26.6.2024 | Svátek má Adriana


Diskuse k článku

POLITIKA: Žraloci na Jadranu

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
blesk 6.8.2009 10:44

Re: drsny humor, pani Petrusko - moderní otrokářství, nevadí ?

Neomezený sex za 70 eur (asi 1800 korun) se ale nelíbí německým konzervativcům, tradičním odpůrcům legální prostituce v zemi.

„Je to nechutné hanobení lidské důstojnosti. Takzvaný paušální sex je nemorálním vývojem, který nemůže být v naší společnosti tolerován,“ tvrdí Heribert Rech, ministr vnitra z Bádenska-Württemberska.

Politici sice nemohou podobné praktiky zakázat podle litery zákona, ale nevěstince trápí častými kontrolami hygieniků a imigračních úředníků.

CtenarVK 6.8.2009 9:25

Re: Mate smysl pro drsny humor, pani Petrusko.

Dobry den

Takze, po vzoru pana Randaka jste provedl vysvetlovaci kampan

k osobe totalne podezrele Sustrove.

No 6.8.2009 9:57

Re: Mate smysl pro drsny humor, pani Petrusko.

porozumeni souvislostem je v politice a statni sprave zivotne nutne

;-)

JE 6.8.2009 10:13

Re: Mate smysl pro drsny humor, pani Petrusko.

A vymýšlení souvislostí zase v té správné investigativní žurnalistice, že?:-P

No 6.8.2009 10:24

Re: Mate smysl pro drsny humor, pani Petrusko.

to necham pro tuto chvili vasemu bystremu usudku k uvazeni

No 6.8.2009 10:25

on ale bystry neni - ouha, normalni blbec

Autor: JE IP: 83.208.50.xxx Datum: 06.08.2009 10:16Na to se dá říci jen jedno: Když vám vadí lobbing, musíte se odstěhovat někam, kde se s ním zaručeně nesetkáte. Jak se jen ta zázračná země jmenuje? Aha, už to mám, přece KLDRt

JE 6.8.2009 10:28

Re: on ale bystry neni - ouha, normalni blbec

A co jako?

JE 6.8.2009 10:27

Re: Mate smysl pro drsny humor, pani Petrusko.

Můj bystrý úsudek říká, že naši skvělí investigativci dělají přesně to, co si autor difamační kampaně přál. A dělají to zadarmo a rádi. Užiteční idioti. Nezajímá je, kdo to zorganizoval a z jakých zdrojů to platí.

vita 6.8.2009 10:37

Poučte neznalé -

kdo zorganizoval Topolovi s Dalíkem a spol tu dovolenou? Nějak se kroutí, kroutí, šamanské tance vykrucují, faktury v czenglish psané předkládají... K vysvětlení se nemají.

No tak to propíchněte vy.

JE 6.8.2009 10:48

Re: Poučte neznalé -

Já se ptám, kdo zorganizoval tu kampaň. A nejsem investigativec, abych to zjišťoval.

No 6.8.2009 10:55

Re: Poučte neznalé -

ale ja jsem nekolikrat urgoval proklepnuti J&T a Sikose - a hned se to pohnulo.

Ten nechavam na patracich, aby ozrejmili vztahy sefa Vychodoslovenske energetiky (Sikosuv stryc) , ukrajinskych "pratel", J&T, CEZ (sikosuv bratranec, syn sefa V.energetiky) a nyni pres mustek i PPF

Ludva 6.8.2009 8:46

Pěkně se nám odkopala

Takže styky politiků s vlivnými podnikateli a lobbisty jsou zcela v pořádku. Politici přihrávají zákazky a informace, podnikatelé a lobbisté to proměňují ve společné peníze, o které se pak rozdělí na akcích typu Toskánsko. Konečně, když mohl její oblíbený exprezident získat dvěstě miliónů za prodej půlky chátrající barabizny agentu STB v čele chemického podniku, který to na nic nepotřeboval a časem se ztrátou prodal, tak se jejímu postoji netřeba divit.

ctenarvk 6.8.2009 9:27

Re: Pěkně se nám odkopala

Dobry den

Jiz nekolikrat jsem se docetl, ze kdyz nekam leti statni navsteva, tak na palube letadla jsou i zastupci podnikatelu (asi to neni vzdy). Deje se to u nas i v zahranici. Co je to jineho, nez styk politiku s vlivnymi podnikateli a lobisty?

Ludva 6.8.2009 9:28

Re: Pěkně se nám odkopala

Státní návštěvy se utajují ?

ctenarvk 6.8.2009 9:34

Re: Pěkně se nám odkopala

Tyto dovolene byly utajovany?

toogood 6.8.2009 9:46

Re: Pěkně se nám odkopala

Good point!R^

Ludva 6.8.2009 9:57

Re: Pěkně se nám odkopala

Asi ne, když vznikla taková bouře kvůli fotkám. Ale vidím, že diskuze nikam nevede, prostě vám lobbizmus nevadí a mě to vadí. Tak to v životě chodí.

JE 6.8.2009 10:16

Re: Pěkně se nám odkopala

Na to se dá říci jen jedno: Když vám vadí lobbing, musíte se odstěhovat někam, kde se s ním zaručeně nesetkáte. Jak se jen ta zázračná země jmenuje? Aha, už to mám, přece KLDRt

ctenarvk 6.8.2009 10:30

Re: Pěkně se nám odkopala

Mozna je problem v tom, ze ja tyto udalosti nepokladam za prokazany lobizmus. Pokud bylo neco "upeceno" - fotografie o tom nevypovidaji a ani nemohou.

