19.5.2024 | Svátek má Ivo


Diskuse k článku

POLITIKA: Ztrácí Babiš nervy?

V posledních týdnech prožívají političtí reprezentanti ANO těžkou dobu. Už nestačí jen tak mlžit o tom, že „bude líp“. Nervy při tom tečou jak voda v „mimořádně“ znečištěné Vltavě.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Papež 15.4.2015 21:38

Jeden

Jeden z největších posametových zlodějů a podvodníků, který nenápadně, o to více, "převáděl" peníze z privatizací na své konto, který díky penězům se dostal na funkci ministra financí, bude někomu druhému nadávat do zlodějů. Teď, když se všude ukazuje, jaké diletanty má v ANO, sprostě útočí. Zřejmě je to jejich plnění volebního slibu "my to prostě uděláme".

Takže prostě budou sprostí.

Č. Punčochář 15.4.2015 20:05

Z té přestřelky

Kalouskova noblesa a elegance cákala na vše strany -IV. cenové skupiny

J. Kratochvíl 15.4.2015 17:22

Kalousek ztrácí nervy a to je dobře

je vidět, že by rád odrovnal Babiše a to se mu nedaří. Stát musí fungovat, jak již napsal dnes v úvodníku Ondřej Neff a srovnal dnešní Ukrajinu s poválečnými státy západu. Naše tzv. pravice ODS a TOP09 pod hlavičkou boje za svobodu se snaží již 25 let o rozklížení státu, aby zde mohla rozkrádat státní majetek. Babiš šlápl na kuří oko Kalouskovi, největšímu zloději a korupčníku po Klausovi a on ječí a piští jak může, ožrala jeden.

V. Horák 15.4.2015 18:19

Re: Kalousek ztrácí nervy a to je dobře

Ani Krnda by to nenapsala líp. :o)

K. Janyška 15.4.2015 18:40

Re: Kalousek ztrácí nervy a to je dobře

Babiš je sráč sráčů pro mne a podniká z cizích peněz. pro cizí majitele, je bílým koněm přátel ze Švýcarsaka, jak sám těmto lidem říká, podle mne napojeným na zločin zločinecké Evropské unie... Dzp.

Z. Frys 15.4.2015 16:45

Fašismus

ať vezmu klasickou definici fašismu jako dotačně-regulačního korporátního socialismu italského typu, nebo modernější definice fašismu (Griffin, Paxton), vždy mě agent neBureš vyjde jako komunista po transplantaci na fašistu. Posedlost sledováním ekonomické činnosti každého člověka (EET)  je krůčkem k orwellovské společnosti. Následovat budou montáže sledovacích zařízení v kuchyni, obýváku, ložnici a WC,  povinné nošení identifikačních náramků nebo implementace čipů, s konečným řešením neposlušného občana vaporizací...

Š. Hašek 15.4.2015 16:40

Babiš neztrácí nervy,

pouze v "rozrušení smyslů" vyjevil, co si skutečně myslí.

A co si myslí i většina jeho voličů - a sice "odstranit tu bandu" a nastane ráj.

Ale do řepky za Vaše peníze mi nekecejte!

Může mě někdo poučit, co by se dělo, kdyby Václav Klaus jako ministr financí či president republiky, používal stejně dotace EU, úkoloval by zaměstanance své firmy a novinářské podržtašky za účelem vývaru několika miliard Kč ročně???????

Doufám, že obyčejný lid jest konečně spokojen. Ale ten nebude spokojen nikdy, na to dojede i Babiš - bude nahrazen zřejmě ještě větší a hnusnější slibotechnou. Přes mezihru, kdy popraví Dluhoslava.

S. Rehulka 15.4.2015 16:21

on ten....

..Bureš začíná vytahovat drápky, zatím jen předl a všechno bylo OK !(Snad mi to zase nevymažou !?) Myslím, že už přerostl kolegům a vlastně celé vládě přez hlavy a tak nezbude, nežli ho poslouchat, anebo "Je třeba zabít Sekala !"

J. Urban 15.4.2015 16:17

Pane Bartoni, máte to marný.

I tzv. pravicové vlády se v ČR úspěšně postaraly o vybití střední třídy. Zbyla levice a ultralevice, volená proletariátem a lumpenproletariátem, pravici (a už vůbec ne tu skutečnou, bo ta se v ČR prakticky nevyskytuje) nemá kdo volit. Proto máme ANO a ČSSD. KDU-ČSL jen z Božího dopuštění.

Š. Hašek 15.4.2015 16:46

Re: Pane Bartoni, máte to marný.

Středopravé vlády zřejmě dělaly maximum možného. Střední třída úpěla. To máte pravdu, vybita nebyla. Neboť se ještě stále rodí.

