1.6.2024 | Svátek má Laura


Diskuse k článku

PRÁVO: Pitomé úvahy nejsou trestným činem

Občas někoho napadnou bláhovosti, jako třeba vyloučit z voleb důchodce nebo sebrat ženám volební právo vůbec.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Mokrý 15.3.2024 7:45

Ale o snížení věku odpovědnosti při trestných činech,

ani slůvko, čárka, že !

V. Mokrý 15.3.2024 7:42

Je pozoruhodné,

že prezident P. Pavel je pro pro volební právo už pro 16tileté,

když sám byl nerozhodný ještě v 22letech, že !

J. Minarčík 15.3.2024 7:15

R^!

J. Minarčík 15.3.2024 7:15

Pitomé úvahy nejsou trestným činem,bohužel někdy se začnou prosazovat do zákonů-vidíme to dnes ,co potom?,podávat trestní oznamení na zakonodárce?,prosazovat tzv.pocity do zákonů tlačí nejvíc EU-EK a naše vlády je tlačí do našich zákonů,co s tím?,na to už zdravý selský názor nestačí!:-/

R. Lávička 15.3.2024 7:09

Je to,, Váš blbý" názor a stupeň Vaší negramotnosti pochopit psaný text.[>-][>-][>-]

F. Navrátil 15.3.2024 7:05

Jenže některé nápady z pekelné kuchyně pětikolkových politiků a jejich mediálních trub naplňují skutečnost trestného činu. Požadavek na omezení volebního práva seniorů je ze stejného kadlubu jako by byl plán omezit volební právo Židů, cikánů, sexuálním menšinám nebo tělesně postiženým. Je to trestný čin a vůbec nezáleží na tom, že je předkládán spolu se snížením volebního věku nebo s korespondenčním hlasováním, jak to chystá zoufalá Pětikolka. To vše ještě chce doplnit uznáním občanství pro potomky odsunutých Němců a s tím spojenou možností účastí ve volbách.

J. Černý 15.3.2024 7:04

V praktické hloupostí také vyniká i nejvyšší státní zástupce Stříž. Vytvořil si svou vlastní definici podpory genocidy.

Pokud si třeba na obloženém chlebíčku vyrovnáte jeho oblohu do tvaru písmena" Z" riskujete vpád URNY do svého bydliště, v lepším případě jen výsleh na policii.

Z. Žabička 15.3.2024 6:48

A k tomu se teď přidává povinnost zavést kvóty žen. Vždycky jsem si vážil šikovných lidí a zejména šikovných žen. No a teď se budou dostávat na funkce chudinky, které by se jinak potácely někde v nižších patrech hospodářství. Je mi líto těch z nich, které mají prokazatelně lepší vlastnosti než chlapi kolem nich. Jak se to bude poznávat? Od nynějška bude každá v podezření, že se na vrchol dostala přes (vag..nu) kvóty, bude se o tom jen šuškat. Lidi se jim budou po straně smát, do očí to nikdo neřekne, protože by to bylo proti zákonu a proti korektnosti. Dříve to byla rudá knížka, teď to bude gender. Před tím se taky nikdo neodvážil něco kušnit, jen po straně se všichni smáli. Možná se dostane na místo i chlap, který se bude považovat za ženskou!

J. Novák 15.3.2024 6:29

Nenávidím tuto vládu stejně jako jsem kdysi nenáviděl bolševika a proto jsem zločinec a kriminálník. Nenávidím zdivočelou justici, která své ideové kvality prokázala například nedávným rozhodnutím o důchodech, kdy z Ústavy udělala něco, k čemu se za bolševika při nedostatku toaletního papíru používalo Rudé právo a obdobné tiskoviny. Tehdejší mocní mě nezavřeli. Uvidíme, jak se k mému 'šíření nenávisti' k těm jedině správným myšlenkám postaví současný, stále věrchuškou ovládaný, repesní aparát.

R. Langer 15.3.2024 1:20

Uveďte nějaký konkrétní příklad z článku. Já tam nic takového nevidím. :-P

O. Zuckerová 15.3.2024 0:56

Tak snad abyste si to, vážený pane, ještě jednou přečetl.

Z. Jemelík 15.3.2024 0:51

Autorka suverénně nadřazuje svůj právní názor nad právní názory nositelů "pitomých" návrhů. Domnívám se, že obecné opovržení "pitomými návrhy" není na místě, pokud se v jednotlivých konkrétních případech nezjistí stupeň škodlivosti jejich uplatnění.