29.4.2024 | Svátek má Robert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Martin 25.6.2008 9:05

Re: ty blbej z/m/r/d/e!

A kdybys byl doma, tak bys držel půst, že prde ???

selidka 25.6.2008 9:41

Re: ty blbej z/m/r/d/e!

z kontextu mi vyplynulo, že honzak svůj příspěvek míní pro nick D.M.

eTony 25.6.2008 11:01

Re: Re: ty blbej z/m/r/d/e!

ano.

Štváč 25.6.2008 8:03

srábek

z Hradu, který z každého problému uhnul a za rohem poslouchal komunisty, radit nemůže. Nic neví a neví to o něm ani jeho věrní. To ví určitě.

VLADIMÍR 25.6.2008 8:19

Re: srábek

Pane štváč, vy neznáte našeho údatného bojovníka proti totalitě ? To si musíte vyhledat pasáž /naši prezidenti/, kde to se popisuje jeho chrabrost, Havel se může zahrabat  >-

Pozorovatel 25.6.2008 7:40

Nekonečná drzost p. prezidenta

     Varování letáku před vytunelováním nemocnic, před uvrhnutím pacientů do spárů obchodníků se zdravím a smrtí je naprosto na místě a to hlavně zásluhou Václava Klause, pod jehož vedením  proběhla transformace naší ekonomiky. Klaus nás naučil nedůvěřovat privatizacím, vidět všude zloděje, klam a šalbu. Teď se cítí povolán opět stejné věci doporučovat. Hroší kůže a drzost některých lidí jsou nekonečné.

eTony 25.6.2008 8:17

Re: Nekonečná drzost p. prezidenta

ano, i lidská blbost je nekonečná ........ zvláště pak, když postižení se nechaj tahat na vařený nudli......

VLADIMÍR 25.6.2008 8:41

Re: Re: Nekonečná drzost p. prezidenta

tony ponoř hlavu do kýblu se studenou vodou, ať se probereš

eTony 25.6.2008 6:40

ano pane prezidente,

jde o destabilizaci a destrukci, a to doslova, za každou cenu. Zvláště pak při uvědomění si, kdo vlastně stojí proti vládním reformám, které jsou tak nutné. Včera jsme mohli vidět zářný příklad levicové zločinecké činnosti.

muf 25.6.2008 6:19

Vašíku, nemel prázdnou slámu

a ukaž socanům jak se to má dělat..válíš se na lůžku..tak co tak jenom z hecu napsat  jako melouch novou Ústavu EU, či reformu čehokoliv..pro tebe to bude hračka a pomůžeš Tupohlavovi dutohlavému..všichni máme v pam,ěti tvoje reformy, velkou a malou kuponovou privatizaci¨či vyrovnané státní rozpočty..udělej to a nobelova cena za cokoliv tě nemůže minout..nebo jenom tak, z dlouhé chvíle, nás můžeš poučit o globálním oteplování..prostě cokoliv, protože ty všemu rozumíš, všude jsi byl a od všeho máš klíče.. držím ti palce..

eTony 25.6.2008 6:38

Re: Vašíku, nemel prázdnou slámu

ano, prezident Klaus je jeden z nejvzdělanějších a nejchytřejších lidí v republice.

norbert clai 25.6.2008 6:48

Re: Re: Vašíku, nemel prázdnou slámu

prdlajs .. na celé to zeměkouli a zcela určitě i ve vesmíru:-D

muf 25.6.2008 7:02

Re: Re: Vašíku, nemel prázdnou slámu

má to jenom jednu vadu na kráse - nejchytřejší, ale jenom pro sebe..jinak u nás se říká, že vůl volem zůstane i když diplom dostane.. a že jich sběratel doktorátů ale má..

eTony 25.6.2008 7:09

Re: Re: Re: Vašíku, nemel prázdnou slámu

je to váš vnitřní duševní boj......

Alfons 25.6.2008 6:13

Vezmu husu do podpaždí

a mám od lékaře všechno. Kdo husu nemá, jeho chyba.:-) Stávky jsou relikt z doby předsametové. V kapitalizmu se nevyskutují.

Bianca 25.6.2008 8:32

Re: Vezmu husu do podpaždí

No, tak to v Rakousku nejspise kapitalismus jeste nemaji.  Viz:

http://zahranicni.ihned.cz/c1-25315080-rakousti-lekari-budou-stavkovat-na-protest-proti-vladni-reforme

R. J. 25.6.2008 6:06

Odborář "humanista"

Včera moje 80 letá tchýně požádala "lékaře" o informaci k zdravotnímu stavu hosp. manžela, tento "lékař" jí vzkazal že je stávka, nechal jí čekat v tom vedru na lavičce před odd.Po 1,5 hodině jí pak řekl že nemá čas, a bylo hotovo. Stalo se v HK.Privatizace je naše spása a ochrana před podobnými "odboráři".

eTony 25.6.2008 6:36

Re: Odborář "humanista"

Ano, privatizovat, pak se nemůže stát, aby "bílý plášť" vám vlastně vmetl do xichtu : chci víc tvojich peněz........ a lékařská etika a přísaha ?

jan hájek 25.6.2008 6:51

Re: Odborář "humanista"

Ano,poprivatizaci jí pan doktro řekne:"Až zaplatíte manipulační poplatek 1000 Kč, seznámím vás se stavem vašeho manžela" (cena kalkulována dle současného stavu, bude průběžně tržně upravována, rozuměj zvyšována). On pak každého důchodce přejde chuť obtěžovat zaměstnance soukromé nemocnice neustálými požadavky o informace. Vždyť přece důchodci jsou příčinou současného stavu tím, že se nebránili budování sociálismu, svoloč jedna kolaborantská.

