2.6.2024 | Svátek má Jarmil


Diskuse k článku

PRÁVO: Ištvanova právní svévole

Hlášku "Nechci slevu zadarmo" kdysi vložili do úst profesora Zelí Grossmann se Šimkem v jedné ze svých legendárních povídek. Lidé u toho slzeli smíchy. Když podobnou pitomost zcela vážně provozuje olomoucký vrchní státní zástupce Ivo Ištvan, najde se dostatek hlupáků, kteří se u toho nejen tváří smrtelně vážně a vedou o tom "odborné" debaty, nýbrž s tím dokonce nadšeně souhlasí.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
L. Novák 1.8.2013 13:15

Re: Profesionální lhář a demagog Šejna

Svobodo, pro vás platí totéž, co jsem napsal o Šejnovi. Jste ze stejného hnízda jako on.

J. Svoboda 1.8.2013 13:11

Re: BALVÍN- VYRAZIL řed. ND- chystá se i na ředitele NG!

No vidíte, paní Hajková. Skoro to vypadá, jako bych měl v pozdější odpovědi Vám pravdu. Jste zabedněnou fanynkou modrých stak s oranžovou a rudnoucí šálou.

V. Hajková 1.8.2013 13:10

Re: K TOMUTO NENÍ CO DODAT

Chtěla  jsem  -  překopírovat  -  krásný  snímek   ožralého  Balvína-  jak  tančí  s  p.  Bémem  -  ale  redakce   mně  to  2X   smazala!    ZAJÍMAVÉ!

J. Svoboda 1.8.2013 13:06

Re: Profesionální lhář a demagog Šejna

Paní Hajková, nevím, jak jste stará, ale skoro bych řekl, že jste souhlasila už s popravou Dr. Horákové.

V. Hajková 1.8.2013 13:06

K TOMUTO NENÍ CO DODAT

http://www.lidovky.cz/odvolani-buriana-rozzlobilo-nemcovou-s-rusnokem-uz-nemame-si-co-rict-12p-/zpravy-domov.aspx?c=A130801_125834_ln_domov_ogo

J. Svoboda 1.8.2013 13:04

Re: Profesionální lhář a demagog Šejna

Pane Šejno, ne, že bych Vám chtěl podkuřovat, nebo s Vámi závodit, vůbec ne. Jen bych chtěl říci, že Novákovy reakce a výlevy "perfektně vyfutrované" slušností a notnou dávkou "morálky", jsou jen ukázkou toho, komu a jak moc záleží na dehonestaci policie a státních zástupců.

To je, jak se domnívám už jasné. Zbývá jen zjistit důvody.

K. Frauknecht 1.8.2013 13:03

Klídek :-)

přece Vás nemůže vytočit taková hloupost.

V. Hajková 1.8.2013 13:00

Re: Profesionální lhář a demagog Šejna

Naprostý  souhlas  pane  475 :-)))

M. Moravcová 1.8.2013 12:58

Re: Štěpánkovo slovo - slovo Boží

Souhlasím. Jen mi vadí ty jedovatosti bez znalosti. Neobjektivita.

M. Moravcová 1.8.2013 12:56

Re: mýlíte se, pane Štěpánku

Podle Vašeho měřítka: Vlastníte byt? Jste zloděj. Má soused kozu a Vy ne? Je zloděj. Běžte do háje s takovými měřítky. Makejte, snažte se, vypracujte se a budete taky mít. Nemusíte mít vysokou školu, stačí když budete šikovný instalatér. Ale to se musí makat a nejen koukat kdo má víc.

L. Novák 1.8.2013 12:53

Re: Profesionální lhář a demagog Šejna

napsal: "I kdyby nakonec nikdo z obžalovaných nebyl odsouzen, vydělal stát na této akci částku 150 milionů Kč a k tomu získal několik kilogramů zlata.

Mnozí lidé totiž už zapomněli, kolik peněz policie zabavila při domovních prohlídkách a při prohlídkách bankovních schránek. A mnohým lidem nepřipadá divné, že se k těmto vysokých částkám a ke zlatu nikdo z obviněných nehlásí. A obvinění asi moc dobře vědí, proč."

