26.6.2024 | Svátek má Adriana


Diskuse k článku

POLITIKA: Žraloci na Jadranu

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
studeny cumak 6.8.2009 18:59

Re: Co to je vlastně za chlapíka ten Randák?

R^R^R^

Jiřík 6.8.2009 12:10

Madam,

nebuďte tak pruderní,když ODS vypustila blábol zvaný "Kubiceho zpráva"řičely ty odporné noviny,kterým šefujete nadšením a "aféru" rozdmýchávaly.Cíle bylo dosaženo-ODS vyhrála volby a díky korupci sestavila vládu.Vaše noviny jsou asi tak lidové,jako je ODS občanskou a demokratickou stranou.Obsah vašich článků určuje majitel,tak si nehrajte na novinářku.Je to asi tak věrohodné,jako vyznání lásky od profesionálky na E55(po zaplacení)

j 6.8.2009 12:41

Re: Madam,

a díky korupci už vláda není(Zubová):-)

dulcibelka 6.8.2009 13:12

Re: Madam,

No, Jiřiku, zjevně jste tady omylem. Proč nezůstanete doma?

Landys 6.8.2009 11:57

Příkladná mravnost a ctnost nade vše !

:-/Když je na tom vlast nyní tak zle, musí nám v první řadě ti, kteří nás zastupitelsky spravují, ukázat, jak dokáží za svou těžce zkoušenou zemi nezastupitelně a příkladně trpět. Zkrátka zbohatlíci a jejich političtí patroni a zastánci odhodili zábrany poté, co nabyli dojmu, že se jim již podařilo přesvědčit valnou část národa, že oni jsou ti schopnější a pracovitější z nás - a socani jsou nemakačenkové, kteří by chtěli žít jen z jejich poctivé práce, a ještě by z toho nejradši rozdávali i všelijakým dalším darmožroutům. Tito naši úspěšní spoluobčané se dopracovali ke svému majetku poctivou prací a nezměrnou pílí a úsilím, proto je většinou i to jejich bohatství nezměrné, protože se nachází bůhvíkde. A ta koncentrace politiků a finančních predátorů na jednom místečku v Itálii je čistě náhodným důsledkem vytříbeného vkusu těch schopných, kteří si již mohou dovolit tu luxusní dovolenou.  A ty hnusné spekulace zase jen potvrzují primitivní pudy závisti těch neschopných nemakačenků !

egoist 6.8.2009 11:54

Zaměňovat vedlejší s

hlavním a manipulace s údaji ,byla doména bolševika, nácků či inkvizice. A já bláhovec myslel, že po ní v demokracii nebude poptávka.

Ryba 6.8.2009 11:15

Paní Šustrová dělá jen svou práci.

Ale pro koho???

A napadlo vás náhodou, co by asi paní Šustrová napsala, kdyby tam byl na dovolené Paroubek s Rathem a vilu pronajal třebas Doleža pět českých,  a patřila Spyrovi?

Tak to bych si rád přečetl.

honzak 6.8.2009 11:31

Re: Paní Šustrová dělá jen svou práci.

já taky! Asi by se pravda&láska musela fest přiohnout!

Anonym 6.8.2009 11:14

Je mi líto

Vážená paní Šustrová, musím předem říci, že si Vás - zejména pro Váš osobní postoj před listopadem 89 - velice vážím. Tentokrát však s Vámi nesouhlasím. Dokonce mám pocit, že jste se dostala ve svých názorech na trochu opačný břeh.

Domnívám se, že závistivců ohledně Toskánska v republice moc nenajdete. Alespoň pokud jsem s obyčejnými lidmi mluvil. Většina národa si dovolenou u moře vyzkoušela, a mnoho z nás (byť možná ne už většina) tráví dovolenou tak jak chce. Někdo na moři, někdo na chalupě.

