18.5.2024 | Svátek má Nataša


Diskuse k článku

PRÁVO: Ministr Vojtěch vydírá a útočí na děti

Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch chce, aby i děti od 12 let hradily testy na čínskou chřipku. Je to nejpodlejší útok státu na děti a rodinu od pádu totality 1989.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Jirka 16.7.2021 10:25

Medicínský mainstream se skládá z lékařů ověnčených tituly, kteří nikdy v životě neviděli jediného pacienta a z hloubi duše nenávidějících praktiky, kteří jim svou prací v terénu kazí skvěle vyfabulované teorie.

P. Hák 16.7.2021 10:25

"Listina základních práv a svobod garantuje základní a střední školství jako bezplatné."

To sice ano, ale ne jako školní DOCHÁZKU. Pokud je dítě např. infekční, tak do školy nemůže. Porušení žádné listiny to samozřejmě není.

Ne že bych byl nadšen vizí další distanční výuky - je s ní mnohem více práce, než s výukou normální, a je výrazně méně efektivní. Porušení lidských práv to ale opravdu není, nemíchejme pojmy.

J. Vorlický 16.7.2021 9:56

pokr. k 09:38 Bylo mi Xx vysvětlováno, že ČR se řídí právem kontinentálním, římským, do něhož údajně patří i třeba Německo. Nemyslím si, že německé státní instituce kašlou na práva občanů, lidí. Jak to, že české státní instituce ano? Důvod je prostý.

Dle německého práva, rozhodne-li státní instituce proti občanovi a než smí na něm své rozhodnutí uplatnit a občan s ním není srozuměn, musí ho vláda před další státní institucí - soudem - žalovat a prokázat, že ONA POSTUPUJE PODLE ZÁKONA. Rozhodnutím soudu, ona stejně jako občan, se MUSÍ řídit. No a v ČR je to naopak. Státní instituce VRCHNOSTENSKY rozhodne (příklad: pokuta za nějaký přestupek), a má-li občan námitky ON MUSÍ ŽALOVAT a prokázat, že vláda mu rozkazuje něco, na co nemá právo. No a - protože, jestli státní instituce něco spojuje, tak je to to vzájemné na sebe kašlání, občan se svých práv těžko domáhá, protože již ze zvyku - státní instituce budou kašlat i na něj. Ergo, aby to kašlání nebylo pro státní instituce moc namáhavé, vyvíjejí ony další a další české přestupky.

Závěrem: další volby tedy nepomohou. Občané si musí nějak vynutit na státních institucích dodržování Ústavy aspoň v jejích základních bodech. Jináč je vcelku jedno, kdo příští volby vyhraje.

P. Vychodil 16.7.2021 9:45

navíc, nikdy v historii medicíny se neočkovalo uprostřed virové "sezony", neb to přispívá ještě více k vytváření rezistentních mutací...

je "obdivuhodné", jak medicínský mainstream dokáže během několika málo měsíců zahodit veškeré své dosud nabyté vědomosti...

J. Lukavsky 16.7.2021 9:42

"pojišťovna by měla mít právo vám vypovědět smlouvu" ano, nebo Vám zvýšit pojistné. Proto nekouřím, nechlastám (moc) neskáču padákem (ani bez něj), v autě se poutám..... ještě nějaký dotaz? J.L. end

J. Lukavsky 16.7.2021 9:39

"kam stále chodíte na ty kraviny" inu do Neviditelného psa. Nebo to tam není? J.L.

J. Vorlický 16.7.2021 9:38

Článek vidím jako týkající se dvou věcí: práva a zdravotnictví. Nepředpokládám, že cílem opatření proti čínské chřipce je, aby lidé přestali umírat. Do doby, než bude definován, není možné vést věcnou debatu.

Článek je jakýsi pochopitelný výkřik do tmy, ale nemohu s autorem souhlasit v tom, že příští volby mohou přinést změnu k lepšímu. Jádro problému je totiž jinde. Již ve volbách před 30 lety bylo rozhodnuto, že ČR bude/je demokratický a právní stát. ČR takový stát však není. To, že i pan Koudelka si je toho vědom, lze dovodit z jeho věty: Naši ministři zdr. dlouhodobě na ústavní práva lidí kašlou (odst. 2. článek). Dodám, nejen jeden ministr, ale celá vláda a to ne omylem, ale záměrně, práva popírá. V čem je tedy jádro problému?

Je v nadřazenosti státních institucí vůči lidem. Z toho vyplývá i to, že státní instituce se neřídí (a nikdo to od nich ani nevyžaduje!!) článkem 2 (1) Ústavy. Vláda kašle nejen na lidi, ale kašle i na další dvě moci ve státě. Tyto, aby nezůstaly pozadu, zase kašlou na vládu. Jejich úkolem v demokracii pochopitelně není na sebe kašlat, ale konat své povinnosti v souladu s vůlí lidu.

P. Vychodil 16.7.2021 9:33

on nikam nechodí, dostal noty, a udělal z nich odrhovačku...jeho příspěvky jsou copy&paste ze dne na den...

