16.5.2024 | Svátek má Přemysl


Diskuse k článku

RADAR: ODS nás zbavuje cti

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Pája45 12.4.2008 21:53

Re: Mně by zajímalo

"gastone" na rozdíl od předchozích údibí, má ČR tři desítky přátel (NATO, EU), přoč zde šíříš "poplašnou zprávu" (taje také trestná), že nebude-li radar, nikdo nám nepomůže, zůstaneme sami a spolkne nás .............. (např. bolševik, musulman, číňan - každý si doplní podle sebe), případně i doplní něci jiného. Nechte už toho strašení a začněte se chovat smysluplně. 

Gaston 12.4.2008 11:40

Sklapni už Ty ťunťo!

jsi čím dál hloupější a tím nebezpečnější. Už se mi ani nechce Ti vykat

josef krouman 12.4.2008 11:35

V tom má Zaorálek štěstí

už ho není čeho zbavit ...

Eva D. 12.4.2008 12:42

Re: V tom má Zaorálek štěstí

R^

Milena 12.4.2008 15:24

Re: Re: V tom má Zaorálek štěstí

......taky podnikatelka,co okrádá a bohatne ?;-D

Eva D. 12.4.2008 20:32

Re: Re: Re: V tom má Zaorálek štěstí

Jasně, já už ani nepracuju, jen tyju z potu pracujících a válím se doma ověšená diamanty. ;-D

Pája45 12.4.2008 21:55

Re: Re: Re: Re: V tom má Zaorálek štěstí

Kup si nějaký těžký a jdi si zaplavat.

Hrad 12.4.2008 22:46

Re: Re: Re: Re: V tom má Zaorálek štěstí

Doufám, že ti ty přívěšky ozvláštňují některé erogení zóny. Pokud ti ovšem po tvém předcházejícím pracovním vypětí nějaké zbyly. Ale teď vážně. Když v produktivním věku je v ČR něco přes 5 mil. lidí,  kolik z nich je rentiérů. A kolik z těch ostatních má to štěstí, a má práci? Práci prý má kolem 94%(5,6% nezaměstnanost). Kolik z nich je parazitů a flákačů. Pokus se o tvrdá data-počet(odhadni). Stačí ti ten počet na útěchu ve tvém sebeutvrzování o vlastní vyjímečnosti? Nesnažíš se svými texty o zatleskání jednou rukou.

A mimochodem,  víš jak se rozmnožují blbci? Předáváním zkušeností na Neviditelném psu. Je to jako početí ze skumavky. Žádná erotika, pouze výsledný "produkt". 

Eva D. 13.4.2008 18:39

Re: Re: Re: Re: Re: V tom má Zaorálek štěstí

Měl byste si někde sehnat: 1. trošku IQ, 2. trošku smyslu pro humor, 3. trošku vychování.

Napsat , že jsem právě poslala sluhu s kyblíkem kaviáru do popelnice, tak odpovíte litánií o chudých, co neměli nikdy ani na malou běličku?! 8-o

Netykat, prosím, nejsem žádná souška.

PPP 12.4.2008 11:34

souhlas

Já s radarem souhlasím. Už proto, že spojenci si mají pomáhat. Spojenci, kteří si vzájemě nepomohou, nejsou k ničemu.

Malý Aston 12.4.2008 11:37

Re: souhlas

Tak ale musíte připustit,že Paroubek a Zaorálek a Filip s Grebeníčkem také mají své spojence,kteří jsou proti radaru a proto jsou proti radaru.Je jen chyba,že nechtějí nebo to mají zakázané říci,kdo je tím jejich spojencem.:-D

Skepti/cus Maxim/us 12.4.2008 17:32

Spojenci si pomáhají, ale toto je pomoc jednostraná, my pomáháme USA na svůj úkor a nedostáváme za to vůbec nic.

Čistý prodělek v jakémkoli smyslu.

Pája45 12.4.2008 21:58

Re: souhlas

To se ale na to nemůžeš dívat jako kluci na pískovišti.  Ono to v mezinárodně-politických vztazích, ve vztazích církví, světonázorových proudech atp. chodí trochu jinak.

naples 13.4.2008 9:30

Re: Re: souhlas

Pajo prozrad, u ktereho pluku jste se septikem delali politruky?

jirka.s. 12.4.2008 11:32

"Jenže my dnes nejsme v situaci, kdy musíme volit mezi Západem a Východem,..."

... tvrdí soudruh profesor marxismu-leninismu! (Y)

Ale jsme, soudruhu, jsme! Právě díky takovýmto rudým hnusům jako ty, jsme v situaci,kdy musí tato volba proběhnout! A čím dříve, tím lépe!

jirka.s. 12.4.2008 11:39

Re: "Jenže my dnes nejsme v situaci, kdy musíme volit mezi Západem a Východem,..."

