29.4.2024 | Svátek má Robert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
ginANDtonix 7.7.2006 6:11

Teenageri by jeste dodali:

No ty vole, jakto, ze ten pacholek jeste nesedi. A ja bych jim jen mohl dat za pravdu. Kde to jsme?

KROKODYL 5.7.2006 23:25

Proc uz neni soudruh Sobotka ve vazbe ?

Proc uz neni soudruh Sobotka ve vazbe ? Neni tohle jasny pripad zneuziti pravomoci verejneho cinitele ?

Marie 6.7.2006 14:24

Re: Proc uz neni soudruh Sobotka ve vazbe ?

Je na čase toho člověka nakopat do zadní části těla.Potom se hlavně trefit a vykopnout ho z politiky ke krumpáči a lopatě.Ať nám ukáže jak umí pracovat.S hubou mu to jde moc dobře.Ale co by jsme chtěli od kovaného soudruha.(Y)

Dominik 5.7.2006 21:50

úcta k právu

 Je až neuvěřitelné co si u nás může politik dovolit! Soud dojde k názoru,že se stala konkrétní chyba-nemůže následovat nic jiného než okamžitá náprava a odškodnění! Je vidět že socani netrpí přehnanou úctou k právu-což o něčem svědčí!

Dáša 5.7.2006 18:36

Ukažte mi , prosím, jednoho sympatického socana nebo bolševika.

Č. Sobotka má výraz přesně odpovídající jeho charakteru. Hnus!

Eva D. 5.7.2006 21:43

Re: Ukažte mi , prosím, jednoho sympatického socana nebo bolševika.

A lže až se mu od huby práší!  Cení při tom zuby jak piraňa, to není úsměv, to je škleb. ;-€

Marie 6.7.2006 14:25

Re: Ukažte mi , prosím, jednoho sympatického socana nebo bolševika.

Ahoj,lépe bych to navystihla,BRAVO!

Petr 5.7.2006 17:32

Kdysi byl v nemecke televizi zabavny serial. Jmenoval se Gauner gegen Gauner.

Jak prilehave!

VerkaVerkovata 5.7.2006 12:41

Jaký pán, taký kmán

Pan Sobotka z ČSSD je jeden z nejbezcharakternějších slizounů na naší politické scéně. Nevím proč je slizkost podkládána stále jen lidovcům, když v této osobě máme přímo slizkého řiťolezce soudruha Paroubka v té nejrozvinutější formě!

mh od Labe 5.7.2006 10:56

Pokud se nemýlím

tak v roce strana SNK - ED neexistovala. Je to účelový slepenec pánů Zielence a toho bývalého primátora Prahy za ODS, aha, Kasla, k volbám do parlamentu v červnu 2006. Tak o co se autor hlásí teď? Jinak, B. Sobotka je opravdu drzý podržtaška.

Dick 5.7.2006 11:57

Re: Pokud se nemýlím

Je až k nevíře, co tady všechno socánkům projde! Můžete se stavět na hlavu, může řvát Ústavní soud (viz nájemné!), mohou pro Vás mluvit všechny rozsudky, stejně si jejich kleptokracie bude dělat všecko po svém! Památka na Klasovy podržtašky první vlny (Čermák, Kočárník, Dyba...) není příliš světlá, ale způsoby, jež sem zavedla ČSSD(b), nás opravdu posouvají někam do Zimbabwe! Je možné, že Sodovka má za úkol akumulovat prachy, protože až i evropské soudy rozkážou Paroubackovi vyplatit dr. Altnerovi honorář za získání Lidového domu (i s penále jde o 17 GKč), budou socánci muset somrovat u popelnic!

fotr 5.7.2006 18:14

Re: Re: Pokud se nemýlím

Pchá. To zalepí jen ta část provize pro ČSSD z jedné jediné státní zakázky: obrněné transportéry. A ještě zbyde. Vždyť je to předražený o 65-70 miliard. Sice všechno neschrábnou socani, ale jejich podíl je bezpečně větší, nežli 17. O ostatních státních zakázkách nemluvě.

vládík 5.7.2006 10:31

Paroubkovsky

a Rathovsky. Ani vy to jistě nemáte ze své hlavy. Nejspíš vás poštvala ODS. A rozsudky vynesli její zaprodanci na soudech a podobných (pro ČSSD příliš demokratických, tj. nezávislých) institucích.

