29.6.2024 | Svátek má Petr, Pavel


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
xy 3.4.2009 13:30

Pan generál by asi nejraději vyměnil lid

nakonec je to oficiální stanovisko vlivné poradkyně Hillary Clintonové, jisté Niny Vsevolod Fedoroff :

"We need to continue to decrease the growth rate of the global population; the planet can't support many more people," Dr Fedoroff said, stressing the need for humans to become much better at managing "wild lands", and in particular water supplies. - zdroj BBC

A k takovému účelu je třeba vyvolat světovou válku, kdy se spolehlivě zredukuje počet těch chudáků, kteří užírají panstvu jídlo, spotřebovávají ropu a plyn, pletou se se svými plečkami na silnicích a dýchají panský vzduch. Proto je potřeba podporovat obchod s drogami, zbraněmi, AIDS a národnostní a náboženskou nenávist a šovinismus a samozřejmě ve jménu boje proti terorismu řádně okleštit lidská práva a posílit všudypřítomné špiclování těch přeživších. A vo tom to je, viz www.zeitghost.org

Malý Aston 3.4.2009 13:22

Re: Inu pane generále , je vidět že nejste politik

Většina fašistických i komunistických diktatur vznikla na základě demokratických voleb nebo snahy demokratů po silné ruce a vedení. A mnozí občané těmto demokratům nejen uvěřili ale později s nimi i kolaborovali.Takže Vaše tvrzení,že ten kdo je pro radar není demokrat a ti co jsou proti radaru jsou demokraté velmi lze považovat za blábol.;-)

xy 3.4.2009 13:17

Re: Odpůrci radaru naivně

Vytvoření pásu amerických vazalských států od Baltu po Balkán není v zájmu sjednocení Evropy. Stejně tak není v zájmu bezpečnosti Evropy vytvoření teroristického narkostátu v Kosovu. Stačí se podívat, kde všude mají USA základny - Kosovo, Bulharsko, Rumunsko, Maďarsko, má být v ČR a Polsku. Že by členství v NATO automaticky znamenalo vzdát se vlastní suverenity?

Marat 3.4.2009 13:16

Re: a co takto

Bukowský, jste jedním z největších pitomcu. Zřejmě jste ve svém životě četl jen Čtení pro paní a dívky. Kdyby ste  se zajímal o historií a ve škole nespal, tak by ste věděl, že v politice a to i v politice mezinárodní nejsou nikdy přátelé a spojenci navždy. S kolika  spojencu a přátel s I. svět. války se stali nepřátele za II. svět. války? A tak to bylo vždy. Chcete plivat na GB a USA proto, že se za II. Svět. války spojila s SSSR proti Německu? Tak to v plikitic chodí voni Bukowský.

gerontusinza 3.4.2009 13:15

Vy to mezi ušima taky máte prázdný viďte......?..Re: Nebo se můžeme v referendu zeptat-jestli se mají platit daně

Já vím ať žije svatý radar a jeho bigoš Topolánek a nikdy jinak..... nechcete si zazpívat....? rozhled by odpovídal...;-D

gerontusinza 3.4.2009 13:12

Přečtěte si znovu ten svůj blábol a pak si ujasnite jestli jste Re: Odpůrci radaru naivně

pitomec nebo ignorant........ a pokud si skutečně myslíte že někdo bude stříle rakety na USA přes atlantik z Asie, i když malé ;-), tak su tu parkanovou a Topolánka skutečně zasloužíte.... Podpis raději jsem volem než idiotem  kterému chybí to nutné mezi ušima...;-D

Marat 3.4.2009 13:11

Re: a co takto

No oni to nejsou jen komunsté, ale i kolosální blbci, jakým je Tamáš.

gerontusinza 3.4.2009 13:07

Inu pane generále , je vidět že nejste politik

ale vážně si myslíte že odpůrci radaru jsou tak naivní, a předpokládají že Obama řekne ne radaru? Naopak, oni mu chtějí to své ne radaru říci sami a taky podpoří zásadně jen takové partaje ve volbách, které tuto věc podmíní referendu ( oni jsou na rozdíl od vás demokraty....;-)).....     Mnohomluvný článek, obšem vycházející ze zcela nesprávných premis....;-D

MR 3.4.2009 12:57

Re: Když bigoš mluví o raketách

Aha!Vojacek kdysi slouzil dva roky u protivzdusne obrany a od te doby vsemu rozumi:-/

Jaroslav 3.4.2009 12:50

Re: Zrada USA

Tys z Vermontu asi jako já z Papui.

LOL -  Laugh Out Loud :-D

Mgr.Milda 3.4.2009 12:39

Re: očekávaní odpůrců jsou marná

Zalez, Stropnický / Bukowsky, přivaž se na strom na Brdech a střel si w leb!

Mgr.Milda 3.4.2009 12:37

Re: a co takto

Dobře, a kolik kilogramů unesla Shahab 1.? Jak dlouho to potrvá, než místo 60 kilového špionážního sputnika vynese příští model iránské rakety těch 300 kilo? Bude ta výstavba radaru hotová dříve?

