26.5.2024 | Svátek má Filip


Diskuse k článku

RADAR: Pacifismus v nás

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
gerontusinza 16.7.2007 16:24

Nikoli, zde skutečně nejde o technický problém. Re: Re: Ale berete Jerníku berete, a chcete abych dokonce zařval s vámi pro vaši vypatlanost. Re: Re: Copak došly argumenty? Re: Re: Mildo aby nám vládla v intencích toho čeho byla jmenována.Re: Problé

Zde jde o to nadělat z části obyvatel ČR živé štíty ať chtějí nebo nechtějí. A to je ta politika Vondry a Topolánka. Proto mě jde o referendum k této věci  a nikoli o rozhodnutí pomatenců typů Parkánové, Vondry a topolánka.

Milda 16.7.2007 16:17

Re: Kdopak Ti Honzíku nadává?

Článek výborně objasňuje technické problémy. Ale problém není vůbec v technice! Laskavě to diskutující memíchejte!

gerontusinza 16.7.2007 16:15

Víte pane, nechci vám dělat průvodce dějinami, ale když vám tak málo stačí k tomu že chcete či necháte zařvat někoho z blízkých Re: Re: Zuzka správně pochopila.

Já mám jiné mínění. A protože mám o USA pomoci čechům trochu jiné vědomosti a protože panu Bushovi již nevěřím ani slovo, tak je tady prostě nechci, mám rád svou rodinu děti a vnuky. Těch lží ze strany USA za posledních 15 let již bylo skutečně až moc. Jen bych vám připoměl že okupace Rusy skončila reklativně slušně, máte pocit, že USA by udělala totéž? Ani náhodou. A to je ten pravý důvod proč zde ty lháře nechci.

vypatlanec 16.7.2007 16:14

mám okno

jak jste se dopracoval k jistotě, že agituji PRO RADAR ?

Milda 16.7.2007 16:13

Re: Ale berete Jerníku berete, a chcete abych dokonce zařval s vámi pro vaši vypatlanost. Re: Re: Copak došly argumenty? Re: Re: Mildo aby nám vládla v intencích toho čeho byla jmenována.Re: Problém je někde jinde.

Trochu tu vaši diskuzi nechápu. Já jsem proti umístění cizích vojsk. Já jen říkám, že věcech obrany má rozhodovat vláda a ne uklízečky. Opět opakuji: zde nejde o technický problém.

VLK 16.7.2007 16:12

Re: Re: Ach bože jak málo stačí k "porozumění"Re: Zuzano, diky,

Bohuzel ne. On se dokaze tak nafouknout jako Siroky. Ale v podstate je spis jako ten jeho kolega. Ovsem az v tech letech, kdy radostne rika to sve "Nepodeli, deti, umreli!" Tedy uz ne Bystrozraky...

vypatlanec 16.7.2007 16:09

integrál vyřešíte efektivně jedině "vzorečkem"

pane, asi patříte k těm, kterým je komunistický integrál mnohem prohnutější než ten jiný?   Dále: podstata utíká nepřipravenému a nevzdělanému, s komunismem či kominictvím to má málo společné.  S posledními větami souhlasím, mí přátelé či spolužáci po službě u radaru už nikdy nezplodili syna, "jen" dcery.    PS: co se týče LaPlaceových transformací, platí o nich má glosa o "kdyby jste" .

VLK 16.7.2007 16:06

Re: Kdopak Ti Honzíku nadává?

Jemu ne. Zuzane. Vy. Dame. A to jste si nemel dovolit. Vite, jak to dopadlo s drakem? Tak budte rad, ze Honza jeste nevstal od compu a nepopadl sukovici.

Formol 16.7.2007 16:05

Re: polaci a my

1. jaká aliance?

2. demokratické je referendum. Bez referenda jde o technokratické rozhodnutí ;)

gerontusinza 16.7.2007 16:01

Ale berete Jerníku berete, a chcete abych dokonce zařval s vámi pro vaši vypatlanost. Re: Re: Copak došly argumenty? Re: Re: Mildo aby nám vládla v intencích toho čeho byla jmenována.Re: Problém je někde jinde.

