15.5.2024 | Svátek má Žofie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Irena 12.7.2007 11:47

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hloupý demagogický slint

Proč se namáháte ? Je přece obecněm platné že. "Rozčilovat , znamená mstít se na svém zdraví pro blbost druhých"Na takové žádné argumenty neplatí!

Cruton 12.7.2007 12:32

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hloupý demagogický slint

Proč se namáhám? Já vím, že komantsche a jemu podobné nepřesvědčím - to jsou prostě fanatici, kteří stále ještě žijí ve světě, který už 20 let neexistuje. Reaguji však na ně, aby se ostatní čtenáři mohli seznámit s intelektuální a morální "výbavou" podstatné části zastánců radaru. Aby viděli, že zastánci radaru vůbec nejsou žádnou elitou národa, ale naopak, že se zpravidla jedná o hloupé a nevzdělané křiklouny nebo o vyhrožující sprosťáky.

PS: Děkuji za podporu.

Helena 12.7.2007 21:57

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hloupý demagogický slint

20 let a jeď se podívat do Ruska.ať pochopíš,že se tam nic nezmněnilo ,jde z něho stále strach

Cruton 12.7.2007 23:49

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hloupý demagogický slint

Další, která "zamrzla" před 20 lety. Podle Vás určitě Putin v Rusku prosazuje diktaturu proletariátu, stále platí vedoucí úloha komunistické strany a Rusové povinně chodí na oslavy VŘSR. Proboha - vždyť už jste směšní!

necron99 11.7.2007 19:59

Re: Re: Hloupý demagogický slint

nepochopil si.to su neodskriepitelne fakty.

Ivan 12.7.2007 15:34

Re: Re: Hloupý demagogický slint

To je ta správná reakce zaslepeného propagandisty. Na argumenty odpovědět nadávkami. Je ovšem dobře, že většina fandů amerického zadku se vyznačuje podobnou inteligencí. (Ačkoliv, snaživí blbci jsou taky nebezpeční.)

komantsch 11.7.2007 19:32

Re: Hloupý demagogický slint

Imperialni choutky ma tvuj sef, agent KGB plukovnik RasPutin. Muzes osalit domaci cechy ale my te zname, zradce naroda ceskeho.

J.G. Pašek 11.7.2007 21:13

Crutone, jsi dermagog a navrch máš bujnou fantazii . . . .

Cruton 11.7.2007 21:19

Re: Crutone, jsi dermagog a navrch máš bujnou fantazii . . . .

Hm, klasika. Když nejsou argumenty, tak se zpochybní oponent.

tomfuk 11.7.2007 21:59

Re: Re: Crutone, . . . .

crutone,zapomínáš na doktrinu SSSR a ostatního tábora socialismu o dohnání a předehnání kapitalistického systému.Doktrina padla,ale její obdivovatelé zůstali.Kdo myslíte,že rozdmýchává,podporuje ideově i materiálně všechny ty teroristy co jich je na světě.Kde myslíte,že se naučili pracovat s výbušninami,od koho mají arzenály kalašnikovů,kdo jim dodává podklady ke stradegickým plánům k atentátům s co největším efektem. Bůh  v bibli ani Alah v koráně se takovými záležitotmi nezabývá.Zabití člověka je naopak jedním z těžkých provinění. Ve Vašich matematických součtech pravě chybí ty částky,které Amerika vydává na boj proti terorismu a kolik dává Rusko včetně Čečenska.Také nebudeme dlouho čekat,kdy  ve Venezuele objeví agenti CIA ruské poradce všude i na vlakových nádržích.Ruské ponorky jistě už kotví v přístavech.Jak myslíte,že tato strategie Ruska zapadá do Vašich proruských mírových chvalozpěvů.Řeči ,že k těmto aktům Rusko bylo vyprovokováno imperialismem američanů,si nechte od cesty a vymyslete něco nového.!!

Cato 12.7.2007 2:25

Re: Re: Re: Crutone, . . . .

Odkud ty to bereš? Snad abys to už nekouřil....

Cruton 12.7.2007 9:23

Re: Re: Re: Crutone, . . . .

Takže Rusko podporuje světový terorismus? Ne, že bych měl o Rusech nějaké iluze, ale jak nám potom vysvětlíte způsob, kterým Rusko vytvořilo přes americkou CIA světově nejhledanější teroristickou síť Al-Káida?

komantsch 11.7.2007 22:43

Re: Re: Crutone, jsi dermagog a navrch máš bujnou fantazii . . . .

