2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jarak 13.3.2006 8:25

Re: Kde upadl na hlavu pan Kadlec

Proč to ten důchodce nevyrábí ve velkém?Měl by fajn odbyt u všech chatařů a chalupářů. A jisté etnikum, včetně nepřispůsobitelných jedinců by na vlastní kůži pochopilo , že NEPOKRADEŠ
Netřeba 13.3.2006 6:55

Re: Kde upadl na hlavu pan Kadlec

Vilém viděl až příliš mnoho krádeží.  Z toho jednoznačně vypĺývá, že je taky zloděj. Okradení a ti, co krádeže vyšetřují, totiž téměř vždycky přijdou až dlouho po krádeži a to už není po zloději ani vidu ani slechu.
V tomto případě šlo o výjimku, protože s ustřelenou nohou se zloději asi dost blbě utíkalo. Čímž byly hrubě porušeny jaho lidská práva na to mít majetek a právo na svobodný a ničím neomezený pohyb.
Omezený je Vilém, ale to on nepochopí. A je mu dobře na světě.
Rpuť 13.3.2006 6:30

Ono to skoro vypadá, že Vilém se občas neovládne kvůli hromadě dřeva či staré sekačce

a má strach, že ho majitel bací:)))
?? 13.3.2006 2:56

Re: Hynku; Jarmilo !

Vilémovi někdo sebral mozek i ten malý mozek !!! 
Pavel 13.3.2006 1:57

Re: K jednomu z bodů

Tak soudruho Slávo jmenujte ty privatizované nemocnice, kde jste na vlastní kůži zažil "kvalitní péči". Já vám potom budu popisovat své zážitky z těch kontrolovaných ministerstvem. Jestli to náhodou není o osobách lékařů a personálu než o vlastnické formě.
mol 13.3.2006 1:34

Re: Kde upadl na hlavu pan Kadlec

Ano, tato menšina je silně zanedbávaná. Chtělo by to nějaký zákon na ochranu zlodějů (ti co lpěj na majetku jsou stejně akorát hnusní materialisti), zřídit jim odbory a úřad pro podporu v dobách nouze.
Slava 13.3.2006 0:31

K jednomu z bodů

Ten, kdo zažil "kvalitní péči" privatizovaných nemocnic, bude jistě rád hlasovat pro nemocnice ve formě neziskových organizací. Přál bych autorovi, aby si to vyzkoušel na vlastní kůži. Pak by ho možná svaté tržní nadšení alespoň na nějakou dobu přešlo.
Vilém 13.3.2006 0:16

Kde upadl na hlavu pan Kadlec

Této společnosti se zmocnilo šílenství v jednom ohledu. Nevím, proč by měl mít člověk právo vraždit zloděje. Chápu, že někdo se neovládne kvůli hromědě dřeva nebo staré sekačce, a nejsem pro nějaký tvrdý postih toho debila, ale nechápu, proč by mu to společnost měla tolerovat. Zloděj je taky člověk, a řekl bych, že jsem viděl až příliš mnoho krádeží, takže skoro - člověk je taky zloděj.