28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Diskuse k článku

RADAR: Nic nám nehrozí ...

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Vašek 21.5.2009 8:29

Re: Tůmovi rozbili hračku a tak se vzteká

to znamená v jejich pojetí Izrael.

Prorok 21.5.2009 8:55

No a? Izrael je agresivní rasistický stát.

Založený na úchylné ideologii sionismu.

JOPO 21.5.2009 8:52

Re: Tůmovi rozbili hračku a tak se vzteká

To jste měl zkusit vysvětlit Fidelu Castrovy, který v době příprav invaze USA na Kubu žádal po Nikitu Sergejevičovi preventovní atomový úder na USA. I takový velký imperátor a starý harcovník od Stalingradu jako byl Chruščov musel chladit revoluční entuziazmus oblíbeného Maximo Líder-a. Zapomeňte na chlácholení o zastrašování - horká hlava na důsledky kašle. Konzultujte tento fenomén ze svým psychologem !!!

Prorok 21.5.2009 8:59

Trochu účelově zapomínáte na Kennedyho

To je ten, kdo vyhrožoval jadernou válkou, nikoli Castro. Ten chtěl jen rakety na odstrašení agresora z USA. Ostatně Kennedy takto vyhrožoval, ačkoli se strany SSSR šlo jen o odvetné opatření, protože předtím rozmístili USA jaderné zbraně v Turecku, poté je s ostudou stáhli a byl klid.

Prorok 21.5.2009 9:00

*ačkoli ze strany

bovrti 21.5.2009 10:15

Re: Tůmovi rozbili hračku a tak se vzteká

Irán to je úplně jiná kultura takže těžko budete odhadovat co udělá nebo neudělá. Kdyby někdo před r.2002 předvídal možný útok na Ameriku charakteru útoku na "dvojčata" také byste se asi nad tím usmíval.

Didi 21.5.2009 10:27

Re: Tůmovi rozbili hračku a tak se vzteká

Neusmíval, pouze chladně zanalyzoval dosažitelný rozsah škod. Skutečnost, že palivo v nádržích letadla rozlité po nárazu na cíl dokáže napáchat více škod než nesené bomby je známá minimálně od bitvy o Midway a za bojů v Pacifiku využívaná oběma stranami. V případě japonců pak koncem války dokonce masově. Novátorskou myšlenkou ze září 2001 je snížení vlastních nákladů tím, že si "munici" pro akci "vypůjčím" od protivníka.

Harry 21.5.2009 13:17

Re: Tůmovi rozbili hračku a tak se vzteká

Pokud jste Prorok Mohamed tak to musite vedet urcite. Ja bych si taj jisty nebyl. Jejich preza na dotaz novinare "zda je si vedom, ze pokud se Iran pokusi zahnat Zidy do more tak to bude stat na Strednim vychode nejmene 30M mrtvych v jaderne valce" pry odpovedet, ze tato cena za vitezstvi islamu stoji. No ale ja pri tom nebyl, mam to z druhe ruky. 

SW 21.5.2009 1:05

Kravčuk a Postol = Spejbl a Hurvinek

V komentáři AP se dočtete, že Postol se stal hlavním kritikem protiraketové obrany když byl odejit z místa vědeckého poradce Náčelníka námořních operací. K němu se přidal na jaře 2001 Phil Coyle. Nějakých šest let spolu kritizují US vládu za špatnou kontrolu prostředků v programech zbrojních technologií a politiky protiraketové obrany, potažmo MDO (MDA). Zajímavé je, že Postol ještě před rokem tvrdil, že protiraketové střely mohou dosáhnout rychlosti až 9,2km/sec. Z toho titulu pak prý mělo fungovat "dohánění" střel odpálených z Ruska přes severní oblasti a tím pak měnit "poměr úspěšné odvety". Nyní se probral ze zimního spánku a zjistil (asi v rámci neutuchající družby) spolu s ruskými odborníky, že americký protiraketový

systém, je proti íránským střelám

neúčinný a s vypracovanou zprávou okamžitě seznámili patřičná média.

Mimochodem, Postol byl členem týmu, který značně urychlil práce na raketě MX.

Pasáček koz ve Vermontu 21.5.2009 0:39

Zmařené sny

Prezident USA Mr. Obama, zhypnotizován tím padouchem Putinem, váhá se stavbou radaru v Čechách. Tím ničí nesmírné úsilí pokrokových českých politiků, nesmiřitelných bojovníků za bezpečnost České republiky a štěstí jejího lidu. Jestliže Američané odmítnou radarovou základnu v Čechách postavit, pak musí paní Parkanové, pánům Topolánkovi, Knížepánu, Klvaňovi i jiným statečným, vyplatit bolestné jako náhradu za jejich surově zmařené sny. Česká republika by pak měla za trest přerušit s USA diplomatické styky a vyhlásit jim embargo. A paní Parkanová by mohla v televizi občas zpívat ‘Sbohem Radare, sbohem’.

emersonskej 21.5.2009 1:06

Re: Zmařené sny

Zvláštní - kdykoli se tu zjeví článek o radaru, zjeví se tu automaticky i jistý kozboy z Vermontu... :-P

Prorok 21.5.2009 1:27

Co je na tom zvláštního?

K. Babák 21.5.2009 11:04

Re: Zmařené sny

Goatboy

pierino 21.5.2009 4:37

Re: Zmařené sny

......ty kozo-mrde dej si mokrej rucnik na palici a prestan uz klatit ty kozy...leze ti to fakt na mozek...(Y)

Fiter 21.5.2009 6:14

Re: Zmařené sny

Jseš hloupej jako celý tvůj příspěvek.

Vilda 21.5.2009 8:57

Re: Zmařené sny

A tací mají také volební právo. A tak není divu, že před louží i za louží se chápou moci skleníkový politici nebo všehoschopní gauneři, kteří se za spasitele vydávají:-/!!

JOPO 21.5.2009 8:59

Re: Zmařené sny

Pasáček koz z Vermontu = pasáček tj. bača bez vzdělání, koz - tím personifikuje asi čtenáře tohoto servru - nás (no vysoké mínění o  nás nemá), Vermont může být třeba také Vermuth. Takže rekapitulace : Bača slitý vermutem radí českému čtenáři :-)

Prorok 21.5.2009 9:03

Já mám za nevzdělance, navíc nevalné inteligence, právě vás, JOPO.

Svou hloupost a nevědomost tu předvádíte v každém příspěvku.