2.6.2024 | Svátek má Jarmil


Diskuse k článku

PRÁVO: Babiš zorganizoval dotační podvod

Podle policie Andrej Babiš řídil a koordinoval žádost o dotaci na Čapí hnízdo. Měl se tak dopustit poškození finančních zájmů EU.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Pavelka 18.8.2017 19:13

no

Dejme tomu superspravedlivý Vondráčku, že opět vyhrají vaše čestné a konstruktivní, inovací těhotné strany , bůh nás natřes i s mou koblihou .

M. Vondráček 18.8.2017 19:17

Re: no

No , pořád lepší než ta partaj "ANO ŠÉFE" nebo jak se to jmenuje :-)

V. Pavelka 18.8.2017 19:52

Re: no

Pořád lepší ?Ja jsem za ANO u vás Vondráček nevím co jste zač , tak kdo je pořád lepší, konkreto.?

M. Vondráček 18.8.2017 20:26

Re: no

To že jste za ANO , to se chlubíte, nebo si stěžujete ??

V. Pavelka 18.8.2017 20:33

Re: no

Konstatuji! A jsem pro zdravou Berluskonizaci této zemně.

M. Vondráček 18.8.2017 20:52

Re: no

Všiml jsem si , že potřebuje k životu silného a osvíceného vůdce. Myslíte , že Vaše problémy vyřeší za Vás ??

F. Navrátil 18.8.2017 12:44

Za oponou

S největší pravděpodobností z této aférky Babiš vyklouzne a cestou nabalí další voličské hlasy. V politických kuloárech se ovšem tvrdí, že v zájmu zachování současné mocenské rovnováhy (čti privatizace státního rozpočtu) musí Babiš skončit ve vazbě ještě před volbami. Taková alternativa reálně existuje. Předpokládám, že Babiš má pro takový případ nachystán plán "B" jako poslední východisko. Prezident Zeman mu udělí amnestii. To by ho sice udrželo v politice, ale sebralo mu spoustu hlasů.

M. Hoblík 18.8.2017 11:13

Babiš stejně jako jeho novodobí předchůdci

je nezničitelný! Havel nikdy nepil, Topolánek byl ctnostný muž, Karolína Peaková ideální ministr obrany a voliči jsou naivní troubové.

R. Divín 18.8.2017 11:48

Re: Babiš stejně jako jeho novodobí předchůdci

Babiš se stále víc zamotává do vlastních lží. Je třeba si uvědfomit, že ty jeho lži nejsou určeny normálně myslícím, ale nahrává svojí sektě náboje pro jejich další šíření. Sugestivně zdůrazňuje, že jeho "děti" chtěly podnikat a on jako hodný tatík jim na to přispěl. Pak ovšem mohly "děti " nahlásit podnikání na příslušném úřadu a mohly nerušeně podnikat. To by ovšem bylo pod úroveň zločineckého mozku AB. Oni nedělají nic normálně, jako obyčejný člověk.

A. Nový 18.8.2017 12:28

Re: Babiš stejně jako jeho novodobí předchůdci

Babišovi děti chtěly podnikat, tak jim tatíček věnoval statek. Až ze statku vybudovaly "Čapí hnizdo",na které dostaly dotaci, tak jim ho hodný tatíček sebral. :-))

V. Čermák 18.8.2017 13:46

Re: Babiš stejně jako jeho novodobí předchůdci

A oni teď nocují pod mostem a přes den žebrají......

A. Nový 18.8.2017 14:12

A oni někdy spali pod mostem?

Pozor, aby vám nezaskočil koblížek. Moh by to být ten, co ho vrabci rozhrabují na cestě. :-)

V. Pavelka 18.8.2017 19:45

Re: Babiš stejně jako jeho novodobí předchůdci

Divím se Divín, že jsi nikdy nebyl pod tlakem , jinak by jsi tak blbě nekecal.

F. Kusák 18.8.2017 10:39

Moc mě vadí,

že pány Babiše a Faltýnka, aniž by bylo ukončené vyšetřování,aniž by sou vynesl pravomocný rozsudek, už část veřejnosti a média předem odsoudila. Bez zřejmých důkazů, bez možnosti obhajoby a soudních postupů, běžných v právním státě. Kauzalita je zřejmá, likvidovat silného politického protivníka. Frontální útok proti ANO vidíme na všech úrovních včetně zastrašování sympatizantů nebo potenciálních voličů. Přitom darebáctví jiných a tisíce prokazatelných korupčních skandálů v ostatních partajích jako kdyby nebylo. Já za největší nebezpečí považuji ČSSD s její snahou o potlačení osobní svobody a snahou rozložit klasickou politickou soutěž. Koneckonců, měli jsme to možnost poznat s tzv. Oposmlouvě, tj. praktickým návodem, jak si rozdělit moc ve státě bez ohledu na volební výsledky.

M. Vondráček 18.8.2017 10:43

Re: Moc mě vadí,

Další sektář ...

M. Vondráček 18.8.2017 10:59

Re: Moc mě vadí,

Ty kroky , které popisujete teprve (doufám) přijdou. Zatím probíhá vyšetřování . Tak nevím , proč kobliháři tak řvou , že jim a jejich vůdci ubližováno.

P. Lenc 18.8.2017 10:59

Re: Moc mě vadí,

A u Nečase a pádu vlády vám nedostatek důkazů pane Kusáku nevadil? To byla ta "zlá" ODS, že?.

