25.6.2024 | Svátek má Ivan


Diskuse k článku

RADAR: Obamovo mlčení

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
gerontusinza 4.9.2009 12:00

když vám fakta zamlžuje "clánek" Re: Americký imperialismus

pak vám není pomoci............ ;-D lidi vašeho druhu by měli mít povinně kurátora, protože jsou velice nebezpeční svému okolí......:-/

ps 4.9.2009 11:36

Re: Americký imperialismus

V tom případě jste demagogové placení druhou stranou, kteří jako idioti neustále operují  v této souvislosti zjevně nesmyslným pojmem "okupace" (při nejlepší vůli si nedovedu představit jak by 10 mil. lidí mohlo okupovat několik desítek vojáků a techniků), kteří kašlou na karvavá jatka která rozpoutali diktátoři typu miloševiče a husajna a která Američani svou ráznou akcí zarazili, když se ostatní státy jako obvykle dívaly jinam, kteří dělají vše proto aby na USA našly chlup ale genocidy spácháné v Čečensku či v Sůdánu je nechávají chladnými, kteří dělají vše proto aby vraždící monstrum putin  rozšířilo svou moc i na střední Evropu.

Robert E.Lee 4.9.2009 11:40

Re: Americký imperialismus ps

R^R^R^

socan 4.9.2009 19:02

Re: Americký imperialismus

kdo by vyhrál v morbidním závodě: Putin nebo Bush?

Fiter 4.9.2009 11:38

Re: Americký imperialismus

Tvoje diagnoza je pitomost a ta se bohužel léčit nedá,obzvlášť když je to chronické stádium jako u tebe. Máš smůlu,jako vůl jsi žil jako vůl umřeš.

Marat 4.9.2009 12:56

Re: Americký imperialismus

Ty blbečku, kterou to válku rozpoutalo kdy  v dějinách USA? A v posledních desetiletích jen bránila své spojence proti komunistickým agresím podporavaným "celým táborem míru a socialismu".

To jste na tom s myslivnami tak špatně, že nedokážete pochopit, že USA má prostředky jak ubránít svou zem bez toho radaru v ČR?

Tá hrstka US vojáku a techniku by byla okupace? To v té vaší zasr...é republice máte daleko víc ruských špionu, tedy daleko víc ruských okupantu, jak by bylo těch z USA a ti vám blbečkové vůbec nevadí.

Vždyť si ani nic jiného nezasloužíte, jak okupanta z Ruska nebo Německa.

redbiter 4.9.2009 15:26

Re: Americký imperialismus

Ja jsem hrozne rad ze ziji v Kanade,kde jsme chraneni US protiraketovim stitem.Mame s USA  obranou smlouvu NORAD -north american air defence.Nikdo v Kanade proti tomu nedemonstruje,jako ti rudi burani v czechistanu.Czechistan je odepsana,mala, zaprasena,bezvyznamna zeme.cim drv se dosanu zpatky do naruci ruskeho muzika, tim lip.

Aleš Besrvisr 4.9.2009 16:07

Re: Americký imperialismus

...co třeba tu poslední v Iráku?

Souhlasák 4.9.2009 10:02

Souhlas

Od A do Z vytesat do kamene a tim sutrakem mydlit odpurce radaru az do uplneho jeich procitnuti ...

nup 4.9.2009 10:12

Re: Souhlas

Hle, další pravý západní demograt! :-D

RomanL 4.9.2009 10:48

Re: Souhlas

Jo jo, levý východní demograt napřed střílí, a pak se ptá... ;-D

;-) 4.9.2009 13:18

něco ti v nicku vypadlo Re: Souhlas

na začátku h a nad n háček (hˇ) nupe

Heller 4.9.2009 9:50

výdělek

'Všechny země, které měly americké základny, na tom jen vydělaly.'

Jasně, třeba Itálie je za smrt dvaceti turistů v lanovce neskonale vděčná a oslavy probíhají dodnes.

honzak 4.9.2009 10:24

Re: výdělek

ty jsi vůl....  Patrně stejný, jako ten frajerský americký pilot, který se musel ukázat, že podletí dráty v Cavallezze. Mimochodem, kdyby tehdy lanovlka kopírovala terén jako dnes,tak by nebylo co podlítávat... Základna - nezákladna.

Heller 4.9.2009 10:31

Re: výdělek

Můžeš mi říct, proč jsem podle tebe vůl, když už si tak hezky písmenkujem? BTW to s tím kopírováním terénu je myšleno jak? Jakože když nekopíruje terén, tak se může nepodlítávat, nebo tak něco?

Heller 4.9.2009 10:34

Re: výdělek

ehm, místo 'nepodlítávat' dáme 'podlítávat' a budeme se usmívat

sokol 4.9.2009 11:32

Re: výdělek

proč jste vůl, nemá smysl vysvětlovat. Nepochopil byste to. Ale za sebe Vám to potvrzuji.

Heller 4.9.2009 12:38

Re: výdělek

argument jak vínko, aneb když nevíš, co říct, začni urážet

Robert E.Lee 4.9.2009 11:39

Re: výdělek Heller

Neštěstí se stávají,u Mimoně kdysi sovětský tank přeskakoval silnici z lesa do lesa a uklidil autobus s dětmi.:-/A všichni Američtí vojáci nejsou blbci,jako ten Vámi zmíněný.

