26.6.2024 | Svátek má Adriana


Diskuse k článku

POLITIKA: Žraloci na Jadranu

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jiří K. 6.8.2009 14:30

...A přitom je přece běžné, že bohatí lidé jezdí na luxusní dovolenou, poněvadž si to mohou dovolit...

Slyšme, slyšme...

Mám chuť si vyhledat, zda paní Petruška byla takto velkoryse tolerantní například vůči Grossovi, když byl měsíce pranýřován a rožněn kvůli (konec konců nikterak luxusnímu) bytu.

Nějak mi takovýto selektivní přístup zavání rčením o bohovi a volovi.

Trapná, upachtěná apologetika oprsklých modrých strak. Kdeže disidentské (bělostně čisté) sněhy jsou.

Ach bože Petruško, jak hluboko jste to klesla. Rv

Rudolph 6.8.2009 14:37

Re: ...A přitom je přece běžné, že bohatí lidé jezdí na luxusní dovolenou, poněvadž si to mohou dovolit...

A co provedl ten hajzl Topolánek? Plížil se tam tajně za vysokou zdí obklopen ochránci, aby ho u toho náhodou někdo nevfotil? Nebo byl prostě na dovče s lidmi se kterými je běžně ve styku? Na dovolené, která má nejspíš daleko k tomu, jak si užívají SKUTEČNÍ pracháči? Tvrdí někomu, že mu na to půjčil strejda Vik? Nebo Jan Tleskač?

Jak male česky uslintané, Jiří.

Malý Aston 6.8.2009 14:39

Re: ...A přitom je přece běžné, že bohatí lidé jezdí na luxusní dovolenou, poněvadž si to mohou dovolit...

Standa si koupi garsonku v USA a nikdo za ním Randáka neposlal. Je to celé nějaké podivné. A Petruška i když byla disidentkou jistě není příznivec ani komančů ani komančů u socanů.:-P

Malý Aston 6.8.2009 14:17

Jiřímu to pořád klesá ani Randák mu to nepostavil!

Jiří Paropubkovic trávil dovolenou pod stanem a žral konzervy. A to jen proto aby všem ukázal jaký je chudák že z poslaneckého platu i platu z Liháče si jinou dovolit nemůže ale pořád mu to klesá. Tak vyslal Randáka aby všem ukázal jak boháči, nepřátelé proletariátu tráví dovolenou jen nějak zapomněl že tam má toho knírače Urbana. Já si každý rok objednám domeček ve Španělsku i s bazénem a platím cca 2 500 EUR za 30 dnů. Vejde se tam celá rodina a  vychází to levněji než v nějakém hotelu. Ráno se projdu pod palmou, pak si zapálím, zakašlu a pak se rozhodnu co dál. Nesnáším hotelové ubytování neboť jak otevřu dveře již musím být oholen, oblečen a ve tváři úsměv. No tak co, Topol byl premiérem, poslancem a ještě šéfuje celé ODS. To má k vůli debilům spát pod stanem jako Paroubek?;-)

Rudolph 6.8.2009 14:31

Re: Jiřímu to pořád klesá ani Randák mu to nepostavil!

R^ Kvůli debilům ne. Kvůli Čechům :-)

Malý Aston 6.8.2009 14:37

Re: Jiřímu to pořád klesá ani Randák mu to nepostavil!

Nejsem přesvědčen, že co čechůn to debil. Může být že co socan to debil.;-)

Anti :°-( 6.8.2009 15:06

Re: Jiřímu to pořád klesá ani Randák mu to nepostavil!

Paroubek spí pod stanem pouze virtuálně. Nechci se vás pánové dotknout, ale kdo to má. Nechá si zaplatit svatbu od člověka, kterému berňák odpustil daně a výbavičku vlastenecky nakupuje ve Vídni.

Rudolph 6.8.2009 15:31

A z toho se mi právě dělá blbě:

A z toho se mi právě dělá blbě: že se to nakonec polarizuje tak, že tady bude polovina lidí, jejichž politici se budou předhánět ve vybírání popelnic a polovina lidí, jejichž politici budou !!NENÁPADNĚ!! dávat najevo svůj status hodinkama za 170 klacků. Ach jo. Kdyby nás pánbíček při zdravém rozumu zachovati ráčel!

sdf 6.8.2009 14:14

Netušil jsem, že Petruška má takové názory

Jsem mile překvapen a se vším co napsala souhlasím. nemá to chybu R^

studeny cumak 6.8.2009 18:54

Re: Netušil jsem, že Petruška má takové názory

souhlas!!!!!!!!!!!R^R^

BRT 6.8.2009 14:09

Dneska dal Olach sledovat Topolánka,

pokud dostane šanci,nechá příště sledovat všechny.Jsou nějak všichni stejně průhlední tihleti levicoví vůdci.Pokud se jim to hodí,nechají se zvolit doživotním komandantem či prezidentem,ústavu si nechají ušít na míru,médiím která jsou proti dají odejmout licence,když se někdo ozve objeví se náhle hordy jejich příznivců a sjednávají pořádek. Ekonomika jde do háje,protože jaksi počet těch kteří berou je náhle větší něž těch kterým je bráno.Vždycky se to ovšem dá hodit na zlé kapitalisty.Tohle tady nechci.

