29.4.2024 | Svátek má Robert


Diskuse k článku

RADAR: ODS nás zbavuje cti

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
A. 13.4.2008 16:10

Re: H...

 a to je dobře;-D

Tomas B. 13.4.2008 14:44

Nejlepší by bylo američany z NATO vyloučit

Pak by sice ta organizace ztratila jakýkoli význam, ale o to líp by se na summitech žvanilo o mírové budoucnosti lidstva, že :-)

Veškerá aktivita socialistů spočívá u nás toliko právě ve žvanění. Nekoncepční a bezobsažná politika "mnoha azimutů" která nepřináší naprosto žádné výsledky a nemá žádné cíle ani zásady. Alternativní koncept socialistické zahraniční politiky má název: Nedělejme nic! Tedy nic, kromě ústupků rusům - protože těch se trochu bojíme, že. Tak je dobře, být s nimi za dobře. Američanů se nebojíme, tak co si s nimi lámat hlavu.

doktor 13.4.2008 15:11

Re: Nejlepší by bylo američany z NATO vyloučit

Vyloučit z NATO Američany je ovšem nesmysl. Stejný, jako to, že v Severoatlantickém Obranném Společenství (založeno 1949) jsou už od roku 1952 země, které nemají s Atlantikem či Evropou nic společného, přičemž dosud platí jeden z článků, že členské státy ochrání proti cizímu útoku ostrovy, lodě nebo letadla v Atlantickém oceánu na sever od obratníku Raka! Kterou ze svých členských zemí chránilo NATO svými teroristickými útoky v Jugoslávii, ví jen Bůh a bývalý president Clinton.

Pája45 14.4.2008 14:57

Re: Re: Nejlepší by bylo američany z NATO vyloučit

"doktore" napiš název toho dokumentu a který článek je to, rád si jej přečtu.

Karel 22 13.4.2008 15:15

Re: Nejlepší by bylo američany z NATO vyloučit

Nejlepší by bylo vyloučit tuto republiku z NATO. Nechce se podílet na společné obraně a vyčůraně spolehá na to, že ji někdo bude chránit v případě napadení. Pokud socani vřískají o referendu, jsem pro. Ale jenom za předpokladu, že otázka bude položena takto: Chcete být v NATO a podílet se na společné obraně, která zahrnuje i radar? Jednoduché, stručné....i pro marxistu Zaorálka, Paroubka, Filipa, socanské i bolševické voliče.

Pája45 13.4.2008 15:43

Re: Re: Nejlepší by bylo američany z NATO vyloučit

Řekni nám, "karle 22", na kterých společných akcí NATO se ČR nepodílela od vstupu do NATO, byla-li pozvána (vyzvána). Já žádnou neznám, znám vša ty, kterých se účastní, přesto, že to na počátku nebyly akce NATO. Pokud nevíš, které to jsou, tak jde o Afganistán a Irák. V podstatě dvě soukromé války amerického prezidenta Bushe jr., do kterých státy NATO zatáhl. K "přemluvení" přátel z NATO použil lži o tom, že Irák vlastní ZHN, proti Afganistánu, že je třeba bojovat proti terorismu (bin Ládík - USA vycvičený a vyzbrojený terorista). Po útoku 11. 9. , který provedli teroristé (jednotlivci) opět pod lživými hesly, všichni členové NATO nám musejí pomoci na základě čl. 5 Severoatlantické smlouvy (základní smlouva NATO, kterou jsme podepsali i my při vstupu do NATO).

Část čl. 5 cituji: "Smluvní strany se dohodly, že ozbrojený útok proti jedné nebo více z nich v Evropě nebo v Severní Americe, bude považován za útok proti všem,  ....... ". Jelikož jde  o mezinárodní

