20.5.2024 | Svátek má Zbyšek


Diskuse k článku

PRÁVO: Další Ištvanovo fiasko?

Ivo Ištvan vystoupil 13.6.2013 na tiskové konferenci spolu se šéfem ÚOOZ Robertem Šlachtou a společně s dalšími dvěma lidmi a oznámili v rozjařené náladě, kterak se jim podařilo ulovit "velké ryby" a zatknout je za korupci. Tito zatčení byli označeni jako "vedlejší produkt" při sledování lobbisty Rittiga a dalších tzv. kmotrů.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
E. Vašátko 10.2.2014 8:20

Re: Autora ctu a vazim si jeho nazoru. Dnes ale ...

Nezlobte se, ale to není argument, skutková podstata je stejná a ještě zřetelnější, než u těch 3 poslanců.

J. Kadeřábek 10.2.2014 16:07

Ne u třech, ale u dvou.

Tluchoř tu tzv. trafiku nikdy nevzal. To všem ve svatém rozhořčení poněkud uniká.

J. Lepka 10.2.2014 11:08

Chudák Rusnok!

On to vzít musel, strana ééé, Zeman zavolal a tak šel!

M. Frank 10.2.2014 7:55

Re: Autora ctu a vazim si jeho nazoru. Dnes ale ...

Tomu přece nevěříte ani vy sám, vaši presidenti falšují rodné listy, nechají se kouřit od stážistek a okupují cizí země kde vraždí obyvatelstvo a presidentují dál Jděte se s USA vycpat, to je odstrašující jeden velkej bordel! A svoboda? To co se děje při příletu nemá se svobodou co dělat! Aby mne šacoval paki hned na letišti, to je hnus velebnosti!

J. Lepka 10.2.2014 11:11

M.Frank

Mám dojem, že pláčete na opravdu špatném hrobě !

J. Holič 10.2.2014 14:23

Re: Autora ctu a vazim si jeho nazoru. Dnes ale ...

Kdyby vám někoho zabila bomba v letadle, byl byste nejhlasitější kritik "slabé kontroly". I ty kontroly mají své etické hranice, které možná párkrát byly překročené, ale zajímalo by mě, jaké máte "svobodné řešení. Všichni neustále omílali, jak je možné, že se dostali v roce 2001 vyzbrojení teroristé do letadel a teď se zas nadává, že se moc kontroluje. Tak si vyberte. Nejsem nějaký expert a nedovedu tudíž říci, jaká míra prohledávání je nezbytná, ale rozhodně nehodlám ze sebe dělat ubožáka, který by raději upřednostnil vlastní pohodlí, třeba i za cenu nějakých těch zabitých lidí v letadlech a mrakodrapech. To by byl teprv hnus!

T. Pansky 10.2.2014 22:18

Re: Autora ctu a vazim si jeho nazoru. Dnes ale ...

Jestli jste to nepochopil, ja nikoho neobvinuji, nikoho se nezastavam.  Jen jsem argumentoval se slovy autora. ...  Ano, prezident Obama a jeho company zfalsovali jeho rodny list, o tom si cvrlikaji vrabcin na strese.  Je smutne, ze zadny federalni soudce nechce vzit tento pripad do soudni sine a soudit - je to pochopitelne, protoze se soudci boji.  Ano, Clinton se nechal kourit od stazistky a k tomu nebyl jedinym prezidentem USA, ktery mel mimo manzelsky pomer.  A situace pri priletu?  Mate pravdu.  Vseobjimajici levicovi Demokrate striktne brani ideu nesacovat nikoho nebo vsechny (logika musi stranou).  Ale Amerika ma jednu obrovskou vyhodu - svobodne se o vsem diskutuje (prestoze Obama se snazi zavadet nejake komunisticke manyry od statni spravy).

V. Mlich 10.2.2014 11:13

Korupce je, když si přilepší

Ale když někdo místo poslaneckých prebend má jen almužnu za správní radu, tak si pohoršil. A to by snad ani v America neměla být korupce. Nebo jo?

J. Svoboda 10.2.2014 17:41

Re: Korupce je, když si přilepší

Pane Mlichu, korupce je to v každém případě, bez ohledu na absolutní výši odměny. Korupce by to nebyla, kdyby ten poslanec šel podnikat na vlastní triko.

L. Novák 10.2.2014 17:52

Re: Korupce je, když si přilepší

Nesmysl.