2.6.2024 | Svátek má Jarmil


Diskuse k článku

PRÁVO: Ištvanova právní svévole

Hlášku "Nechci slevu zadarmo" kdysi vložili do úst profesora Zelí Grossmann se Šimkem v jedné ze svých legendárních povídek. Lidé u toho slzeli smíchy. Když podobnou pitomost zcela vážně provozuje olomoucký vrchní státní zástupce Ivo Ištvan, najde se dostatek hlupáků, kteří se u toho nejen tváří smrtelně vážně a vedou o tom "odborné" debaty, nýbrž s tím dokonce nadšeně souhlasí.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Hajková 1.8.2013 14:38

Re: Paní Hajková

Skoro  bych   Vás  tipovala  na  zn:   HOFMAN-   známého   to   fízla  z  uvodníku  p.  Neffa 

M. Moravcová 1.8.2013 14:37

Re: Štěpánkovo slovo - slovo Boží

Já vím. Někdy mám potřebu věci rovnat.

P. Vítek 1.8.2013 14:37

Stopa byla odvedena jinam,aby se psi vrhli na nekoho jineho a skutecni zmetci se smeji a pocitaji trzbu z dnesniho slunecneho dne na sve FVE

J. Vyhnalík 1.8.2013 14:36

Re: Neber úplatky, neber úplatky, nebo se z toho zblázníš...a je to marný, je to marný, je to marný... Film je z roku 1974!!!

Svědomí jim nedovolilo hlasovat pro zvýšení DPH a zároveň jim svědomí nedovolilo shodit vládu. Ještě dva dny před složením mandátů se pokoušeli se svými názory uspět na sjezdu ODS, kde dokonce Ivan Fuksa kandidoval proti Petrovi Nečasovi a druzí dva obhajovali místa ve výkonné radě. Ani jeden nebyl zvolen a tak poznali, že nemají podporu v ODS, která by jim umožnila svůj odlišný názor prosadit. Zachovali se jako slušní a čestní lidé a uznali, že nemá smysl se stavět proti většině a chovat se jako malí kluci na pískovišti, kteří radši společnou stavbu rozkopou, když neprosadí svoji verzi padacího mostu.

To je chování dospělých a inteligentních lidí, není divu, že to novináři a čtenáři novinových titulků nedokáží pochopit. Velmi pravděpodobně jim bylo řečeno, že pokud se vzdají mandátů, nebudou muset jít na pracák, ale koalice jim zajistí místa odpovídající jejich kvalifikaci a všimněte si, že to opravdu nikdo nezpochybňuje. Ti dva o kterých se mluví jako o trafikantech získali pozice na které jsou velmi dobře kvalifikovaní a v případě Ivana Fuksy se dovolím tvrdit, že mnoho odborníků se srovnatelnou kvalifikací na to místo u nás nemáme. Marek Šnajdr vystudoval účetnictví na VŠE, má za sebou praxi s vedením firem a prací v PS, takže pro pozici zástupce zájmů státu v dozorčí radě za cca 30 000 Kč měsíčně, je to jistě víc než dostačující kvalifikace.

P. Vítek 1.8.2013 14:30

Re: Štěpánkovo slovo - slovo Boží

Teprve se tady rozhlizim,kdo je kdo-ale radil bych,nereagovat na s.Svobodu.Je to hlupak

P. Vítek 1.8.2013 14:24

Re: Štěpánkovo slovo - slovo Boží

Pane Svobodo byl jste v KSC?Ale uprime,a nestydte se,pokud jste byl.Nekteri lide jsou schopni velmi objektivne posoudit a odsoudit svuj "cin"

J. Svoboda 1.8.2013 14:23

PANE Vítku

použijte si, co chcete a nevahrožujte. V této souvislosti bych Vám chtěl připomenout Horníčkovu vzpomínku na jeho tetu, řka, že si nasadila hlavu krávy a chovala se jako dáma, na rozdíl od případů kde je tomu naopak.

J. Vyhnalík 1.8.2013 14:21

Re: paní Hájková

Naučte se číst a chápat jednoduchá česká slova. Za domácí úkol si zjistěte rozdíl mezi ZABAVILI a ZAJISTILI.

J. Vyhnalík 1.8.2013 14:19

Re: pane Vondráčku

Ty peníze patří nájemcům schránek v bance, nebo jejich známým, příbuzným, sousedům, kolegům z práce, spolužákům ze školy atd., kteří si je u nich uschovali. Tito lidé si pro peníze přijdou a peníze jim budou s omluvou vráceny a nikdo jejich jména nezveřejní, protože jsou chráněna zákony.