Pája45 13.4.2008 15:56

Re: Re: Re: Nejlepší by bylo američany z NATO vyloučit

Pokračování:

smlouvu, je potřeba vzít si k ruce mezinárodní právo. Který stát, napadl 11. 9. USA, vyhlásila USA tomu státu (těmto státům) válku a žádala ostatní spojence o pomoc? Nic takového se nedělo. A tvrdit, že když několik občanů, majících pasy zemí z Blízkého a Středního východu (někteří i ze spřátelených zemí USA) napodlo Ameriku, tak že je poviností všech členů NATO okamžitě pomoci. Nu a lží bylo málo, tak se začne opět lhát , a ejhle je tu radar v ČR a antirakety v Polsku. Vláda nasadí "klvaňu", dá mu našich 15 melounů a úkol přesvědči národ, že jsme ta ohroženi, že již včera bylo pozdě. Radar nepotřebuje ani Evropa, ani státy NATO v Evropě (nelíbí se ani Kanadě, která dokonce odmítla s USA spolupracovat - asi taky chtějí pod otěže Moskvy?), proto jej nepotřebujeme ani my. Ale potřebují jej zbrojařské firmy, kteří si na 8 let zaplatili Bushe jako prezidenta a on jim to musí vrátit i s úroky (v kapitalismu to jinak nejde.

jj 13.4.2008 17:33

Re: Re: Re: Re: Nejlepší by bylo američany z NATO vyloučit

Takhle uvažuje užitečný idiot. ;-D

Pierino 13.4.2008 19:58

Re: Re: Re: Re: Nejlepší by bylo američany z NATO vyloučit

No a na to by prave odpovedeli obcane v referendu tak jak se zminil Kaja22.  Vzdyt dejte na "hlas lidu "a vystupte ze spolku prolhanych pratel USA a vratte se do luna SSSR, ktery nam zajistoval stejnou bezpecnost, ne-li vetsi a bez radaru. Jen s tou svobodou to nebylo tak ruzovy.... ale muzete si znova zvyknout... Jenze Cesi jako vzdy nemaji odvahu a tak jen ty zvasty z nich delaji bezzuby debatniky, kteri nepohnou sami ssebou, natoz aby se k vuli nim pohnul svet... Jen ciny delaj muze ... ale v Cesku se tohle stat nemuze...tam se cinka klicema.

Skeptic us Ma ximus 13.4.2008 20:38

Vždy když někdo zpochybňuje odvahu Čechů, tak je to nějaký cizácký šmejd, který chystá svinstvo.

Zvláště slizký Ital, co permanentně zrazuje spojence může akorát držet hubu.

zrub 13.4.2008 20:45

Re: Re: Re: Re: Re: Nejlepší by bylo američany z NATO vyloučit

Jenže korupční vláda ODS  nepřipustí referendum ani s otázkou, kterou uvedl Kaja22 a kterou by občané s klidným svědomím mohli odpovědět kladně. Radar NATO v ČR  již existuje a dokonce ve více exemplářích.

Jenže ODS nepřipustí žádné referendum, neboť ani zdaleka nejde o demokratickou stranu.

koliku 14.4.2008 11:42

Re: Re: Re: Re: Nejlepší by bylo američany z NATO vyloučit

hlavně,že ti chutná jíst,ono  tolik věcí dát nějak dohromady není legrace

Pája45 13.4.2008 15:25

Re: Nejlepší by bylo američany z NATO vyloučit

mluvíš jako kniha "tomasi b", jenom jsi zapoměl popsat více politických subjektů. Tobě stačí, že jsi poplival většinu, jen "modré straky" ne. Takže, kdo je žvanil? No i ty.

Rasta 13.4.2008 13:56

Vláda

Z vlády ODS nejsem nadšený, ale vláda ČSSD mě děsí

Kvetla 13.4.2008 14:11

Re: Vláda

To už jsme dva.Vybírali jsme ale nejméně špatnou  k o a l i č n í  variantuKdo další přizná barvu?:-)?

Tomas B. 13.4.2008 14:18

Re: Re: Vláda

Souhlas!

Karel 22 13.4.2008 15:22

Tak už jsme čtyři :o)))

jj 13.4.2008 13:48

Zaorálek

je mimořádně odporný představitel ruských zájmů v Česku. Neskutečně demagogický - snad jen Rath se mu může rovnat. Je strašné, že při nezodpovědném chování ODS, nám po příštích volbách tohleto bude ovlivňovat ne-li řídit zahraniční politiku.