Malý Aston 5.7.2006 9:13

Pidistrany nemám rád,ale Sobotka se mi hnusí!

Nemám rád,žádné pidistrany nalevo ani napravo. Nalevo mohla být tou pidistranou KSČM ale zachránil je Paroubek a jeho rudá dvoukoalice. Pidistrany napravo,včetně Cibulky nemám rád proto,že jsou plné politiků,kteří pro svá koryta a peníze z našich daní,které dostanou za účast sebrali hlasy pravici,která mohla klidně vyhrát a konečně přerušit ten ráj v naší republice,který z našich daní tady buduje ČSSD.V žádné straně nejsou svatí muži a ženy. Selský rozum velí,musí se střídat ve vládnutí,jinak podlehnou kouzlu moci a začnou krást.Jakmile jedna strana,začne považovat své vládnutí jako nejlepší pro nás občany,tak jsem hned ve střehu. Zase na nás šijí nějakou boudu.A pan Sobotka,mladý demokrat,který od ukončení studia přímo vkročil jako Standa do politiky? Žádné osobní zkušenosti,plat o kterém se nám může v jeho letech jen zdát. Kde on to vlastně pracoval,kde vzal zkušenosti,že napřed musím pracovat,potom zaplatit daně,zaplatit nájem,elektřinu,plyn,zaplatit v lékárně,u zubaře,dětem studium? On to nezná,protože to nikdy neprožil. A to je ten pravý Sociální demokrat,Lenin jim říkal " bolševik" to jsou ti vyvolení,profesionální politici,vůdcové mas,dobře finančně zajištěni,s ochrankami,specielním lékařským ošetřením,auta z našich daní. To se to káže o sociální sounáležitosti,když jsem ještě nikdy žádnou nouzi nepoznal. Proto nemám rád Sociální demokraty jako celek. To jim poroučí Sobotka,milionář Rath,Standa Gross a Paroubek a jeho louka u chaloupky. To oni dopustili,že se zmocnil vedení ČSSD diktátor Paroubek. Oni ale i tak skončí,zůstane tady několik pidistran a ČSSD bude patřit mezi ně. Nahradí ji KSČM. Proč by měl levicový volič volit komunisty v ČSSD,když může volit komunisty v KSČM. Slovo komunista,používám pro občana,který věří v ideologii komunismu. Slovo komunista nepoužívám pro ty občany,kteří u nich byli do roku 1989 a dnes se lopotí,jako živnostníci.To nejsou komunisté,to jsou svobodní občané.

Radajan 5.7.2006 9:40

Re: Pidistrany nemám rád,ale Sobotka se mi hnusí!

Velevážený Astone. Jako stálý debatér si pravděpodobně léčíte nějaké mindráky. Jste zcela na pravé straně a proto bych byl rád, kdybyste řekl konečně že: komunisty je třeba vystřílet, sociální demokraty postupně taky a pidistrany nepustit k moci. Pak teprve nastane to období blahobytu pro nás pracující - nebo nepracující - ja už opravdu nevím. A to jsem volil ODS. Děláte nám pěknou reklamu. Což ODS chce vládu jedné strany - obsadit obce, kraje,sněmovnu, senát i prezidentský stolec ?

Křupan 5.7.2006 10:01

Re: Re: Pidistrany nemám rád,ale Sobotka se mi hnusí!

Ona totiž  ODS ve  volbách senátních i komunálních vyhrála, tak obsadila obce i senát, víte? Až vyrají socomové, obsadi si to zase A president? Je jen vaše sockomoušká blbost, že jste potopili vlastní kandidáty.

vládík 5.7.2006 10:34

Což ODS chce vládu jedné strany - obsadit obce, kraje,sněmovnu, senát i prezidentský stolec ?

To můžou přece zajistit (a v mnoha vámi jmenovaných případech zajistili) voliči. Jen voliči. A zase voliči. Ano. Každá strana chce mít co nejvíce moci. A nám to buď vyhovuje nebo nevyhovuje. A podle toho volíme (pokud ovšem nepapoškujeme každou blbost již dopředu vybrané strany).

