3.5.2024 | Svátek má Alexej


Diskuse k článku

POLITIKA: Žulový Andrej Babiš

Soudě dle stranických preferencí, vydávaných různými agenturami, kauza Čapí hnízdo zatím neměla na podporu hnutí ANO velký vliv. Stále se pohybuje mezi dvaceti až třiceti procenty a šéf i faktický majitel strany Andrej Babiš se pořád drží na čele žebříčku důvěryhodnosti politiků.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
K. Vyšata 14.4.2016 12:29

Pořád to samé,

Čapí hnízdo osm let stará ukázka vyčůranosti podnikatele. Nic co by kolidovalo se zákonem. Zajímavé je jedno, na historii podnikání Babiše se vrhl kde kdo s přesvědčením, že se v tisících jeho podnikatelských aktivit najde spousta porušení zákona a Babiš bude vymazán z politiky. Nic mimo sporného Čapího hnízda se nenašlo. Na co to ukazuje? Máme neschopné "pátrače", nebo je Babiš vzorem poctivého podnikatele?

Mnozí nemohou pochopit že mu neklesá oblíbenost, ANO se nehroutí a navztek opozici se do politiky navezl na začátku vzrůstajícího ekonomického cyklu. Politické skupiny "těch co spolu mluví" se v zákulisí usilovně snaží uplést Národní frontu proti ANO, samozřejmě v čele s Kalouskem, ten má největší zkušenosti když budoval v jednom šiku, s komunisty republiku.

Bohužel, nebo radši bohudík, to voliči nežerou ......