29.4.2024 | Svátek má Robert


Diskuse k článku

RADAR: ODS nás zbavuje cti

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Historik 13.4.2008 18:14

Re: Re: K vojenským základnám

Pro Autor: Tomas B. IP: 213.220.195.xxx Datum: 13.04.2008 14:51

To je zajímavá logika, měl byste psát víc.

Snowy White 13.4.2008 21:19

Re: Re: Re: K vojenským základnám

Najdi někde odkaz na netu, kdy byla za posledních 55let napadena US základna. ;-D

mik 13.4.2008 9:32

jakoby stát

kde sedí bolševici v parlamentu, senátu, ovládají vnitro, justici (a podle toho to tam vypadá) a kde v čele levicových partají jsou vlastizrádci placení "bývalými" okupanty nějakou čest vůbec mohl mít.  

Malý Aston 13.4.2008 9:38

Re: jakoby stát

Pokud Paroubek k vůli radaru a za podpory KSČM jako vždy hodlá vyvolat hlasování o důvěře nebo nedůvěře vládě a spoléhá na placeného rozvědčíka proti NATO soudruha Filipa je to hnus.Kdo se spojuje s komanči je horší než komanč.:-D

jojo 13.4.2008 11:02

Re: Re: jakoby stát

Jeden spoleha na Filipa a druhej na gaunera DALIKA ty jeden kluku usatej:-D:-D:-D

Malý Aston 13.4.2008 11:07

Re: Re: Re: jakoby stát

Je od Vás pěkné,že nehájíte Filipa.On se k tomu dokonce hrdě hlásí a ukazoval i složenky,kolik za to bral prachů. Není Vám blbé,že je místopředseda poslanecké sněmovny a dokonce při volbě prezidenta řídil i Vlčka?:-D

jojo 13.4.2008 11:20

Re: Re: Re: Re: jakoby stát

jojo 13.4.2008 11:23

Re: Re: Re: Re: jakoby stát

Ten ty slozenky ukazal ale Cunek neeeeeeeee,a ja s tema gaunerama v holportu,co ty na to jako bejvalej svazak?;-D;-D;-D

jojo 13.4.2008 11:28

Re: Re: Re: Re: jakoby stát

Pises ridil Vlcka,proc ne!  Ale DALIK ridi smeckama celej stat ty kubo:-/:-/:-/

Malý Aston 13.4.2008 9:16

Střídání pravice a levice ve vládě,nemusí být vždy revoluční puč!

A't je u vlády kterákoliv politická strana,většinou nic neřídí a o ničem nerozhoduje neboť vše je již v privátních rukou a oni mají k dispozici jen naše daně.Každý ať si laskavě vzpomene,kdy a proč potřeboval ke svému životu nějakého ministra nebo krajského hejtmana.Pravice prosazuje aby daně zůstaly u občana a ten si sám rozhodl,co s nimi udělá. Levice,která považuje občana za debila kterého musí pořád řídit zase všechno do státní pokladny a přerozdělovat a přerozdělovat.Tyto politické strany na to mají nárok ale nesmí při změně vlády jit o puč,tedy změnu společenského zřízení nebo změnu zahraniční politiky a to radikální.Klidně se může Paroubek společně s Filipem hádat o poplatcích u lékaře ale nemají prosazovat změnu zahraniční politiky jen proto aby byli pořád v záři televizních kamer a Moravec měl téma na své nedělní plky.Pořád dokolečka ukazovat těch 30 debilů,kteří protestují proti radaru a tvrdit,že to je 70% všech obyvatel je hovadina jako je celé vedení ČSSD v čele s Paroubkem a jeho stínem Zaorálkem.:-D

PPP 13.4.2008 9:25

Re: Střídání pravice a levice ve vládě,nemusí být vždy revoluční puč!

Takže východiskem je jenom diktatura ODS, bez jakékoli oposice. Malinkatej Aston bude jejich praporečníkem. Žádné střídání vlád více, s ODS na věčné časy a nikdy jinak.

Malinkatej Astone, jsem také pro radar, ale jsem také proti malým astonům.

Malý Aston 13.4.2008 9:33

Re: Re: Střídání pravice a levice ve vládě,nemusí být vždy revoluční puč!

Vy jste mne zřejmě nepochopil.V zásadě má být jedno,zda je u vlády ČSSD nebo ODS. Jde jen o formu přerozdělení daní,které musíme platit.V zahraniční politice není možné při každé změně ve vládě prosazovat rozdílné cíle,které mají zajistit naši bezpečnost.Jsou témata k řešení,které mají být stejné nebo přibližně stejné pro každou demokratickou politickou stranu která má zájem vládnout.Chápu opozici,která jde vládě po krku,dělala to i ODS když tady 8 let vládla ČSSD.Ale nevzpomínám si takové hádky o zahraniční politiku jako dnes předvádí pan Zaorálek a Paroubek.

