23.5.2024 | Svátek má Vladimír


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Muki 9.6.2007 22:00

no tak

No ja na rozdil od vetsiny lidi,nejsem expert a neznam technicke detaily projektu, ale jesli nam komuniste, rusove a nemci rikaji, ze by sme radar nemeli mit, tak by jsme je meli uposlechnout, urcite na to maji odborniky a mysli to z nami dobre.

AeroKarel 9.6.2007 22:55

Re: no tak

Chybí smajlík, co kdyby to někdo bral vážně!

Will 9.6.2007 21:59

NAPROSTÝ NESOUHLAS

NO jo, nemůžou si všichni názorově vyhovovat...

Jiří 9.6.2007 21:52

Obhajujete názory lidí, kteří nejsou informovámi

Pan Zaorálek nevystupuje jako politik s rozhledem, znalostmi psychologickými, vědomostmi o intelektuální úrovní české populace.

Když občané měst protestují proti radarové základně a těsně před referendem prohlásí, že nemají dostatek informací, že je nikdo s touto problematikou neseznámil, pak by ovšem  neměli jít k urnám.  Protestují proti něčemu co neznají. Bohužel jsou obětí mediálních manipulací a populistických stran a hnutí , které nepodporují přemýšlení, rozvahu.Tito obyvatelé se tak zařazují( a kdyby se zajímali a přemýšleli, sledovali historii a měli všech pět pohromadě- tak by asi názor změnili)-mezi tak zvané " homo simplex". Tento druh občanů je vítaný právě pro levicové strany, snadno ovladatelný.

Takováto intelektuální úroveň populace je ostudou národa.

Ale za to může  nevzdělanost politiků, jejich nekulturnost,jímá mne hrůza s takových individuí.A toto všechno má rozhodovat o rozvoji  společnosti, vzdělání,hodnotové orientaci.

Jura 9.6.2007 23:39

Topolánek:Ani my ve vládě nemáme o americkém radaru žádné informace

Když občané měst protestují proti radarové základně a těsně před referendem prohlásí, že nemají dostatek informací, že je nikdo s touto problematikou neseznámil, pak by ovšem  neměli jít k urnám.

Vzhledem tomu, co prohlásil Topolánek musím konrovat konstatováním, že ani vláda by neměla dovolit cizí mocnosti instalovat radar bez předchozího seznámení se situací.

Topolánek: „Čekáme na nějaké konkrétní údaje od opozice a různých odborníků. Ty údaje a tím i celý zdroj znedůvěryhodníme. Nemůžou znát žádné údaje o radaru, protože ani my je neznáme.“

routa 9.6.2007 23:42

Re: Obhajujete názory lidí, kteří nejsou informovámi

Jiří, určitě všichni tvoji známí jsou vzdělaní, že není radno se k nim přibližovat, aby člověk od té záře inteligence neoslepl. Jinak potom doporučuji, aby jsi do politiky šel a zachránil to, už proto že s tvým názorem souhlasím

Vodák 9.6.2007 21:47

1989

Tak si připadám jak Šípková Růženka. Kdyby tento článek napsal pan Zaorálek před 20 lety pro Rudé právo, nebo jak se to jmenovalo, dostal by ještě zaplaceno.

Holý 10.6.2007 0:04

Re: 1989

V čempak jste senám to vykoupal?

Hnyk 9.6.2007 21:31

Pane Zaorálku

V roce 1945 nikoliv "nás", ale generaci rodičů a prarodičů osvobodili Američani na území zhruba mezi Šumavou a Plzní. Zbytek území ČSR okupovali Rusové, část anektovali a od ČSR odtrhli. A po tom co se z území ČSR stáhli bylo tam dost užitečných idiotů, kteří ukazovali emancipovanost ČSR například nepřijetím Marshallova plánu a nebo tím, že nepodporovali snahu té zbylé hrstky skutečně vlasteneckých politiků očistit státní správu od komunistů.