Pája45 13.4.2008 15:59

Re: Zaorálek

Zato ty jsi ,"jj" slabomyslný představitel amerických zájmů v ČR. Neskutečně modře demagogický, snad jen Julínek se ti může rovnat.

jj 13.4.2008 17:21

Re: Re: Zaorálek

Určitě bych byl raději s Američanama než být gubernií Ruska, padesát let stačilo. Každý kdo nemá rudo nebo na.ráno v hlavě si spočítá, že radar znamená posílení amerického vlivu a tím posílení naší bezpečnosti, protože Amíci si do polívky nedají foukat ani Němci ani Rusy ani nikým jiným.  Proto komouši rudí i růžoví tak ječí a užiteční idioti  u zelených a  různých "nezákladnách" jim v tom pomáhají. A spoléhat se na nesourodou akce neschopnou EU může jen naivka.

Agáta 13.4.2008 19:39

Re: Re: Re: Zaorálek

 Velice výstižné.Naprosto souhlasím.

Snowy White 13.4.2008 21:36

Re: Re: Re: Zaorálek

R^

Pája45 14.4.2008 15:17

Re: Re: Re: Zaorálek

Proč by jsme se měli stát gubernií Ruska "jj", jenom proto, že nechci v ČR žádnou armádu než AČR.  Vysvětli to "jj"!Proč každý kdo má stejný názor jako já, má v hlavě rudo nebo nasráno. Vysvětli to "jj"!  Jak  a čím  radar přispěje k naší bezpečnosti. Vysvětli to "jj"!   Jak posílení amerického vlivu posílí naší bezpečnost, víš co to "posílení vlivu" znamená.  Vysvětli to "jj"!  K čemu je pro nás dobré, že si Amící nenechají foukat do polívky ani od Němců (to jsou snad naši spojenci a sousedé?) a Rusáků (Bush, říká,  že to jsou spojenci USA). Vysvětli to "jj"!  

To by pro tvé vysvětlení mohlo stačit, poslední věty už byl jen blábol opilce, zároveň si dovoluji upozornit, že jsi zapoměl na organizaci a já ti napovím, která nám to nám vše zabezpečí i přes tvé strašení - NATO.

Kodl 13.4.2008 13:27

Stejně to bude schrott

žádná novotina, to znají i naši vojáčci ze zahraničních misí, kteří obdrželi americkou výzbroj.Těch dvě stě chlápků budou jen uniformovaní opraváři.:-)

Karel 22 13.4.2008 15:21

Re: Stejně to bude schrott

R^R^To vypadá, jako další argument pro RADAR.  ;-D;-D Šrot přece ruskému medvědovi neuškodí. Nebo snad ANO??? 8-o8-o Proč socani s bolševiky tak vřískají ???:-):-D;-D

250 ml 13.4.2008 12:41

Myslenkove pochody Psich nacku a Neffovych robotu

Jsou vazne usmevne a uvadeji me v uzas, vice nez rok po pohrbu neokonzervativni zahranicni politiky v USA. Bush je prezident bez jakehokoliv pozitivniho politickeho dedictvi, synonymum pro korupci, hloupost a diletantsvi. Cheney, Rumsfeld a Wolfowitz jsou obecne povazovani za valecne zlocince a - NEUVERITELNE - presto par kocourkovskych troubu leze teto na smetiste dejin odstehovane tlupe do riti! :-D:-D

WWW 13.4.2008 12:47

Re: Myslenkove pochody Psich nacku a Neffovych robotu

Zkuste byt trochu napaditejsi, o riti tady pise kdekdo.

Karel 22 13.4.2008 15:25

Re: Re: Myslenkove pochody Psich nacku a Neffovych robotu

Akademicky vzdělaný Paroubek pak dokonce hovoří o rektálním alpinismu. Což sedne na jeho paralelní zahraniční politiku zaměřenou na Putina a syrské teroristy. :-)

A. 13.4.2008 16:08

Re: Re: Re: Myslenkove pochody Psich nacku a Neffovych robotu

 Nenapadlo nikoho, že šlo možná o jakýsi protest, když ODS směřuje jen módně směr Amerika, proč si na protest nezajet k protistraně, vždyť politika je vlastně ohromná švanda a s radarem si teprve užijeme . :-)8-o:-P

jirka.s. 13.4.2008 17:35

Re: Re: Re: Re: Myslenkove pochody Psich nacku a Neffovych robotu

Ne, nenapadlo, to se mohlo vylíhnout jenom v takovém dutém craniu, kterým vládne tvůj krk! ;-D