7.5.2024 | Svátek má Stanislav


Diskuse k článku

PRÁVO: Ministryně spravedlnosti krade

Máme v Česku skutečně bizarní kabinet. Nemáme ministra zahraničí, protože prý volil někoho jiného než Zemana, premiér je trestně stíhaný a ministryně spravedlnosti krade cizí myšlenky, a tedy porušuje autorský zákon.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Hlosta 6.7.2018 8:28

Kdo hledá, najde!

Myslím v každém textu diplomky lze najít nějaký ten nedostatek, když se bude hledat. Nelze ani předpokládat, že diplomka je jen z původních myšlenek složená a vždy se najde nějaká citace, či podoba s ní, která není autorem diplomky uvedená jako zdroj.

J. Hruška 6.7.2018 8:02

Páně ministrová

Jak ti dupou králíci??

I. Schlägel 6.7.2018 7:47

Obávám se,

že Vaše nevyvážená strava v podobě koblih k snídani, obědu i večeři Vám nepřinese vyváženou mysl, o střevní mikroflóře nemluvě. Že Vy ten humus i svačíte?

V. Kříž 6.7.2018 7:26

jsou školy....

... a řada politiků jich nepochybně využila a bude využívat, kde se platí dost vysoké školné. taková škola nevyhodí nikoho pro neznalost, protože by se připravila třeba o dvacet tisíc za semestr. a jako vděčnost za to, že student zaplatil za studium takovou sumu, umožní mu udělat státní zkoušku, aniž se u něj objeví byť jen náznak znalostí.

J. Karlík 6.7.2018 7:10

Řekl bych,

že trochu přeháníte. Stejně, jako ve středověku inkvizice. Studium je založeno na přebírání cizích poznatků a jejich rozvíjení. To je vlastně také určité zcizování poznatků jiných. Ale Vy to bohužel vidíte politicky s klapkami na očích.

K. Oldřich 6.7.2018 6:52

Re: Diplomky a podobné závěrečné práce

To už si můžete zfalšovaný diplom od nějakého podvodného podnikavce rovnou koupit. Nic na tom není. Je přece pouze vyroben tím Vaším jiným způsobem.

V. Heidlerová 6.7.2018 6:28

Re: Diplomky a podobné závěrečné práce

Kdyby byla pravda to, co jste napsal - o bezvýznamnosti podvodu při sepisování závěrečných prací - pak by se úplně smazala hranice mezi dobrem a zlem, pravdou a lží, mezi poctivostí a nečestností atd.atd. Vysokoškolsky vzdělaný člověk skládá přísahu, v práci uvádí a čestně prohlašuje, že elaborát vypracoval samostatně. To by úplně převrátilo všechny morální zásady, k nimž se každá slušná společnost snaží dopracovat a k nimž jsme byli vychováváni. Vy ne?

Pravdu máte jen v poslední větě. Ano, bezcharakterní osoba bude sloužit jiné bezcharakterní osobě. A všichni se ohánějí TGM!!! Takovým lidem patří jedině plivnout do ksichtu.

V. Kotas 6.7.2018 5:51

Re: Otázka zní jinak !

profesory

E. Vašátko 6.7.2018 5:51

Re: Diplomky a podobné závěrečné práce

I podle hrubky ve vašem textu je zřejmé, že vy žádný diplom ani ze střední školy nemáte. A proto se vám podobné úvahy zdají nepodstatné. Umíte správně napsat slovo ministryně ?

V. Kotas 6.7.2018 5:50

Otázka zní jinak !

Co je na těch VŠ za profesor, docenty, atd., že taková věc projde jejich kontrolou ?

J. Vintr 6.7.2018 1:41

Diplomky a podobné závěrečné práce

jsou jen formalita a čerta starého záleží na tom, jestli je člověk napsal sám, nebo vyrobil jiným způsobem. Nevypovídá to vůbec nic o dotyčném člověku. Snad jen ty "poctivce", kteří tuto formalitu berou smrtelně vážně, lze označit za lidi poněkud prostšího ducha. Na mynistrini Malé vadí hlavně to, že ji jmenoval Babiš. Protože bude, stejně jako všichni ostatní ministři a státní zaměstnanci, které si dosadil Babiš, sloužit výhradně jeho zájmům.