J. Svoboda 1.8.2013 14:18

Re: Profesionální lhář a demagog Šejna

Paní Hajková, nezapomínejte, že diskuse není hříštěm ani na fotbal, ani na hokej, ani na rugby.

J. Svoboda 1.8.2013 14:15

Paní Hajková

nejde o drzost, ale o zdravý rozum. Pokud vyjádříte bezvýhradný souhlas s panem Novákem, který neváhá nazvat cizího člověka, který s ní nesouhlasí idiotem, co si myslíte, že byste ode mne mohla očekávat? Od Vás se ani nemohu nechat urazit, to by mně vadilo od jiných osobností. Ohánět se odporem proti kom. hnusu, je zbytečné. Komunizmus z Vás stejně čouhá, jako sláma z bot.

P. Vítek 1.8.2013 14:14

Re: Profesionální lhář a demagog Šejna

Pokud nekdo podporil svym jmenem stranu,ktera schvalovala kradeze a vrazdy ma byt vyobcovan.To neni jen tak nejake hnizdo.....!

J. Vyhnalík 1.8.2013 14:14

Re: pane Vintře

Nebyla, peníze by musela vrátit zpět do banky.

J. Vyhnalík 1.8.2013 14:12

Re: pane Frauknechte

Policie NIC NEZABAVILA. Pouze zadržela, což znamená, že tyto prostředky uschovala do té doby, než se věc vyšetří. Jednalo se o prostředky, které měli různí lidé uložené v bankovních schránkách. Takovou schránku si může za poplatek zřídit každý, kdo má cennosti, které nechce držet doma ve skříni, aby o ně při návštěvě zlodějů, nebo přírodní katastrofě nepřišel.

Jediné, co s tím policie může teď dělat je, že se zeptá osob, které měly schránky pronajaty ne tyto prostředky. Ty peníze nemusely být jenom těchto osob, ke každé schránce je možné sjednat právo přístupu pro více osob a všichni tito lidé mohou do schránek ukládat věci nejen vlastní, ale i svých blízkých a známých.

Nakonec policie tedy všechno vrátí a stát si bude moci ponechat jenom to, o čem soud rozhodne, že státu propadá. Všichni majitelé zadržených prostředků jsou chráněni zákonem na ochranu osobnosti a bankovním tajemstvím a NIKDO nemá právo jejich jména zveřejnit.

Doufám, že to nebylo pro Vás příliš dlouhé. Cizím slovům jsem se snažil vyhnout.

V. Hajková 1.8.2013 14:11

Balvín- právě v televizi lže jak PRASE!

Vedení   ND  -   se  staví   proti   Balvínovi  a  plně  za  ředitele  p. Buriana!  Opilec  Balvín  dostane  přes  čenich!

P. Vítek 1.8.2013 14:09

Re: Profesionální lhář a demagog Šejna

Jeste jednu urazku damy a pouziji diakritiku!

R. Langer 1.8.2013 14:05

Hm, to je opravdu

materiál k zamyšlení. Hlavně ten konec... :-(

J. Svoboda 1.8.2013 13:55

Re: Profesionální lhář a demagog Šejna

Pane Nováku, vaše příspěvky jsou většinou velice "inteligentní".

Každý je z nějakého hnízda. Z jakého hnízda jste Vy mne ani nenapadlo sledovat a považuji to za ztrátu času i když k několika autorům v této diskusi bych vás přiřadit mohl..

P. Vítek 1.8.2013 13:51

Bez chyby pan Stepanek!Ale jak stohoven?

Treba to ,ze pravnici "obzalovanych" uz chystaji protiutok.Treba pujde Ivanek nakonec do lochu.Ale ten konec clanku asi bude velka pravda,toho se bojim..Spoleham se nakonec,ze paralelni akce ZemanKlaus to cele muze zabrzdit.(Sosani v rozkladu,Zemani stahnou agresivni volice a Klaus kolem sebe shromazdi nezakuklene pravicaky.Uz se snad vsichni za tu dobu vybarvili a poznaji se ti prebarveni) A ze by to mohlo byt vitezstvi Klause.Ale ten CAS!

J. Svoboda 1.8.2013 13:50

Pane Běhounku

Je nás mnoho, kdož trafiky, zvláště v tomto případě, považuje za kporupci a tzn. za trestný čin. Doufám, že se nedočkáme doby, kdy nám Vy budete zakazovat mít vlastní názor.

Jinak, pokud se týká Zákoníku práce, než o něm začnete diskutovat, bylo by velice přínosné, si ho nejprave přečíst.

