28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Diskuse k článku

RADAR: Se sukovicí

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Karel 5.6.2008 16:04

Ańa jako Paroubek

Já jsem považoval Aňu za inteligentní - je mi to líto a nevím proč. copak se sem valí tanky  zase další léta v akvariu? Radar je něco co vidí daleko  - myslel jsem že taková je i AńaV

Gonzales 5.6.2008 15:57

Re: Re: Tá hladovka v Čechách směšná,trapná,jako ty stávky v polední přestávce.

Už to nehul.

MS 5.6.2008 15:55

Re: Re: Re: Re: Na vosu se sukovicí?

Jsem hnidopich, Novoměstskou defenestraci.

gerontusinza 5.6.2008 15:36

Váš požadavek odpovídá vašemu rozhledu........ Re: Kontrolovat!!

Když vidím takové výroky, jsem ochoten zvolat: Paroubku vy jste genius ;-D

york 5.6.2008 15:34

Re: Tá hladovka v Čechách směšná,trapná,jako ty stávky v polední přestávce.

Vy ten náš národ přímo milujete, co?  Máte pravdu, Tamáš a Bednář nejsou žádný wehrmacht.   Musíme se od vás hodně učit.

sváťa 5.6.2008 15:32

Re: Re: Re: Iniciativa HLAS-HLAD zahájila hromadnou řetězovou hladovku proti radaru

R^R^R^R^!!

gerontusinza 5.6.2008 15:31

Pane demokracie je bez přívlastků a zastupitelé mají právo zastupovat tam kde je voliči volili a věc byla v jejich Re: Re: To chcete říci, že ten kdo publikuje v Právu má demokracii v malíčku......?Re: Re: Re: To víte že ano, samozřejmě....Re: Re: Ji

volebních plánech obsažena , jinak je mě líto, musí trvat na referendu občanů zvláště když jej občané požadují. Nikdo, opakuji nikdo v demokratické společnosti nemá právo přehlížet občana když požaduje referendum...... Jinak končí demokracie a začíná diktát a pak je nutno se bránit proti takovým lidem jakkoli (doslova)....... Ne ovšem tak, že budu jako Mašíni likvidovat sympatizující pitomce (např. i vás F2), to není demokracie to je pak anarchie se vším všudy   (trpím tím tak cca po 4 pivech, což je málokdy...).....;-D;-D pak vám to asi dojde .......;-)

PetrK 5.6.2008 15:14

Nicméně hladovka by slušela nejednomu

socanovi, takový Paroubek by ji klidně mohl držet alespoň měsíc.Pak by to byl čupr kluk, ale nevím, co by to udělalo s jeho sexy (sádelnatým) mozkem.:-D:-D:-D

quax 5.6.2008 14:31

a ještě je tam ten Bauer, ten je nejhladovější...

jak píše Doležal

vavra 5.6.2008 13:58

Mily Honzo, ja bych radsi US rakety a zakladny a radar at si vezmou Polaci.

Ale to mi ta tzv. pravicova vlada nechce doprat. Ale jinak nazyvejme veci pravymi jmeny: Ten Tamas a ten druhy trouba jsou proste bolsevicti gauneri. Tamas je navic, soude podle jeho dosavadnich vyroku, prachsprosty pitomec. Jako kazdy bolsevik i tito dva vytecnici skryvaji sve prave umysly pod plast nejakych vznesenych idealu. A i kdyby techto Tamasu bylo v teto zemi 99.9.%, coz uz jsme zazili, stejne nemaji pravdu, coz uz jsme taky zazili. Licomerna starost techto dvou komousu o obcany a demokracii je vskutku dojemna. Vecna skoda, ze tito dva bolsevicti pozeri tu svoji PR-hladovku prerusili. Jest tak dva tydny a mohlo byt vymalovano. Ale jak zname komouse asi se stejne napapali. Doufam, ze socani ted fakt nebudou jist, takovy Paroubek by to klidne mohl vydrzet dele (nejlepe az do konce) nez ten jeden symbolicky den. 

F2 5.6.2008 13:31

Re: To chcete říci, že ten kdo publikuje v Právu má demokracii v malíčku......?Re: Re: Re: To víte že ano, samozřejmě....Re: Re: Jistě pane Verner? skutečně platí to co píšete?

