20.5.2024 | Svátek má Zbyšek


Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Pokorný 25.3.2024 8:43

Autore spisku, jen připomenu...a přesto jste si, a možná, že i vy osobně, dosadili na ten Hrad přesvědčeného komunistu a komunistického vojenského špióna nadplukovníka a tedy i vašeho prezidenta P. Pavla. Sláva vám!

R. Gramblička 25.3.2024 8:42

toto omlouvání je zajisté odporné a odsouzeníhodné (ve smyslu morálního odsouzení) nicméně nemělo by být trestáno pokutou či omezením osobní svobody

R. Gramblička 25.3.2024 8:37

Mimochodem, projevila se v USA nějak znatelně svoboda hajlovat a šířit myšlenky nacismu? Nevšim jsem si

R. Gramblička 25.3.2024 8:36

cit:"Svobodu projevu a právo vyhledávat a šířit informace lze omezit zákonem, jde-li o opatření v demokratické společnosti nezbytná pro ochranu práv a svobod druhých, bezpečnost státu, veřejnou bezpečnost, ochranu veřejného zdraví a mravnosti"

Tak si říkám, jak bláboly soudruha Skály omezují práva a svobody druhých, bezpečnost státu, veřejnou bezpečnost či veřejné zdraví? Dumám a nic mně nenapadá. Snad jen ta mravnost? Což je ale dost gumový argument. Zakážeme ze stejného důvodu třeba LGBT ideologii? Ta má v určitých ohledech taky negativní dopady na morálku, zejména dětí a mládeže. A totéž platí pro násilí ve filmech a videohrách. Anebo porno.

Výše citovaný odstavec jde proti samotnému právu na svobodu projevu a dle mého soudu by měl být zrušen nebo výrazně omezen jen na extrémní případy. Jinak se jednou můžeme probudit do dne, kdy zmíněný odstavec osekal svobodu projevu na takovou úroveň, že se sama o sobě stává zbytečnou

A. Renjascu 25.3.2024 8:22

To neříkejte moc nahlas, ještě by si mohli někteří vzpomenout na volyňský masakr...

https://www.expres.cz/zpravy/volyn-volynsky-masakr-polsko-ukrajina-ceska-televize.A180910_160140_dx-zpravy_stes

J. Rejzek 25.3.2024 8:16

Článek 17, odstavec 2. Každý má právo vyjadřovat své názory. Ale: "To by se pak mohli lidé hlásit třeba k nacismu a veřejně nosit nacistické symboly".

Co pak ale s lidmi, kteří se k výše uvedenému veřejně nehlásí, ale tyto režimy veřejně podporují.Pučistický režim na Ukrajině, oslavující Banderu, Šucheviče a jiné fašounské výtečníky, je toho příkladem. Tento režim dává okázale najevo, kde jsou jeho kořeny. Sochy , názvy ulic, pamětní desky na domech, to vše patří ke kultůře dnešní Ukrajiny.

Máme právo se k tomu vyjadřovat,ale...

F. Navrátil 25.3.2024 8:13

Katyňský masakr, ke kterému dal příkaz gruzínský zločinec Džugašvili a který vykonal gruzínský masový vrah Berja byl projevem genocidy. Omlouvání nebo zlehčování je odporné a odsouzeníhodné. To by bylo stejně hnusné, jako omlouvání masakru 33 tisíc kyjevských Židů v roce 1941 v rokli Babij Jar, který mají na svědomí milice ukrajinských nacionalistů pod odborným velením německého sonderkomanda.

V. Církva 25.3.2024 7:38

Nebo je to prostě tak, že vám bolševikům už zase otrnulo a snažíte se ty vaše svinstva relativizovat.

Vraždění polské elity v Katyni provedli bolševici ze Sovětského Svazu a bylo to svinstvo pro bolševismus typické. Nemá vůbec smysl diskutovat jestli to nazvat vraždou, genocidou, stalinismem. Je to jedno. Bylo to prostě Rusko takové jakým už zase skoro je.

Komunisty zavřít!!

V. Církva 25.3.2024 7:31

Nějak vám bolševikům zase otrnulo. Po roce 1989 si Rusko i bolševici sypali popel na hlavu a nebylo správné Rusko provokovat.