Malý Aston! 5.7.2006 11:29

Re: Re: Pidistrany nemám rád,ale Sobotka se mi hnusí!

Vážený pane,já jsem prožil většinu svého života v socialismu,pod vedením bolševiků a mladým to nepřeji. A pokud ODS vyhrála všechny demokratické,tajné volby a ČSSD ani náhodou,není to problém ODS ale Váš a ostatních. Zřejmě ty Vaše volební programy ale hlavně ta realizace za posledních 8 let je špatná. Nám občanům,nikdo nezakázal hlasovat tak jako Paroubek svým podřízeným v parlamentu. Občané nevolili své zástupce v ČSSD aby jim někdo lístky sebral,zamkl svobodně zvolené poslance do jedné místnosti a spolk klíč. To udělal Paroubek. Návrh Vašeho poslance Jičínského,máte prezidenta,předsedu senátu,vyhráli jste volby parlamentní i obecní i krajské,to je pravda. Tak se pojďmě šábnout. Vy budete mít prezidenta,my premiéra a předsedu poslanecké sněmovny a vy senát a kraje.Tak mi napiště o čem jsou vlastně volby? Aby hokýnaři a pinklové se dělili bez voličů o moc ve státě?Tak volby zrušíme a Jičínský může zase do Ústavy zakotvit vedoucí stranu KSČM a je to.

Malý Aston 5.7.2006 11:47

Re: Re: Pidistrany nemám rád,ale Sobotka se mi hnusí!

Nelžete,jste občan,který volil KSČM nebo ČSSD. Komunisté již nám ukázali,vládli tady 41 roků a nic moc. Od doby odchodu Zemana,není ČSSD  sociální demokarcie ale strany,která neustále uvnitř bojuje jeden proti druhému a na čas je umravnil diktátor Paroubek. Ale on tam taky dlouho nevydrží, staří členové nemají rádi Ratha a mladí zase Paroubka. V klidu počkejme,oni nám to předvedou i bez našich mnohdy a to připouším rad,které nikdo neposlouchá a my taky ne.

Přeji příjemný svátek

Marta 5.7.2006 16:04

Re: Re: Pidistrany nemám rád,ale Sobotka se mi hnusí!

  Radajane,  myslíte si ,že by to co jste napsal  bylo tak špatné?  Sice jste volil ODS, ale jste asi myšlením levičák!

Bubik 6.7.2006 0:08

Re: Re: Pidistrany nemám rád,ale Sobotka se mi hnusí!

Tak proč tu ODS volíte, když vám vadí, že pak obsadí posty?

Trochu nekonzistentní pane.....

jirka.s. 5.7.2006 10:10

Re: Pidistrany nemám rád,ale Sobotka se mi hnusí!

Milý Malý Astone! Opět halasný souhlas s Tebou napsaným. Pouze nejsem přesvědčen, že se strany musí ve vládnutí nutně střídat tak rychle. Pokud totiž vědí téměř na 100%, že za 4 roky půjdou do háje, o to intenzivněji a rychleji se snaží krást. Na druhou stranu je pravda, že pokud se jim poskytne čas na zakopání, o to hůře jdou zase vykopat. Sám nevím, co je lepší při celkové "úrovni" našich rádoby politiků.

Malý Aston 5.7.2006 11:42

Pro Jirku!

Jistě jste pochopil,že řadu věcí přeháním. Normální řešení by bylo,pokud by byl zájem ale on není,řešit situaci klidně. ODS+KDU+Zelení mají 100. ČSSD má 74. Tak ČSSD přizná,že s komunisty nebude spolupracovat a umožní složení vlády a parlamentu těm,kteří mají 100. Jakýkoliv zákon,jakékoliv rozhodnutí,které bude muset projít parlamentem,bude nutné podrobit hlasování a tam se již situace pro blaho občanů může realizovat. To znamená,že ČSSD+KSČM při hlasování + Zelení + KDU,může obrousit radikální řešení jakékoliv.Žádné převratné změny nemohou nastat. ČSSD bude stranou opoziční,státotvornou a může zase občany oslovit svým sociálním cítěním a likvidovat postupně svého protivníka KSČM. Naopak to není možné,protože nikdo Paroubkovi nevěří. I kdyby ČSSD+KDU+Zelení udělali novou tříkoalici,nemají 100 a bez pomoci KSČM budou v situaci ODS. A KDU+Zelení,zatím říkají,že s podporou komunistů ani krok. Tak pořád neznám řešení,jen nové volby hned nebo za rok dva.

jirka.s. 5.7.2006 11:58

Re: Pro Jirku!