Nikoli pane na blbce vašeho formátu se nelze vysr....ath, vás je nutno eliminovat, protože tak velkou blbost tahle země neustojí, a to ani náhodou.;-D

otakar-svedsko 16.7.2007 15:57

polaci a my

nasi sousedi jsou zda se konsekventnejsi nez my. o dulezitych detailech se jiste ma argumentovat, ale... brdy nejsou namireny proti soucasnemu rusku, ale konsekvenci nasich zavazku v alianci demokratickych statu a naseho clenstvi v nato. polsti sousede jsou nepochybne duslednejsi nez my. nebot i kdyz se branili proti presile jak hnede byvale diktatury, tak i byvale rude diktatury, a to obe s imperialnim charakterem, nemohli pres casto heroicky odpor vyhrat. jejich cena, jez zaplatili, i kdyz byla v danych situacich vetsi nez nase,  zpusobila prece jenom pozitivu, jez se ukazuje i dnes konkretne v radarove spolecne zodpovednosti. pani zuzana ma kuraz a konsekventni logiku.

honzak 16.7.2007 15:57

Re: Zuzka správně pochopila.

Ne možná, ale určitě. Problém má technickou stránku, do které téměř nikdo přesně nevidí (oni to Američani jaxi nechtějí říct a já se jim nedivím) a stránku politickou. Do té vidí úplně všichni a 99% z nich blbě.

Jako vysloužilý velitel přehledového radaru musím prohlásit, že není důvod k obavám z ohrožení zdraví obyvatelstva. Do politiky v podstatě nevidím, ale chápu případné umístění X - radaru jako příklon k hodnotám euroatlantické civilizace a zřetelný odklon od orientálních carských praktik. Jelikož jsem byl za socialismu na vojně a v roce 1988 v Rusku (lyžovat), tak se bez orientálních carských praktik pohodlně obejdu. A navíc Američani osvobodili moje rodiče v roce 1945. Rusové totéž město  (Strakonice) v roce 1968 obsadili a u toho jsem taky byl.

gerontusinza 16.7.2007 15:55

V prostoročasu to nebude, to je zřejmé.Re: Re: No jo vypatlanče, Re: Re: Re: Božská Zuzana - opsala ty správné články a má jasno. Zuzi mám na Vás několik připomínek a dotazů.

Takže zcela určitě v tom druhém. Ať žije svatý radar, nezazpíváme si? Áááááááááááááá  ..........

Formol 16.7.2007 15:53

Re: Re: Re: Poskozeni zdravi

 Jeden případ vydá na chudou statistiku. Většina škodlivých vlivů působí tak, že zvyšují riziko. Např. po Conterganu nebylo také každé dítě postižené, každý alkoholik neumírá na cirhózu, každý kuřák nedostane nádor,..... ;) Takže než opět zmíníte svůj meniskus, nastudujte si nějakou novější učebnici epidemiologie (stačí metodologická část) ;)

gerontusinza 16.7.2007 15:52

Taky trpím slepotou, nebo že bych ty cancy odpůrců svatého radaru nemohl pochopit? Re: Zuzka správně pochopila.

Ale zuZKA je vynikající novinářka. Napsat tolik slov a tak málo říci, to je skutečně kumšt. I Hašek by se styděl.

V.Novák 16.7.2007 15:50

Re: Re: Jeníku ale výkon zůstává výkonem. Re: Re: Re: Re: Neco je trochu spatne, bud jsou radarovi odbornici cs army mimo nebo lzou

No pochopitelně! Elektronické vychylování umožní docílit takové rychlosti, jako žádné mechanické zařízení (zejména ne s anténou o hmotnosti řádově tun), ale puls je pusl. Vlnoplocha je vlnoplocha a energie je energie.

Pokud tam budou vyšší harmonické - a to si pište, že budou, tak prostě jako ty vyšší harmonické se budou šířit.

Elmag vlně je srdečně šumafuck, jak vznikla, podstatné jsou frekvence, energie, spektrum...

gerontusinza 16.7.2007 15:49

Taky jste se dobře učil vzorečky? Re: Re: Re: Re: Re: a zázraky se dějí ?

Ale podstata utíkala co nadělat. inu to komunistické školství. Tady by snad více pomohl diferenciální počet pane. Ohmův zákon je tak dobrý pro voltův članek, pak se již používají s radostí prvky La Placeovi transformace. A pro výkony stovek MW , v pulsním režimu? Chlape, tam jde o život. Nechtěl bych být v letadle v dosahu...........

vypatlanec 16.7.2007 15:49

Re: No jo vypatlanče, Re: Re: Re: Božská Zuzana - opsala ty správné články a má jasno. Zuzi mám na Vás několik připomínek a dotazů.

míjíme se buď v prostoročasu,  nebo v inteligenci.

Jan Zachrta@volny.cz 16.7.2007 15:45

Přeji hezký den, pane Radare.

