18.6.2024 | Svátek má Milan


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Skepticus Maximus 30.1.2007 11:06

jozko,

Vy chcete lidi nutit mít názor? To už tu bylo. 8-o;-€

Skepticus Maximus 30.1.2007 11:04

jozko,

jenže Vy navrhujete místo plomby bomby, přičemž Vás netrápí, že Vám rozthnou hubu a ještě to budete ochotně vydávat za přirozený úsměv ;-D

To, kolik lidí má vysokoškolské vzdělání je systémová záležitost a nic nevypovídá o inteligenci občanů. Což byste věděl, kdybyste nebyl takový prosťáček, byť možná vzdělaný.

jozka 30.1.2007 10:59

Zmenil jsem nazor - REFERENDUM ANO, ALE

bude platne  jen pri 90% ucasti.  Ti co tu tvrdi, ze obcan preci neni zadny pitomec, stim urcite budou souhlasit - pokud obcan neni pitomec a zajima se o bezpecnost sve vlasti, urcite se dostavi.

Tak co, budete dal hajit obcany, ze jsou tak sebeuvedomneli???? (dobra, jsou i nemocni - tak dejme tomu 75% ucasti)

jozka 30.1.2007 10:55

Re: Re: maxiku

A nebo jo, budu pro referendum,  ale musi platit jen pri 90% ucasti - tak zavazna vec se preci tyka maximalni vetsiny lidi.... :) 

Pak bych zase vyhral ja - kdepak masy lidi,  jak predvidatelna to vec....

Skepticus Maximus 30.1.2007 10:54

Kde v tom je nějaký rozpor Vy duševní invalido?

Prostě USA chrání své zájmy v regionu a na to jim stačí základna na Guantanámu, nepotřebují celou Kubu(mimochodem ta US základna je tam více než 100 let). Kubánská lobby v USA evidentně není tak vlivná, jak se tvrdí.

jozka 30.1.2007 10:51

Re: maxiku

zubar vyvrta zubni kaz a misto nej da blombu. Vas argument je naprosto od veci a o nicem. (da li se vubec nazvat argumentem.)

Je zajimave, ze ackoliv se citim byt liberalem, mame jinak naprosto odlisne nazory. VY jste nacionalista a rasista.  Ja rikam trest smrti ne, zakladna ano, vy pravy opak. (teda ne vy rikate, ze chcete referendum, coz je vlastne to same - co chtit od spolecnosti, kde ma vysokoskolske vzdelani jen desetina obyvatel (nebojte, ja ho taky nemam) )

jirka.s. 30.1.2007 10:48

Re: Re: Re: jozko,

Mám neustále takový vtíravý pocit, že tví předkové místo aby tvořili tebe, měli raději jít do kina!

jirka.s. 30.1.2007 10:46

Re: jozko,

Konečně, septiku! Za všechno může Velký ŽID. To ti to ale dneska trvalo!

jirka.s. 30.1.2007 10:43

Re: Saule,

Třeba ano, s tím rozdílem, že tam už by si s nimi věděli rady!

jirka.s. 30.1.2007 10:41

Re: jozko,

Tady je to číslo ! Odvádí velmi kvalitní práci!

603 804 279  Zkus a věř, že nebudeš zklamán!

Skepticus Maximus 30.1.2007 10:38

oakmane,

protože nám naši nepřátelé přímo nechtějí přiznat přirozenou inteligenci ;-D

Skepticus Maximus 30.1.2007 10:32

Ano oakmane,

neohánějte se předky, možná by Vás přetáhli potěhem spíše než mne.

Upřímně řečeno, ve skutečnosti neměl nikdo zájem Švýcarsko obsadit, jelikož ti, co rozhodují, tam mají uloženy své peníze a popravdě nejde o nějak strategicky významnou lokalitu. Jinak bych chtěl vidět švýcarskou gardu s halapartnami jak brání papeže před teroristy s kalašnikovi ;-D

Co se týče Čechů, tak ti uchránili svou národní identitu uprostřed nepřátelského území mnohem silnější sousedů. To není málo.

withson 30.1.2007 10:25

Re: Sudetoněmecký poskok?

oakmane, nezlobte se na Skeptika, on to má jenom strašně popletený, obávám se, že si z něj někdo udělal srandu a vyměnil mu u některé literatury přebaly knih a on si toho nevsiml. A pak je strašně lekavý na argumenty, jak nějaký cítí tak kope.