M. Boháček 16.7.2021 9:31

Držiteľ Nobelovej ceny z virológie: Očkovanie vytvára mutácie vírusu

Vakcinačný progam a snahu zaočkovať experimentálnou vakcínou neuvážene veľké množstvo populácie nazval vedeckou a medicínskou chybou.

Prominentný virológ sa vyjadril, že vakcína spôsobuje tvorbu protilátok v tele človeka. To prinúti vírus nájsť „iné riešenie, alebo zahynúť“. A to je príčina vzniku nových mutácií.

Tento výrok vidíme v realite – viď. Seychelly, kde po masívnom očkovaní sa vírus výrazne širíl. Podobne v Anglicku..

Profesor virológie sa taktiež zmienil o fenoméne ADE – protilátkami zosilnená reakcia, o ktorej podľa neho mlčia. Taktiež povedal, že v každej krajine to je rovnaké. Čím viac sa očkuje, tým viac úmrtí. Toto bolo aj v liste, ktorý písala veľká skupina lekárov Európskej liekovej agentúre. Taktiež sa zmienil, že v laboratóriu skúma pacientov, ktorí sa očkovali a krátko na to sa nakazili vírusom SARS-COV2.

Nobelpreisträger: Corona-Varianten werden durch Impfstoff verursacht

J. Ptáček 16.7.2021 9:30

Udělám-li škodu, tak ji zaplatím. Tím spíš, že jsem hanebnost nebo hloupost zatajil dokud byl čas hodně napravit. Něco jako Válečná reparace.

M. Boháček 16.7.2021 9:30

Ono je to s tými mutáciami presne naopak.

Držiteľ Nobelovej ceny z virológie: Očkovanie vytvára mutácie vírusu

Vakcinačný progam a snahu zaočkovať experimentálnou vakcínou neuvážene veľké množstvo populácie nazval vedeckou a medicínskou chybou.

Prominentný virológ sa vyjadril, že vakcína spôsobuje tvorbu protilátok v tele človeka. To prinúti vírus nájsť „iné riešenie, alebo zahynúť“. A to je príčina vzniku nových mutácií.

Tento výrok vidíme v realite – viď. Seychelly, kde po masívnom očkovaní sa vírus výrazne širíl. Podobne v Anglicku..

Profesor virológie sa taktiež zmienil o fenoméne ADE – protilátkami zosilnená reakcia, o ktorej podľa neho mlčia. Taktiež povedal, že v každej krajine to je rovnaké. Čím viac sa očkuje, tým viac úmrtí. Toto bolo aj v liste, ktorý písala veľká skupina lekárov Európskej liekovej agentúre. Taktiež sa zmienil, že v laboratóriu skúma pacientov, ktorí sa očkovali a krátko na to sa nakazili vírusom SARS-COV2.

Nobelpreisträger: Corona-Varianten werden durch Impfstoff verursacht

P. Vychodil 16.7.2021 9:26

poznání je námaha, zjevená pravda může bolet tak, že ji jedinec vědomě či podvědomě odmítá, neboť mu převrátí jeho světonázor...připustit, že jsem se mýlil je těžké, připustit, že mě někdo (vláda, media) vodili za nos, lhali, je ještě těžší, neb pak si musím připustit, že jsem byl blbec, co jednoduše naletěl...

M. Boháček 16.7.2021 9:25

J. Lukavský: "mohou napadnout i ty očkované na starší mutace. Kdyby se kdysi nečkovaly povinně všechny děti na černé neštovice, dětskou obrnu, TBC.... tak nás polovina nežije a druhá polovina jsou mrzáci. Dneska spoustu dětských nemocí znají studenti medicíny jen z knížek, dříve byly běžné. Elementary dear Watson. J.L. end "

Máte pravdu, pán JL. A preto ľudský druh vymrel, lebo nebolo tisíce rokov očkovanie. :-D

Imunita je výmysel hoaxerov a konšpirátorov. :-D

Ja som bol očkovaný za komunistov proti osýpkam, ako všetci. S bratom sme dostali také sovietske osýpky v Soči, že sme ležali v 40tkach. Lekár sa následne vyjadril, že v ZSSR sú také kmene, že naše očkovanie na ne nezaberá. A som tu a brat tiež. Nepíšem vám to ani ako duch, ani ako invalid. ;-D

R. Langer 16.7.2021 9:22

Soudruhům nadčlověkům se tyká běžně, soudruhu. :-P

P. Vychodil 16.7.2021 9:21

no, že to uniklo v číně, dnes už není "konspirační teorie"...jenže se začínají objevovat důkazy, že počátek a financování celého jde z USA, dokonce za pomocí dotací z EU, vakcína (či prototyp) byla k dispozici v USA již v 2019...vir byl patentován též v USA...

tož časem se pravda vyjeví...

R. Langer 16.7.2021 9:21

A četl jste také studii o možných následcích očkování, von Braune? ;-D

R. Langer 16.7.2021 9:19

Polovina lidí potřebuje VÍRU. Momentálně vede Svatá Boží Vakcína proti kovidu, co vás udělá nesmrtelné.