Vše o čem píšete, MA, uznávám. Ovšem to všechno je realizovatelné pouze za předpokladu, že se normální politici budou chovat normálně. V tom případě se ale naskýtá otázka, kde vzít ty normální politiky. Již jsem to někdy na NP vysvětloval. Politika je něco jako flotační proces, používaný při úpravě rud. Tam se hrubá hornina žene korytem proudem vody, do které se přidává tzv. flotační činidlo (což jsou v podstatě saponáty). Ty vytvářejí pěnu a ta vynáší hlušinu na povrch. Přesně tak jako v politice. Ten největší sajrajt vyplave na povrch.

Malý Aston 5.7.2006 12:13

Re: Re: Pro Jirku!

Jsem optimista. Přežil jsem budování socialismu,přežil jsem veškeré změny,které bylo nutné provést aby situace byla nezvratná po roce 1989. Před rokem 1989 jsem nic něměl,takže mi nikdo nic neukradl,nyní se živím svou prací a když jsem donucen,tak platím i daně. Pan Zaorálem v minulém týdnu to řekl dobře,ODS volili zejména občané s vyšším vzděláním,mladí a ti,co se živí samostatně bez pomoci státu. Já předpokládám,že to vyžaduje jednu až dvě generační výměny voličů.Těchto občanů bude více a více. Již nyní se mladí zajímají,proč se musí platit daně a jaké služby jim stát poskytuje. Proč v USA není DPH a u nás je to předmětem politických hrátek.Proč je naše malé městečko plné nových paláců,plných úředníků a kdo to všechno platí. Takže řešení je dlouhodobé a čím více občanů bude umět číst i psát ,tak to bude lepší a lepší.

Příjemný den s Cyrilem a Metodějem,kteří nás psát naučili:-D

jirka.s. 5.7.2006 16:21

Re: Re: Re: Pro Jirku!

Mne už asi Váš optimismus nenakazí, na to jsem už dost starý a už jsem toho dost zažil, ale fandím Vám.

Přeji též příjemné prožití zbytku svátků.

tatina 5.7.2006 8:20

Jak to v nedělní tv debatě řekl s.Paroubek?

"Spolupráce s STB se dá přirovnat s účastí v mládežníckých uskupení".Tento příměr se mi sice hnusí,ale co se týče chování s.Sobotky,tak v tomto případě má premiér pravdu.

míša mýval 5.7.2006 7:27

vláda talentovaných šibalů

Měla ve svém lůně tři Edy. Na druhé straně tito šibalové nechtějí zaplatit Edům příspěvek. Není to divné? Když je přitom v čele Edů Kavanovo děvče, které zlý Cyril vyhodil. Přitom mají mít nejblíž k lidovcům a  podporuje je stejná osoba, která plakala, že nemůže coby president spolupracovat s Paroubkem, který chce zavést s komunisty znovu socialismus, kdy museli lidovci psát Bůh, který ho řídí, s malým b. Vysvětlí mi to někdo?

vládík 5.7.2006 10:36

Re: vláda talentovaných šibalů

A co to má co dělat s respektováním stanoviska soudů v právním státě?

míša mýval 5.7.2006 13:00

nepochopils to?

To jsou jenom takový tanečky, aby byla za pomoci ČSS (b) ukázána jako jediná spravedlivá protisocialistická strana Edové a aby ubrali co nejvíce pravicových hlasů ODS. Nebýt toho, že 2% hloupějších voličů jim to zbaštilo, měla by pravice pohodlnou většinu. O to jde, těch pár na stole českejch už dávno tito jidášové dostali - za co by si jinak pořídili tak honosnou kampaň. Pokud by se nedej Bůh opravdu dostali do sněmovny, už by si tu cestičku k Jirkovi našli, protože nemají jinou politiku než nenávist k ODS