Malý Aston 6.8.2009 14:23

Re: Dneska dal Olach sledovat Topolánka,

Tak mám dojem, že v politickém programu ČSSD je obnovení uličních organizací ČSSD které budou jako komančové sledovat co kdo má a zda na to má a jak bude něco mít šup hláška Prcinovi a té tlusté Burešové. Kamery jsou naprd, dobrá soudružka tedy přítelkyně ve funkci domovní důvěrnice je k nezaplacení. Ta bude donášet zadara jen z nenávisti a lakoty.:-P

Jarka 6.8.2009 16:08

Re: Dneska dal Olach sledovat Topolánka,

Opr." Ta "tlustá" má být asi Benešová.

PETR 6.8.2009 13:34

Nechci Toskánsko,

chci vědět, co je nového v Česku. A vůbec mě nezajímá, jak tráví pan Topolánek dovolenou, jestli nahý s Berlusconim nebo oblečený v jachtě. Nebo to má zakrýt rozpaky nad tím, že nevíme, co udělat s krajinou, aby uměla zadržet povodně ?

VRAŤTE  pozemky  v ní VLASTNÍKŮM ! Jenže - do toho se jaksi nikmu nechce. Tak ať žijí povodně !

Pamětník 6.8.2009 13:20

Je to katastrofa

Paní Šustrová,

ztratila jste smysl pro poctivou hru, přizpůsobila jste se české realitě! Není možné, aby se vrcholoví politici producírovali se svými "kamarádíčky" lobbisty (česky řečeno úplatkáři) a manažery (polo)státních firem.

Není to závist, je to katastrofa.

Doporučil bych Vám navštívit očního lékaře, trpíte selektivním viděním. Tatáž skutečnost Vám u někoho vadí a u jiného nikoli.

Malý Aston 6.8.2009 14:06

Re: Je to katastrofa

Neblbněte, ne každý je schopen jako Paroubek trávit dovolenou ve stanu jen aby mohl říkat, také nemám prachy jako Vy ostatní. Pokud by byl Topolánek v Emirátech nebo někde v nějakém  luxusním hotelu tak neřeknu ale  dnes není problém si zajistit pronájem jakéhokoliv domečku u moře. Spíše mne zajímá, kdo tu sledovačku platil a jakou úlohu v tom hrál Randák. To musí být debil, ještě že ho vyhodili a nesmí řídit  naši rozvědku aspoň ne přímo.;-)

Sid 6.8.2009 14:13

Re: Je to katastrofa

Vam nevadi, ze Topolanek a Paroubek kradou. Vam vadi, ze je na to videt,

V tom se lisime - me vadi,  ze kradou. Proto chci volit pravici a nizke dane, at maji malo penez na rozkradani.

Pokud budeme zvysovat odvody do statni pokladny, otevirame cestu ke korupci. Volte TOP09!

sdf 6.8.2009 14:15

Re: Je to katastrofa

Jak víš že kradou ?

sdf 6.8.2009 14:16

Re: Je to katastrofa

nebo je možný že ty kradeš taky. vykrádíš chaty a auta, kradeš autorádia. Kdžy to můžeš tvrdit ty o Topolovi, můžu to tvrdit já o tobě.

jozka 6.8.2009 13:15

nemam nic proti bohatym na dovolene

pokud ta luxusni dovolena neni placena i z mojich penez.  Na jedne strane vidim, jak kazdou sekundu narusta dluh CR, neboli i muj dluh, a na druhe strane vidim, jak Ceska republika prihraje Cezu 60 miliard.....

Janula 6.8.2009 13:49

Re: nemam nic proti bohatym na dovolene

Já myslím,že to je zastírací manévr,aby se nepřišlo na to,jak souvisí schůzka panů Paroubka a Schrodra a následně Putina s koncem ropovodu Družba a kam nás kdo zavede.Topolánkovo snažení o energetickou nezávislost skrze Nabucco musí být pohřbeno,ať to stojí,co chce,byťr by to byl návrat do náruče velkého bratra na východě.Však co,konzulové už dávno nehledí,aby republika neutrpěla škodu."MY" nesmíme utrpět ztrátu dobrého bydla.