I když podle toho zdejšího paranoidního vřeštění hypochondrických poseroutků s kovidem na mozku je ta vakcína evidentně úplně k hounu, protože jejich hrůzu z chřipky evidentně nijak neutlumila, ba právě naopak. Vřeští čím dál víc. Asi brzo umřou. Praskne jim cévka. ;-D

J. David 16.7.2021 9:15

Ale on není felčar ranhojič, ale jurista a pěvecký regentschori. Kdyby ste se při krájení kližky řízl, možná by Vám zapěl "kasací", ale zalepit prst leukoplastí by asi nezvládl, neví totiž, co je to leukoplast.

R. Langer 16.7.2021 9:15

Jasně, běž říct Číňanům, ať ti přispějí na to, že jsi dostal chřipku. A za to, že se z ní celý svět pokakal tak, že se zadlužil na další dvě generace dopředu. Úplně zbytečně. ;-D

To jsou tady mezi námi opravdu takoví tupouni, kteří tohle mohou myslet vážně? 8-o

J. Jirka 16.7.2021 9:14

Jak komu, ale většině jde jen o to, aby nemuseli samostatně přemýšlet a někdo jim tu opravdovou pravdu sdělil jednoduše a srozumitelně, nejlépe doprovázenou hudbou a tancem.

R. Langer 16.7.2021 9:11

Ta Kohoutova, co? ;-D

J. Ptáček 16.7.2021 9:11

Pokud veškeré škody vzniklé únikem VIRU a hlavně jeho zatajením ostatnímu světu zaplatí diktátorsko-bolševická velmoc, děti nebo jejich rodiče vakcínu hravě zaplatí. Místo aby si tato "velmoc" uhlídala základní hygienické návyky moderní civilizace, nás raději oblbuje luxusními moderními budovami budoucnosti, téměř ze 100% prázdnými nebo super-rychlovlaky, na které se běžný občan nesmí ani podívat, natož do nich nastoupit.

J. Jirka 16.7.2021 9:09

Zrovna poškození ledvin indikuje spíš chybné léčebné postupy, než následek prodělané nemoci.

A pokud je v dokumentu skutečně věta "covid opravdu není chřipka", jedná se spíš o esej, než o studii.

Š. Hašek 16.7.2021 9:00

-Může mít-, to je kouzelné!!!

Chlapče, propadlíku, víte, že:

1. Můžete vyjít na ulici a opilý řidič vyjede na chodník a vaši slezinu bude domovnice škrábat ze zdi?

2. Letní teploty mohou být až 36 a zimní zas navopak až 19 (minus).

3. Můžete zkrátka potkat i meteorit a můžete bejt mrtvej!

Opravdu, od školních let, jsem byl varován před popisováním situací stylem "může být až". Ti vzdělanější tam řekl něco konkrétnějšího.

Samozřejmě tím pádem ministra Vojtěcha pokládám za nepříliš vzdělaného.

J. Dostál 16.7.2021 8:57

A teď pro všechny. Jde nám o to mít pravdu nebo pravdu poznat?

F. Svoboda 16.7.2021 8:56

R^R^R^!!!!!!

Š. Hašek 16.7.2021 8:55

Trefné připomínky, poznámky.

F. Svoboda 16.7.2021 8:55

R^R^R^!!!

L. Šimon 16.7.2021 8:25

Úmluva o lidských právech a biomedicíně

Česká republika tuto smlouvu ratifikovala v červnu 2001 a publikovala ji pod č. 96/2001 ve Sbírce mezinárodních smluv. Účinnosti nabyla 1. října 2001.

Kapitola I

Obecná ustanovení

Článek 1

Účel a předmět

Smluvní strany budou chránit důstojnost a svébytnost všech lidských bytostí a každému bez diskriminace zaručí úctu k integritě jeho bytosti a ostatní práva a základní svobody při aplikaci biologie a medicíny.

Každá smluvní strana přijme do svého právního řádu opatření nezbytná pro zajištění účinnosti ustanovení této Úmluvy.

Článek 2

Nadřazenost lidské bytosti

Zájmy a blaho lidské bytosti jsou nadřazeny zájmům společnosti nebo vědy. Takže ministr nejen, že porušuje naše vlastní zákony, ale i mezinárodní smlouvu, kterou náš stát podepsal. Každý rodič je zodpovědný za své dítě. Pokud se tedy mé dítě cítí špatně v roušce při vyučování nebude ji nosit a v tom případě není boha, ktetý by to mohl vynucovat. To stejné co se týká očkování. (je mi 70 a očkovat jsem se nechal)

Š. Hašek 16.7.2021 8:23

Jste hlupák. Takový ten nadšený hlupák. Ti bejvaj nejhorší.

Denně potkávám na ulici občany, ihned bych 38% z nich zarazil úhrady ze státního fondu zdraví. Protože už vod pohledu na všechno kašlou!!! Tedy na svoji samostatnou údržbu.

Krom toho jste jednoduchoučký neznalec, protože nucený výběr peněz a potom jejich přidělování čekatelům ve frontě, nazýváte jakýmsi pojištěním.

Čili jste ještě hloupější, než televizní manekýny, ty to kvákají taky. A furt.