"Rusko 20. století bylo něčím jiným než Rusko na začátku 21. století." - tvrdí soudruh Zaorálek! http://blog.aktualne.centrum.cz/blogy/lubomir-zaoralek.php?itemid=3057

Rusko možná ne, už tam mají i pár kilometrů asfalových silnic! Ale rusáci jsou stále titíž jak za Karla Havlíčka.

Rusové s ostatními Slovany nikoli bratrsky, nýbrž nepoctivě a soběcky smýšlejí. Jak směšno, jak neprakticky bylo by s tajným nepřítelem svým, který rouchem bratrským chtivost svou jen zakrývá, bratrovati se!! Přiznávám se, že mi Maďaři co zjevní nepřátelé Čechů a Ilyrů jsou milejší než Rusové, kteří s jidášským políbením přicházejí – nás strčit do kapsy. Čechové jsme, a Čechové zůstati hodláme navždy a nechceme se státi ani Maďary, ani Němci, ani Rusy, a proto buďme k Rusům chladni, nemáme-li je dokonce nenáviděti."        K.H. Borovský

sasa 12.4.2008 13:30

Re: Re: "Jenže my dnes nejsme v situaci, kdy musíme volit mezi Západem a Východem,..."

Zato se nekteri z nas chteji stat Usaky, obcany USA.

naples 13.4.2008 9:35

Re: Re: Re: "Jenže my dnes nejsme v situaci, kdy musíme volit mezi Západem a Východem,..."

Tak klidne emigruj do ruska a mas o budoucnost postarano.kdyz sebou vezmes " Rudeho burta", narod ti to nikdy nezapomene!

Pája45 12.4.2008 22:00

Re: Re: "Jenže my dnes nejsme v situaci, kdy musíme volit mezi Západem a Východem,..."

Vrať se do hrobu, žijeme ve 21 století "jirka.si.".

Pája45 12.4.2008 12:03

Re: "Jenže my dnes nejsme v situaci, kdy musíme volit mezi Západem a Východem,..."

"jirko.s.", přestaň kecet nesmysly a vást tady modrou propagandu (Klvaňa). Místo toho, aby jsi nám zdůvodnil PROČ se má ČR, podle tebe, rozhodnout mezi západem (myslíš NATO nebo USA?) a východem (myslíš Rusko, Blízký a Střední Východ nebo Čínu?), tak jen dštíš oheň a síru. Pravděpodobně to bude tím, že kde scházejí argumenty, tak ty a tobě podobní, na těchto stránkách se tak chovají. I blb, zpravidla umí nadávat a plivat na druhé.

Rozhodnutí o orientaci nejenom podle světových stran, ale hlavně podle hodnot, přijala ČR již při svám vzniku (verbálně), ale hlavně tím, že vstoupila do NATO a později i do EU. Buď to ve své omezenosti nechápete (to jde omluvit), hořší je, že to pravděpodobně děláte úmyslně (podpora modré ideologie, ať to stojí co to stojí), tím jste horší než KSČM. Od ní to nikdo nečeká. Ty a tobě podobní, zde lhaním, falešnými frázemi a modrou demagogií strašíte obyčejné občany, tvrzením - je-li někdo proti radaru, tak chce radar ruský, čínský atp.

Zkus se nad tím zamyslet (máš-li čím). Přemýšlej,  zda-li i tvůj nepřítel (jinak soupeř, kolega v diskusi - ale to je asi pro tebe nestravitelné) nemůže mít pro jednou pravdu. Hlavně však nepřekrucuj fakta. Předpokládám, že si od tebe vyslechnu část hnusu, kterým tady obšťastňuješ ty, kteří s tebou nesouhlasí, můžeš Jen mi tím dokážeš, že  pravdu mám já.

jirka.s. 12.4.2008 18:06

Re: Re: Hezké, pájo!

"Rozhodnutí o orientaci nejenom podle světových stran, ale hlavně podle hodnot, přijala ČR již při svám vzniku (verbálně), ale hlavně tím, že vstoupila do NATO a později i do EU."

No, a vovovo tom to je, Pájo! Demagogicky tvrdit, že když už jsme se jednou verbálně rozhodli pro tu jednu ze světových stran, tak to tak musí na věčné časy zůstat! Prdlajs, pájínku! Přesně takoví jako je soudruh zaorálek a evidentně i ty, mají překrásně našlápnuto, aby se to zase otočilo zpět na ty věčné časy do chřtánu rasputinovy bandy! Například na Slovensku už na tom soudruh fico úspěšně pracuje! A jestli se v ruské hymně zpívá Bože ochraňuj cara, Sojuz něrušímij nebo Rusko - náš posvátný stát, to je  úplně putna!