Šejno, pro vás žádná blbost a žádná lež není dost velká, abyste nebyl schopen napsat ještě větší. "150 milionů Kč a desítky kilogramů zlata", které vybrala policie z bezpečnostní schránky v bance a ne někde pod podlahou v bytě jako u Ratha, podléhají bankovnímu tajemnství. Pochybuji, že by banka něvěděla, kdo tam ty peníze a zlato uložil. Na vklady v bankách se vztahují velmi přísné předpisy a banky samotné musí podle zákona hlásit "podezřelé transakce" OČTŘ. Jestli se tak stalo i v tomto případě, nevím, a nevíte to ani vy, soudě podle vašich blábolů a odkazů na zprávy v médiích, které byly součástí dezinformační kampaně vytvořené OČTŘ 13. a 14. 6. 2013 po monstrózním policejním zásahu, jehož výsledky jsou zatím velmi žalostné.

Uniká vám to podstatné: Peníze a zlato vytažené z banky podléhají bankovnímu tajemství a už o nich nejspíš nikdy neuslyšíte. Protože není prokázáno, že by pocházely z trestné činnosti, PolicieČR potažmo stát jen tak zabavit peníze nemůže. Nejspíš se ukáže, že mají konkrétního majitele, a pak vůbec nepřichází v úvahu, že byste se mohl dozvědět, komu patří. Policie ČR se samotřejmě nebude chlubit tím, že prošustrovala miliony na policejní zásah a převážení a hlídání cenností, které pak s odstupem času musela vrátit. To půjde na účet daňových poplatníků, stejně jako bilionový tunel OZE, který poslanci vaší oblíbené strany prosadili (2005) v poslanecké sněmovně zdravému rozumu navzdory.

A takový idiot jste i vy, Šejno!

M. Urban 1.8.2013 12:53

Re: Štěpánkovo slovo - slovo Boží

Paní Moravcová, já bych řekl, že jejich výplata byla průměrná. To znamená, že sice braly více než předchozí sekretářky, ale méně než ty budoucí.

V. Hajková 1.8.2013 12:10

Re: BALVÍN- VYRAZIL řed. ND- chystá se i na ředitele NG!

Ne-  p. Běhounek.  To  ani  náhodou  ! 

P. Běhounek 1.8.2013 11:58

Re: BALVÍN- VYRAZIL řed. ND- chystá se i na ředitele NG!

Pamatujete takové čistky u jakékoliv vlády během 3 týdnů? To ani nemluvě o důvěře. Já opravdu ne a lůza hýká, že je to boj s korupcí, protože vyhazují modré straky. Modré straky bych také rád vyhodil, ale s nimi i rudé, oranžové a určitě bych je neměnil za ty ze strany přátel organizovaného zločinu

P. Běhounek 1.8.2013 11:50

Re: Štěpánkovo slovo - slovo Boží

soud už rozhodl tak co to plácáte, vy primitivní demagogu, lékařů máme an jedoho člověka nejvíce v Evropě, 600 tis. za rok bere vedoucí supermarketu, přál bych vám zažít domovy seniorů za komunistů, to odporné prostředí, bez jakékoliv moderní léčby protože zde nebyly ani moderní přístorje a ani moderní farmaka

M. Moravcová 1.8.2013 11:49

Re: Štěpánkovo slovo - slovo Boží

ale soud už rozhodl. Dokonce ten nejvyšší. A o tom, o čem rozhoduje strana,  vidíme teď v přímém přenosu.  A ta ne sekretářka, ale   ř e d i t e l k a   s e k r e t a r i á t u  premiéra  neměla čtvrtmilionový plat, ale 33 tisíc měsíčně, což není vůbec hodně.  Dostala k tomu odměny, ne každý měsíc.  Sprostá hovada říkají, že za to, že byla "sekretářská domina". Já bych řekla, že odpovědnost a důležité spoustu práce měla. A myslím tím to, co jsem napsala. Zajímalo by mě, kolik braly ředitelky nebo ředitelé sekretariátu premiéra  nebo i prezidenta v minulosti, pro srovnání. Z čeho se tady plete bič.