Muki 9.6.2007 21:56

Re: Pane Zaorálku

Kdyz oni komuniste pred volbami po valce slibovali lidem raj na zemi. tak ze nediv, ze vyhrali. No a kdyby se stacili udelat volby v 68 nez prijeli rusove, tak by zase komunisticla strana vysla jako vitez, protoze nam slibili ze vybuduji lepsi komunismus, No a ted nam slibuji, ze kdyz je poslechneme a budeme proti radaru, udelame dobre, tak nevidim zadny duvod je neposlechnout.

routa 9.6.2007 23:30

Re: Re: Pane Zaorálku

omyl příteli, oni nám naopak radí, aby jsme radar přijali. Ty co nám to radí jsou právě děti 68 a mají to pořád v krvi, i když s tím usilovně bojují. Jejich potlačené svobodné uvažování jim velí uchylovat se k silnějšímu a to všemi dostupnými, třeba nedemokratickými principy.  ( viz Topolánek, Klaus,Parkanová, Kalousek, poslanci, starostové, zastupitelé atd až k tobě) Svět se mírně změnil. Třeba si toho někdy všimneme a nebudeme tíhnout k minulosti

Mistr Jan Hus 9.6.2007 20:53

Co chtít po prázdném Topolovi a jeho protektorátní loutkovládě !!!

Snad si myslí, že když tu bude radar, tak jejich krádeže budeou následným zářením zapomenuty !

Andrea 9.6.2007 21:58

Re: Co chtít po prázdném Topolovi a jeho protektorátní loutkovládě !!!

a copak ta protektorátní loutkovláda ( specifikujte prosím) ukradla ?

Muki 9.6.2007 22:02

Re: Re: Co chtít po prázdném Topolovi a jeho protektorátní loutkovládě !!!

No preci vydolovala vsechn uran u nas a odvezla ho zadarmo do ruska, to je kradez v miliardach dolaru

Holý 10.6.2007 0:28

Re: Re: Co chtít po prázdném Topolovi a jeho protektorátní loutkovládě !!!

Kdyby jen možnost samostatného myšlení a schopnost oné moudré víry, že i ten druhý by mohl mít náhodou pravdu.To vámNestačí?!!!!

AeroKarel 9.6.2007 22:57

Re: Co chtít po prázdném Topolovi a jeho protektorátní loutkovládě !!!

Nechcete si nemilý vole zvolit nick se jménem někoho, kdo se může bránit? Tohle je dost pod úroveň.

kotaz 9.6.2007 20:38

radar na místo Žižky!

Navrhuji sundat konečně toho Žižku na tom koňovi z toho kopce v Praze a dát tam ten americký radar. Žižka nám stejně jen připomíná naší špatnou minulost, protože on přece párkrát vyprášil kožich naším nynějším NATO spojencům, a taky papežencům, a to dá rozum, že oni mu to nikdy nezapomenou, prostě si to u nich prohrál. To víte, v Trokavci to stát nemůže, tam řeknete v hospodě ra.. a už vás ženou vidlemi k Rokycanům,  Azerbajdžánci o to taky moc nestojí. A tak v tomto pohnutém historickém okamžiku bychom my, Pražané, měli těm našim americkým zachráncům civilizace podat pomocnou ruku a ten kopec. Když toho koně a Žižku s palcátem roztavíme, tak budeme mít  měď na  kabely toho radaru, to jistě US-army přivítá, a paní ministryně s tím svým inteligentem nám o tom složí  písničku. Takový radar, to se ví, bude třeba chránit před těmi zlými ruskými stíhačkami a tak ty Patrioty se mohou dát k Vltavě, tam co sídlí pan Topolánek a pár taky na Hradčany aby to bylo dobře ochráněný a někdo to nedej Bože nakonec neukradl.  Taky bude třeba zabezpečit dohled nad našimi snědými spoluobčany z Chomutova a okolí, kteří už si brousí nože na  seškrabovaní izolace z  kabelů a musíme zakázat sběrným surovinám takový kabely vykupovat. Když nám pan Bush umožní navštěvovat bez víz Spojené státy, tak se to bude stejně týkat bohatých Pražanů a ne zemědělců z Brd, ti přes Atlantik většinou nelétají. Takový radar se může stát  cílem jaderného úderu, a proč by to risiko měli nést ti, kteří nebudou mít  výhodu? Vidíme, že nás všechny Pražany čekají velké úkoly při obraně naší západní civilizace, svobody a  životního stylu.