Ještě jednou vás poprosím o odpověd: Tak jakou jinou demokracii navrhujete, nebo jiné uspořádání společnosti ? děkuji za odpově´d.

gerontusinza 5.6.2008 13:21

To chcete říci, že ten kdo publikuje v Právu má demokracii v malíčku......?Re: Re: Re: To víte že ano, samozřejmě....Re: Re: Jistě pane Verner? skutečně platí to co píšete?

ale no tak, to si myslíte že když napíše hovadinu nebo nestoudnost příznivec KSČM nebo ČSSD tak blbci jako já mlčí...? Nikoli pane, my blbci se chováme stejně k blbcům všech partají bez ohledu na jejich politickou příslušnost.....;-D Víte co je nejhrozivější koalice....? složená z blbců.... nemá totiž obdoby...;-D

Honza 5.6.2008 13:16

No myslím,že......

tahle prý,pravicová vláda,musí mít z lidí proti radaru pořádně nahnáno.Tlak na ""český""tisk a jednotlivé novináře,aby psali tak,jako např.p.Verner se stupňuje.Jakoby ti novináři ani neměli v hlavách všech pět pohromadě.Číst jejich propagandistické výplody,to je skutečně k odplivnutí.za mrzkej peníz by prodali i vlastní mámu.

Hrad 5.6.2008 13:07

Re: Re: Za komunistů

"Máš recht, co by ses s tím sral"!!Hrdel , jako prd.l!! 

Gonzales 5.6.2008 13:06

Re: Jistě pane Verner? skutečně platí to co píšete?

prolhanost vašich slov a vašich politiků -- Ale geronte, to je palba do vlastních řad ;-D

Hrad 5.6.2008 13:04

Re: Re: Re: Iniciativa HLAS-HLAD zahájila hromadnou řetězovou hladovku proti radaru

Moja řeč. Tchýně a uzené, nejlepší je studené. Kam si ho vlastně strčíš????, když to prodlužuje život. A stojí ti to ještě za to?

whaler 5.6.2008 13:03

Re: Re: To víte že ano, samozřejmě....Re: Re: Jistě pane Verner? skutečně platí to co píšete?

Geront je blbec a zřejmě nečte Právo. Jinak by věděl, že Pavel Verner je dalek být příznivcem ODS

Hrad 5.6.2008 13:01

Re: Re: Koule si

Přemýšlejte, máte-li čím. Možná i měděný drát procházející vaší mozkovnou původně zajišťující držení uší ve vztýčené poloze, co tak připomíná Julínka, může za příznivých meterorologických podmínek  přivodit malý elektrický výboj. Když se neobjeví do tří hodin, tak to vzdejte. A já se omlouvám. Obraťte se potom s důvěrou na autora, který se zde vyskytuje poměrně často, a který má sice handicap z toho, že jako vozíčkář občas nesedí dost rovně na svém stroji pro pichlou pneumatiku, a který nese pseudonym jirka.s(krátce Irka) a který vám rád vypomůže všemi svými těžce nabytými znalostmi a zkušenostmi(tedy omyly). Vezměte a neděkujte.  

ps 5.6.2008 12:39

Re: To víte že ano, samozřejmě....Re: Re: Jistě pane Verner? skutečně platí to co píšete?

Tak to záleží na vás jestli si necháte nalhat nebo nenecháte. Vy si asi ovšem necháváte nalhat od KSČM a ne od ODS, co?

F2 5.6.2008 12:35

Re: To víte že ano, samozřejmě....Re: Re: Jistě pane Verner? skutečně platí to co píšete?

Tak jakou jinou demokracii navrhujete, nebo jiné uspořádání společnosti ? děkuji za odpově´d.