Pro USA je ovšem důležité, najít co nejlepší místo pro tato zařízení, ČR byla zvolena s Polskem, protože se mylně ve Washingtonu domnívali, že u nás vládnou nekomunisté. Takže možná půjdou o dům dál, kdo ví?

Marta 3.4.2009 12:24

Re: Rozhořčení..! xD

Jedna koule za plotem Brdám nic neudělá a protože český národ nemá BOJOVÁNÍ v krvi, tak ať je rád, že bude mít na ochranu alespoň radar.

hank bukowsky 3.4.2009 12:17

Re: Když bigoš mluví o raketách

a KEC je to i proto, že vyjádření skutečných odborníků, nikoliv přes prostředníky placených propagandistů, jsou v otázce spolehlivosti jiná, včetně studie Pentagonu. Ovšem firma už rozdala zálohy, že?

Mistr Jan Hus 3.4.2009 12:15

Re: Autor je také bývalý nomeklaturní kádr ÚV KSČ a člen kontrolní a revizní

Tento autor nestudoval v Moskvě, protože to nestihl, nebyl v ÚV KSČ, ale v nomenklatuře ÚV KSČ a také v KRK. Pohod na Prahu v roce 89 organizoval, byl v tom velice aktivní. ;-D

hank bukowsky 3.4.2009 12:15

Když bigoš mluví o raketách

Krom jiného i proto, že je v poměrně vysokém stupni vývoje a nasaditelnosti. A rovněž vykazuje poměrně velkou spolehlivost.

Milý generále, ja sloužil u protivzdušné obrany a můj názor je, že je tahle věta KEC.

hank bukowsky 3.4.2009 12:11

Re: a co takto

vystřelování raket z Pakistánu? Od spojence nejvěrnějšího(GWB)? A na Evropu? No, zítra přidej nějakou další zemi, třeba Velkou Británii. Když už tolik strašení, na nějaké drobnosti už nezáleží.

Doporučuji: psát scénáře pro hollywoodské céčkové filmy.

hank bukowsky 3.4.2009 12:07

očekávaní odpůrců jsou marná

jistě, nemají tolik prachů jako druhá strana. Nemůžou uplatit takovýho Šedivého, jež je jími placen přes obskúrní politologický institut.

Jestliže si ještě soudruh Šedivý pamatuje na: ... slibuji věrnost pracujícímu lidu...a nasadit i svůj život k dosažení vítězství. Kdo zradil jednou, zradí pokaždé, kdo se jednou nechal koupit, je ke koupi vždy.

www racek 3.4.2009 11:55

Re: a co takto

radar nás proti raketě z iránu mířící na nás neochrání.

ovšem, ani irán ani pakistán nemají rakety s doletem reálně nad 1000 km. pokud mají o trochu vyšší dolet, jen za cenu snížení užitečného zatížení na několik desítek kilogramů.

www racek 3.4.2009 11:53

Re: STEM

hmm, a jakže ten radar chrání, to ty rakety sestřeluje?

nup 3.4.2009 11:41

Re: STEM

pepo, vy musíte být mizerný šachista. Ti chytřejší radarčíci se už ani nepokoušejí balamutit veřejnost lží, že radar je pro naši ochranu, protože není.

historik 3.4.2009 11:39

Re: a co takto

Dobře. Tak co s tím radarem? Ano nebo ne?

karel-smichov 3.4.2009 11:35

Re: Odpůrci radaru naivně

JSEM  PRO  RADAR >->-

j 3.4.2009 11:31

Re: Ta veřejnost

On myslel , že naše děti zase mají chodit povinně  na vojnu. Když jsme si užili my proč ne oni 

JJ 3.4.2009 11:29

Re: a co takto

Jaderny konflikt zapadu s Ruskem by byl natolik lilkvidacni, ze je celkem jedno, na ktere strane by CR figurovala. Jedna raketa s jadernou nalozi, vystrelena z Pakistanu "nekam do EU", by pro CR mela vlemi vazne dopady. Kdyz tedy vezmeme v uvahu, ze Taliban kontroluje vyznamnou cast uzemi Pakistanu.

j 3.4.2009 11:25

Re: Bože,

:-D

berg 3.4.2009 11:21

Re: Ta veřejnost

samozřejmě ludvo, od toho jsou žoldáci, nebo mám tu obranu nechat na tamášovi? takoví "mírotvorci" nakonec vždy skončili (Y) 

historik 3.4.2009 11:15

a co takto

Chcete být ohrožováni Ruskem nebo Amerikou? Když tedy Taliban, Al Kaidu a další  budeme považovat za neškodnou dětskou hru.

berg 3.4.2009 11:06

Re: Bože,

jo jo jiříku,máte pravdu, jen blbcům je vše jasné

King 3.4.2009 11:04

Nebo se můžeme v referendu zeptat-jestli se mají platit daně

a nebo ne.Když se vybere dobré téma-je úspěch zaručen;-D;-D;-D