18.5.2024 | Svátek má Nataša


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jarak 13.3.2006 8:25

Re: Kde upadl na hlavu pan Kadlec

Proč to ten důchodce nevyrábí ve velkém?Měl by fajn odbyt u všech chatařů a chalupářů. A jisté etnikum, včetně nepřispůsobitelných jedinců by na vlastní kůži pochopilo , že NEPOKRADEŠ
Vilém 13.3.2006 8:54

Vás okrást je chvályhodné

Protože je důležité, aby se populace zkvalitňovala, a přitom vy jste evidentně mentálně defektní. Já nevím, proč by policie měla chránit slabomyslné primitivy, kteří se neumějí ani podepsat. Až takové svinstvo vymře, bude kvalitním lidem lépe.
Netřeba 13.3.2006 9:13

Re: Vás okrást je chvályhodné

Viléme, téměř ve všem se shodneme.
Také jsem pro zkvalitňování populace.
Také nechápu, proč policie chrání slabomyslné primitivy, kteří si neumí obstarat výživu jinak, než krádežemi. A že se tito primitivové neumí podepsat, mohu potvrdit. Jak by jinak bylo možné, že při ohledání místa činu nikdy nebyla nalezena ani parafa např. s nápisem: Tento byt   (chatu, sklep, auto)  vykradl Franta Vopička. Adresu uvádět nemusí, stejně tam nebydlí.
A rozhodně s vámi souhlasím, že až takové svinstvo vymře, bude kvalitním lidem lépe. Jenomže to svinstvo má tuhý kořínek, jako kterýkoliv jiný plevel.
Vilém 13.3.2006 9:27

ŽELEZNÝ ŽE JE HLOUPÝ?

Ukrald 10 mld., ještě to za něj rádi zaplatíte, zvolíte ho do senátu v 1. kole, pak do EP, možná i v červnu do PS. A on vám slíbí střílené zlodějů. Až vám kvůli platbám za jeho podnikání sberou na daních tolik, že budete hlady krást a zastřelí vás, BUDE TO ZKVALITNĚNÍ POPULACE OD BLBŮ.
anton 13.3.2006 9:57

Re: ŽELEZNÝ ŽE JE HLOUPÝ?

Pane Viléme, Vaše argumentace je velmi podivuhodná.
J. Mach 13.3.2006 11:17

Re: ŽELEZNÝ ŽE JE HLOUPÝ?

Můžete nějak objasnit, jak Železný ukradl 10miliard? Že se o tom ani neví? Já měl dojem, že se mu snaží žalobce přišít nějaké nezaplacení cla a daňový únik, ale že ukradl takovou sumu, to je novinka. 
Vilém 13.3.2006 12:05

Re: Re: ŽELEZNÝ ŽE JE HLOUPÝ?

A které firmě platíme škodu 10 mld., o které ji Železný připravil?
 
Vy jste opravdu "podivuhodní", krádež poznáte, jenom když jde o jogurt, a to byste stříleli, zato 10 mld. ochotně zaplatíte .
 
dan 13.3.2006 23:06

Re: Kde upadl na hlavu pan Kadlec

Navrhují aby chudáci zloději nebyli kráceni na svých právech, zbytečným zavíráním a omezováním své osobní svobody. Ba právě naopak okradený,  by měl byt potrestán když by neměl dostatečně připravené množství cenin pro potencialního zloděje. (navrhují alespon  věci za 50 000,- kč) na lechce přístupnem místě.  A to tím že by zloději zaplatl dvounásobnou částku kterou ukradl. Dále na ukradené věci by ze zákona musel poskytnou 4 letou záruku. Jiné delikty např. znasilnění manželky - nabídnout jako druhý chod dceru nebo alespon sestru. A tak se da pokračovat prostě lidský přistupovat ke svým blížnim a nepřekážet  vymáhánim práva..