Magor Milda Mgr. etc. 5.6.2008 12:33

Jedná se zde o cvičení na ramadán. Česká džamhůrija se už připravuje!

gerontusinza 5.6.2008 12:31

To víte že ano, samozřejmě....Re: Re: Jistě pane Verner? skutečně platí to co píšete?

volby byli i za komoušů a odemokracii se jen kecalo prý "lidová".....;-D a dnes demokracie a jen "parlamenrtní"  jiná ani náhodou co vy trumbero....... vejre běž to zvolit na základě toho co ti nalžeme a my si uděláme co chceme.......;-D;-D to je demokracie podle ODS? běžte i s ní do háje....zlodějíčku čekateli s výhledem na velké zlodějny.....;-D

F2 5.6.2008 12:26

Re: Jistě pane Verner? skutečně platí to co píšete?

Však vy to těm z ODS u voleb spočítáte, nemám strach. I když ani volby nejsou demokratické, že ?

gerontusinza 5.6.2008 12:21

Jistě pane Verner? skutečně platí to co píšete?

"Dovedu pochopit, že pánové Tamáš a Bednář považují americký radar za osu, kolem které se točí ten jejich svět. Jiní lidé zase mají jiný názor. Podstatné je, že v naší demokracii o tom probíhá svobodná debata a politický boj v demokratických mantinelech...."

Pane drzost a prolhanost vašich slov a vašich politiků právě prochází školou života....Demokracie, tady...? Kdyby se jednalo o demokracii a řádný výběr dle demokratických principů, tak by tací lidé jako vy neměli o čem psát..... Jenže vy vidíte demokracii jen pro Topolánky, jůlínky, Vondry a pod. a z lidí této země se snažíte vytvořit kanonnenfutr k ochraně země, která již bezostyšně vyhrožuje celému světu jen abyste se zavděčili ...:-/ Demokrati .:-(... fuj, tak to tedy byli demokraty i bolševici vy patolízale;-D

Psí vrah Čumil 5.6.2008 12:21

To vědí - jsou daleko více trénovaní.

Na rozdí od nich nejsou nejsou nucenými dietáři...;-P

miláno 5.6.2008 12:07

Re: Za komunistů

 Ani náhodou , zase bych musel zvracet

Marat 5.6.2008 12:05

Tá hladovka v Čechách směšná,trapná,jako ty stávky v polední přestávce.

Tamaš a Bednář jsou češi,tak jak mohli myslet tu hladovku vážně?V zemi kde se odjakživa stávkuje o polední přestávce a jen jednu hodinu,může někdo něco myslet vážně?Kdyby jím to šlo,tak by se podělali strachy,že toliká dní jím to hladovění nikdo nepřišel rozmluvit a tím je zachránit od muk a bolení břicha..Už to s ními bylo nahnuté.Jenže podělat se nemohli.Nemělo co jím projít trávicím traktem a jejích uzkost rostla z hodniny na hodinu.Nikdy je nenapadlo,že hladovku ukončí pokud je někdo zachrání tím,že bude držet hladovku jeden den.Celé ty dni v úzkosti čekali,kdy a kdo je konečně zachrání.Ona to nebyla hladovka tak stoprocentní.Popíjeli džusy a ty jejích organismu dodávali dosti calorií která je chránila před rakví a krematoriem.Teď už budou Paroubkovi do smrti vděční,že můžou dýchat a baštit další roky.Kdyby ovšem Paroubek nepřišel,tak by už nějaký důvod si vymysleli,proč tu hladovku ukončit.Možná že tu hladovku si ještě někdy zopáknou,když má takový báječný dopad.Mají slávu, TV  a tisk je proslavil.Češi neumí ani vážně stávkovat,vážně bojovat,ani držet  tu hladovku . Všechno jen "jakoby" a ještě jen na čtvrt,ani na půl né ! Dokonce ani MO se svou vojenskou policií nedokáže s kašpary s toho vojenského prstoru vyběhnout.Všude ve světě by s těmi šašky velice rychle vyběhli.

Schumacher 5.6.2008 12:00

Něco zdůležitého zůstalo nepovšimnuto.

Ke hladovce a podobným způsobům jako protestu zpravidla sahají lidé levicového zaměření ;-P

Uhuhu 5.6.2008 12:00

Re: Re: PAROUBEK NA DIETU!

Chystáš se na soudružskou výpomoc ?

Uhuhu 5.6.2008 11:51

Re: Iniciativa HLAS-HLAD zahájila hromadnou řetězovou hladovku proti radaru

To je recese, nebo tu blbost myslíte vážně ?