Bude vybita za BabišDluhoslava. Domnívám se. Na přání všelidu.

Poslechněte si nějakého podnikatele, samozřejmě nestátního, nedotačního, nikoliv "neziskového". Jak vzpomínají na "Klausovy doby".

J. Ptáček 15.4.2015 15:51

Jenže, KOHO VOLIT?

Jenže, KOHO VOLIT? KSČ se znemožnila historicky. ODS se odrovnala coby pseudo pravicová strana, TOP 09 směřuje tímtéž směrem. ČSSD drží nad vodou jen slabší sociální vrstva, jinak si s ODS může podat ruce. A teď je pověšená na ANO. Samozřejmě, že Babiš je ve střetu zájmů ale zdá se, že občanům to zase tak moc nevadí. Babiš je ve střetu zájmů, ale právě proto je pod kontrolou veřejnosti, opozice i médií (nemáme jen MF a LN). Když byl u vesla Topolánek nebo Paroubek a jejich suity, bylo mnohem obtížnější kontrolovat pro koho vytváří zákony, komu z byznysmenů "drží štangli", kdo je korumpuje. To Babiš je v tomhle punktu přece jen transparentnější. Můžeme si říkat, že se konec konců nemáme tak špatně. Ale - máme nedostatek lékařů, v Německu dostanou naši emigrující lékaři 3 až 4 x vyšší platy než u nás! O učitelích nemluvě. A dnes media vydala prohlášení, že současným tempem doženeme Německo asi za 50 let. A mnoho jiných věcí. Prostě něco tady smrdí a lidem to dost vadí. Takže jsme zpátky na začátku - KOHO VOLIT?

J. Boleslav 15.4.2015 16:11

Re: Jenže, KOHO VOLIT?

Je to velmi jednoduché. Toho, kdo Vám vyhovuje nejvíc. Ale ne programem a sliby, ale činy. Resp. toho, kdo Vás štve nejmíň.

J. Kyselková 15.4.2015 17:43

Re: Jenže, KOHO VOLIT?

ODS.

J. Ptáček 15.4.2015 17:44

Re: Jenže, KOHO VOLIT?

Aha, díky za radu. Tak teda "činy". A která strana prosím nás přesvědčila svými činy? Která vládní strana dosáhla toho, že naši lékaři a zdravotní sestry neutíkají pracovat do Německa? Které vladní uskupení dosáhlo toho, že učitelé mají platy aspoň blížící se západním zemím? Která vladní strana nás přesvědčila svými činy, že třeba do 30 let od revoluce dosáhneme úrovně Rakouska? Já nevím, poraďte mi!

J. Kyselková 15.4.2015 18:42

Re: Jenže, KOHO VOLIT?

Pane Ptáčku pod nízkým stropem se nedá vysoko skákat. Jestlipak jste vůbec kandidoval, abyste tu uroveň západu tady zařídil ?

Taky je možné svobodně jít za lepším.

J. Boleslav 15.4.2015 19:00

Re: Jenže, KOHO VOLIT?

Takové nereálné sliby žádná seriózní strana nedávala. S Německem se těžko můžeme srovnávat, nevládl jim tam 42 let zas.aný bolševik a cpali do nich peníze Amíci. A taky si Němci dovedou místo keců jako my vyhrnout rukávy a vzít pořádně za práci.

J. Ptáček 15.4.2015 21:30

Re: Jenže, KOHO VOLIT?

Podívejte, já nikde nepíši, že bychom měli být na stejné úrovni s Německem. Jen říkám, že je divné, když 26 let po revoluci má u nás nastupující lékař plat 23 tisíce a v Německu (náš nastupující lékař) má téměř 100 tisíc. Vám to nepřipadá divné? A to životní náklady v Německu zase nejsou o tolik vyšší, když tam naši lidé z příhraničí jezdí nakupovat potraviny.

J. Kyselková 15.4.2015 13:47

Pořád se něco děje.

Babiš se ztrapnil a odkopal jako nikdo před tím. Já bych přivítala, kdyby se rozbrečel. Kalousek to spolkl, ale ohradil se, že kočky a psy nežere, leda nevědomky a nerad  z velkovýroben Babiše.

Co nám, kteří nejsme houževnatí ratlíci a novináři Babiše, zbývá ? Anebo dokonce drobní masakrovaní živnostníci, ale ne ZLODĚJI !

Je to stále dražší podívaná.

J. Malá 15.4.2015 14:58

Re: Pořád se něco děje.

