17.5.2024 | Svátek má Aneta


Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Pesat 16.4.2024 13:12

"Tak to už jsou fakt bláboly.

Odvolání zástupce uprostřed období? Co je to za hloupost? Každá vláda má nějakou strategii právě na celou délku svého mandátu. Když jí odvoláte v polovině, z té strategie zůstane pouze to špatné a není čas na to, aby se projevilo to dobré. Naděláte tak více škody než užitku."

Pokud je mi znamo tak vsechno co modrobolsevici/slunicka/parta lzi a nenavisti slibili volicum tak vse svou politikou porusili. Co je mi znamo jak jedinou "strategii" co modrobolsevici/slunicka/parta lzi a nenavisti maji je nenavist k soudruhu Babisovi.

M. Kanda 16.4.2024 13:52

Vy jste zjevně vládní strany nevolil. Jejich činy tak poměřujete pouze podle toho, zda vám se to líbí či nikoliv. A protože jste je nevolil, tak většina jejich činů se vám prostě nelíbí. Nic proti tomu, to je v demokracii normální.

Jen tak dál. Respektujte demokratickou volbu a příště bude třeba zvolená parta, se kterou souzníte a která bude vydin naopak mně. Tak už to v životě chodí.

Ale volební období je čtyřleté a každý zvolený by měl mít tuto dobu k realizaci svého programu. Nějaké svrhávání vlády a odvolávání uprostřed volebního období jsem nikdy nepodporoval.

A mimochodem, ten program Antibabiš jedou skvěle.

P. Čech 16.4.2024 14:32

"Nějaké svrhávání vlády a odvolávání uprostřed volebního období jsem nikdy nepodporoval"???

V tom případě ovšem asi nepodporujete současný volební systém podle zásad poměrného zastoupení, který vyžaduje handlování povolebních koalic politických stran a hnutí. Tento volební systém prakticky nedovoluje vítěze voleb se ziskem nadpolovičního množství hlasů voličů. Podle mne jediný demoktatický volební systém. Jde o to, že od roku 1990 s jedinou výjimkou žádná koalice nedovládla do konce volebního období. Současnou vládu nepočítám, , ta do konce roku zákonitě padne, protože zdražila pivo. Ono jde o to, že žádná zvolená politická strana či hnutí v koalicích nikdy svůj program nemohla realizovat, protože musela realizovat vždy nikým nevolený program koaliční.

O. Kaucký 16.4.2024 16:48

Který bod programu ty strany splnily?