Vse bylo receno nekolikrat. Jsi bolsevicky provokater v ruskych sluzbach, tudiz zradce ceskeho naroda a patris ke zdi. Kecej si co chces,  tvym cilem je oslabeni CR a zaprodani naroda ruskemu imperialismu. Jsi  proste svine. Je to argument.

JH 11.7.2007 23:38

Re: Re: Re: Crutone, jsi dermagog a navrch máš bujnou fantazii . . . .

není to argument a můžeš se zalknout

Cruton 12.7.2007 9:33

Re: Re: Re: Crutone, jsi dermagog a navrch máš bujnou fantazii . . . .

Nejsem provokatér, nejsem agent ani zrádce, svině apod. To co tě na mě nejvíce štve je to, že používám vlastní mozek a že v diskusích pak upozorňuji na lži, kterými nás média masírují a které ty tak rád posloucháš.

Rusové mi jsou srdečně ukradení, ale nenechám pár zaplacených lhářů a fanatiků valit zbytku národa klíny do hlavy o tom, že Rusko nás chce obsadit a že místo toho bude lepší, když se necháme obsadit Amíkama. Já tady prostě nechci ani Rusáky, ani Amíky. To je však pro tvůj fanaticky nastavený mozeček naprosto nepochopitelné. Mě urážíš do bolševiků a zrádců a přitom se chováš jako bolševik a zrádce sám.

I-Worm 11.7.2007 21:33

Re: Hloupý demagogický slint

víte, jaký rozdíl je mezi impotencí a dobrou vůlí? Vidíte, ani Vaši odpůrci to neví, a zmohou se jenom na urážky a sprosťárny. Amíci jsou jenom prostoduše upřímní, zatímco Rusové tradičně lžou. Vím to, učili jsme se to na vojně (před třiceti lety).

hologramm 11.7.2007 22:10

Re: Hloupý demagogický slint

Crutonovy statistisky (= jeho slovy typický demagogický blábol ) mají stejnou vypovídací hodnotu jako obdobné komunistické Ransdorfovy bláboly podložené "tvrdými daty" o tom, že jsme měli koncem 80. let 20.stol. vyšší životní úroveň než Itálie a podle tun vytavené oceli a vyrobeného betonu na hlavu jsme byli hospodářskou velmocí. Pouhá další snůška bolševické propagandy ... blá blá blá...

Cruton 12.7.2007 9:46

Re: Re: Hloupý demagogický slint

No, hezký pokus. Ale mnou uvedená fakta jste ani NEVYVRÁTIL ani jste neuvedl nějakou jejich INTERPRETACI, ze které by plynulo, že nikoliv USA, ale Rusko je tím expanzivním impériem.

čtenář 11.7.2007 22:21

Re: Hloupý demagogický slint

Vtip je v tom, že my, kteří jsme zažili imperializmus sovětský na vlastní kůži vítáme to, co vy nazýváte americkým imperializmem. Právě, když tady ten prvý vládl, utíkali odsud mnozí lidé s velkým rizikem, aby se uchýlili právě pod ochranu onoho amerického imperializmu. Teď máme konečně šanci, že nebudeme muset nikam utíkat, protože ten americký imperializmus je ochoten se sem konečně zaplaťpánbůh nastěhovat. Myslím ale, že se nemusíte obávat, že by v tom případě jeho odpůrci muzeli zdrhat do mírumilovného Ruska.

Cruton 12.7.2007 9:53

Re: Re: Hloupý demagogický slint

Vtip je v tom, že USA před 60 nebo 30 lety nejsou dnešní USA. Na faktech jsem doložil světovládnou a agresivní politiku dnešních USA. Tato fakta jste nevyvrátil. Pokud Vy chcete žít v chomoutu USA, tak se tam laskavě přestěhujte. Jinak respektujte, že většina občanů ČR si americký chomout nepřeje.

Ivan 12.7.2007 15:37

Re: Hloupý demagogický slint

To je přesná charakteristika. Hloupý demagogický slint.

Iva 12.7.2007 18:06

Re: Hloupý demagogický slint

Souhlasím a doplňuji o historii.

Rusko si vždycky muselo pomoct samo a bránit se jak umělo. Od 2.světové poslalo svá vojska do Maďarska a Československa, v Německu je měli od r.1945 z Jaltské dohody. Vojska z Německa byla stažena před rokem 1989. Proti tomu USA absolvovaly válku v Koreji, Vietnamu,.blokádu Kuby a řadu dalších akcí ne tak velkého rozsahu, ale v zásadě šlo vždy o to, jak a kde sešrotovat starý arzenál, aby se mohl vyrobit nový dokonalejší a ničivější. V Německu měly své základny od r. 1945 a dodnes. A to mluvíme jen o konfliktech a přítomnosti vojsk USA. Další kapitolou by byl prodej zbraní té či oné straně v lokálních občanských válkách.