M. Moravcová 1.8.2013 13:46

Re: Štěpánkovo slovo - slovo Boží

Nikdy nikoho jsem nenazvala nečí dominou. (a nenuťte mi najednou nějaký jiný význam).Nevíte  nic o jejich vztahu, nevíte nic o jejich předchozích vztazích, soukromí jakýchkoliv lidí je pro mne tabu.  Ne tak pro Vás.  Co neznáte z drbů, to si domyslíte a přibarvíte. To dělají ta sprostá hovada. Pomluva a jedovatá slina dokáží udělat to největší zlo.

Že se pan Nečas snažil získávat informace je přece naprosto normální. byl by nezodpovědný a blbý, kdyby to nedělal. Když  mu je nedodala BISka, získával je jinak.

A Vaše fantasmagorie o tom, kdo nechal vyrůst exvekslákům nebudu komentovat. To jsou zase je plky staré Dymákové. Protože Ištvan nezatýká a nezatýká. 

J. Svoboda 1.8.2013 13:42

Re: Štěpánkovo slovo - slovo Boží

Pane Běhounku, suďte, urážejte. U soudných lidí tím ubližujete havně sám sobě. Osobně bych za demagoga považoval toho, kde nechce a nechce vidět skutečnost. Vaše čísla jsou hodna nejlepšího ministra financí Mléčné dráhy. Co jsou nám platná čísla o počtu lékařů, když skoro nikdo z nich nechce jít do domova seniorů, protože pro obživu by taková zaměstnání potřeboval tři? Myslíte, že je to pro lékaře možná varianta? To že nebyly ani moderní přístroje, ani moderní farmaka - pan Haluška říkal: v patnastom storočí som ani ja nebol majorom a terazky - hej. Teď je všechno moderní, ale je to na prdlačky, kydž to nikdo nechce, nebo nemůže zaplatit.

V. Hajková 1.8.2013 13:36

Re: K TOMUTO NENÍ CO DODAT

Otevřete  si  diskuzi-  a  je  to  odkaz  asi  v  19  příspěvku  od  shora

V. Hajková 1.8.2013 13:33

Re: K TOMUTO NENÍ CO DODAT

http://www.lidovky.cz/ministr-odvolal-reditele-narodniho-divadla-v-praze-f89-/zpravy-domov.aspx?c=A130801_102210_ln_domov_tep

J. Svoboda 1.8.2013 13:29

Re: Štěpánkovo slovo - slovo Boží

Paní Moravcová, máte pravdu, že teď zřetelneji a lépe vidíme, o čem rozhodovala a dále by chtěla rozhodovat strana. Vy se jisto jistě mezi sprostá hovada nepočítáte, i když se skoro tak chváte. Je mnoho lidí, kteří mají větší odpovědnost a spoustu důležité práce a přitom nedosahují zdaleka takového platového ohodnocení, pravděpodobně hlavně proto, že nejsou dominami, nebo dominanty. Váš zájem o to, co pobíraly ředitelky, nebo ředitelé sekretariátu premiéra v minulosti je chvályhodný. Dokud člověk o něco jeví zájem, žije. Jde ale o kvalitu zájmů. Váš zájem není schopen něco řešit, je to irelevantní.

Pan Nečas podle vlastních slov používal paní Nagyovou pro tzv. vytěžování exvexláků. Není tím vina jeho rodná strana, která těm exvexlákům dala vyrůst?

P. Běhounek 1.8.2013 13:23

Re: K TOMUTO NENÍ CO DODAT

to by dobrý tip, dá se to vygooglovat, ještě stojí za to připomenout Balvínova kamoše Janouška, mafie si vždy rozměli, ať Klausova nebo Zemanova

L. Novák 1.8.2013 13:20

Re: Kde jsou ti tajemní vojenští prokurátoři ?

Ti Ištvana vyškolili a poskytli mu know-how. ;-)

V. Hajková 1.8.2013 13:20

Re: Profesionální lhář a demagog Šejna

Není   to  někdo  ze  smečky   z  pod  Neffem??

V. Hajková 1.8.2013 13:18

Re: BALVÍN- VYRAZIL řed. ND- chystá se i na ředitele NG!

Víte  co  mně  mužete-   kryple   komunistický-  že???

V. Hajková 1.8.2013 13:15

Re: Profesionální lhář a demagog Šejna

Jsem  si  jistá-  že  nebudete  reagovat-  když  slušně  požádám-  z  čeho   tak  soudíte  ?  Kde  berete  tu  DRZOST-    mě    pro  kterou     je  komunista-   jen  odporný  HNUS!   tAK  SEM  S  TÍM-   kde  jsem  něco  psala,   z  čeho  lze  toto  usuzovat-    jste  asi  pěkný  KRYPL!