PPP 13.4.2008 9:46

Re: Re: Re: Střídání pravice a levice ve vládě,nemusí být vždy revoluční puč!

Také nevěřím, že 70 procent občanů je proti radaru a proti podpoře našich spojenců. A jsem pro takovou vládu, která spojenectví podpoří. Kdybyto ale měla být vláda "na věčné časy" bez možnosti vystřídání,tak děkuji nechci. Raději emigruji na Kubu, tam je přece jen naděje, že brzy dojde ke změně.

jojo 13.4.2008 11:49

Re: Re: Re: Re: Střídání pravice a levice ve vládě,nemusí být vždy revoluční puč!

PPP let tam ted hned a prosim te vem sebou Tupohlavka,tam chodej v unyformach tak mu daji sarzi urcite frajtra:-D:-D:-D

Pája45 13.4.2008 15:22

Re: Re: Re: Střídání pravice a levice ve vládě,nemusí být vždy revoluční puč!

Třeba jsi se díval jinam nebo modrýma očima "malý astonku".

jojo 13.4.2008 11:17

Re: Re: Střídání pravice a levice ve vládě,nemusí být vždy revoluční puč!

TUPOHLAVEK ho urcite za ty sluzby udela feldfeblem;-O;-O;-O

Veteran 13.4.2008 11:26

Re: Střídání pravice a levice ve vládě,nemusí být vždy revoluční puč!

Ale malý Astonku lidi opravdu jsou proti radaru a hlavně americké přítomnosti. A není jich 30, ale většina. Že se svými trapnými příspěvky otravuješ internet a nejdeš s nimi na WC?

mobrules 13.4.2008 7:41

kgb

Pane Zaorálku, kolik teďka u KGB dávaj za tyhle "kecy"?

Forstmeister 13.4.2008 6:07

Pane Zaorálek, koho zajímají Vaše otřelé revoluční fráze?

Topolánka sice nemusím, ale tohoto sociálního Brouka Pytlíka a polyhistora přímo nesnáším. Můj názor. Jenom se divím, co nám to Moravskoslezský kraj plodí za chachary. Lariše byych vynechal, začal bych až Mamulou a exoty typu Zaorálka a Topolánka, tím bych možný výčet ukončil. Tento siciálně demokratický Brouk Pytlík je programový exogenní negativista (takový typ stranického lokKeitela), narozdíl od  Čtvrtkova členovce, který byl adlátem Ferdy Mravence a svým způsobem pozitivista. Pan Zaorálek je adlátem a hlásnou troubou Drahého a Velkého Vůdce ČSSD. Otázka. Co ještě od socialistů můžeme očekávat, vyjma kakaových bobů v Nigerii a realit na Floridě? 

Tino 13.4.2008 4:28

Vondra, Zahradil, Topolánek.

 Tito tři chlapi jsou Zaorálkův problém. Jestli si někdo myslí, že Zaorálkovi jde o nějaký radar, bezpečnost země, světovou politiku bezpečnosti, pak žije v bludu. Zaorálek potřebuje vyhrazovat se proti. Pochopitelně - je z opozice, která není momentálně u moci. Být u moci, pak by rétorika Zaorálka byla úplně jiná. Tvrdě by obhajoval obranu státu pomocí USA proti možným teroristickým raketovým útokům a radarový systém. Proč si to myslím? Protože je nevyhnutelné spolupracovat se spojenci, pokud jsem u moci. Se spojenci se spojujeme pro spolupráci a ne proti spolupráci. A jak Zaorálek uvádí, za vlády ČSSD se vstupovalo do NATO a rozvíjela se veškerá spolupráce se spojenci. To teprve nyní se ČSSD hodí do krámu opozičně pokřikovat proti spolupráci s USA.

 Jen vyčkejme, až se karta obrátí ve prospěch ČSSD a dostanou se populistickým způsobem k moci. Pak najednou bude třeba opět spolupracovat se spojenci a veškerá odvaha k neutralistickému postoji pomine. Pročpak? No protože když spojenecká mocnost požaduje spolupráci, pak není jiné alternativy, než buď spolupráce anebo se postavit proti ní!!! Zaorálek má dnes odvahu a až dojde na zásadní postoj, pak se celý po-ere!

 USA nejsou Zaorálkův problém. Zaorálkův problém je, jak se dostat s ČSSD opět k moci, aby zase mohli spolupracovat se spojenci ČR znovu oni!!! A v cestě k tomu mu vadí Vondra, Topolánek, Zahradil. Všicni to víme, až na hromadu blbců!