No, a jako zdůvodnění, proč bychom se měli orientovat na západ, už za mne napsak Karel Havlíček! Pokud jsi to nebyl schopen pochopit, budeš si muset postěžovat někde jinde. Mimochodem, je snad na jeho slovech cosi demagogického? Tož zkus mi místo plácání ptákovin o jakési modré demagogii, lhaní (o čem), falešných frázích (jakých) napsat svůj názor na klasika! :-( Nebo se ti nechce se odkopat?

Pája45 12.4.2008 22:15

Re: Re: Re: Hezké, pájo!

No dobře "jirka.si",  bláhově jsem si myslel,  že by se stebou dalo i mluvit. Nedá. Vycházel jsem z tvého tvrzení, že nás chce část politiků zavléci do náruče východu. Pochopil jsem, že ty jse bojíš hlavně Ruska a vnucuješ nám ve svých výlevech, že je to otázka snad týdnů, možná pár let, než se to Zaorálkovi povede. Proto jsem si dovolil ve svém příspěvku uvést tu větu, kterou opět kritizuješ. Sundej si modré nebo nevím jaké brýle a čti: ČR v roce 1993 (to je ten vznik), verbálně (slovně, bez smluv) oznámila zájem o vstup do NATO a EU) a nyní se cituji: ale hlavně tím, že vstoupila do NATO a později i do EU -jsme do evropských struktur vstoupili a to "de jure i de facto"

Mně vytýkáš demagogii, a proč mi tady cituješ texty Ruských hymen, říkáš mi o Ficovi, Havlíčkovi.

ubu 13.4.2008 0:02

Re: Re: Re: Re: Hezké, pájo!

říká ti to proto, abys pochopil, ty debile

Hrad 12.4.2008 16:54

Re: "Jenže my dnes nejsme v situaci, kdy musíme volit mezi Západem a Východem,..."

Nechceš změnit pseudonym? Jyrka je lepčí, než Jirka. Evokuje to totiž Paroubka. Nevšiml jsi si? 

jirka.s. 12.4.2008 18:08

Re: Re: "Jenže my dnes nejsme v situaci, kdy musíme volit mezi Západem a Východem,..."

No, pro tebe by bylo určitě také lepší "zřícenina" (duševní) ! ;-)

Vodník 12.4.2008 11:24

Já teda Zaorálka neznám

...ale s obsahem článku naprosto souhlasím. Zastánci radaru representují přesně ten typ dinosaurů, o kterých psal Čulík, co applikují na dnešní stav zkušenosti z úplně jiné situace. Nepíšeme rok 1948 ani 1968!

Stachanov 12.4.2008 11:28

Re: Já teda Zaorálka neznám

čulík a Zvorálek potřebují, aby se na ty zkušenosti zapomnělo. Zvorálek jako kryptokomunista a učitel marxismu-leninismu, Čulík a jeho Protibritské listy to mají přímo v idelologii

Vodník 12.4.2008 11:39

Re: Re: Já teda Zaorálka neznám

Já myslím, že to spíš potřebují zastánci radaru, aby se konečně probudili. Jinak bychom si taky mohli dávat bacha na Švédy jak onehdá někdo vtipně napsal na jednom blogu.

Fišta 12.4.2008 13:43

Re: Re: Re: Já teda Zaorálka neznám

Co je na tom vtipného? Švédsko bude za pár let plně muslimská země, kde bude uplatňováno právo Šaríja. Je nutné si dávat bacha!

SHAKUL 12.4.2008 11:21

A nejen to!

A nejen to,ODS ukazuje svým postojem a vyjednáváním na naší velkou, nebo lépe řečeno obrovskou mentální nestálost,jsme ochotni pro pár špinavých dolarů zradit své dosavadní spojence,a vrhnout se do kšeftu s celosvětově vyhlášenými obchodníky se zbraněmi,kteří jsou rovněž,pro pár špinavých dolarů,ochotni rozbombardovat třeba i celou zem.To jasně odpovídá orientaci ODS,POUZE NA NEJBOHATŠÍ SMETÁNKU A JEJICH BEZDUCHÉ,MATERIELNÍ POCHLEBOVAČE,kteří by z takového handlu těžili.

Většina Čechů není stejná a s Radarem nesouhlasí.Dávají sice svůj názor znát,při každé příležitosti.Co nám je to ale platné,když Topolánkova černouhelná vláda,dosazená do kabinetu hradním přecedou a jeho privatizačními kámoši,bojkotuje a snaží se zpochybnit či zkreslit všehny oprávněné proti radaru namířené snahy.

Jestliže zvítězí takováto politika a tento styl boje,je to prohra nejen pro Český národ,ale i pro Evropu.