Nejsem přesvědčen, že jde v případě Toskánska a našich politiků o kruhy v obilí. Jsem přesvědčen, že naši vrcholní politikové už dávno přestali rozeznávat mezi svým a státním. A jsem toho názoru, že v případě Italské dovolené jde o dost špatně skrytou korupci. Nešlo jsitě ani tak o to něco mezi sebou domluvit v této sestavě, jako o to, jak odměnit věrné přisluhovače.

A paní Šustrová, nepřipomíná Vám to něco z minula? Mně ano. Jsem znechucen našimi mocnými snad ještě více než bývalými komunisty. O nich jsem si alespoň nedělal iluze a v podstatě je za nepřátele považovala více než polovina národa. To se o naší dnešní věrchůšce rozhodně říci nedá. Jen vzrostla arogance moci vůči těm obyčejným z podhradí.

A ať už mi věříte nebo ne, v mém postoji není závisti ohledně pěkné dovolené v Itálii ani za mák.

PRASI DENT 6.8.2009 11:45

Re: Je mi líto

To vše si autorka určitě uvědomuje, ale není snadné přijmout i jakousi spoluodpovědnost za nastolený kLausmackovský systém.....Když už nebyli postiženi bolševičtí darebáci ba navíc odměněni, mohou se ostatní darebáci cítit, jako ryby ve vodě.....

Andrea 6.8.2009 12:07

Re: Je mi líto

Autorka ani Vy si neuvědomujete, že tento systém nenastolil Klaus s Mackem, ale Havel se svými kamarádíčky? 

Kdo dal základy ke vzniku justiční mafie neodvolatelností soudců, kdo trval na tom, že i jako malá republika musíme mít senát, který nás zatěžuje miliardami a nepřináši prakticky žádná pozitiva a tak by se dalo pokračovat donekonečna.

Havel vbyl presidentem jenom pro svět, ale pro obyčejné občany ČR byl PRASI DENTem.

kosmas 6.8.2009 19:57

Re: Je mi líto

Milostivá, než začnete psát podobné nesmysly, přečtěte si alespoň ústavu. Není dílem Havla, ale poslanců (prezident nemá právo zákonodárné iniciativy). Ústava byla přijata roku 1993, kdy většinu v parlamentu měla ODS a hlavní slovo měl Klaus. Vůči Havlovi mám řadu výhrad, ale házet na něj všechno je naprostý nesmysl. Jste zcela mimo mísu.

PRASI DENT 6.8.2009 11:49

Re: Je mi líto

R^

bach 6.8.2009 11:11

otázky

1)Kde jsou fotky politiků a lobistů,jak zakopávají v Toskánsku peníze,o které ožebračili náš národ?2)Kdo vlastní plánek místa zakopaných peněz?3)Kdo a kdy přijede poklad vyzvednout?Takhle se musíme ptát!

Vodička-sapér 6.8.2009 12:12

Re: otázky

Pane bachu, nečtete zároveň, současně, s článkm paní Šustrové na Nev.psu,   román A. Dumase st., Hrabě Monte Christo? Je poměrně horko , prosím dejte si bacha, ať se Vám tyto vynikající dobrodružné příběhy nezamotají v hlavě dohromady, nekoukalo by pak z toho 4) nic čtivého.

jirka.s. 6.8.2009 17:44

Re: otázky

A že tys byl, šefelíne, letos na dovolené v Budapešti? Evidentně tě tam nějaký ten Maďar podržel na Markétině ostrově na čtvrt hodinky pod vodou, to už pak ta mozková spojení nic moc nefungují!!! Zřejmě s tebou budou mít Maďaři stejný problém s převozem jako my s tím cikánským princem, viď???;-P 

cholulcheco 6.8.2009 11:07

Souhlas !!!