eTony 25.6.2008 8:08

Re: Re: Odborář "humanista"

nežvaňte pitomosti, člověče.........

gerontusinza 25.6.2008 8:39

to spíše vy pane.....Re: Re: Re: Odborář "humanista"

zadarmo podle vás ani kuře nehrabe tak proč by se měl babrat doktor.... To vám ještě nedošlo oč jde......? Vy si ani nedovedete představit jak vás klidně nechají chcípnout bez peněz po "reformě" pana Jůlínka,  ale nalejvat peníze farmaceutickým firmám je největší ideou jeho i jeho boys :-/

eTony 25.6.2008 8:49

Re: to spíše vy pane.....Re: Re: Re: Odborář "humanista"

kdo jsou to "oni" ?? O kom to vlastně mluvíte ?

drak 25.6.2008 11:40

Re: to spíše vy pane.....Re: Re: Re: Odborář "humanista"

:-Dgerontusinzo, souhlas!!!R^R^R^

jan hájek 25.6.2008 9:57

Re: Re: Re: Odborář "humanista"

No pane, když si přečte své vlastní výplody alespoň pár měsíců zpět, jistě najdete své vyjádření, že problémy ve státních financích jsou v důchodovém systému, potažmo tedy v existenci důchodců. A to, že současní, i ještě dosti dlouho budoucí, důchodci budovali socialismus je neoddiskutovatelný fakt. Dokonco mnozí v mládí i s nadšením a vírou v lepší, spravedlivější svět. Co s tím naděláte? Jedině ruský systém, kdo v zimě přeplave Volhu pod Moskvou, ten důchod nepotřebuje, má ještě dost síly, kdo nepřeplave ten už ho taky nepotřebuje. Optimální!

zalozak 25.6.2008 3:59

Hezky dopis ... souhlas nicmene s ALE...

Opozice typu STOP reforman je prirozene blbost. A nebezpecna blbost . O tom neni pochyb!

Nicmene lze obtizne volat po kvalifikovane diskuzi o vyhodach ci nevyhodach navrhovaneho systemu kdyz soucasna vlada touto diskuzi pohrda, a silou se snazi protlacit balik zakonu jehoz obsah neni jeste (oficialne) zcela znam.  Pri takovemto stylu jednani se bohuzel ponekud primitivni reakce opozice a odboru dala cekat. (Jiste ten letak byl blbost ... ale i dle meho je na miste rict STOP zasadnim zmenam pred jejich dukladnou pripravou a ziskanim alespon rozumneho konsensu v hlavnich zalezitostech. Jiz proto ze implementace skutecne reformy bude trvat dele nez jedno vladni obdobi a pokud jeho principy neprevezme vetsina parlamentnich stran tak z toho bude akorat velky prusvih.

Druhy problem je ze Julinek (resp. jeho poradci a jejich financni zdroje) vypracovaly navrhy ktere opravdu slouzi vice "poskytovatelum pece" nez systemu a cele spolecnosti. To je asi tak podoba jak kdyby se prijaly navrhy MMF v podobe jak byly ruznymi "experty" zpracovany na zacatku 90-tych let... ktere by CR dostaly mezi bananove republiky behem par let.

Bianca 25.6.2008 9:13

Re: Hezky dopis ... souhlas nicmene s ALE...

Ve druhem  odstavci vaseho prispevku se dopoustite omylu. Ty navrhy rozhodne neslouzi vice "poskytovatelum pece". Tedy, nemate-li, zcela mylne, za poskytovatele pece zdravotni pojistovny.

drak 25.6.2008 11:43

Re: Hezky dopis ... souhlas nicmene s ALE...

:-DZaložáku, jsme stejná kre;-Ovnís kupina. Julínek má vymyšlený velký tunel pro svoje soukmenovce!

Josef 25.6.2008 3:52

Obchodnik a spekulant...

tedy pan Chrenek urcite je ! Zatim sice jenom se zelezem, ale ma se stati brzo i obchodnikem se zdravim a smrti ! Podtud se vse zaklada na pravde ! A "Pravda vitezi" jak je napsano na vlajce! A mne zbyva jen doufat, ze budu mit  zelezne zdravi !! 

Vilém 25.6.2008 1:04

Ano, je třeba destabilizovat

Chápu sice, že pan Klaus už nemá mentální kapacitu pro pochopení současného světa, a proto se jako klíště drží pojmových schémat devadesátých let, kdy se méně přemýšlivým politikům mohlo zdát, že kapitalismus je jediné myslitelné zřízení, ale v zájmu budoucích generací je třeba drastickým způsobem destabilizovat českou společnost a ve vzniklé  společenské krizi prosadit kvalitnější model společnosti, nosný pro 21. století.

Tím je nesporně pouze ekosociální eurostát, a čím jednoznačněji obě hlavní strany prokazují své gaunerství, jedna v bezduchém papouškování klausiád, druhá v přibližně rovnocenném tupém a parazitickém škromachismu, tím dříve bude nastolena ekosociální společnost, která s historickou, ba přímo technickou nevyhnutelností nahradí degenerovanou konzumně mediální demokracii. ;-)

jezevec 25.6.2008 1:36

Re: Ano, je třeba destabilizovat

gut. akorát škoda že ty ekocosiální eurostáty jsou plajte neboli v perdeli. co teď?