J. Svoboda 1.8.2013 11:46

Re: mýlíte se, pane Štěpánku

Jak prosté, paní Moravcová, nejbohatším proto, že bohužel v této republice to často jsou největší zloději a proto jsou nejbohatší. Ale i v tomto rajonu by příslušné orgány měly spravedlivě měřit. Vzpomeňte si např na kšefty pana Romana a jeho právníka s I & C Energo. Myslíte si, že bude politická vůle do toho šlápnout? Například pro pana Štěpánka to určitě jsou "ti nahoře".

J. Svoboda 1.8.2013 11:38

Re: mýlíte se, pane Štěpánku

Paní Hajková, o Vašem IQ nemám žádné mínění, ale přesto bych neházel flintu do žita. Možná by vysvětlování a dobrá vůle pomohly.

J. Svoboda 1.8.2013 11:33

Re: Štěpánkovo slovo - slovo Boží

Pane Běhounku, o tom, co je trestuhodné, už "nerozhodujeme my, strana", ale soud, Víme? Už by nám to konečně mohlo dojít. Právo na práci existovalo posledně za Jakeše. Ten se v ZP vyznal jako Vy. Vám opravdu není divné to, že domovy seniorů nemohou sehnat lékaře a že je to zaviněno chováním zdravotních pojišťoven? A na druhé straně sekretářská domina bere čtvrtmilionový plat?

V. Hajková 1.8.2013 11:33

BALVÍN- VYRAZIL řed. ND- chystá se i na ředitele NG!

Členové SPOZ, kteří ještě nedostali místo ve státní správě, nechť se urychleně přihlásí na Pracovním úřadu vlády ČR.

Zn. Prezident Zeman...

J. Svoboda 1.8.2013 11:24

Re: mýlíte se, pane Štěpánku

Paní Hajková, jako pravděpodobně Klausova fanynka, si snad ještě pamatujete, že peníze nemají mašličky, (já dodávám - proto se může nepokrytě krást).

P. Běhounek 1.8.2013 11:18

Re: Štěpánkovo slovo - slovo Boží

proč mám náhrada za jednu práci připadá jako něco amorálního, závistihodného možná, ale trestuhodného určitě ne, možná ani odsouzení hodného, každá zaměstnanec má právo dle ZP na jinou práci pokud se ze zaměstnavatelem dohodne na konci jeho pracovního místa nebo na peněžní odstupné

J. Svoboda 1.8.2013 11:15

Štěpánkovo slovo - slovo Boží

Vážený pane Štěpánku,už mnoho lidí před Vámi psalo přihlouple o tom,že si poslanci v trafikách někdy přišli na méně,než jako poslanci.Vy jistě, jako správný obhájce všech zlodějů a korupčníků,víte všechno nejlépe.Takových má tato repiblika moc a moc.V případě pana Fuksy-nemyslíte, že ho byla jako poslance škoda, když s takovými excelentními předpoklady zastává funkci v aeroholdingu?Mluvit o Kalouskovi této souvislosti jako o zodpovědném ministru financí je protimluv.Nazdá se Vám?

Pan Štěpánek umanutě tvrdí,že Nejvyšší soud nastavil Ištvanovu řádění limity.Vůbec mu při tom nevadí tvrzení mnoha renomovaných právníků,že tato kauza není denním chlebem NS a na jeho rozhodnutí je to vidět.A Štěpánkova Kalusovská borovnost je zarážející.Z jeho prtojevu je krásně vidět,že ač toho z komunizmu moc neprožil,učil se v těch dobách svědomitě.Kdo nejde se mnou(námi),jde proti mně(nám).