Myslím ale, že když už je Rusko zase neobolševické je čas přesta být sametoví.

F. De Winter 25.3.2024 7:28

Jak pravil Churchill, příští komunisté si budou říkat antikomunisté.

V. Církva 25.3.2024 7:27

Tak v době kdy země už je zase placatá a covid není vir ale chemtrails lze relativizovat všechno.

Chápu že když dnes lžou progresivisté, neomarxisti i gendristky, zdá se, že pár komoušů co propagují sovětksý Stalinismus máme nechat být.

Nemyslím si. Zločiny Stalinismu jsou zločiny, zločiny nacismu jsou zločiny, za otevřené hranice teroristům by se mělo zavírat a za ruskou agresi taky.

R. Langer 25.3.2024 7:16

Popírači, kteří nepopírali

https://dfens-cz.com/popiraci-kteri-nepopirali/

R. Tichý 25.3.2024 7:15

Nedela z nej mucednika. Odhaluje v nem lhare a hlupaka. Myslim, ze je nutne takove lidi odsuzovat k vyvaleni v dehtu a peri v kombinaci s pobytem na pranyri.

R. Tichý 25.3.2024 7:14

Jste bolsevik nebo rusky trol.

Nemecke zlociny proti ČSR byly souzeny u nasich soudu i v Norimberku!

Skala je krome hlupaka i stalinistou a zaslouzil by zavrit (spolu s vami ostatnimi bolseviky) do pribramskeho uranoveho lagru a zahodit klic.

J. Nevrkla 25.3.2024 6:44

Ziegler by chtěl trestat totalitáře? Tak aby na to nedoplatil.

F. De Winter 25.3.2024 6:27

R^R^R^

K. A. 25.3.2024 6:19

1) V článku naprosto chybí informace o tom, co Skála přesně řekl. Pak je zde přinejmenším sporné tvrzení, že vražda polských důstojníků byla genocida. Dokonce srovnatelná s holokaustem. Takové hodnocení de facto vyplývá i z citovaného výroku soudce, přitom to evidentně není pravda. U soudního výroku je to na pováženou.

2) Určitě bychom neměli zlehčovat zločiny, ale také je třeba rozlišovat jejich závažnost. Pokud jsou komunistické zločiny srovnatelné s nacistickými, pak je to třeba prokázat a ne tvrdit.

3) Katyň byla systematická likvidace polských elit. To samé ale prováděli nacisté vůči Čechům. Takže pokud by byla Kataň genocidou (je to otázka velmi problematická a nemá při stávající právně uznávané definici genocidy jednoznačné řešení), pak se nacisté dopustili genocidy na českém národě (ne tedy že ji jen plánovali, jak se tvrdí). Vzhledem k autorovým názorům na genocidu od něj vbrzku očekávám článek, v němž se jednoznačně vyjádří o tom, že Německo spáchalo na Češích genocidu.

R. Holub 25.3.2024 4:00

Velmi tezky problem. Stoji to za to z podivnych individui jako Skala delat mucedniky? V Americe, kde ted zakon, vubec soudnictvi, jsou cim dale tim ve vetsim opovrzeni, se rikalo ze nikdo nema pravo kricet "hori" v plnem divadle - ale jak dokazat ze ten volajici to volal ze zlovolne umyslnosti? Treba tomu veril, tak ho pak odsoudit ze plno lidi bylo uslapano, kdyz on je chtel zachranit? Znam lidi kteri neveri ze miliony lidi byly zplynovany (Osvetim, Treblinka,..). Musime doufat ze prohlednou casem... Svedectvi o techto zlocinech je naprosto presvedcujici... A kdyz budou volit neco jako nacisty nebo komunisty, tak i oni na to doplati. Slaba utecha...

R. Langer 25.3.2024 2:51

Už je. ;-D

P. Pilík 25.3.2024 2:06

Je však třeba podotknout, že Italové ač fašisté Židy do plynu neposílali, to udělali po obsazení Itálie Němci.

L. Novák 25.3.2024 0:44

Tady bude od místní bolševické ;-O Putinovy squadry zase nablito... ;-D