Zazpíváme si?

Tomáš Fuk 16.7.2007 15:44

Re: Re: Re: Re: Re: Dotaz

Mlčení je dostatečnou odpovědí... ;-D

Jan Zachrta@volny.cz 16.7.2007 15:44

Kdopak Ti Honzíku nadává?

Došly věcné argumenty?

honzak 16.7.2007 15:44

Re: Re: Poskozeni zdravi

stačí číst napsané - "před 25 lety". A já to mohu potvrdit, opustil jsem přehledový radar P-35 (6x 1MW/1us/400 Hz) před lety 32 a mohu potvrdit, že neionizující záření na můj zdravotní stav nemělo vliv. Pakliže se mezitím neprokázalo, že praskání menisků způsobují 1us s opakovací frekvencí 400 Hz.

Vaše zmínka o předběžné opatrnosti mě utvrzuje v zařazení vaší osoby mezi skalní melounisty.

Hans z dědiny 16.7.2007 15:42

Re: Copak došly argumenty? Re: Re: Mildo aby nám vládla v intencích toho čeho byla jmenována.Re: Problém je někde jinde.

Blbce nebrat? Neboj, já tě neberu. 8-)))

Jan Zachrta@volny.cz 16.7.2007 15:42

Zuzka správně pochopila.

Že přítomnost radaru zvýšuje kvalitu spermatu jeho příznivcům a prohlubuje orgasmus jeho fanynkám.

Dále každý zastánce radaru je vysoký urostlý sebevědomý blonďák, s naprůměrnými příjmy. Nezpochybnitelná je taktéž nadprůměrná míra osobní statečnosti a pragmatičnosti u těchto jedinců, samozřejmě spojená s neutuchající láskou k vlasti a notnou dávkou prozíravosti, která se odpůrcům radaru nedostává.

Navíc od příznivců radarů se v nekončící sérii propagačních článků navíc dovídáme, co si o radaru myslí jeho odpůrci, což je naprosto správné, protože si všimněte, oni ti odpůrci radaru jsou tak líní něco sepsat, že noviny ani nemají co otisknout.

K těmto závěrů závěrům muže dojít čtenář LN, MFDnes, Neviditelného psa, pořadů ČT, odborníků Klvani, Parkanové, Topolánka atd. ALE MOŽNÁ SE JENOM ŠPATNĚ DÍVÁM.

Hans z dědiny 16.7.2007 15:41

Re: Ach bože jak málo stačí k "porozumění"Re: Zuzano, diky,

Doufám, žes u toho tónu pukl, nádhero!

Hans z dědiny 16.7.2007 15:40

Re: Jeníku ale výkon zůstává výkonem. Re: Re: Re: Re: Neco je trochu spatne, bud jsou radarovi odbornici cs army mimo nebo lzou

Takže mechanické x elekronické vychylování, fázování - to je vše vedlejší? Božínku, to jsou novinky.... 8-)))

gerontusinza 16.7.2007 15:40

Ach bože jak málo stačí k "porozumění"Re: Zuzano, diky,

Ať žije svatý radar, nechcete si zazpívat? Dám vám tón: Aááááááááááááááááááá................

gerontusinza 16.7.2007 15:38

Copak došly argumenty? Re: Re: Mildo aby nám vládla v intencích toho čeho byla jmenována.Re: Problém je někde jinde.

Jen idiot si říká o 1.  kulku a hraje si na živý štít u člověka který na něj dosavad kálel jak to šlo. Blbce nebrat Jeníku, ani do okruhu 30 km. Jsou totiž nebezpeční nejen sobě ale i druhým v okolí.Jenže pravdou je že mají štěstí, odskáčí to neviní, tak jako u ožralých řidičů..

Hans z dědiny 16.7.2007 15:38

Re: Hansi z dědiny.

Aha, tak to jste mohl říct hned, že si chcete zanadávat. Mohl jsem si ušetřit práci. S b.l.b.y se totiž nebavím. Běž si číst své Rudé právo nebo Naši pravdu a neotravuj, šmejde.

gerontusinza 16.7.2007 15:32

No jo vypatlanče, Re: Re: Re: Božská Zuzana - opsala ty správné články a má jasno. Zuzi mám na Vás několik připomínek a dotazů.

jenže s radarem právě přijde ta skoro jistota že tu ty jaderné rakety nejen budou lítat ale oni sem i spadnou. A to zcela evidentně ať již jako odpověď nebo jako 1. útok. To je totiž pak na beton.