Proto,že lidé,hlavně v poslední době nemají rádi ty nahoře,mají rozumní lidé dost a dost důvodů.Chování a urážky pana Štěpánka je poplatné tomu,že má velmi nízký práh citlivosti vůči chování všech zlodějů.Kdo s panem Štěpánkem nesouhlasí,je prostoduchý a ideologický hlupák a pan Štěpánek má vymalováno.Nechť se pan Štěpánek(podle svého vajadřování nejlepší právník na Zemi),pokusí rozplést obchody pana Romana a jeho právníka s I & C Energo!Buď je to pro něj "ten nahoře",nebo si vyláme zuby daleko dříve,než kritizovaný Ištvan.Vůbec,možná by byl užitečný pohled pana Štěpánka do zrcadla,zda tam náhodou neuvidí ideologického hlupáka.Těch řečí o levé části politického spektra už byklo také dost.Ať se dívám jak chci,pravou část tady nikde nevidím.Prý by měl Ištvan dřepět za katrem sám.Nejsem si tím jist, ale možná by bylo přínosné,kdyby tam dřepěli spolu s pnam Štěpánkem.Možná by to prospělio Štěpánkovu vzdělání.

Štěpánek také píše o hanebné Zemanově svévoli.Doufám,že ještě nezapomněl,že ho jeho Bůh,Klaus s celou rodinou bezhalvě podporoval.Jen košťátko a podívat se před vlastní práh.

P. Běhounek 1.8.2013 11:11

Re: ale no tak, pane Dostále

jestě zákldní první axiom, to že policie nedokáže prokázat koho co je, neznamená to, že to nikoho není a může si to nechat, pokud to neprokáže, musí to vrátit i s úroky

P. Běhounek 1.8.2013 11:10

Re: ale no tak, pane Dostále

zbytečně jste se upnul k tezi, která tak není, schránku nemůže zakládat anonym

M. Bezouška 1.8.2013 11:07

Re: pane Běhounku

pane Šejno, takže ještě jednou a po lopatě (i když by asibylo  lépe lopatou): přestaňte si vymýšlet blbosti. Dokonce i  ten osel se švidravýma očima potvrdil, že ony peníze a zlato byly "objeveny" v pancéřových bankovních schránkách, nikoliv v prostorách .... obviněnými, jak uvádíte. Celkem dlužno konstatovat, že kromě češtiny je vaší slabou stránkou i logické uvažování. Zkuste to znova - říkáte, že hodnoty byly zabaveny u obviněných a že se k nim nikdo nehlásí - ??!!?? Sancta simplicitas! (česky by se řeklo asi "jak snadné je býti pitomým").

V. Hajková 1.8.2013 10:57

Re: paní Hájková

Je  puvabné-  jak  děláte  mrtvého  brouka-  na  zprávu  o  Janouškovi!  :-)))

V. Hajková 1.8.2013 10:56

to: p. ŠEJNA-

Kde  je  ve  Vašem  odkazu   citováno,  že  k  penězum  a  zlatu  se  nikdo  nehlasí??   A  co  říkáte  na  tento  článek-  rozhovor  s   Bohoušem  z  Altneráku!                                                        http://www.ceskapozice.cz/domov/politika/bohuslav-sobotka-zachranme-parlamentni-republiku         Sakra-  Vy  asi  si  to  nebudete  umět  ztahnout  že :-)?

M. Šejna 1.8.2013 10:40

ano, paní Hájková

Vám to opravdu nemá cenu vysvětlovat

J. Vintr 1.8.2013 10:40

Re: Hmmmm

Naivní představa, "že už se jednou s těma hajz..ma něco udělá". Každá personální výměna v erární sféře znamená, že k těm stávajícím pijavicím, které těch "spodních devět milionů" (ve skutečnosti je to jenom zlomek z tohoto počtu) živí, přibudou další. A každý z těch nových má rodinu, kamarády nebo někoho, komu se chce zavděčit. A ty stávající pijavice zůstanou samozřejmě u (nějakých jiných) koryt dál, protože se přece nebude vytvářet špatný precedens - ty nově nastupující pijavice vědí, že na těch nových místech nebudou věčně ...