Co nám zbývá?No přece volit znovu Babiše. Místo koblih nabídne národu kuřecí křidýlka a uvidíte, jak se pitomci  nenažraně chytí. Vzhledem k tomu, že není z čeho vybírat, má to skoro jisté. A až bude kandidovat na presidenta, oželí kuřecí  stehna- ty dotáhnuté z Německa, které Němci nechtějí žrát   a u nás je prodává ten, co za námi zaplacenou reklamu miluje Česko- Kaufland. S ministrem zemědělství  je Babiš úzce spjatý- a to nejen řepkou. Tak jen je znovu volte- i ty lidovce- nepoučitelný národe!!!!!

J. Boleslav 15.4.2015 16:12

Re: Pořád se něco děje.

Vždycky je z čeho vybírat.

15.4.2015 10:57

VEVERKY, ANO, ÚSVIT....

V pořadí další tři politické bludičky. První z nich spadla ze stromu, ANo, o tom ještě uslyšíme a třetí, ta začala blikat z posledního nedávno.

Za posledních 25 let zmastily hlavní, vedoucí politické strany co mohly, morální úpadek a rozklad ve společnosti

se projevil v plné, dokonce ve stále narůstající síle. A ovčané zpitoměli ještě více, než se původně dalo čekat. Co si navolili, to mají. Ale planě remcat po hospodách nebo na pavlačích nepřestanou.

Existují však jisté, podezřelé zájmové skupiny a temné síly, jimž současný stav plně vyhovuje. Účel světí prostředky.

:o(

J. Boleslav 15.4.2015 11:22

Re: VEVERKY, ANO, ÚSVIT....

Které to jsou?

15.4.2015 12:43

Re: VEVERKY, ANO, ÚSVIT....

* Správná otázka. Jen mě udivuje, že zrovna vy se dotazujete právě mě, pane J.B. U vás bych očekával spíše doplnění nebo upřesnění stavu.

:o)

J. Boleslav 15.4.2015 13:53

Re: VEVERKY, ANO, ÚSVIT....

Já bych o některých samozřejmě věděl. Svoje velení mají v Kremlu.

O. Zuckerová 15.4.2015 10:48

ANO - tečou mu nervy,

toho jsem si hned všimla. Naštěstí (pro sebe) má dost prachů; ale tímhle si opravdu neprospěje. Překvapila mne jeho labilita.

15.4.2015 11:01

Re: ANO - tečou mu nervy,

Vychytralému top Kalouskovi tečou nervy také. Ještě aby mu tak upadlo i tělo. Něco by se s tím dělat mělo.

:o)

V. Novák 15.4.2015 10:04

Ale ono JE líp...

...

M. Vondráček 15.4.2015 11:04

Re: Ale ono JE líp...

A mohlo být ještě líp, nebýt Babiše a socanů ....

V. Novák 15.4.2015 14:45

Re: Ale ono JE líp...

No, sotva Kalousek vypad, je líp.

Ale třeba to s Kalouskem nesouvisí... Třeba jen mají socani kliku, že pokaždé, když se dostanou do vlády, jde hospodářstvé nahoru a ODS s TOPkou jsou pechmantelové.

Já se radši držím těch, kdo mají štěstí...

Z. Švrček 15.4.2015 9:11

Ale vždyť je to jasné od začátku.

A.Babiš přece není v hnutí ANO, on je vevýhradně ve straně pana Babiše. ANO není prostředek k prosazení ideje, systémového vidění světa ani programu. Vidíme od začátku (tedy kdo chtěl, viděl a vidí to stále jasněji), že Babiš nešel do politiky s jasně definovanou ideologií, z ní plynoucí vizí systémového zlepšení a z ní zase plynoucího prgramu. On šel do politiky jen proto, aby mu nikdo nazašlápl bábovičku (spíš bábovčisko) zvanou Agrofert a nejen to, aby ta bávovka dále a více kynula a bobtnala. To přece jeho parta dokazuje denními konkrétními kroky. ANO je jen zbraní, prostředkem k uchopení moci s účelem realizace tohoto záměru. Myslela-li si většina jeho voličů, že tento záměr je sám o sobě zárukou nápravy poměrů ve smyslu co je dobré pro Babiše, je dobré pro všechny, hluboce se zmýlili. Mnohé naznačují jeho úlety kdy prohlásil, že drobným se nemá pomáhat, že důležití jsou ti velcí, nebo kroky, kdy zjistil, že nedokáže chytit za ruku konkrétní neplatiče daní a proto nyní obtěžuje a postihuje plošně všechny. Dává najevo, že platit mají bez pardonu právě ti malí, kteří zaplatí, neboť ti velcí mají dost prostředků, aby si setsakra dobře pohlídalí, aby neplatili příliš. A že přitom sedí na místě, kde si ohlídá konkurenci? To není příjemný bonus, to přece chce od začátku. Má teď k dispozici co chtěl: moc, prostředky a zdroje.