F. Kusák 18.8.2017 16:02

Re: Moc mě vadí,

A jak jste přišel na to, že nevadil. Celá ta kauza s premiérem Nečasem byla velmi trapná. A P. Nečas to neustál a zabalil to. Nedovedu si představit, jak by vedl takový slaboch zemi ve válečném ohrožení. V této souvislosti mě napadá, proč politika vynáší do nejvyšších výšin právě takové lidi. No, proč asi?

V. Pavelka 18.8.2017 20:23

No

Jakej nedostatek důkazů, Boha jeho, celá vláda a okolí vědělo že premierova bufetářka šéfuje přes zamilovaného tatku celé čESKO!

A. Nový 18.8.2017 11:37

Re: Moc mě vadí,

Já za největší nebezpečí považuji ČSSD s její snahou o potlačení osobní svobody a snahou rozložit klasickou politickou soutěž. Koneckonců...

***

Doporučuji přečíst Babišův "Mein Kampf". Ta kniha se jmenuje "O čem sním když náhodou spím".

F. Kusák 18.8.2017 16:14

Re: Moc mě vadí,

Tak to jsem od Babiše nečetl. Celkem mě to zas až tak nezajímá. Zato jsem četl Mein Kampf. Je to už dávno a bylo to v originále. Odporné čtení. Nějak mi není jasné, proč dáváte do souvislosti s Babišem rasovou nenávist, extrémní nacionalizmus a militarizmus. Ptám se, našel jste něco podobného v jeho vizi? Jestli ano, pak na něj dejte trestní oznámení, jestli ne, pak jste oblbnut osobní nenávistí a je zbytečné s Vámi diskutovat.

A. Nový 19.8.2017 0:55

Re: Moc mě vadí,

Blbečku, víš co je to nasázka? Babišova kniha "Co se mi zdá když spím" je "Mein kampf" po Česku. :-))

M. Těhanová 18.8.2017 13:14

Re: Moc mě vadí,

Na to, aby se člověk v téhle kauze orientoval ani nepotřebujete soud, aby vám řekl, co je správné. Ty důkazy jsou snad očividné.

A že silný politický protivník ve svém podnikání likviduje své konkurenty, na to snad taky nemusíte být velký myslitel, abyste to viděl. Stačí se zajímat.

A prosím, oposmlouvu sem stále netahejte, v té době se s volebním výsledkem a Havlovou záští vůči Klausovi nic moc jiného dělat nedalo. Havel přistoupil na Zemanovu nesmyslnou tézi o spálené zemi, jen aby zlikvidoval Klause. Navíc přes Zemana tehdy ve sněmovně nic neprošlo. Bylo to jediné řešení, které mělo v té době smysl.

A z tehdejších exponentů tam dnes už jsou jenom Zemanovi lidé, ale stále se najdou lidi, kteří to vyčítají dnešní změněné ODS. Je to docela ubohé.

F. Kusák 18.8.2017 15:54

Re: Moc mě vadí,

Bože můj, zas někdo chce soudit sám. A co takhle linčovat, to by se také mohlo. A hrdelní soudy na veřejnosti jako v Severní Korei nebo v Saúdské Arábii. Vážená paní, proč jste si pro své zvrácené názory vybrala NP. Je přeci mnoho jiných možností, kde byste uspěla se svými názory.

M. Těhanová 18.8.2017 20:01

Re: Moc mě vadí,

Pan Kusák je vůl, který nechápe psaný text. Nechci nikoho soudit, jenom bych byla ráda, aby lidi trošku přemýšleli. A vy plácáte nesmysly, co je zvráceného na tom, co jsem napsala?

J. Chaloupka 18.8.2017 9:53

Strany v parlamentu dělají vše pro to, aby

Babiš nikoho na koalici nepotřeboval, protože bude mít většinu. To ty úředníky na MF, co to kontrolovali, nenapadlo, že jde o podvod? Nenapadlo, protože to bylo běžné. Ostatně jestlipak se někdy dozvíme, kdo tu dotaci schválil?

K. Keinkopf 18.8.2017 9:20

Fakt je ten, že doba pokročila.

Onehdá při podezření z krácení darovací daně za jakési cetky, zasahovaly na úřadu vlády a u jeho zaměstnanců desítky až stovky po zuby ozbrojených policistů, a dnes, kdy se jedná o podezření z krádeže padesáti miliónů, se o to, vlatně, nikdo pořádně nezajímá.

P. Lenc 18.8.2017 10:31

Re: Fakt je ten, že doba pokročila.

Nojo, tehdy šlo o tu "ďábelskou ODS".Ale ufňukaného zloděje a fízla Babiše lid miluje.Jak by ne, rozdává kobliha a je jediný, který "nekrade".No neberte to, takového Jánošíka.

K. Keinkopf 18.8.2017 19:22

Re: Fakt je ten, že doba pokročila.

Dovolím si nesouhlasit. Pan Babiš není žádný "ufňukaný zloděj a fízl", on to bude pěkně vostrej chlapík. Podle toho, že nemá v těle kouska studu a i ve zdánlivě bezvýchodných situacích si jede podle svého, bude i dost odolnej. Myslím, že pan Mrázek nám o tom mohl hodně říct, ale taknějak mu na to nezbyl čas.

J. Lepka 18.8.2017 9:03

Dobré je si připomenout,

že kobližníci jsou sekta. Se všemi atributy poblouzněné náboženské komunity s vymytými mozky a absolutní odolností vůči argumentům bořící jim hrady z písku. Takže svého guru budou volit i kdyby natvrdo seděl.