Ovšem je li toto pro Vás argument proti Americe,klonil bych se k tomu,že jste opravdu vůl.V

vita 4.9.2009 11:44

Re: výdělek Heller

Za argument by se dalo brát spíše to, že za frajeřinu s následkem 20 smrtí ten frajer dostal vynadáno, zatímco za stopenou kazetu ho zavřeli. Američtí soudci - italští do toho neměli co kecat.

"Stejně to byli nějací cizáci...".

Izák 4.9.2009 11:47

Re: výdělek Heller

Nerád používám vulgární slova, ale je to vůl.8-o

Heller 4.9.2009 12:41

Re: výdělek Heller

Á, další génius rétoriky, nemáme argument, tak řeknem, že je vůl, stádo pochopí a odpustí

Heller 4.9.2009 12:51

Re: výdělek Heller

Aha, ono je to jenom neštěstí, něco jako když blesk zapálí stodolu, tak to potom jo. Marně hledám, kde jsem napsal, že jsou všichni američtí vojáci blbci. No jo, vždyť já to vlastně nenapsal. Zmíněný případ dostatečně ukazuje, co jsou amíci zač, 20 mrtvých cizinců pro ně nic neznamená, všude se chovají, jako by jim to patřilo, nejsou ani schopni (ochotni) potrestat vraha dvaceti lidí, přece to nebyli občané USA, takže asi pakáž. Každá normální armáda by toho pilota postavila před vojenský soud a zavřela, až by zčernal, ale amíci né, oni jsou tihlecti patrioti.

Saul 4.9.2009 9:13

Dobrý článek

Máte pravdu, pane autore. R^

astor 4.9.2009 9:13

Myslel jsem,že je po okurkové sezóně...

Problém tkví v několika zásadních věcech.Zásadní je to,že místní euroskeptikové a rusofobové si z radaru vytvořili Zlaté tele,ke kterému se modlí při každé vhodné i nevhodné příležitosti.To je ta partička,která by nejradši z Česka udělala další zámořské území USA.Ale my nejsme Amerika,jsme součástí EU a tak více méně kopírujeme veřejné mínění i v těchto zemích.U nás se do toho vtírá ještě další nechutný český rys,totiž být vždy a za každou cenu proti všem.To platí pro obě strany sporu,jak pro ty PRO,tak pro ty PROTI.Zakopat se na barikádách vlastních bludů a ostřelovat protivníky exkrementy svého myšlení,to je ta česká cesta.Přitom,pokud jsou nějaké obavy z potenciálního nepřítele(ostatně iracionální,pokud nebude vyprovokován)není lepší cesta než jej zapojit do společných programů,to znamená třeba i do toho slavného deštníku.Tohle by nás nestálo nic,jen zhrzenou lásku těch,kteří si na nenávisti založili existenci.

Karel Kocourek 4.9.2009 10:24

Re: Myslel jsem,že je po okurkové sezóně...

Mám pocit, že tenhle potenciální nepřítel to už před nedávnem prohlásil, že byl vyprovokován.

astor 4.9.2009 10:39

Re: Myslel jsem,že je po okurkové sezóně...

My byli napadeni?To jsem asi prospal...

nup 4.9.2009 9:05

Poslouchaj, Podracký

že voni taky měli slíbený nějaký drobný, kdyby se ta základna tady postavila? Koukám, že se jich tu teď vyrojilo ;-D;-D;-D Rozuměj dobře, amroni jsou sice arogantní hulváti, ale úplně blbí nejsou. Za prvé nebudou riskovat diplomatickou blamáž, když 3/4 obyvatel jsou přes trvalou vládní masáž proti a pravděpodobný budoucí vítěz voleb dopředu řekl, že o základně by rozhodovalo referendum, čili konečná. A za druhé ten systém pořádně nefunguje; zprávy o "úspěšných zkouškách" ze servilního tisku vám neřeknou, že sestřelená raketa po celou dobu svého letu vysílala signál "tady jsem, tady jsem" a že bylo dopředu známo, kdy vyletí. Obama nemá zájem financovat nefunkční systém v době astronomického zadlužení, finanční krize a dvou dalších dostatečně vyčerpávajících válek jenom pro krásný oči Bushových kamarádů z Halliburtonu a spol.

Jirka 4.9.2009 10:42

Re: Poslouchaj, Podracký

Není vůbec podstatné, jestli radar má mouchy atd. Pro mě je důležité, v jaké sféře vlivu budeme. Zažil jsem komunismus a nechci už nikdy více. A radar by nám pomohl být na americké straně barikády. Ruský imperialismus je stále stejným nebezpečím. A změna zřízení je jen mimikry. Kdo si to neuvědomuje, měl by trošku studovat dějiny a poučit se z nich. A vzkaz pro všechny pacifisty. Mír je krásná věc, ale není zadarmo.

Jirka

Ludva 4.9.2009 9:02

Mě je tak dobře

Když tu není žádný cizí voják. A doufám, že to tak zůstane. Vysunutou obranu Rusů jsme tvořili dost dlouho, než abych si přál tvořit vysunutou obranu USA. NATO mi k pocitu bezpečnosti plně postačuje. A tuším, že dvěma třetinám občanů taky.