Navic - "vsehoschopny zloduch" Dalik to mohl "upect" pohodlneji doma (myslim tim CR), kde maji vyfotografovani panove urcite tisice prilezitosti se sejit. Nemusi si tim kazit dovolenou.

Uplne to nejpodstatnejsi - pokud chci brojit proti lobizmu, tak musim vsemozne podporovat snizovani vlivu statu. Prave vliv statu zasahujici (pres vsechny mozne zakony, vyhlasky a narizeni) malem az do loznice je pro toto zivnou pudou.

KAMI 6.8.2009 19:07

Re: Pěkně se nám odkopala

R^díky za připomenutí (a mohli bychom hovořit i o vile, výhodně získané od...... po rekonstrukci ... a se slevou....)

Bloud 6.8.2009 8:38

Paní Šustrová,

Na západě se až na výjimky politici s podnikateli, lobisty a řediteli státních podniků tímto balkánským způsobem na dovolené nestýkají. A sice Z HYGIENICKÝCH DŮVODŮ !!! Ale možná ten rozdíl mezi západem a balkánem nechápete. Ani se Vám nedivím.

dulcibelka 6.8.2009 8:44

Re: Paní Šustrová,

No, možná je na tom Západě laskavému čtenáři šuma fuk, jestli se politik rozparádil a rozhazovačně si dovolil cestu do Toskánska. A dost možná, že si tam tu cestu může dovolit i kdejaký podnikatel! To je svět, viďte.

To jen tady Jyrka, se stále klesajícími preferencemi, už neví, na co by závistivého balkánce utáhl.

Bloud 6.8.2009 8:52

Re: Paní Šustrová,

Na západě laskavému čtenáři určitě není jedno, zda se politik chová morálně, či nikoliv. Proto na západě lobisté pracují podstatně civilizovaněji a transparentněji než na východ od Aše. Možná by bylo dobré porovnat si v podstatě drobné prohřešky, pro které odstupují politici na západě ze svých funkcí, s  p r ů s e r y, kterých se dopouštějí politici v Čechách od leva do prava, a ve svých funkcích zůstávají nebo se po krátké vynucené dovolené do nich čistí jako lilie vracejí.

PRASI DENT 6.8.2009 8:36

NO ANO

Žraloci u Ligurského moře a disidentské mřenky v konzervě......

Frank 6.8.2009 7:54

Ani vteřinu nepochybuji o tom, že Topolánek se svými příjmy mohl trávit dražší

dovolenou. A že mu budou nekteří závidět je snad taky jasné. Ale podle mentality lidí / a hlavně  bohatých/ vím, že když dostanou něco zadarmo, tak jsou štěstím bez sebe. To je na tom to zajímavé, že touto vlastností oplývají především ti, kteří to vůbec nemají zapotřebí. A tak to zřejmě bylo i s onou vilou. Proč by jinak musela ODS ukazovat po několika dnech zfalšovanou smlouvu? Nebo mně snad chce někdo přesvědčit, že v Lichtenštensjku používají klávesnice s českou diakritikou? O textu a stylu ani nemluvě. ODS tak opět dokázala, že to dokáže. Topolánek sdělil, že je neustále sledován. Tomu bych i věřil, ale proč se potom chová jako hovado a zavdává příležitost ke kritice své osoby? Je to tím, že si myslí, že mu projde naprosto všechno nebo ztratil všechnu soudnost? Někde jsem četl, že on je Mamulovým levobočkem. Podle postavy a stylu chování je na tom možná něco bude.

j 6.8.2009 8:00

Re: Ani vteřinu nepochybuji o tom, že Topolánek se svými příjmy mohl trávit dražší

Ale podle mentality lidí / a hlavně  bohatých/ vím, že když dostanou něco zadarmo - tak pro ně  všechny firmy vymýšlí akce jak vyhrát auto když si koupí prášek na praní nebo akce v Kauflandu kde kvůlli těmto bohatým jde kvalita potravin dolů viz polské čkolády. Jako vždy je Frank v obraze 

demokracie 6.8.2009 8:03

Re: Ani vteřinu nepochybuji / ohlodaná kost ?

Že by ta demokracie byla

             ohlodaná kost pohozená davům ?

johana 6.8.2009 12:06

Re: Ani vteřinu nepochybuji o tom, že Topolánek se svými příjmy mohl trávit dražší

teda ten blábol o české diakritice už čtu posté, proboha, každá sekretářka, která umí Word, umí vložit i symbol (to už ostatně umí i děti na ZŠ), tedy, pro absolutní diletanty jako jste vy, umí vyvolat takovou tabulku a tam se dá najít třeba řecká abeceda nebo i to vaše í.

Vodička-sapér 6.8.2009 13:14

Re: Ani vteřinu nepochybuji o tom, že Topolánek se svými příjmy mohl trávit dražší

Staročeská  lidová, zvesela: "Když jsem šel z hub, ztratil jsem zub. Našla ho J(j)johana z dlouhejma nohama, já  na ní dup , dej sem ten zub, nebo Ti vytrhnu z drdolu chlup!":-DV

. 6.8.2009 14:48

Re: Ani vteřinu nepochybuji o tom, že Topolánek se svými příjmy mohl trávit dražší

Tak říkáte, že Topolánek je Mamulovým levobočkem.... hmm, hmm. Já to říkal vždycky, že je to parchant.