Naprosty souhlas s clankem !!!R^

Vodička-sapér 6.8.2009 10:42

Když se paní Šustrové stýská po kruzích v obilí,,

To, si pak sedne  k internetu v ČRo 6, který je placen daňovými poplatníky  a ona, plna stesku a touhy je znovu spatřiti, hledá a hledá. Kde jsou moje milované obilní kruhy, okurková sezóna, obrázky,napsalo se o nich něco ?Bác, místo kruhů, fotky politiků na jachtách, nevadí,  nakonec taky dobrý, i k tomu něco prohodím, nejlepší bude, jedna nikdy neví, co kdyby i na Čro 6 dolehla krize a on přijal nějaká úsporná personální opatření!!?,  když se jich plamenně  zastanu.Jak řekla, tak udělala a takoví  brilantní novináři jako ona, jsou ve veřejnoprávním ČRo6, skoro všichni, žadné letní poklimbávání  se v této pozoruhodné redakci,  nepěstuje.

Spirit 6.8.2009 10:50

Re: Když se paní Šustrové stýská po kruzích v obilí,,

Šustrová, jako většina disidentů, už skoro dvacet let prodává své mladické ideály za špinavé, nejen české peníze, a  dobré bydlo. Od roku 1990 je vždy na straně těch, z nichž může něco kápnout. Proto ty kruhy (noli tangere...).

Rudolph 6.8.2009 14:29

Re: Když se paní Šustrové stýská po kruzích v obilí,,

Jen si omočte, pánové, vy asi nic neprodáte, a to ani za ty špinavé peníze. Mimochodem, je příznačné, pro vaše zázemí, že necháváte Archiméda mluvit latinsky. Já vím: je to rozšířené. A to je právě ono: věřit spoustě blbostí, které prostě "ví každý".

Pokračujte.

huhu 6.8.2009 10:25

souhlas

R^

No 6.8.2009 10:26

Re: souhlas

jste JEDNICKA

Dušan Streit 6.8.2009 9:57

Špiclování je sice ohavné

Ale ohavné je také to, když poltici - zrjména pravicoví - zneužívají funkcí k osobním výhodám:

http://streit.blog.idnes.cz/c/95863/Napiste-volebni-roman-sponzori-zajisteni.html

http://streit.blog.idnes.cz/c/95019/Bulvarizace-politiky-politickymi-celebritami.html

Nemyslím si, že v Argentariu domlouvali bůhvíco. Oni tam prostě jeli mlaskat po permanentní hostině na náš účet.

Sid 6.8.2009 14:09

Re: Špiclování je sice ohavné

Ja tomu rozumim, ale pojdme tedy zabranit hostine. Nechat nekoho hodovat a pak kricet, ze mlaska je dost k nicemu.

Vsech kritiku Toskanske dovolene bych se rad zeptal, zdali by byli radeji, kdyby zlodeji kradli dale, ale nemlaskali? Ja tedy ne! Spojme se proti zlodejum a uz je nevolme. Ani jednu stranu, volme TOP09...

sdf 6.8.2009 14:22

Re: Špiclování je sice ohavné

kdybych myslel podle tvé logiky, pak bych musel konstatovat, že ta "nová" strana je prolezlá zloději :-))

Hariet 6.8.2009 9:40

Kdysi jsem si Vás vážila...

Milá Petruško, s Vaší inteligencí a smyslem pro demokracii to jde rapidně dolů. Kdysi jsem si Vás vážila...(Y)

JE 6.8.2009 10:11

Re: Kdysi jsem si Vás vážila...

Jen vrozená slušnost mi brání napsat, kam to jde s vaší inteligencí a smyslem pro logiku.

No 6.8.2009 9:08

Mate smysl pro drsny humor, pani Petrusko.

Ceho si na vas cenim je to, ze jste se pisemne priznala k puvodu ultrakomunisticke rodiny a trockistickemu mladi na FF UK.

Hodne zdravi a priste uz zase strizlivy fejeton o postkomunisticke svoloci, ktera si koupila vetsinu v Parlamentu - a to bez ohledu na politickou prislusnost poslancu.

No 6.8.2009 9:14

Re: Mate smysl pro drsny humor, pani Petrusko.

http://www.listy.cz/archiv.php?cislo=034&clanek=040318

No 6.8.2009 9:20

Re: Mate smysl pro drsny humor, pani Petrusko.

O trockistickem mladi

http://media.rozhlas.cz/podcast/media/_audio/00775003.mp3