných kapitol Příběhu radaru. Nejde o fikce. Jde o říběh složitý, tvářící se jednoduše. Je to příběh deprimující. Máme se opravdu čeho bát. Něčeho  temného, neuchopitelného a přece reálného. Nikdo neví přesně co to je. Lidé však tuší,  a své obavy vyjadřují tak jak to ve své lidské ubohosti a bezmocnosti mohou vyjádřit. Odměnou je jim nevypočitatelná, arogantní lidská hloupost, která má své vlajkonoše nejenom ve vládě, ale i na tomto blogu. Ti se tváří zasvěceně a kvalifikovaně. Odborníky  na jediné správné chápání dějinné nunosti, jsme však v této kotlině již  zažili,  A tak tančí rituální tance adorující tento defektní svět. Ten jejich křečovitý a zlobný úsměv má zakrýt fakt, že při tom bourají infantilní bábovičky svých inkompetentních iluzí. Počkejte kolik tanců jménem Radar zažijeme v průběhu tohoto dne. Každý skutečný hlupák se pokládá za jediného chytráka obklopeného masou idiotů, kterým doporučuje buď svou "modrost" nebo Kroměříž.

eTony 5.6.2008 6:50

autore,

že ti dva komedianti byli u pana Schwarzenberga ještě neznamená, že paní Parkanová nemůže použít název vyděrači. Ono kdyby pan ministr povzbudil jejich počínání, bylo by toho plné (rodooranžové) Právo, ale jaxi je ticho po pěšině. Takže očekávaný výsledek se nedostavil, opět zřejmě došlo na slova pana ministra - v každé lidské společnosti je konstantní množství pitomců.....

Standa 5.6.2008 6:48

Obvyklé

řeči nemající hlavu ani patu. "Podstatné je, že v naší demokracii o tom probíhá svobodná debata a politický boj v demokratických mantinelech. Ještě podstatnější mi připadá, že o tom, zda tu radar bude či nebude, si rozhodneme sami. Žádní Američané nám sem násilím nevtrhnou, jako kdysi hordy z Východu." Kde je svoboda, když to špičky proti vůli většiny lidí prosazují silou? Kde jsou demokratické mantinely - nevidno jich! Američané sem nevtrhnou silou, ale udělají - Ty, ty, ty! a všichni se mají po... a hned tady budou. A o radaru si dávno nerozhodujeme sami. Tomu věří jen naivkové.

Ypsilon 5.6.2008 2:17

Re: Na vosu se sukovicí?

Ale pěkně podle abecedy, ne podle partají

JaS 5.6.2008 1:28

Na vosu se sukovicí?

Na politiky se sukovicí!

mik 5.6.2008 0:21

Re: PAROUBEK NA DIETU!

:-D R^

samson 5.6.2008 0:18

PAROUBEK NA DIETU!

stridat bl ba Tamase a supito presto! Pani chce mit miminko, s tim panderem muzou leda zametat hospodskej pult!:-D