Tomas Jasny 13.4.2008 2:25

Pohled z Ameriky na ceske prukopniky americkeho radaru

Ackoliv se povazuji za zasadniho americkeho pravicaka a z te pozice odmitam jak valecne tak hospodarske polosilenstvi me milovane, ale bezmocne velmocenske zeme, kterou se Spojene cim dal stavaji diky soucasne americke administrative. Ale, jak tak pozoruji situaci v Cechach, jsem jeste vice v soku pri sledovani do jake silene argumentace, bez nejmensi logiky nebo porozumeni historickych souvislosti, se pousteji cesti proponenti radarove zakladny v Brdech Nejhorsi na tom je, ze levicovi oponenti, vcetne Zaoralka, maji ve vetsine svych argumentu pravdu. To mne velice strasi, protoze s koncem Bushova prezidenstvi se rozplynou i posledni nadeje na to, ze by se tato mala zeme v srdci Evropy mohla stat vzornym prikladem dobre pravicove politiky pro celou socialistickou Evropu.

Snowy White 13.4.2008 2:34

maji ve vetsine svych argumentu pravdu

Zkuste pro začátek jeden nebo dva ocitovat ;-D

Tino 13.4.2008 4:55

Re: Pohled z Ameriky na ceske prukopniky americkeho radaru

 Doporučuji vám nejprve studium, abyste pochopil co je pravice a co levice, abyste neplácal pitomosti. Vztahy spojenců v jednom paktu jistě ovlivňuje i politika uvnitř států, jen momentální orientace vpravo a za chvíli vlevo nesmí ovlivňovat soudružnost v otázce vzájemné preventivní obrany členů NATO. To by pak jakýkoliv přechod vládnoucí strany do opozice v jednom státě ohrožoval celý pakt. Takovou nestabilitu si světová velmoc nesmí dovolit. Přestala by být brzy velmocí.

Ovšem uklidňuje mně, že pitomci vašeho typu neovlivňují ani pravou, ani levou politickou část velmoci USA!

Tomas Jasny 13.4.2008 10:19

Re: Re: Pohled z Ameriky na ceske prukopniky americkeho radaru

Tino, slusnym lidem bych sice podekoval za dobre myslene doporuceni, ale hulvatum, kteri potrebuji prospikovat sve argumenty nadavkami, se nema ani dekovat ani se jim nema davat najevo, jak hluboce se ve sve naivite myli. Jelikoz jste jiz, jak sam tvrdite, ze sveho stavu uklidnen, spokojene si pokracujte, soudruhu, ve sve vire v soudrznost "vzajemne preventivni obrany clenu NATO." Jak to rikal Kozina, "Do roka a do dne" Vas skutecnosti pristich par mesicu pouci samy kde je vlastne pravda.

Pierino 13.4.2008 20:46

Re: Re: Pohled z Ameriky na ceske prukopniky americkeho radaru

Good boyR^!!!!!!8-o zdravi Pierre...

jirka.s. 13.4.2008 9:33

Re: Pohled z Ameriky na ceske prukopniky americkeho radaru

Že ty se znáš s kozoprdem z Vermontu? ;-D

Pierino 13.4.2008 20:40

Re: Pohled z Ameriky na ceske prukopniky americkeho radaru

Ja si myslim Tomasi, ze to moc Jasny nemas. Protoze jak muzes zit v tak bezmocne velmocenske zemi jako je dnesni USA...? Nebylo by ti lepsi radeji se vratit domu a za nove vlady CSSD bys mel nadeji pracovat v nejakem sekretariate jako odbornik v sekci jak valecne, tak hospodarske problematiky naseho byvaleho spojence na poli strategie  a nebo jako politicko-hospodarsky analytik nektereho Zaoralkova uradu...

antikomanc 12.4.2008 23:46

Kolik dostal Zaoralek na studijni ceste vSyrii,

od te bandy teroristu, aby spolu s Paroubkem zamezil stavbe radaru.Jsou to teroristicky kolaboranti a nemaji co delat na svobode .Patri do kriminalu za korupci a za vlastizradu.

fox 13.4.2008 8:56

Re: Kolik dostal Zaoralek na studijni ceste vSyrii,

R^R^R^za peníze od KGB a Arabášů pak se odstěhují na Floridu pod ochranu nenáviděvých imprlistů.

Veteran 13.4.2008 11:49

Re: Kolik dostal Zaoralek na studijni ceste vSyrii,

Ten pán není antikomanč ale antimozek, aniž bych se komunistů v čemkoliv zastával.