Skepticus Maximus 30.1.2007 10:22

Re: Re: jozko,

No vidíte i já jsem také především člověk, pak preferuji rodinu, přátele, sousedy, obec, národ a někde v dálce je něco nejasného s názvem Evropa. Takže "hodinky po tátovi" neprodám ani za nic, protože svým předkům vděčím za mnohé a nejsem tak naivní, abych si myslel, že utržené peníze budou větším přínosem než osvědčené tradice předávané generacemi. Ostatně pomíjivost peněz byla i v Pulp Fiction dobře znázorněna.

ladik53 30.1.2007 10:18

referendum

Referendum nutně nemusí být závazné. Je možné zjistit referendem jak to s národem vlastně je a pak ten radar postavit tam , kde bylo nejvíc lidí pro (třeba v Praze na Letné). Amerika dodá radar, my rozhodneme kam, když už to musí být.

jirka.s. 30.1.2007 10:17

Re: JABe,

Vysvětli mi, septiku, takový malý rozpor! Tvrdíš, že Američani na našem území nás budou ohrožovat! Je zajímavé, že za 50 let existence Guantanáma se jim ještě nepovedlo ohrozit, natož zlikvidovat, Fidela! Asi to bude jejich neschopností, že?

oakman 30.1.2007 10:15

Re: Říkám pořád, že Židé a "Sudeťáci" mají mnoho společného

O češích se říká, že jsou to židi mezi Slovany....

oakman 30.1.2007 10:14

Sudetoněmecký poskok?

Já se směju, můj otec by tě vzal potěhem, jeho bratr Liberatorem -))). Moji předkové se za války bavili lovem Němců, co jsi dělal za války ty???  Abych ti to vysvětlil, naše rodina nesouhlasila s odsunem, u nás se vždy říkalo: Soudit, věšet! Po jednom! Ne střílet jako prasata ve škarpě. Po válce! Hrdinství protektorátních krys!! Víš, kdo ležel pár let v zákopu, měl toho na konci války dost, kdo se za války flákal, byl při síle! Proti Švýcarsku nemám nic. Jen se chechtám při pomyšlení, jak občané Vsetína pořádají referendum na sociální téma!!! Po vzoru Confederatio Helvetica!!! To jsou patrioti, ti neutekli z vlastní hranice jako my!! Nikdy! Ani nezvali cizí soustruhy na výpomoc. Jsou spolehliví, už skoro 300 let hlídají papeže. Co uhlídali češi za posledních 300 let????

Skepticus Maximus 30.1.2007 10:12

Říkám pořád, že Židé a "Sudeťáci" mají mnoho společného

Například nedostatek sebereflexe a nesmyslně živený pocit ukřivděnosti ;-D

Vocílka 30.1.2007 10:11

Re: Re: jozko,

a proč ne když by Vám za ně dobrě zaplatili?

Vocílka 30.1.2007 10:08

Re: Re: Evropa si pomohla sama?

Jen jestli si to starý pene nějak nepletete!

jirka.s. 30.1.2007 10:05

Re: Nojo, to tu dlouho nebylo...

R^R^R^

Skepticus Maximus 30.1.2007 10:04

Co to žvaníte oakmane?

Švýcarsko Vám evidentně leží v žaludku a nemůžete překousnout, že to někde funguje i bez vůdců. Nějak jste zapomněl uvést, že právě ve Švýcarsku rozhodují o přijetí a začlenění přistěhovalců jejich sousedé.

