18.5.2024 | Svátek má Nataša


Diskuse k článku

PRÁVO: Ministr Vojtěch vydírá a útočí na děti

Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch chce, aby i děti od 12 let hradily testy na čínskou chřipku. Je to nejpodlejší útok státu na děti a rodinu od pádu totality 1989.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Lukavsky 16.7.2021 5:49

PS: neočkovat se je jistě svobodným právem občana, nicméně by měl také přijmout logickou navazující povinnost a to zaplatit event. svoje léčení do halíře. A jeden den na JIP stojí majlant. Pojišťovna by měla mít právo vypovědět neočkovaným smlouvu nebo vymáhat vyšší pojistné. To je už běžné, pokud jedete do hor horolezit tak musíte mít dodatečné připojištění, jinak smíte akorát 10 m od turistické cestičky. J.L. end

J. Lukavsky 16.7.2021 5:44

"Oni svým rozhodnutím očkované neohrožují," nemáte pravdu. Neočkovaní snadněji covida dostanou a v nich se tvoří nové mutace a ty potom mohou napadnout i ty očkované na starší mutace. Kdyby se kdysi nečkovaly povinně všechny děti na černé neštovice, dětskou obrnu, TBC.... tak nás polovina nežije a druhá polovina jsou mrzáci. Dneska spoustu dětských nemocí znají studenti medicíny jen z knížek, dříve byly běžné. Elementary dear Watson. J.L. end

R. Langer 16.7.2021 5:17

Ten Vojtěch patří za katr, stejně jako ten debil Flégr, za podněcování nenávisti, hajzl jeden! ;-€

J. Vintr 16.7.2021 1:42

Všechny testy, které se provádějí, jsou naprosto nesmyslné a jsou jen (zatím) vyhazováním erárních peněz. Motivace, proč je politici protlačují, bude nepochybně v tom, že jsou z nákupu těch čínských šmejdů s výrobními náklady pár korun, vypláceny vysoké provize. Vzhledem k tomu, že za tento nesmysl už stát utratil mnoho miliard korun, bude asi hodně lidí hodně bohatých.

S. Kubů 16.7.2021 0:42

„Stát tu není od toho, aby prodával vakcíny.“ Prof. Beran varuje před očkováním dětí - Echo24.cz (ECHO24, 14.7.21)

Když je třeba stanovit hladinu protilátek, abychom zjistili, kdo může profitovat ze třetí dávky vakcíny, tak to „expertům“ dává smysl.

Kdybychom ovšem chtěli stanovovat hladinu protilátek u neočkovaných, abychom zjistili, zda se bez vakcíny obejdou, tak je to dle „expertů“ vyhazování peněz. (ViditelnyMacek, 15.7.21)