2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Diskuse k článku

PRÁVO: Zemanova abolice pro Babiše

Velké zděšení mezi českým lidem způsobilo prohlášení prezidenta Miloše Zemana, že v případě, kdy by nejvyšší státní zástupce rozhodl o pokračování stíhání Andreje Babiše, udělil by mu milost.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
I. Širůček 21.9.2019 11:14

A oni mu tam snad zakázali vystupovat? Spíše bych řekl, že prezident si k vystupování volí tu televizi, kde mu nebudou klást ty nesprávné otázky.

I. Širůček 21.9.2019 11:11

Ony ty "nesametové" revoluce mají jednu podstatnou vadu: jak se říká, "požírají své děti" - a to nesametově, jak jinak?

S. Sedlák 21.9.2019 11:11

V každém případě existoval paragraf na podvod a je zbytečné se v tom přehrabovat, protože lejno je cítit tím víc, čím víc se do něj hrabe.

A čapák takovým (jedním z mnoha babišových) je.

I. Širůček 21.9.2019 11:08

Svatá prostoto!

S. Sedlák 21.9.2019 11:08

To sice je možné řešení, ale to měl místo této funkce jít raději šoulet kuličky s klukama na náves.

Pokud mu ovšem zbyla jen trocha sebeúcty, tak to, co dělá může položit. Pokud dojde k závěru, že se má řízení zastavit, tak mu málokdo bude věřit a pokud ho obnoví, tak to zastaví Zeman.

P. Flener 21.9.2019 11:02

Dokazuješ, že nemáš ještě dokončenou základní školu. Jsi jen Zemanovskej debil. Jde přeci především o nepřípustné zásahy do justice a právního státu.

S. Sedlák 21.9.2019 11:02

To víš, že jo, oso.

P. Flener 21.9.2019 10:59

Především je nutné zdůraznit, že Zeman je vážně duševně sebestředný a kriticky duševně nemocný narcis. Podle mne je už narušený geneticky od narození. Vůbec si nepřipouští myšlenku na to jak by se měl chovat jako prezident. Pouze si svojí funkci "užívá" tím, že hraje mocenskou hru s nenávistí ukazuje všem jak se dokáže mstít, jak může všechny ignorovat, co všechno si může dovolit, že na něj nikdo nemůže, a nevadí mu ani když bezuzdně lže. Je to tragická situace, do které celou zemi dostali primitivové a komunističtí pomstychtivci, kteří Zemana volili. Lidským odpadem jsou i všichni koupení poslanci ANO, kteří Babiše kvůli dobrému bidlu podporují a je jim jedno, že byl estébák a měl být postaven před soud. Je to jasný důkaz, že tzv. demokracie je přežitá a že je mnoho situací, kdy vůbec nefunguje. Stačí když se dostane prolhaný populista k moci a poslanci od něj nechají koupit. Vše je bez pravdy, bez morálky a bez cti. Je to opravdu společenská žumpa dirigovaná komunistickými vyvrheli jako je Zeman, Babiš Filip atd... Opět se ukázalo, že každý významnější komunista a každý bývalý estébák měli být v r. 89 popraveni. Já ale neztrácím naději - ještě k tomu může dojít, další revoluce - tentokrát nesametová by vše vyřešila - sice nedemokraticky, ale po právu. Dnešní demokracie už nemá s právem nic společného!!!

J. Rojšl 21.9.2019 9:58

Já jsem si pro tato mnohočetná prezidentova extempore (Z lat. ex tempore "hned, bez přípravy") pro sebe udělal soukromý, zdravotně medicinský závěr :

Stáří, i podle Zemanovo známého termínu je "svině" a když si i podle sebe - jsem podobně stár jako pan soudruh Zeman - posoudím své mentální kvality, tak to není bůh ví co.

Nó a jestli se na to svoje stáří tvrdě připravujete vovarem, chlastem a mozkem uloženým v etylu, tak se z vás stane totální, nepoužitelný vůl vo kapku dříve ....

E. Malá 21.9.2019 9:50

Všichni se tady vzrušujete nad panem prezidentem, který jako vždycky píchl do osího hnízda a zřejmě se dobře baví, když sleduje ty nebetyčně hloupé reakce. Jen zapomínáte, že abolici pan Babiš nemusí přijmout. A myslím, že by ani nepřijal, i když celá tato kauza je obyčejné svinstvo.

M. Šejna 21.9.2019 9:34

Odkdy je dotace úvěrem?

Odkdy se dotace splácí včetně úroků?

M. Šejna 21.9.2019 9:33

Skvělý nápad.

;-D

Ano, máte pravdu. Kdyby tohle udělal nejvyšší státní zástupce, poslal by na stranu prezidenta dokonalý return.

R^

J. Vavrochová 21.9.2019 9:11

Mezi českým lidem asi nikoliv, většina obyvatel ČR má jiné starosti než rozebírání Zemana na Mikrozemany a Babiše na Mikrobabiše. To jen ti, kterým chybí životní téma, provádějí slovní masturbaci prostřednictvím, nejlépe veřejnoprávních, médií.

I. Schlägel 21.9.2019 9:09

Samozřejmě, jeho příznivci sledují zábavnější televize než je ČT24 a na Barandově mají kromě popelníčku i velmi vstřícného "moderátora". Z toho samého důvodu chápu Zemanovu přízeň k dalšímu informačnímu gigantu s názvem Blesk. Babovřesky hadr.

P. Štěpánek 21.9.2019 8:31

Ano Zeman určuje směr diskuse, už od Bamberku, Olova, virózy a skoro poblitejch klenotů ;-D;-D:-P;-)8-o[>-]R^R^V!!!!?!

M. Prokop 21.9.2019 8:24

My jsme normální demokracie, i Zeman je normální president té menšiny, která ho volila. Normálnost neznamená správnost.

A do ČT Zeman nechce chodit ze svého rozhodnutí.

M. Prokop 21.9.2019 8:22

Zděšení možná jo, ve mně to nevyvolává ani údiv. O Zemanovi nemám žádné ideály už nejmíň 30 let.

V. Mokrý 21.9.2019 7:02

Prohlášení prezidenta M. Zemana o případné abolici, vyvolalo zděšení jen u té části společnosti, která se snažila odstranit Babiše z politiky. Přitom sami v té politice téměř nic nedokázali.

V. Mokrý 21.9.2019 6:56

V normální demokracii, by prezident vystupoval pravidelně ve veřejnoprávní televizi/ČT.

M. Klas 21.9.2019 6:47

Z "kolik to má" nejvyšší státní zástupce? Na jeho místě bych se na to "mazácky" vykašlal a vydal rozhodnutí o zastavení stíhání se zdůvodněním, že by jej president stejně zastavil - podle svého veřejného slibu. Ušetřil by si tři měsíce studování spisu, které není k ničemu.

Z. Jemelík 21.9.2019 0:38

Skutková podstata dotačního podvodu v době vyžádání dotace pro Čapí hnízdo byla definována samostatným odstavcem v paragrafu pro úvěrový podvod.