Vlado 6.8.2009 13:56

Re: nemam nic proti bohatym na dovolene

Prosím probuďte se, politici a všichni státem placení občané jsou placeni z Vašich peněz. Další Váš omyl je - ČEZ nemá přihráno 60 mld, emisní povolenky jsou jedna dalších daní sociálních inženýrů a pokud ČEZ investuje 60 mld na něco smysluplného, tak je to dobře. ČEZ je státní firma, tak nechápu tu nesmyslnou konstrukci o setkávání lobistů s politiky.Co to je luxusní dovolená? To co je v mediích prezentováno, není ani náznakem luxusní dovolené.

To že bývalý  šéf rozvědky se chová jak se chová to Vás neznepokuje. Co to je za personální politiku, takového člověka dosadit na takovou funkci.

Dluh neroste z Vámi naznačených důvodů, ale proto, že se nic nedělá. Každý slibuje hory doly, ale jen málokdo něco dělá a ten co něco dělá, tak je včas uklizen.

Vám nevadí, že nastupující generaci vláda, potažmo společnost zadlužuje, asi vadí, ale recept znáte. Souhlasíte s reformou zdravotnictví, důchodového zabezpečení apod.?

Pavla B. 6.8.2009 12:51

Souhlasím s paní Šustrovou, se kterou obvykle moc nesouhlasím

Po listopadu 1989 se nedělal na žádného politika tak nechutný hon jak na Topolánka. Talmanová, Nicolas, otec, dědeček, vojenské gymnázium, fotky z návštěvy u Berlusconiho a teď dovolená v itálii - všechno se donekonečna probírá po kádrováckém způsobu z dob totality. Ten člověk nemá ani vteřinu klid - věčně s bulvárem a profesionálními se špehy za zády. A to jen proto, že si dovolil vyhrát volby a šéfovat krátce EU - úspěch se neodpouští....:-/

honeboy 6.8.2009 13:04

Re: Souhlasím s paní Šustrovou, se kterou obvykle moc nesouhlasím

R^R^

česká závist a malost je nekonečná.

Emilka 6.8.2009 14:08

Re: Souhlasím s paní Šustrovou, se kterou obvykle moc nesouhlasím

Jestli-že nám česká politická reprezentace dokáže předložit i opozicí schválený: 1/ FUNGUJÍCÍ návod pro příští 3 roky, jak nás dostat z nejhoršího; 2/ KONKRÉTNÍ plán rozvoje Česka pro příštích 10 let; 3/PEVNÉ A REÁLNÉ základy pro rozvoj naší vlasti v příštích desetiletích; 4/ REALIZOVATELNOU A SPRÁVNOU reformu důchodového systému s pevně daným termínem ukončení této;  a 5/ KVALIFIKOVANÉ další kroky reforem ve zdravotnictví a školství a pevný termín jejího dokončení - pak ať si pro mě a za mě dělají ve svém prázdnu co chtějí a s kým chtějí a jak chtějí. Tedy pokud to nebude s malými dětmi na ulici.

Bizon 6.8.2009 14:01

Re: Souhlasím s paní Šustrovou, se kterou obvykle moc nesouhlasím

Jakej úspěch, prosím Vás! Vždyť ten člověk dělal a dělá jen samou ostudu! Všude jinde by s ním už dávno vyrazili dveře!

Neonek 7.8.2009 1:46

Re: Souhlasím s paní Šustrovou, se kterou obvykle moc nesouhlasím

Bizone, úspěch je to, co jste v životě nezažil a jak vás čtu, tak nezažijete.

Anti :°-( 6.8.2009 15:10

Re: Souhlasím s paní Šustrovou, se kterou obvykle moc nesouhlasím

Asi jste její články dlouho nečetla, poslední asi 2 - 3 roky se opravdu dají číst. Jinak s vámi naprosto souhlasím.

Malý Aston 6.8.2009 12:43

Co to je vlastně za chlapíka ten Randák?

Šéf všech našich rozvědčíků, který byl nechán odejít zřejmě je nějaký debil a je dobře že ho kopli do zadnice. Představte si, že takový človíček řídil naše agenty. Já jsem byl přesvědčený, že tento úřad má hájit zájmy nás všech a ne zájem té nebo oné politické strany.To samé ta tlustá Benešová. Jak mohla řídit všechny státní zástupce když dnes leze Paroubkovi do zadnice?  Nebo Prcina co řídí ministersvo vnitra, to je socan jak poleno. Nevím, nevím ale jak se nějaký státní úředník  přiklání k nějaké politické straně měl by být ihned vyhozen.:-P

sdf 6.8.2009 14:18

Re: Co to je vlastně za chlapíka ten Randák?

R^R^