Existuje Smlouva o nešíření jaderných zbraní a radar a s ním související základna (v Polsku) takovým šířením ve skutečnosti je, i když skrytě. Někdy mezi rokem 1965 a 1970 se začala šířit myšlenka na neutrální demilitarizované pásmo od Baltu ke Středozemnímu moři, které by zahrnovalo Finsko,Švédsko, Německo, Polsko, Československo, Rakousko, Švýcarsko, Jugoslávii a Itálii.  I když to byla utopie, byla hezká.

A na závěr. Neexistuje  obranná zbraň a vojenský radar zbraní je ať si říká kdo chce, co chce. A nikde není psáno, že radar nemůže být doplněn o obranné rakety. Když si koupím revolver na vlastní obranu, mohu jím kdykoliv kohokoliv napadnout. Totéž platí o všech zbraních. Navíc se jedním dechem hovoří o demokracii a její ochraně. Jaká je to demokracie se zbraní v ruce?

Před 2. světovou mělo Československo uzavřenu Dohodu o vzájemné vojenské pomoci v případě napadení s Francií a Velkou Britanií. Výsledkem byl Mnichov. Po válce to byla Varšavská smlouva a rok 1968. Neměli bychom se konečně poučit a řídit se známým "Bože, chraň mě před takovými přáteli. Před nepřáteli se ubráním sám".

Šimon 11.7.2007 17:19

Ano souhlasím

Nemáme-li se my nebo naše děti dožít nějaké nové bratrské pomoci (třeba na pozvání mladých komunistů,kteří spolupracují s iniciativou proti radaru) je nutno co nejtěsněji vojensky spolupracovat s USA.Rozhádaná Evropa by nás,stejně jako v minulosti,nezachráníla.

komantsch 11.7.2007 17:20

Re: Ano souhlasím

Rozumny clovek. Jeden z 30 %.

Ludva 11.7.2007 18:11

Re: Ano souhlasím

Vojenská spolupráce je jedna věc (světová válka třeba už nikdy nebude) a ekonomická spolupráce je druhá věc ( ta trvá pořád). Možná se takto zalíbíme USA ( i když jsme mimo jejich zorný úhel), ale každopádně si navaříme i řadu problémů. Jak znám Rusy, bude to řada naschválů (dělají je i svým bývalým koloniím), pochybuji, že například budou pokračovat s ropovodem Družba (když ta družba skončila). USA možná vydělají, my sotva. Mladých komunistů se nebojím vůbec, jejich šance může přijít, až se na všechno za několik generací zapomene, dějiny se sice vždy vrací, ale teď v žádném případě.

ŽA 11.7.2007 18:13

Re: Ano souhlasím

Američani nám pomohli fantasticky 1938, v roce 1945 zůstali u Rokycan, v roce 1945 i v roce 1968....vždycka nás zachránili Američami....Šimone, kupte si dějepis ve formě leporella... 

                               

komantsch 11.7.2007 19:36

Re: Re: Ano souhlasím

1938 bylu USA jeste izolacionissticke. 1945 se soudruh Smrkovsky (pozdejsi hrdina prazskeeho jara) osobne postaral aby americani nesli dal.

Nezapomen ze SSSR se pred valkou paktoval s  nacisty a rozdeli se s nimi o porazene Polsko.

USA chranili po valce  sve evropske spojence celkem spolehlive. Proto je na zapade ve srovnani s C(SS)R tak nizka zivotni uroven, chapes?

karel.kuba 11.7.2007 21:53

Re: Re: Re: Ano souhlasím

Nezapomeň, že smlouvu o přátelství s Hitlerovym Německem měli Poláci dávno před Rusama.

komantsch 11.7.2007 22:48

Re: Re: Re: Re: Ano souhlasím

No a co? Jde o to ze do roku 1941 rusaci dodavali nackum suroviny, vraceli protinacisticke emigranty do nemecka, nebo je zavirali do gulagu. A valka nemcu byla  spravedlivym bojem proti imperialni Britanii a Francii. Nezapomen ze Stalin chtel prijit CSR na pomoc.

Cato 12.7.2007 2:30

Re: Re: Re: Re: Re: Ano souhlasím

Pro ty co chyběli na dějepise:

ještě v r.39 dostávali Němci ocel z USA,v Teheránu nás přihráli Rusům a tak jsme díky nim patřili do sféry ruského vlivu 50 let a po 89 jsme se hodili jenom k vydrancování toho, co tady bylo za hubočku ke koupení.

Soustřeďte se na fakta a neblábolte nesmysly o vděčnosti.