Jsem sice nacionalista, ale zároveň pravicový libertarián a kdyby byla ČR tak nevýznamná, jak se snažíte tvrdit, tak by tu takový sudetoněmecký poskok jako Vy nerozdával své soudružské "rozumy".

walter 30.1.2007 10:03

Re: Re: Evropa si pomohla sama?

maximálně základna NATO pod velením českého lampasáka, specialisté pochopitelně mohou být z NATO.

Důvody proti us. základně:

1. v dnešním pojetí obrana pouze USA, bez vztahu k nám. Osobně si myslím, že bych nechtěl USA, co se nebojí odvetného úderu...

2. jak se již psalo jinde, kladné činy velmocí jsou diktovány jejich osobním zájmem.

3. Pověra, že USA neopouštějí své spojence... Ve Vietnamu nechaly padnout 2 mega vojclů z jihu do rukou komančů. Prostě dál válku nepotřebovaly, tak je nechaly být...

Skepticus Maximus 30.1.2007 9:56

JABe,

zcela vědomě mícháte konec války s jejím začátkem, kdy se skutečně rozhodovalo o osudu Evropy a bezostyšně tak manipulujete historií. Nemluvě o tom, že všechny státy zcela prozaicky za tu "pomoc" od USA platili.

oakman 30.1.2007 9:53

Nojo, to tu dlouho nebylo...

už zase Švýcary!! Pane, ve Švýcarsku jsem měl možnost oslavit v roce 91 malých, pouhých 750 let Confederatio Helvetica.... tady se plížíme ke dvacátému výročí.... nesrovnávejte nesrovnatelné, nelžete - ve Swiss žije zhruba dvanáctinásobek imigrantů, co u nás. Vy jste nacionalista, socan klasického střihu (s marxistickým ponytailem), chtěl byste "republiku", kde by lidé vašeho druhu kázali, kdo tu smí být, kdo ne, ale nemáte na to, abyste pochopil, že v době, kdy tímto zaprděným koutem Evropy ročně projede desetinásobek lidí, kteří v něm žijí, je jakákoliv naše budoucí existence úměrně závislá na situaci celku - EU, nikoliv situaci v tomhle neduležitém místě. Česko se už dávno stalo "okresem na severu", byl jste jistě statečný internacionalista dříve, buďte jím i dnes. Nojo, ale voni se kamarádi už polibdírem nepřidělujou, tak nenávidíme všechny, co?

Skepticus Maximus 30.1.2007 9:50

JABe,

takhle si například "najmuli" Guantanámo a mají je tam Kubánci na věčné časy, přičemž výhody veškeré žádné.

To, že Československá republika byla široko daleko jediný demokratický stát je smutná historická zkušenost a vyplývá z ní jen to, že se musíme spolehnout hlavně sami na sebe a ne čekat až nás zradí či využije zase nějaká jiná velmoc. Podle mého udělal E. Beneš vše, co šlo pro I. republiku udělat a rozhodně mu nevyčítám jeho zahraniční politiku jako celek.

JAB 30.1.2007 9:44

Re: Evropa si pomohla sama?

Prosím o determinesizaci. Jak, kdy, kde, jak a čím? Vyloděním v Normandii, na Sicilii, v Africe, dodávkami do SSSR? bombardováním Německa ? Opravdu, tutu tvář obou vzpomenutých válek bych rád znal blíže. Rudá arm,áda měla i válenky Made in USA, přijeli na amerických automobilech, s americkýám bensinem, nakrmeni americkými brambory a vepřovým, Vlasovce stříleli na bořislavce z US kulometu namontovaním na US polopásu GM. A máslo z konserv s nápisem butter, jskož i masso s nápisem PORK. Jako kluk jsem byl rád, že ho rozdávali, mimochodem.

JAB 30.1.2007 9:39

Re: Další nedouk, tentokrát Harry

Ale, oni to chtějí anektovat? snad najmout, ne? A ona Evropa, či NATO (USA v něm nejsou) buduje jakousi protiraketovou obranu ? Mnichov přišel například také proto, že ČSR, díky osvícené politice Dra E. Beneše měla na svých hranicích jediného spojence, celých 92 km, Rumunsko. Nech si svou demagogii, holoubku sivý.