AeroKarel 9.6.2007 22:59

Re: radar na místo Žižky!

Dobrý nápad, hloupé zdůvodnění.:-P

routa 9.6.2007 23:23

Re: radar na místo Žižky!

;-D a to bydlím na Žižkově, kousek u nás za školou byla ruská základna, tak si zvyknu, protože ten radar je pěkný na pohled a byl jsem zvyklý i na vojáky.:-) Už tady dlouho žádní vojáci nebyli, tak si tentokrát dobrovolně nějaké pozvem

giussepe 9.6.2007 20:00

zdar modří ptáci.

 Tak vám všem kamarádíčkům a ližprdýlkám USA ukázal Putin z Bushem jak se dělá

politika.Teď už si můžete postavit radar kde chcete stejně na vás serou,ODSáci....

Sarka 9.6.2007 20:14

Me fascinuje ze Putin

nabidl USA radar na uzemi udajne suverenniho statu a nikdo ani nepip'. Predstavuju si ten rev kdyby BUsh nabidl Putinovi zakladnu treba v Paname ;-D ;-D ;-D

Patron Divný 9.6.2007 21:37

Re: Me fascinuje ze Putin

On ten radar v Ázerbadžánu je pravděpodobně strategicky nesmyslný a Putin to měl předem připravené, aby Bushe znemožnil. Protože když to teď USA zcela logicky odmítnou, tak Putin může hořekovat: "Vidíte, my jsme byli vstřícní a oni takhle..." A blbečkové mu na to skočí.

Kubeš 9.6.2007 20:30

Re: zdar modří ptáci.

giussepe má zřejmě  s tím lízáním své zkušenosti, před 17 lety tak lízal svým soudruhúm, až si zřejmě vylízal vlastní mozek (jestli ho vůbec někdy měl)

venkovan 9.6.2007 21:59

Re: Re: zdar modří ptáci.

On také kdysi SSSR dal nabídku, že vstoupí do NATO. S tím radarem je to podobné. Bolševici budou vždycky urážet normální lidi, jakmile se někdo dotkne jich, tak budou ječet o demokracii. Kdo  nepochopil, nedá se nic dělat. Ale vždy je třeba se ohradit proti drzosti, jinak nás čeká další etapa bídy.

lucka 10.6.2007 12:19

Re: Re: Re: zdar modří ptáci.

R^ kultivovaně řečeno!

komantsch 9.6.2007 19:52

Bolsevicke

vzdelani a  dlouholeta indoktrinace se nezaprou. Jako kdyz zk*rveni protiradariste maji na transparentech americke "zlociny": Hirosima, Korea (!), Vietnam, Irak. A v bolsevicke Mf Dnes k tomu pisou neco o nepochopitelnych valkach. Cesi jsou ztraceny narod!(Y)Rv>-

AeroKarel 9.6.2007 23:01

Re: Bolsevicke

Všichni ne. Ale bohužel dost, to souhlasím

Haf 9.6.2007 19:26

Jeden z vedení ČSSD -

Stačí přečíst a hned je jasno - demagog, stejně jako Potroubek, Drát, Sobotka ...stejnej styl, stejná škola, stejný vysvědčení.   Vopravdový análek. :-D

Kubeš 9.6.2007 20:24

Re: Jeden z vedení ČSSD -

R^R^R^

bfc 9.6.2007 19:17

RADAR: Češi pod velkou sukní

Soudruhu Zaorálku, vy jste ale kůň, není náhodou některé z Vašich křestních jmen Ahmed nebo Mohammed nebo jste dokonce konvertoval k islámu?